|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
8.6.2010 23:21:47   
TaMaSa
RMRM,pol bi ti pri nas osivelauser posted image Jaz imam tudi rada lepo,a kaj ,ko sem edina,ki za red skrbi.Recimo,spucam hladilnik,dam notri skup salamo,pa sir pa...dec in tali jemljeta ven in dasta nazaj,ce sploh,kar nekam.Pozokata.Brisace nikol noben po tusiranju ne poravna.Dec je vecinoma sploh nazaj ne da,ampak pusti v spalnici,ko gre po gate.Umazane cunje ponavadi kar pred banjo na tleh pusti,ce pa ze slucajno nese kao v kos,ne da v kos,je tezko pokrov dvignit,ampak vrze k pralnem stroju.Ce pride cez dan vmes domov,najprej leti na wc in to v delavnih cevljih,skoljko nikol ne pokrije,lubenico jima-njemu in tali jaz izkoscicim in narezem na koscke...ejjj,tega je ogromno.Potem pa zraven se dva majhna otroka.

In kaj mi je danes naredil.Ker sva se skregala ze po telefonu in je prisel pred mano domov,si je sam dal pect pizzo.Sem kupila zamrznjeno,pa zraven se mal dodamo.Solato sem vzela tudi ze narezano-zelje in korenje,pa ga je pametnjakovic pral in to tako,da je bil cel pult poplavljen.Na pizzo je dajal nariban sir,ampak pol mim in pol zraven.V glavnem,kuhna bomba,ko sem prisla s sprehoda,s tem,da se je se S.drla,ker je bla lacna.Mariso je tali gor odnesla,ker smo se ravn srecali.Ampak seveda je ni nihce sezul in je z mokrimi cevlji lepo setala po stanovanju.In,ker je hotla pihat milne mehurcke,ji je desc nalasc dovolil.Ne samo,da so baloncki lepo po tleh mokrili,se polila je,jaz pa zraven hranila S.Za ****!

Evo,sem se se jaz mal spihala,a ne o tasciuser posted image

Tale terapija kr dobr dene.Kolk racunateuser posted image

Nocko

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.6.2010 9:11:35   
Anonimen
JUTRO

Lovro, vse najboljše za tvoj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nam tud dogaja.user posted image Naša pa zadnje dni zelo slabo spi po kosilu in posledično je teeeečna.user posted image user posted image user posted image user posted image Zvečer komaj zaspi, rabi družbo zraven sebe.user posted image user posted image In pol še jaz seveda zaspim tam z njo. Deca praktično skor ne vidim nič, kaj šele da bi se kej konkretnega pogovorila.user posted image Zjutraj se zbudim, tamala takoj za mano. Grem na wc slišim dretje. Pridem pogledat in kaj je blo? Plenico je razneslo na prafaktorje. Ajme kok sem mogla pucat že ob 7-ih.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tečna je kot en mali vragec. Jo boli dlesen, se vsa slini v potoku. Pogledam kaj se dogaja, itak ostali dve 5-ki ven rineta. Zadaj pa še 6-ka desno. Obup. Komaj čakam, da se zrihtamo zjutraj, da gre v vrtec, v svojo družbo.user posted image

RMRM, uživajta z Lukasom na morju.user posted image user posted image user posted image user posted image

TaMaSa, ja ti deci so hudič.user posted image   Otroci so pa zdej v takih napredkih, da se nesreča lahko tako hitro zgodi. Izpred oči ga ne smeš pustit niti sekunde. HB da se je tako izteklo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.6.2010 9:38:46   
mate0ja
Lovro vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj ti cukri mirujejo, da ne bo mami zaskrbljena.

RMR srečno pot, no zdej verjetno si skor že na cilju. Čim lepše vreme vama želim, uživajta.

komu pa croksi niso bli grozni na začetku. Sm samo delbelo gledala ljudi pod noge. Pa še tisti prvi so bli res v živih barvah, da so ljudje zgledal ko kresničke. Zdej mam pa tud jest in to dvojne. Ene namesto copat in druge za domačo rabo ko gremo vn.

AS ne morem verjet, da ima Lovro tako majhno nogo. Tjaša ima 23, oziroma večino modelov že kar 24.

Otroci imajo itak angele, pravzaprav jih imamo vsi. Čeprav sem skos mišljenja, da smo ljudje sami sebi nevarni in se ves čas trudim, da bi morebitne nevarnosti skrčila na minimum. Se mi zdi, da je to prav moja obsesija. Skos sm ob tamali, ko teka, pleza, hodi po stopnicah, na cesti jo skos za roko držim, če je pa kak trenutek ne sm pa ko pokvarjena cedejka, ves čas opozarjam, da mora pazit da na cesto ne skoči in se ustavit, če gre kak avto preblizu. Tle v LJ je itak groza s prometom, nič ni nenavadnega, če se ljudje vozijo po pločniku, če j slučajno na voznem pasu gužva.

Pospravljanje .... jest imam pa srečo. Je moj ful redoljuben in se celo zaradi tega včasihmal primeva user posted image user posted image . Nikoli nisem našla nogavice, ki bi kje naključno ležala, vse vedno za sabo pomije in pobriše, navadno on sesa in pomiva po tleh, jest samo mal po sredini sproti, ko je pa on doma pa vse odmika, vsak kotiček presesa. Edino kuhat, likat, cunje zlagat, prah brisat in čistit kopalnico, ga ne morem navadit. Te stvari ima na ignore. Edino ko sm bla na porodniški se mu je zdelo, da je skrb za vse moja dolžnost user posted image ker sem itak doma. Ampak se je pol kasneje v jezik ugriznil, ko je bil sam doma s tamalo in je ugotovil, da je zelo težko vse poštimat pa še za tamalo skrbet in jo animirat. Tko da on večkrat meni teži, če se mi kam mudi in vse na hitro samo na en kup zmečem, ker on si za vse vzame čas in ne vprašajte kolikokrat živčna stojim pred vrati, ko se kam odpravljamo, on je pa vidu packo na tleh in se natančno loti čiščenja.

Tamasa user posted image user posted image user posted image . Mi je čist jasno kako te zjezi, ker se moj fotr in brat popolnima enako obnašata. Lahko vse pospraviš, vse zložiš pa pride najprej eden domov, odpre hladilnik, najprej par minut samo gleda not, potem si nekaj vzame ven in seveda pusti vrata odprta, ker bo itak takoj pospravu nazaj in potem po možnosti zatlači v hladilnik prazen kozarec od kumaric in papir v katerem ni več salama. Na pultu ostanejo drobtine, v lijak se odlagajo olupki od salame. user posted image Seveda to naredi v blatnih gojzerjih s polno žaganja al pa kake druge svinjarije po sebi in če ga opozoriš se otrese na sredi kuhinje, za finale se v delovni obleki vleže na kavč, sleče nogavice in jih zatlači za kak rob. In potem pride domov še drugi in ponovi postopek. In to je lahko samo deset minut po tistem, ko je blo vse zglancano. In seveda večkrat na dan.  Če kaj rečeš je potem koj nerganje. Se mi mami prav smili. Zadnja leta si je sicer mojo bivšo sobo v svoje svetišče spremenila, da ma vsaj tam tako kot si želi. Po tridesetih letih se ji ne da več težit. Je zgubila vso vljo za to.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.6.2010 9:43:11   
Anonimen
Jaz sem tud kar ponosna na mojega, ker tud vse naredi. Sej kaj pa mu preostane, ko sem jaz v službi za vikend?user posted image
Edin drobtine so pa njegova šibka toćka.user posted image user posted image user posted image user posted image Še v postli jih dobiš.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.6.2010 9:46:53   
mate0ja

Zvečer komaj zaspi, rabi družbo zraven sebe.user posted image user posted image In pol še jaz seveda zaspim tam z njo. Deca praktično skor ne vidim nič, kaj šele da bi se kej konkretnega pogovorila.user posted image Zjutraj se zbudim, tamala takoj za mano. Grem na wc slišim dretje. Pridem pogledat in kaj je blo? Plenico je razneslo na prafaktorje. Ajme kok sem mogla pucat že ob 7-ih.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tečna je kot en mali vragec.

Marička sm pozabla pojamrat. user posted image user posted image Pri nas je že en teden norija glede spanja. Čez dan sicer spi, zvečer pa nikakor. Sploh ni več utrujena zvečer, pa smo ves čas v pogonu, dajem jo spat okrog osmih in imam srečo, če ob devetih že spi. Noče it sama spat, ker ji je po moje dolgčas, ker ni zaspana. Morm zraven nje sedet in pesmice pet pa pravljice govort pa, ona pa motivili, vstaja, medvedke šlihta... Me čist znervira, ker bi mela jest še kej za nardit ona pa noče spat. Če grem ven se dere ko da jo kdo s kože daje, ko pridem nazaj se mi reži. user posted image Ponoči pribaše v tavelko pojstlo in v spanju ima čas še kakega velikega pliškota zraven zagrabit in potem spimo vsi štirje na tavelki pojstli. No trije tam spijo, jest se bolj ogrodja dežim. Groza. Ampak gre pa rada spat. Brez upiranja, ko rečem, da se greva umit sama nadaljuje, roke, noge, usta, nos, zobe pol pa skok v damo in ajat. Pol pa še popravi, ne mami rekla spat user posted image . In ko ko rutino dava skos in jo dam v pojstlo se začne zabava.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 9.6.2010 9:48:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.6.2010 9:52:07   
Anonimen
Jaja, tud pri na je tako. Rutina vse brez problema, ko je treba pa zamižat je pa žurka.user posted image user posted image user posted image user posted image Včeraj sem jaz prej zaspala kot ona tam zraven nje.user posted image user posted image user posted image Danes sam te user posted image limam. Sem zmatrana bolj kot če bi delala. Klinc pa tak dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.6.2010 9:54:26   
TaMaSa
LOVLO,VSEEEE NAJBOLJSEEEEE in najvecji kos torte ti pojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morgen

jaz tamalo tudi zelo pazim,ampak vcasih kot kaze se premalouser posted image

Mateja,tvoj brat in oce sta nekaj podobnega.Pastunfi...rajs ne bom vec o tem.

Njamka,a je imela tolk polulano plenicko?Za izrascanje zob je zgleda boljs cim prej,ker M.ni nikol imela tolk hudih problemov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.6.2010 9:58:09   
Anonimen
Ma ni bla tolk polna plenica. Tekom noči je zlezla precej nižje proti lulici in ni blo placa več. Zadaj je čist suha, ker večinoma spi mala na trebuhu.  je blo videt zelo prijetno tole zjutraj za dobro jutro.user posted image
Eh ti zobje. Nikol konca.user posted image user posted image user posted image Tile zadnji so pri nas višek od vsega. Ostalih kot da jih ni blo.user posted image Sej bolečina je res huda, če jo boli že pri ščetkanju.user posted image

Zdej pa spet grem na banko.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.6.2010 10:11:17   
TaMaSa
haha vi2,ne me smejat kaksni problemckiuser posted image

njamka,pejt u banko.Ti jo vcerej ni uspel oropat,bos dons ponovila vajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.6.2010 10:15:14   
Anonimen
Ja, v 3 gre rado baje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.6.2010 10:54:40   
mate0ja
Jest priznam, da se sama sebi smilim ko govorim o uspavanju naše smrklice. Zjutraj vstanem in grem v službo. Mal čez 4 prideva domov in gremo vn al pa po opravkih, zvečer traja od 20 - 45 min da jo zrihtam za spat, potem pa noče zaspat user posted image in je ura največkrat devet, včasih tudi čez, ko uspem iz sobe pogledat. In me čaka še vse pranje, likanje, pospravljanje, pripravljanje hrane in ostalih zadev za naslednji dan ... sprostitev in minutka zase sploh ne vem kaj to že je. To je 5 dni na teden. Ko pride vikend smo pa redko doma, tako da vseh tekočih prčkarij sploh ne morem prestaviti na vikend. In tej vikendi me tud včasih zelo utrudijo, ampak kaj ko se moj in tamala tako veselita ko gremo k babici in dediju.

Posledica vsega je tudi, to, da sm v tej vročini ves čas v dolgih hlačah, ker bi sicer povzročila splošno nevarnost, saj bi se mediji razpisali o pohodu medveda po Ljubljanskih ulicah user posted image , čevlje imam pa še vedno zaprte, ker bi blo treba mal nohte uredit ...

Da pa se še mal okregam. Vem da se mogoče preveč intenzivno ukvarjam s tamalo, ampak če se ne bi bi mela pa slabo vest in bi se psihično žrla. In še ful všeč mi je. Pa še tisto bolezen imam, ki jo zdravniki ne znajo pozdravit, če nimam pripravljeno vse za naslednji dan, potem ne morem spat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.6.2010 11:26:17   
TaMaSa
HAHAHAHAHA Mateja,si me nasmejala,Dolge hlace,pa cevlji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj res ni enostavno,ker tako pozno domov prides,samo ker ste veliko zdoma,niti nimas toliko pucanja.Pa se pravis,da ti tvoj pomaga.Konec koncev,ko ti tamalo uspavas,on kaj naredi.Saj razumem,da je res fino,ce zvecer otrok hitro zaspi,pa potem ti malo postoris kar je nujno,da imas se cas zase.

Samo,ce si doma,je pucanje non-stop na tapeti.In kuhanje.Zajtrk,kosilo,vecerja...moram za tamali2 posebej,za Tali posebej,za desca extra in potem je treba kuhinjo tudi tolikokrat spucat.Kje so se cunje,ki jih perem po dva stroja na dan,vsak dan sesanje,sicer mislis,da hodis zunaj,kopalnica obvezno.....Pa sem isto z otrokoma veliko zunaj.Potem pa se tamala skoraj nic cez dan ne spi......bi bila 100x raje v sluzbi in,ko tamali2 odideta v vrtec,tudi nameravam it.

Zdele sibam M.sok mixat,pa za golaz gor datr,pol bo tamala budna,njej kosilo nastelat,M.dat spat,se en cas z s.igrat.Ko se utrudi zaspi za ene pol urce,jaz takrat nma brzino pojem,cunje ravnam...Se m.zbudi,poje,gremo ven.Aja,se prej pride tali,pa kosilo.Potem zvecer pridemo domov.najprej tamali2 skopat,S.nahranit in uspavat.M.dat vecerjo,ce jo sploh hoce,descu skuhat in pred nos nastelat.Ko je,ponavadi spijem na balkonu kavo,al pa kaj na rr napisem.Pol bombo v kuhni ustimat,spet cunje dat prat.M.gre spat okol 21-22h.Spet bombo v dnevni pospravit.Ko mi vse uspe,grem se mal na rr,ap pred tv,kjer itak vedno zaspim.

m.se mi dere.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.6.2010 11:37:28   
TaMaSa
in pri vsem kar delam,mi se M.zraven "pomaga",tako,da je vse se pocasnejeuser posted image .Se to sem pozabila.Z M.se najvec skupaj igrava,ko s.zvecer zaspi.Je mir.Sicer zvecer oci vzkoci,ampak velikokrat ze kmal zaspi,zato je mami na vrsti.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.6.2010 11:54:56   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lovlo moj prjatu,želim ti vse najbule,tvoj badi lunuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš piksel je že dober,danes je še doma,jutri pa veselo mašira v vrtec.Se opravičujem,ampak ne morem komentirat,ker ste preveč načvekale,bomuser posted image jutri.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.6.2010 12:13:12   
slovenka
Ojla mamičke,

trenutno sem ful v gužvi, ker se ravno prebuja naš mali princ, pa sem še sredi kopice mailov... ampak na kratko... potem popoldne pa vas pridem brat za nazaj...

Najlepša hvala za vse čestitke z vaše strani, tukaj in na FB...

Midva sva doma, prišla v ponedeljek, tako da smo se sedaj že kar privadili. Sama se počutim, kot da ne bi rodila, šivov ne čutim več, Sofija ima bratca rada, komaj čaka, da se zbudi... v glavnem, fajn je. Uh, moram laufat...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
9.6.2010 12:39:21   
Anonimen
OOOOOOOOOOOO, naša mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn fajn, da se imate lepo. Kar tako naprej.user posted image user posted image Uživajte!!!

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
9.6.2010 12:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
.Se opravičujem,ampak ne morem komentirat,ker ste preveč načvekale,bomuser posted image jutri.

No ja, sej so bli tud že boljši časi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
9.6.2010 13:10:25   
TaMaSa
aha,leta tauzntosemsto...user posted image user posted image Je akcija v banki uspela?

Ojjjjj Slovkaaaaa.Super,da vam tko dobro uspevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In kolk varusk si najelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mal te je treba zezat,da ne bos pozabila kako je na rruser posted image

VROOOOCEEEEEE,umiram-.Kuhno imam k savnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
9.6.2010 13:49:37   
mate0ja
Slovenka luštno da si si utrgala mal dragocenega časa in prišla poročat. Polubčkej malčka še v mojem imenu. No vidiš, da sm mela prov, ko sm ti govorila, da bo porod šala mala.

Tamasa ti se pa res ne znajdeš. Vsakemu pripravi en sendvič pa solato ki je že pripravljena kupi in daj na mizo kao poletno kosilo, ker v tej vročini pa res noben ne more kaj toplega jest user posted image user posted image Tamalima dvema pa vsaki eno vrečko gumijastih medvedkov pa mal čipsa zraven, da bo raznoliko pa sm prepričana, da se ne bosta pritoževali. OK mal heca, ampak zato, ker bi bla zdej pripravljena bit v tvoji vroči kuhinji sam da bi si pol lahko privoščila en topel obrok. Me pa ta čaka šele po šesti uri.
Sicer pa ne ti men, da popoldne oziroma moj kaj naredi. Nism prej pisala o časovnih terminih dela moje "gospodinjske pomočnice". On pospravlja kadar je sam doma, ker drugače je vs napishiran zraven in se uspeva za brez veze celo skregat. In seveda srčno rad kaj postori takrat, ko se nam kaj mudi. Večere (če je doma) pa ima rezervirane zase. To je v smislu, ko je tamalo začnem pripravljat za spanje si on privošči dolgo sedenje na wc školjki, potem sledi tuširanje, britje in navadno tok zavlačuje, da tamala prej zaspi (pa sm pisala kok časa traja) in pol še pet minut (da mam v grobem vse poštiman). Večkrat pa jamra, kako hudo je zmatran in če bi bla zlo jezna, če bi se on samo dol vlegu (in pol pričakuje, da bom še njega pedenala) in ima dolg nos, če si more sam kokice spečt.

Pa morm še dopolnit: je pa zelo organiziran kar se tiče opozarnjanja na "moje" obveznosti v stilu, da ne boš pozabila srajce speglat, a si vidla da je koš zaperilo poln, a nisi rekla, da boš za jutri ... skuhala, a bi lah mal prej, da bi že dons kako žlico pojedu. A si kej prah pobrisala? A si vidla, da je v kopalnici špegu pošprican .... Bi ga včasih tok znogirala, sam se mi ne da kregat, ker itak ne bo dojel, da se lahko sam potrudi in določene stvari brez da bi mi poročal naredi.

Dons doma postelnino zamenjal, poselal in pomil po tleh. In me je že petkrat klical da je poročal kaj in kako dela. če bi jest za vsako stvar, ki jo naredim tok poročala, bi mogla bit cel dan zalepljena na telefon user posted image

Evo sm čist skrenila, sploh ne vem zakaj se razburjam, ko me pa praktično ne moti toliko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Marička sm čudna. user posted image Sam otrok naj prej zaspi, da bom mela dost časa za vse user posted image

Luncauser posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 9.6.2010 14:02:59 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.6.2010 14:05:51   
TaMaSa
men je do toplega obroka,kot do lanskega snega.Prit na golaz.Ko pojes,zravnaj perilo,sprazni pomivalca,spucaj vrata v kopalnici...jest grem pa na kavouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.6.2010 14:18:10   
mate0ja
a veš kaj, grem eno kavo nardit z velik mleka. Prvijo, da je kalorična za cel obrok, topla pa je tudi user posted image user posted image . Ti si pa kar sama pospravljaj. 

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.6.2010 14:25:28   
TaMaSa
Tudi prav.Ce noces,pa ob topli kavi uzivaj.Itak pravis,da samo po sredini posesas...mene bi sam zivcno nardila,pa koj bi sla pucat za tabouser posted image user posted image user posted image

Tali je pojedla,Marisa je,Safija je zaspala,mene pa mal cas j..,ker sem prevec na junujkah pisala.Se kaksne pol urce in bo vse postimano,pol se se S.zbudi in masiramo ven.Ne vem se kam,kje bi blo najbolj varnouser posted image user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.6.2010 14:28:54   
Anonimen
Kolk ma tvoj dan ur? 787878788ur???? Ker kar napišeš jaz v celem tednu ne naredim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
9.6.2010 14:31:33   
Anonimen
MMMM, men se tud po eni kavi lušta.user posted image Bova kar krenile s tamalo direkt iz vrtca. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
9.6.2010 14:37:51   
Anonimen
No, zdej pa grem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?