Freya88 -> RE: kaj danes kuhate? (27.11.2010 12:12:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 freya a hrenovke sam v testo zaviješ al kako..a more bit listnat..kok pa časa pečeš.. Jaz hrenovke skuham, potem pa ja, samo zavijem v listnato testo (nisem se delala z drugim, bi pa po moje slo), dodam rezino sira in pecem 15min na 180°C. Nic posebnega... zraven ponavadi ponudim samo ketchup in solato.. je kr nasitno:) Zakaj jih pa prej skuhaš?? Ker necak (zarad katerega najpogosteje delam to) ne mara pecenih:D poleg tega pa pomen teh hrenovk ni v tem, da so pecene... ampak da se spece testo in da se sircek notri stopi...:) bom pa mogoce kdaj poskusila kar pect skupaj s testom....:) Čaki mal, samo itak so potem še pečene. Jaz jih sicer zavijem v drugačno testo, ne v listnato, ampak jih potem ravno tako pečem toliko časa in na toliko st. in so vsekakor pečene notri v testu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Tisto, kar sem modro odebelila mi ravno ne "potegne" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] A jih pečeš ali ne? Jih skuhaš, spečeš testo posebej in v pečeno testo zaviješ?? Še nekaj, ko sem ravno pri hrenovkah: itak so hrenovke že predhodno termično obdelane, ker gre za obarjene (t.j. skuhane) klobase (podobno kot npr. pariška oz. posebna ipd.), ne vem, zakaj ponovno kuhat pred pečenjem? Skuhamo ali spečemo jih itak samo zato, da jih pogrejemo. Al komplicirate:D js jih skuham prej zato, ker ce jih dam potem v surovo testo in vse skupaj pect za 15min hrenovke NISO pecene! Okus je po kuhanih hrenovkah, zgledajo kuhane...! Kako naj razlozim, zgleda priblizno tako, kot bi v hotdog dal kuhano hrenovko, potem pa vse skupaj popekel... in verjemi mi, da hrenovke niso niti prb. pecene:D Se kaksno vpr.?:) Danes bomo imeli spagete z neimenovano omako (skup napacane stvari, ki jih je treba ponucati v hladilniku)...:)
|
|
|
|