RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (20.11.2012 13:06:32)

ronja dobra si da si zapomiš vsa ta imena za jedi
To sem delala včeraj[sm=smiley36.gif], vprašanje, če bom naslednji teden še vedela[sm=jezicek.gif]. Je pa res, da mi je tale Krišnova kuharica ena boljših kuharskih knjig (sploh ker so fajn vegi recepti, mi pa res veliko brezmesnega jemo), tako da si potem kake reči, ki se več ponavljajo (ala panir) zapomniš.

Danes delamo na Ronjino željo jogurt - pa naj še kdo reče, da nič ne odnesejo. Zdaj, kar naenkrat mi ona pride z idejo: mami, a če bo danes Svit lepo spančkal, a bi lahko mi naredile jogurt, tako kot na morju? pol ji pa reči ne...[sm=smiley36.gif]

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (20.11.2012 13:10:25)

evo skuta se taja, rozine so namočene v rumu tako da danes naredim tole sosedovo pecivo..
morm pa še pojest pol tiste mafine z jabolki in cimetom-pač da ne ostaja ane[sm=smiley4.gif]

za kosilo bom pa repo, krvavice in krompir

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (20.11.2012 13:28:19)

Goveji zrezki v čebulni omaki, dušena ajdova kaša, motovilec

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2012 19:34:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (21.11.2012 9:23:48)

zelenjavna juha, palačinke

*miska.mcc* -> RE: kaj danes kuhate? (21.11.2012 9:29:04)

juha iz vrečke, homemade hamburger.

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (21.11.2012 10:35:08)

zdele počas se bom spravla delat tale sosedov pecivo-učer ni prišel na vrsto..

za kosilo se morm pa še odločt al krompir s korenjem+ meso, al pa segedin, da ga porabm iz skrinje predno drug teden rodim[sm=smiley1.gif]

Tutan -> RE: kaj danes kuhate? (21.11.2012 11:14:51)

Perutničke + solata iz paradižnika in mlade čebule (sem jo ujagal v trgovini, pa sploh nisem vedela, da je sezona mlade čebule?)

majčica1508 -> RE: kaj danes kuhate? (21.11.2012 12:18:53)

Skutino pecivo sem včeraj naredila,k so mi kar sline tekle,ko sem vas brala

Danes bo piza.........

Mlado čebulo sem pa jaz danes ujagala v hoferju  in bom še eno solatko naredila zraven pice

Dober tek

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 8:46:48)

pri nas bo danes pire krompir, puranji panirani zrezki, solata iz rdečega zelja

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 8:57:05)

solata iz rdečega zelja

ej a veš da sem se tokrat spraševala kakšna je solata iz rdečega zelja..pa ne vem..kr se nisem spravla narest..
a je ista kot iz navadnega zelja

ZARA -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 8:59:32)

Panirani šampinjoni pečeni v pečici + pire krompir + motovilec.

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 9:04:52)

Panirani šampinjoni pečeni v pečici

to pač srove spaniraš in daš v pečico ane..kok časa jih pa maš notr pa na koliko..cca

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 9:45:29)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

solata iz rdečega zelja

ej a veš da sem se tokrat spraševala kakšna je solata iz rdečega zelja..pa ne vem..kr se nisem spravla narest..

jp, naribano zelje, kis+olje+sol, naredim isto kot belo zelje, meni je rdeče zelje bolj okusno

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:00:32)

Moj ljubi najstarejši otrok si je zaželel testenine s paradižnikovo omakico, človek jo res mora met rad![sm=smiley1.gif] Torej smo to jedli: z domačimi paprikami od dedija in domačimi paradižniki od babi, pa celo babi in deda nam je uspelo povabit na kosilo, hehe:). Za posladek so bile pa domače kremšnite iz njunih jajc, hehe:)
Mali pa je dobil kašico iz koromača, pastinaka in krompirja.

witch -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:16:31)

solata iz rdečega zelja

Mi pa rdeče zelje naribamo in damo kisat (kot ko delaš kislo navadno zelje), ali ga že kislega kupimo. Pa gor mičkeno soli in bučno olje. Ni boljšega [sm=bravo.gif]

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:18:10)

IZVIRNO SPOROČILO: witch

solata iz rdečega zelja

Mi pa rdeče zelje naribamo in damo kisat (kot ko delaš kislo navadno zelje), ali ga že kislega kupimo. Pa gor mičkeno soli in bučno olje. Ni boljšega [sm=bravo.gif]

to pa še nisem probala, sliši se pa fino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] drugače mam full rada navadno kislo zelje, tudi na solati

witch -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:19:37)

Panirani šampinjoni pečeni v pečici

to pač srove spaniraš in daš v pečico ane..kok časa jih pa maš notr pa na koliko..cca

Jaz pa šampinjone očistim, bet odrežem. Potem pa tisti bet narežem na male koščke, pa malo petršilja, timijana in sir pa to nadevam v klobuk od šampinjona. Dam na papir in v pečico.

Drugače pa jaz vso meso, stvari ki jih poham, jih poham v pečici. Sploh piščanec je zakon tak dealti. V malo višji pekač dam olje in v pečico. Pa obrnem vmes, pa po občutku vzamem ven. Mi je pa super, da se stojim pri štedilniku 5 ur.

witch -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:20:50)

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

solata iz rdečega zelja

to pa še nisem probala, sliši se pa fino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] drugače mam full rada navadno kislo zelje, tudi na solati

Kislega kupim (ko ga kupim) pri kmetu, ali pa tudi v hoferju sem ga zaseldila (samo ga nimajo vedno). meni je taka solata zakon. Nisem pa še probala sveževa v solati.

witch -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:21:35)

Aja kuhamo pa danes pečenega piščana in pečen krompir, s solato iz rdečega kislega zelja [sm=smiley1.gif]

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 10:22:23)

IZVIRNO SPOROČILO: _sonček

solata iz rdečega zelja

to pa še nisem probala, sliši se pa fino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  drugače mam full rada navadno kislo zelje, tudi na solati

Kislega kupim (ko ga kupim) pri kmetu, ali pa tudi v hoferju sem ga zaseldila (samo ga nimajo vedno). meni je taka solata zakon. Nisem pa še probala sveževa v solati.

kakšnega kmeta nimam v bližini, hofer pa mam in bom prav pogledala, če imajo, da probam

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (22.11.2012 12:26:55)

Jaz pa šampinjone očistim, bet odrežem. Potem pa tisti bet narežem na male koščke, pa malo petršilja, timijana in sir pa to nadevam v klobuk od šampinjona. Dam na papir in v pečico.

ja to je res booožansko..

pomoje jih bom pol nadevala tkole en dan, v soboto jih bom pa spanirala..

sam men pa rečmo pomfri ni dobr-tok v pečici..tak nemasten[img]http://www.pic4ever.com/images/84.gif[/img][sm=jezicek.gif]
a meso je kej boljše

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (23.11.2012 9:02:15)

če gospod po službi ne gre na pjačo bom nardila tele filane šampijone, drugače pa jutri..
zraven bom riž in pa solato iz kitajskega zelja

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (23.11.2012 9:38:38)

mi imamo danes govejo juho z zelenjavo. Klobase in piščančja prsa na žaru, pečen krompir z rožmarinom in motovilec s komarčkom. Za sladico pa domač jabolčno-češnjev štrudelj

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (23.11.2012 11:12:32)

sveži domači njoki, omaka iz čičerike in neki tanki zrezki zraven (taščin recept). aja, solata.

Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>