Mala_Ajda
|
Ojej, Skuštrana mal narobe smo se brale. Ta teden sem se malo bolj zavzela in oklestila jedilnik tudi kar se kalorij tiče, o rezultatu pa bom, upam, napisala čez teden dni. Mislim, da le z Montijem ne bo šlo, ker razen nekaj prehrambenih kiksov se že nekaj časa prehranjujem po principu GI. Če pogledam Montijev klasični jedilnik, je kalorij vsaj zame vrh glave. Moja osnovna dnevna poraba je pičlih 1357 kcal. Bližam se okrogli obletnici 40 in se ni za hecat. Boste že videle . Kilogrami po porodu so počasi in lepo skopneli (7 kg), ker pa je od tega že dobrih 5 let in je neumno, da valim krivdo na itd, ker v tem času pa se da prit tudi na težo s katero sem se dobro počutila. Od srede novembra do sedaj sem shujšala slabih 5 kg, res je, da sem okoli novega leta imela kar nekaj grehov, športala do konca decembra zaradi poškodbe nisem. Če pogledam samo razpon višina in teža Skuštrana, bi rekla, da sem jaz čisto konkretna proti tebi. 164 cm, največ 58 si jih lahko privoščim, kosti in grajenost je zanemarljiv podatek, le izgovor bi rekla, res pa je, da sem mišičasta, s kopreno špehka. Včasih so bili tudi radiatorčki na trebuhu ampak mi ni do tega, rada bi se še malo oklestila, da bom lažje tekla in da ne bom tapecirana, se spomnim, da sem se po porodu počutila kot, da sem oblečena v eno zaščitno obleko, na žalost se je ne da kar tako slečt. Tako, da sem proti tvojemu željenemu BMI=18.5, jaz pa bi ga imela 21,5 brez komentarja. Vsak ima svoje želje, hvala bogu, da si sedaj še lahko privoščiš takšne pojedine . Kar pa se tiče športanja v letošnjem letu imam cilj, ki pa ni povezan z bolestnim izgubljanjem kilogramov, temveč osebni prelomnici in prestavljanju meja.
|