|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok
5.4.2010 22:19:44   
kenka
HuAnita: kako pa je z izgubo cm? glede na to, da precej telovadiš bi se mralo to poznati v cm ... saj je mišična masa težja od maščob in zato mogoče negreš dol v kg ... al se tudi cm nič ne pozna?

lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.4.2010 22:20:09   
*lejla*
Hej!

Ja, jst sm kar mrknila. Ti prazniki so bli noro nori. Pojedla sem vse, kar mi je kdo pod nos dal. Tolk nisem jedla celo dieto, kot te dni. Enkrat sem jedla celo do sedmih zvečer. Stehtala sem se zdele in imam eno kilo več. Upam, da bo jutri, ko se bom tehtala zjutraj na tešče manj.
Bom od zdej naprej spet pridnauser posted image .

Uživite:)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.4.2010 7:18:04   
coris
Hej punce tehtanje je bilo ok user posted image izgubila sem še 0,2 kg, tako da jih imam sedaj 57,5user posted image jaz sem kar zadovoljnauser posted image

(odgovor članu *lejla*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.4.2010 13:16:25   
Katjusa
hej punce.....

joj tile prazniki.... no pa k bi blo sami prazniki... jst se nisem tehtala ker vem, da sem prej kej rpidobila kot pa izgubila tako da.....
v glavnem pripravljene sem imela velikonočne dobrote in potem so vsi v hiši zboleli razn mene (bruhanje in driska) moj je v 3 dneh celo izgubil 3 kguser posted image user posted image user posted image no itak k vidiš da se mize lomijo od teže dobrot in da noben ne je si nimaš kej da nebi jedu, da ne bo šlo preveč v smeti..... tako, da sem jedla jedla in jedla.... jah nič je treba nazaj na urejen ritem stopit........

upam, da ste bile ostale bolj pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.4.2010 18:43:22   
kenka
ojla, moja teža 107,5 kg. tako da celo 0,1 kg minusa. v bistvu je to nespremenjeno. verjetno, če ne bi jedla toliko šunke bi šla precej bolj dol. se moram potrudit ta teden, saj bi drugega rada imela 6-tico na koncu.

bomo vidli.

lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.4.2010 20:29:00   
kenka
ej, abo šla katera na predsatvitev knjige oz. predavanje ga. Merljak? neki več piše v postu "zdravo hujšanje"?

lp

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.4.2010 10:23:47   
tojeto1
Mislim, da nas je večina ta ponedeljek preskočila z mano vret. Ja, prazniki in dobrote so naredile svoje, mi smo še rojstni dan imeli, pa torta.... Jaooo! Danes za zajtrk sem pojedla skor tri kose torte k so še ostali. No, zdej jo ni več, tko da sledi hujšanje...

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.4.2010 13:58:00   
2mama
Punce, pozdravljene.
Sem šele zdaj našla tole vašo debato in ker se je držim pod istim vodilom kot ve, se vam pridružim. Sama sem začela 4 tedne nazaj z izhodiščno težo 78,0 kg, želeno težo 60 kg. V 4 tednih je šlo na 73,5.
Česa ne jem?
Kruha, testenin, čokolad, sladic, sladkorja, izdelkov iz moke.
Kaj jem?
Zjutraj musli iz ovsenih kosmičev in različnih kombinacij suhega sadja.
Dopoldne sveže sadje (prevladujejo jabolka).
Opoldne čez teden jogurte, ob vikendih kosilo z veliko solate in beljakovinami.
Popoldne (najkasneje ob 17h) zelenjavo z beljakovinami.
Gibanje:
vsak dan nekaj, najmanj pol ure (prevladuje tek, dvakrat tedensko aerobika, občasno orbitrek)

Motivacijo imam hudo, čez praznike se nisem niti malo pregrešila. user posted image  Je pa pozitivno, da tudi mož hujša. No, on ima malo drugačen jedlnik od mene in več kg za zgubit. Je pa fajn, da sva oba v istem zosu. Čeprav ni pravično, da gre pri moških ful hitreje dol. user posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.4.2010 19:42:08   
jenii
ojla.
evo jest sem že totalno srečna s telimi kilami ker sem šla danes po hlače in dejansko se na rit z lahkoto spravila št.38- to so bile sanje samo da mi bo pa uspelo si pa skor pred 10-imi meseci nisem mislila. user posted image user posted image
bom nadaljevala tako kakor sem do sedaj ker sem se dejansko navadila tako prehranjevati kakor se, pa tudi šport se mi je že zasidral tako da se prav slabo počutim ko ne migam. pridne bodite pa se tipkamo k vam bom še nekaj časa družbo delala vsaj do konca porodne.
čao

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 559
8.4.2010 8:39:23   
tojeto1
2mama: dobrodošla. Kwa si rekla, da gre moškim hitreje dol. Poglej sebe, kolk si že shujšala v tako hitrem času. Čestitke!!!

jenii: bravo za 38. Sj zdej si pa že prava suhica! Jst pa čakam, da mi bo prav številka 40. Mi še mal manjka..

(odgovor članu jenii)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.4.2010 20:04:35   
kenka
2mama: res so ti šle kg lepo dol. čestitke in dobrodošla. user posted image

jenii: no lepo, da si dosegla svoj cilj. se veselimo s tabo. user posted image

drugače, ker sem neki grešila čez praznike ... se sedaj še malo bolj pazim, pa ful gibam. in se stinjam z jenii, da čeprav imam ogromno kg še preveč, sem se nekako že navadila migat in spremenila prehrano. ko sem vzadnje jedla preveč (čez praznike) ... me je začel že kar želodec opozarjati na to.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.4.2010 10:21:50   
Kofi
Punce, kaj se vam lahko pridružim?

Sej veste...hujšam že celo življenje :D
Ampak, psihično ne zmorem več nekih diet. Zdaj pa mi je dala za mislit soseda, ki je fejst shujšala...pa me hkrati nasmejala, ko je rekla, da ima francosko dieto...pismo, kaj pa je to??? user posted image Pol pa...majn jej user posted image
Jaz se trenutno samo še redim, zdaj pa prihaja na vrsto martinčkanje in tak naprej ne bo šlo...
tako da, imam jih 63, rada bi jih imela 58. Če me date na seznam, sem z vami! Tiste ideje z jogurtki me najbolj privlačijo in solato z beljakovinami!

Boste prilimale kako tabelco za spodbudo?

Lp, Pegica

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.4.2010 19:57:53   
kenka
Sporočam težo: 106,5 kg. to pomeni 1 kg minusa, s prejšnji tednom je to - 1,1 kg. neki pa že je. 

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.4.2010 7:27:58   
coris
hej punce user posted image dobrodošleuser posted image

sporočam težo. Imam 56,5, to je 1 kg manj kot prejšnji teden, kar pomeni, da imam do želene teže le še 0,5 kg viška ;) najbrž bom poskusila it na 55, za vsak slučaj če dobim kak kg nazaj user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
12.4.2010 11:32:04   
2mama
Moje merjenje je danes pokazalo -0,5 kg (torej imam zdaj 73,0). Je pa šlo samo čez rit (pardon, boke) - 2 cm v zadnjem tednu (ja, laufanje pokaže svoj davek prav tam).

Gremo naprej user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 565
12.4.2010 12:45:48   
jenii
helo.
pridne, bravo kar tako naprej.
jest mam pa pojedine non stop, čokolade sm zmožna kšn dan tolko zmazat kokr jo prej ceu let nisem. no telovadim pa še. vsaj to. kg, stojijo sam se mi vsen zdi da se mi mal spet preoblikuje vse skup na račun teka.
uživajte. čao
aja stanje 64,5- po starem:)

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 566
12.4.2010 14:42:56   
HuAnita
Ob telovadbi, redni (in bolj kot ne 'zdravi' prehrani), skoraj nič sladkariajm.... sem pridobila nazaj pol kg?!?user posted image

Toliko o dobrih namenih, trdemu delu, znojenju pri telovadbi, odrekanju sladkarijam in slabi vesti, ko kaj minimalnega spofrezam....
Ne vem, obupana. očitno se moje telo fajn počuti z 10 kg (pre)večuser posted image

(odgovor članu jenii)
Neposredna povezava do sporočila: 567
12.4.2010 15:18:48   
miapia
Odrekanje sladkarijam še ne pomeni zdrave prehrane. Ta pojem je veliko bolj kompleksen, po drugi strani pa je sama teorija čisto enostavna. Pridobivanje in izgubljanje kilogramov ni tako preprosta zadeva in je odvisna od mnogih dejavnikov. Pri tebi npr. redna telovadba in krepitov mišic, ki imajjo svojo težo. Drug pomemben dejavnik je zadrževanje vode, ki je prisotno predvsem pred menstrualnim ciklom, ko imaš lahko tudi do 2 kg več na račun "napihnjenosti". In tako naprej. Zato ne obupaj, ko bo kakšen dan kaka kilca več.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 568
12.4.2010 18:03:30   
*lejla*
Poredila sem se za kilouser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da je to zgolj posledica menstruacije, ki sem jo dons dobilauser posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 569
12.4.2010 18:29:50   
miška17
DANES 89,9 KG.

(odgovor članu *lejla*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
12.4.2010 21:42:04   
valči
Oj!

Teža nespremenjena 68.5,ker sem šla gor med prazniki,sedaj pa počasi v meje normale.Sedaj pa pridno nazaj dol z vami pridnimi.
Moram priznat,da so me prazniki kar zdrmali in ni mi všeč to,pa ciklus sem imela,pa sami izgovori.
Vglavnenm,za danes ciljam,da bo čez en teden 67.Bom delala na tem.Moram.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 571
12.4.2010 21:50:45   
stuhica
No jaz Sem pa žalostna.... moj cuker s e ni prav nič umiril imam blazne težave..po porodu so  kg šli kar gor cca 10 kg... za zjokat... user posted image user posted image  ko si cuker zmerim so rezultati prav visoki.. včasih pa prenizki in sem že dvakrat skor v hipo padla... še dobr da je bil naš zraven.... ne vem vse kot kaže me že sedaj čaka vseživljenska dieta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne vem kako naj se jo lotm... sej vem da vam samo jamram ampak res ne vem če me sploh kdo zastopi... mi je blazno hudo...

Dost jamranja nočem vam razpoloćženja tudi gor kvarrt smao mi res ni do ničesar... sem že pomoje prav zakompleksana ratala... no inzato je to razlog da se tud sma lotm ene diete .. ampak take kot ste navedle brez omejitev nekih hudih..no jaz morm sladkarije  dat pač ven  če en bom hitr na tabeltkah in na inzulinu.. tkao da

no moji podatki so

74 kg... željena teža je vsaj 62 do max 64...  kuga še rabte vedet....

upam d a me sprejmete zraven....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.4.2010 11:37:20   
HuAnita
Stuhica - user posted image user posted image

dobrodošla. Tule so same fajn punce, spodbudne, pa dobrovolnje, kljub pregreham, ki jih vestno zapisujejo... ene par nam je pa za vzor, da s ene izgubimo preveč med izgubljanjem kguser posted image

Te zelo razumem, kar se preveč kg tiče...user posted image
Upam, da se zadeva s sladkorno le uredi....

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
15.4.2010 21:08:16   
kenka
Pozdravljena, stuhica. upam,da ti bo uspelo in boš uredila težave s sladkorjem.

kje ste punce? res, da je lepo vreme, ampaka nič več ne pišete? user posted image

začela sem razmišljat, da bi začela se prehranjevat po Montiniacu ... kaj pravite? čeprav mi je res precej strogo (glede vnosa OH in glede GI). kaj menite?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.4.2010 14:00:07   
tojeto1
Hoj, hoj!
Sem zamenjala računalnik in sem bila cel teden brez dostopa. Bom drug teden vse dodala v tabelo. Torej v ponedeljek tehtanje...
Drgač sem pa jst fuuul vesela, k sije tak sonček tko da grem lahko spet ven tečt. ZAKON!
Ej, a se namerava kakšna udeležiti DM teka. No, če katera ne ve, je to tek za ženske in otroke. Jst se bom letos prvič prijavila. Otroci so pa že legende na teh tekih. So tolk veseli, k dobijo vrečko z darili in majčko, pol pa še medaljo. Super zadeva in odlična ideja za preživljanje sobotnega dneva.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!