|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok
19.4.2010 8:51:21   
tojeto1
Evo moje kile 65,5! Yea!!

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.4.2010 10:19:04   
HuAnita
Moji kg: 65,5   user posted image user posted image user posted image   Torej + 0,5 kg, glede na emsec nazaj + 2,5user posted image user posted image user posted image

Res je, da smo imele v soboto zvečer RRjevke pri meni čvek, res sem pojedla 2 koščka kriha z namazom, nekaj kosov drobnega peciva in načosev z omako, ampakuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.4.2010 13:57:31   
2mama
Moje poročilo: -0,2 kg v zadnjem tednu (72,8 zjutraj).

Sem bila pa precej presenečena, ker sem v petek zjutraj namerila 71,8 in ker sem med vikendom še bolj pazila pri hrani. Res pa je, da sem tako v soboto kot v nedeljo jedla po 17. uri. Ne sicer veliko, v bistvu zelo malo, in samo beljakovine, ampak očitno sem si ritem uničila. Ampak nič hudega, gremo naprej!

Še glede športa: tek mi je tako zapasal, da sem aerobiko dala čist na stran. res mi je greh zdaj v teh lepih dneh švicat v enem nabitem prostoru, ko pa lahko grem tečt ven, na sončka, in se nadiham frišnega lufta. Kaj pa ostalem, športate kaj?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.4.2010 16:08:36   
kenka
ja, tudi sama nisem opazila minusa pri kg. kar eneko ostaja. ikmam občutek, da bi šlo dol, če ne bi jedla čez vikend torte na rd in razde porkerije na pikniku. tako, da sem očitno bila pridna čez teden in grešila čez vikend. ampak, žalostno je, da če že grešim bi vsaj fajn ..  ne pa na pol. user posted image

bo že.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.4.2010 16:33:17   
miška17
Danes 89,4 kg (-0,5 kg).

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.4.2010 21:21:26   
valči
Toliko,da se vam javim.Kile nespremenjene-68.5,sem pa bolana,bolj švoh migam,ker z vročino ne morem.Glavno,da ne gre gor,bo že šlo dol.Verjamem.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 581
21.4.2010 9:05:41   
tojeto1
20.4.2010, ponedeljek

ime:              - tedensko   - skupaj      začetni:    želeni:

trenutni:
miška17      - 0,5 kg        - 8,2kg        97,6kg      79kg        89,4kg 
kenka          - 0,0kg         - 6,9kg      114,5kg      88kg      107,6kg
coris             - 0,0kg        - 6,5kg       63,0kg       56kg        56,5kg
*lejla*
         + 1,0kg        - 5,0kg       67,5kg      55kg        62,5kg
valči            - 0,0kg         - 3,5kg        72,0kg      60kg        68,5kg  
tojeto1         - 0,5kg        - 3,5kg        69,0kg      63kg        65,5kg
jenii              - 0,0kg        - 2,8kg       67,3kg       60kg        64,5kg 
2mama         - 0,2kg         -1,3kg        73,5kg       60kg        72,8kg
stuhica         - 0,0kg         - 0,0kg       74,0kg      62kg        74,0kg
pegica1        - 0,0kg         -0,0kg        63,9kg      58kg        58,0kg
HuAnita        + 0,5kg        + 0,5kg       65,0kg      58kg        65,5kg  

Niso javile 20.4.2010:
TuBoLina_86- 0,0kg       - 0,0kg       84,7kg      65 kg       84,7kg
Mala_Ajda     -0,3kg        - 4,4kg       61,1kg      58kg       56,7kg
Katjusa         - 0,3kg        - 9,8kg     122,7kg      85 kg     112,9kg
Rožica I         -0,8kg         -3,9kg       79,9kg      63kg        76,0kg  
sasha22       -0,0kg          -1,7kg      74,0kg       50kg        72,8kg
LERO            -0,9kg         - 6,6kg       91,0kg       72kg        84,4kg
austen           ???kg          0,0kg         93,0kg                      93,0kg 
jancyka         ???kg          -7,2kg      112,6kg     90kg        105,4kg
matejchy       -0,0kg         -0,6kg        75,5kg      70kg         74,9kg
aki                 - 0,5kg        - 2,0kg        57,0kg     53 kg        55,0kg
tinaaja           -0,4kg         -1,3kg        67,2kg      62kg         66,6kg
miapia

NASLEDNJE TEHTANJE: ponedeljek, 26.4.2010

Upam, da se nisem kje zmotila. Pa pejte velik v naravo in na sonček. Pridno dietkajte...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 582
21.4.2010 22:17:28   
kenka
toledo, hvala.

a je se katera tu al tolko ste v naravi, da ničveč ni z netom?

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.4.2010 17:10:57   
tojeto1
Jaz se tko težko spravim za računalnik. No, danes je vreme bl tko, drgač pa sam sonček posije, pa prec ven letimo.

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.4.2010 13:01:22   
ROmama
Pozdravljene,
a se vam lahko pridružim, prosim, prosimuser posted image

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.4.2010 18:12:10   
n€na
Evo mene nazajuser posted image user posted image

Jaz en lep čas nisem nič sledila temi, niti nisem hujšala...v tem času sem imela en kup problemov od zdravstvenih do tega da sem zamenjala v službi delovno mesto in nisem več v pisarni...

Kilograme povem v ponedeljek in moram priznat, da sem jih kar nekaj pridobila v času bolnišk in negibanjauser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem novim zmagam naproti in upam, da mi bo tokrat uspelo in bom super fit do poletja, da se bom lahko vsaj v kopalke spravilauser posted image

ROmama ti se pa kar pridruži!!

Lep dan!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.4.2010 23:48:55   
vetrnica
Pozdravljene,

če lahko, bi se vam pridružila še jaz.  Sem malo brskala po forumu pa mi je vaš način še najbolj všeč user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.4.2010 11:32:11   
ROmama
Super. Da ne bo katero kap, sem med težkokategornicami, kg pa sporočim jutri zjutraj.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.4.2010 6:36:22   
2mama
jutro!
danes 72,1, torej -0,7 kg!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.4.2010 8:26:47   
vetrnica
Sporočam svoje začetno stanje in željo. Pa upam, da mi uspe.
Danes zjutraj: 64,5 kg
Želja: 55 kg

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.4.2010 10:05:16   
ROmama
Dobro jutro,
danes sem stopila na tehtnico, groza, še mal oveč kot sem pričakovala, v enem mesecu sem kar nekaj pridobila, ampak začeti je treba. Ne me obsojat zaradi kg, imam jih 143,9, Upam da mi bo z vašo pomočjo uspelo izgubiti vsaj 30 kg, to je moj cilj do novega leta.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.4.2010 11:13:40   
HuAnita
MErjenje pridnosti : 64,7    torej -0,3    ... kar je vseeno boljše kot nič, je pa res, da smo bili včeraj na RD, pa požrla 2 kosa peciva, 2 kosa belega kruha z 'basami' in sirom, nato pa še tortouser posted image user posted image

Pa tudi imam vnete sinuse, oko, pa sama sem bila nekaj dni doma z deco, brez atija, tako da sem bolj na izi športala...user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.4.2010 9:47:51   
n€na
Dobro jutro..

Da vam povem še jaz moje stanje  73,1, željena teža pa je 60...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.4.2010 22:19:50   
valči
Halo,hujšarice.
Javljam vam stanje,danes zjutraj je bilo 67.8,je kar vredu,glede na malo grehov,ki so predvsem zvečer.
Torej sem v 6. tednih zgubila 4.5 kile,lahko bi bilo bolje.Upam,da bom 13. 5.,ko bo okroh 2 meseca,lahko rekla,da sem zgubila 5,6 kil.Torej računam na kakih dobrih 66 kil.

Delam veliko,torej kalorije gredo,gibanja je,pridna moram še bit bolj.Sedaj lahko rečem,da,če zgubim še 6 kil,da bom ful srečna,ker pol mi bodo cote v večini prav.Utopično bi bilo mislit,da pridem pod 60 kil.Ker nekako malo nad 60 super funkcioniram in fajn zgledam,pa kmetijo imamo in je treba trdno delat.Pa švoh glih ne moreš bit.Je treba od jutra,do noči bit fejst priden.Pa otroci,tak da.Bo počasi,vem to-meni že te 4.5 kile veliko pomenijo.

Da vam še tehnične podatke napišem.In sicer moje meritve in zgubitve.
15.3.sem si merila obseg zg. dela nog,bokov,riti,prsi,trebuha.
V 6. tednih sem zgubila:
-zg. del nog -3 centi
-pas-3 centi
-prsi -5 centi
-trebuh-7 centi
-rit-6 centi
-boki-3 centi

Toreg gre dol,počasi in sigurno,pa še bo šlo.Z vami mi je boljša motivacija,držim pesti za vse nove.user posted image In za stareuser posted image

A se ve tudi merite kaj?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.4.2010 12:36:44   
2mama
Sama sem po ponedeljkovem merjenju prvič po dveh mesecih malo popustila in v dveh dneh pojedla nekaj prepovedanih zadev (skupaj ene 10 piškotov, malo sladoleda, nekaj rumovih kroglic). Ampak je streznitev prišla prej, preden bi začela spet preveč jest. Prišla pa je v osebi ene znanke, s katero sva se videli nazadnje konec januarja, in včeraj popoldne ni mogla verjeti, koliko me je pobralo (skoraj 8 kg), isto pa tudi mojega moža. In že sem se sama sebo zdela gnusna s svojimi sladkarijastimi grehi. Je prav fajn, ko te nekdo vsake toliko malo pohvali. Vsaj pri meni je to nora motivacija.

pa še to: včeraj sem malo pomerjala oblačila, ki jih že 5 let nisem mogla dat nase. Večina mi je že prav in to je noro dober feeling!!!

Dajmo, punce!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.4.2010 12:38:49   
2mama
Valči, tudi jaz se merim. Sicer samo pas, rit, stegna in nadlaket. Za zdaj mi je šlo povsod fajn dol, še največ, 8 cm v pasu, 7 pa čez rit. Ostalo malo manj, ampak gre. Je pa dejstvo, da ko laufam, se mi zdi, da se s švicom kar topi tudi maščoba. user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.4.2010 15:11:13   
urshak
A se lahko še jaz pridružim? Moja teža je 95,5 kg, moja željena pa je 65. Vem da je to zelo optimistično, pa vseenouser posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 597
28.4.2010 19:59:50   
jenii
oj.
ja dobrodošla. sej je prav da si daš en cilj, ko sem z 82,5 kg štartala si nisem mislila da bom v desetih mesecih 64,5 samo sem in se počutim fenomenalno. kar pogumno napadi tele kile pa bouser posted image .
no sem pri teku in drugi telovadbi pridna ,zadnič sem šla tud krog hitrjše hoje okoli blejskega jezera, je blo res enkratno. me tolk vn vleče da je noro, tud če sem totalno utrujena grem vn na luft se z mulčkoma potepat, občasno se nam pridruži ati,sam je čist anti za gibanjeuser posted image
pridne bodite migajte, uživajte vsak sončen dan ker te res napolni z energijo. čao

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
29.4.2010 8:08:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
30.4.2010 13:18:38   
tojeto1
Kolk fajn, k je sonček, jaz pa ven laufat z vozičkomuser posted image . To je zakon, sam kwa k grem čez en mesec nazaj v službo, pol pa ne vem, kako bo s tekomuser posted image .

A gre kera na DM-ov tek. Fuuuul priporočam, tud če ste brez kondicije. Pa otroke prijavite na Oskarjev tek (je brezplačen, pa še medaljo dobijo). Moji so čist navdušeni. Evo link, če si želite kaj več zvedeti:
http://www.tekzazenske.si

Pridno dietkajte in čim več migajte. Se tipkamo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Ime za fantka?
Ajšolina

Jakob (46%)

Anže (45%)

Job (9%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!