Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Mleka sem imela jaz dosti tako prvič kot ga imam spet zdaj. A tekočine spiješ dovolj? Jaz še zmeraj ogromno tekoče hrane poleg 2 litrov vode na dan pojem in se mi zdaj kar tvori. Na začetko je bila malo kriza prve dni , nisem vedela, če ga imam dovolj za oba ali ne. Marijaa, točno to. Kako naj vem, če ga je zadosti? Ker pri meni je bilo vse ok, mali je spal in vse, ni jokal kaj dosti, dokler ni prišla patronažna sestra in me zamorila, da se ne redi dosti in da MORAM NUJNO dodajat. Potem sem začela dodajat in mali se je razvadil na 60 ml naenkrat, čeprav bi pri meni dobil prve tedne pač 2x po 30 ml recimo. Bi ga pač dojila bolj pogosto. No in me je zafrustrirala s to tehtnico, da ga skoz tehtam in merim, ne vem a imem dosti mleka, a mu ne delam škode, če ne dobi dodatka itd. Ker na dan naj bi moj pojedel cca. 450 ml, moji obroki pa so od 80-90 ml zjutraj, 60 ml dop, pa SAMO po 30 popoldne in zvečer, ponoči oz zjutraj pa spet več. In skupaj mojega nanese okoli 300, ne več. Kako torej vem, da imam dovolj mleka? A to ven teče, če ga imaš dovolj, a je to pravilo? Ker J so zdaj že bolj mehke, kot so bile prve dni v P a ne? To naj bi blo normalno... Skos pa hoče sesat... IZVIRNO SPOROČILO: egleria ... meni je začel drugi dan zavračati zizo... A vidiš egleria, tega je mene strah. In kako ti sedaj veš, da imaš dovolj mleka? Joj punce, jaz se vam res opravičujem, ker tako morim s temi vprašanji, ampak občutek imam, da mi voda teče v grlo, ali se bova dojila ali ne je precej odvisno od teh dni...Saj vem, tudi če bo treba z Aptimilom futrati, bo zrasel in če ne bo mleka, si ne bom očitala, ampak probala bi rada res vse... Hvala ker me razumete...
|