grahek85
|
Kika, ful mate lepo princesko Res je fina IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** IZVIRNO SPOROČILO: sassy0 Srbeče dojke: za to sem prebrala, da gre lahko za gljivice, kar na vzven sploh ni vidno, srbi te pa tako od znotraj pri bradavici in kolobarju. Mene je sedaj tudi srbelo, imela sem mastitsa, pa ne vem ali je bilo to povezano ali ne. Dajte malo pogledat v usta, če imajo bele obloge po jezičku in ustni votlini je to skoraj to. Pomaga mazanje z Daktarin gelom, tako vam dojke, kot malim usta. Pa se pozdravi en, dva, tri. No to je vzrok, ki ga jaz poznam, lahko je tudi kaj drugega. Ja moj ima bel jeziček - A ni to od mleka? Mene bolj srbi naokoli, ne ravno bradavice. Je pa naš pikec res dobil Canesten za ritko v torek pri pediatrinji. Samo mu je tudi v usta pogledala, pa ni nič rekla za Daktarin gel(torej za soor) Sem fino pogledala pa se mi ne zdi, da bi mel neke obloge, tudi ziza čisto normalno. Uf, bom pa res malo bolj pozorno spremljala, kako ma ustno votlino, če bo kaj nastalo. somic, te čisto zastopim, jaz sem tudi rekla, da nazaj v Nm ne grem Pa zdaj po eni strani komaj čakam, če povem po pravici. Pogrešam familijo in konec koncev sem bila tam doma do pred 5imi leti. Za ljudi se pa tudi jaz ne bom obremenjevala, tercialci so tako ali tako povsod. Naj obirajo, če nimajo pametnejšega posla - jaz vem, kaj je res in kaj ne. Drugače sem bila pa jaz do konca OŠ na Slavki, potem smo se pa preselili ven iz mesta, tako da smo zdaj na periferiji. No ja, tukaj kjer smo se nisem nikoli počutila čisto vredu, tako da se mam še vedno za pristno in tapravo novomeščanko Za vozičkanje se pa res lahko zmenimo, samo da bo malo lepše vreme in malo bolj toplo, da bomo lahko pošteno izkoristile priliko Drugače si ti zdaj za skos nazaj v Nm ali nameravaš eventuelno nazaj na obalo? IZVIRNO SPOROČILO: alex17 drugač se mi pa zdi, da sta si najina falotka precej podobna glede spanja in ostalega, ko te berem Sem tudi jaz opazila Fino IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M. ojla....zopet bom malo "zatežila" do predvčerajšnjim sva bila na mojem-izčrpanem mleku(100ml) potem pa je patronažna rekla da ga je dovolj in naj začnem samo dojiti.Sicer so pleničke zelo polulane in tudi 2krat pokakane vendar pa sem si zopet izčrpala in dobila le 20ml pa tudi skoz in to res skoz 24 ur bi bil na zizi tko da me je mal strah da ne dobi dovolj... kaj menite??? Sem že večkrat zasledila, da črpalka ni zanesljiv pokazatelj količine mleka. Otrok ziza čisto drugače kot vleče črpalka in vedno naziza več. Poleg tega je količina načrpanega mleka odvisna tudi od same črpalke in mamičine spretnosti. Tako da ti kar ubogaj patronažno, sploh če lepo lulate in kakate. Več kot boste zizali, več bo mleka. Da skos visi na zizi je pa lahko kriv tudi prihajajoči skok v rasti, prvi je tam okoli 2t, potem pa še okoli 6t, 3m in 6m. Takrat baje zizajo kot nori, da povečajo ponudbo.