|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
5.2.2010 10:20:43   
majčyca
Hej!
Samo eno vprašanje na hitro - tiste, ki uporabljate kapljice ANTIFLAT - jaz sem po pomoti vrgla v smeti škatlo z navodili in zdaj ne vem, koliko jih na dan lahko dobijo naši user posted image . Prosim za odgovor tisto, ki ga pozna.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.2.2010 10:28:44   
poopek
živjo mamice!

hvala za čestitke! user posted image na seznamčku je treba popravit, rodila sem 26. in ne 28.1. :)
ellie držim pesti, da gresta čimprej domov! user posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj za nami je spet huda noč... krčki jo dajejo da je joj.. se mi tako smili, da bi se še sama zjokala od hudega! previjanje, masaža, krčenje nogic, biogaja, čajčki... nč zaenkrat ne pomaga.. user posted image zaspi, ko je že tako hudo utrujena, da več ne more. vse skupi pa je traja nekje 6-7 ur. uffff, sam nimaš kej, bom še naročila te kapljice koroških lekarn in če navjo pomagale, novm več nič kupovala... ker je nesmisel šopat s stvarmi če ne pomaga, bo že minlo samo od sebe. sam potrpet je treba.
marija kapo dol ker maš dva plus še enega pobalinčka! user posted image user posted image jz komi folgam enega, kaj šele tri! tako da svaka ti čast! drži se super mama user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.2.2010 10:36:03   
sassy0
Zdravo, se na hito javim, sva z malim iz posvetovalnice, vse je ok, zrasli smo na 60cm in težki smo 5850g, stari pa točno 2 meseca user posted image

Mi je pa danes ponoči ta velik zakuhal in ima še sedaj vročino, pa samo upam, da ne bo kaj na Benjamina prenesel. Bomo imeli stroge ukrepe glede higiene ampak več kot to pa ne gre. Še dobro, da ne spimo vsi skupaj. Malo bomo pazili, da ga ne bo ravno preveč lubčkal, pa upam, da bo.

poopek, a da bi bila pa mala lačna pa ni možno? Ker po na vadi, tako zgodaj še ni toliko mleka ali pa še ne zna pravilno jesti in je možno, da se ne naje. A jo probaš pristavit takrat, ko joka, čeprav še ni čas za obrok?
To je samo moje razmišljanje, ker sem imela podobno s prvim. Sem mislila kako ga zvija, je bil pa revež lačen, jah kaj češ, ko nič ne veš, ko imaš prvega, saj je potem dosti lažje pri naslednjih user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.2.2010 10:47:37   
alex17
ojla čveke in januarčki!
mi kar dva dni ni znesl it na računalnik, ali se potepamo z malim naokrog ali pa je buden in ga je treba pestovat ali pa na joški visi user posted image kak dan sploh noče podnevi zaspat razen za par minut in mi ne rata nič ornk nardit, še dobr da je tašča doma da skuha...

naš pikec je res cel požerušček, včeraj zvečer je tok hlastal in napadal zizo kot da že par dni ne bi jedu, sem se mu prav smejala user posted image lahko pa tud, da se je že mal razvadu in se hoče crkljat, se mi čedalje bolj dozdeva user posted image tamale bodyje 56 je že prerastu, zdaj mu oblačim že 62, greva jutri v zagorski Kik še malo nabavit, ker raste kot konoplja!

kopamo se na 2-3 dni, mali kar uživa, dojimo se tudi še fajn, podnevi sploh ne štejem kolkokrat, ponoči pa se zbudi 2-3 krat, drugač pa lepo zaspi nazaj v svoji posteljici, edino zjutraj ga vzamem včasih k nama za kako urico, tako da ponoči sploh ni tako hudo user posted image
krči (vetrovi) ga sem pa tja matrajo, traja pa okol 10-20 minut in takrat ga vse napenja in joka, se mi ful smili, pa mu dam kapljice, malo se mi zdi da pomagajo, pa trebuščka masirava pa ga v različne položaje dajeva, pol pa počasi mine.

sicer se pa kar veliko potepamo in vsak dan vozičkamo, tako da je že kar navajen na oblačenje in vožnjo user posted image   ga dava v lupinico, voziček gre cel v prtljažnik (ga ni treba razstavljat ker mam berlingota, res je zakon user posted image ) potem pa kam gremo, parkiramo, tamalga pa v voziček in ajdi po snegu! user posted image

se upam še kaj beremo, me čaka kar nekaj strani user posted image
papa

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.2.2010 10:58:27   
Naty_ka
Pozdravljene

Jaz sem končno spet priklopljena na net. user posted image  Crknil mi je računalnik in bo baje kmaj drugi teden popravljen. Jao. Kot da sem padla v srednji vek. Sem si od tasta sposodila prenosnik.

Majcica, jaz grem zda po kapljice in bom potem pogledala v navodila. Jaz jih tudi uporabljam in sem tudi vrgla škatlo vstran.
Jaz dam user posted image  ko ga zvija en brizg na dudo. Če je hudo ponovim. S tem da nas ne zvija zaenkrat še prehudo.
Pri prvem sinu, ko ga je obupno zvijalo, pa smo dali kar v mleko pri vsakem obroku. Ker je drugače revež postal cel moder.

Tudi jaz imam vedno majn mleka. In komaj čakam naslednji teden ko imava posvetovalnico, da vidim če ima P kakšen pameten predlog kaj naj še naredim, ker mleka imam res še samo za vzorec. Sprobala pa sem že vse mogoče  a mi nič ne pomaga. Edino kar mi še preostane je, da sprobam, čeprav najbolj ne verjamem v to, homeopatske zadeve.

Oren in Žaži, imata zs.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.2.2010 11:07:23   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Ojoj Grahek, bogica, upam da ste se vseeno kaj naspali. Danes ponoči je bil pa naš mišek pravi biser, najprej je spal 4 ure v kosu, pol se je nahranil in je spal še 3 ure skupaj. Tako da jaz sem danes kot prerojena. Čez kakšno urico, sem rekla, da ga bom skopala. Me nekaj zanima, kaj vam je tudi patronažna svetovala, da ga samo enkrat na teden namilite, drugače pa da se ga samo z vodo umiva?

meni je rekla, da pri vsakem kopanju dam v vodo par kapljic oljčka, nikoli samo z vodo ker to zelo izsuši kožo (in je res, izkušnja iz P kjer smo samo z vodo umivale), šampon za lase pa samo 1x na teden, ne več. pa po kopanju ga po potrebi malo z bepanthenom ali oljhčkom namažem po pregibih.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.2.2010 11:12:16   
Zala01
Živijo čvekice,

mi smo imeli tudi kar mirno noč, smo se kar fajn naspali. Zjutraj sem ga skopala, zdaj pa pančkauser posted image .

naty_ka, katere homeopatske zadeve misliš za večjo produkcijo mleka? Jaz mislim, da mi tudi vse skupaj usiha, pa tko bi ga rada še dojila, vsaj zato, da ga obvarujem pred vsemi infekti, ki mi jih prvi sinček prinese iz vrtca.

zdaj se mi pa že zbuja, ga grem nahranit, pol pa malo v voziček pa ven na zrak.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.2.2010 11:18:19   
nincrli
Dan!

jeeeiii petek, pride ati domovuser posted image pa še v pondelk je fajn praznikuser posted image .

Ja poopek končno si se javila, user posted image zate in da čimprej okrevaš!

Naš povhec je spal skoraj 6 ur skup od 21h pa skor do 3h zjutraj. Sem se mal pred njim zbudila in sem morala prav preverit, če je ok, ker še nikol ni tolk v kosu spal.

joj marijaa to te je pa res moglo stisnit, no na srečo je blo vse ok. Glede kapljic maš prav, jaz mu tudi še ne bi cukra dajala, sam ga pa tooolk krči matrajo in se tak vsaj malo potolaži.

ellie user posted image upam, da gresta danes domov!! En user posted image za tvojega pikeca.

Tinncyka ne morem verjet, da se lahko učiš in greš v šolo, vsaka ti čast! Držim pesti, da bo pozitivno!

Drugače naš spi v svoji postelji že od začetka, sam tej ko ga krči matrajo ga vzamem k sebi. Je pa posteljica čisto zraven najine. Glede biogaia kapljic pa pri nas še niso nč primle, mogoče pa tvoje nasploh ne bi močno zvijalo. No danes je en teden odkar imamo te kapljice, tak da bi mogle počasi prijetuser posted image

poopek ti povem, da krčev čiso nič ne odpravi. Jaz mu dajem čaj, biogaio, mam mazilo za trebušček in ga vsaki dan masiram pa ga matrajo krči. Kapljice iz koroških lekarn ga pomirijo za par minutk, ker so sladke, ampak ne takrat, ko so krči v najhujši fazi. Tak, da očitno, kot je rekla anitagoitan, je to treba res skoz datuser posted image user posted image
Aja jaz sem še mleko menjala, bom vidla, če bo kaj boljše, čeprav včeraj ga je vseen tud zvijalo.

alex
naš je čez dan tud fuuuuul pokonci, zdaj slučajno spi, tak da sem si lahko celo lase oprala, ko sma sama, kuha mi pa tud fajn tašča, danes grema z mojim celo mal v šoping, ga bojo imeli v varstvo. Pa si pišem na list kaj potrebujem pa je tak vse skor za tamalegauser posted image
No včeraj je moj tud skos jedel, ponoči pa je en obrok spustil, se tak ne čudim, če je bil tolk lačen čez danuser posted image

No zdaj se je zbudil pa nekaj glede naokoli, alarma pa še niuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.2.2010 11:21:26   
alex17
poopek, res si prestala veliko, drži se in naj te tvoja pikica osrečuje! user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.2.2010 11:25:28   
grahek85
Hoj.

Mi smo tudi meli fino noč, smo vsi trije spali kot mali polhki. No ja, dva polhka sta vmes še malo zizala in rito previla, ampak je šlo lepo gladko user posted image

Drugače mam pa vprašanje za tiste, ki dojite - a vas tudi kaj zize srbijo? Mene včasih tako, da se mi kar meša. Pa ne npr. med dojenjem, da bi bil znak izcejalnega refleksa, ampak tako, vmes. Predvsem okoli bradavic. Alergija na kak prašek ne more bit, ker modrčke in gazice, ki jih mam notri, perem s hipoalergijskim sredstvom kot od tamalega cotke in tetre. A se še kateri tako dogaja?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.2.2010 11:30:59   
anita goitan
grahek85 tud mene včasih, sam ni prijetno se ravno praskat a neuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.2.2010 11:31:01   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Hej!
Samo eno vprašanje na hitro - tiste, ki uporabljate kapljice ANTIFLAT - jaz sem po pomoti vrgla v smeti škatlo z navodili in zdaj ne vem, koliko jih na dan lahko dobijo naši user posted image . Prosim za odgovor tisto, ki ga pozna.

Jaz mu dam max 2 šprici na dan, v navodilih ne piše kaj je maximum, samo da mu daš 2 šprici pred obrokom ali v čaj.

Imaš pa tudi tukaj odgovor iz foruma
http://www.ringaraja.net/forum/m_2468688/mpage_1/key_/tm.htm#2468688

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Drugače mam pa vprašanje za tiste, ki dojite - a vas tudi kaj zize srbijo? Mene včasih tako, da se mi kar meša. Pa ne npr. med dojenjem, da bi bil znak izcejalnega refleksa, ampak tako, vmes. Predvsem okoli bradavic. Alergija na kak prašek ne more bit, ker modrčke in gazice, ki jih mam notri, perem s hipoalergijskim sredstvom kot od tamalega cotke in tetre. A se še kateri tako dogaja?

Mene tudi včasih. Tudi ne vem kaj bi bil vzrok.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.2.2010 11:33:43   
alex17
mene nič ne srbijo, si pa dam v morček une bombažne blazinice za enkratno uporabo, ampak samo če mi začne tečt mleko ven, kar je redko.

ellie, držim pesti za vaju s pikcem da gresta domov, drži se! user posted image
marijaa, kot so že punce rekle, kapo dol, res si dobra s tremi otročki in si nam vzor!! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.2.2010 11:46:25   
lejla969
Evo tudi mene po dolgem času.
Pri nas je kar pestro. Z Ivotom sva bila v bolnici in ko smo dobili domov odpustnico je na njej pisalo, da ima baktrijsko pljučnico. Dobili smo antibiotik in danes ga pije že 9 dan. Njegovo dihanje je še vedno oteženo, če do torka ne bo boljše mu pediatrinja še enkrat vzame bris iz noska in če bo bakterija še prisotna bom tudi jaz dobila antibiotik.
Možno je, da vse skupaj dobiva z mojim mlekom.
Sem pa zelo razočarana nad bolnico, niti z besedo mi niso namignili, kaj je Ivotu, da ne omenjam osebja in higiene. Aja, pa vse stvari od kapljic, do inhalacij sem delala sama. Sestre so bile tam samo za počivat.
Ta teden v torek sem pa imela Mirana na operaciji ječmenškov v učkih. Še danes je bogi ves v strahu, da ga ne kje pustimo. Imel je ful ječmenčkov, v enem učku 6 v drugem pa 4.
Z njim je šel mož, ker jaz ne bi prenesla, da joka. Od 10h do 15h je imel povite učke in predstavljajte si, kako je trpel.
Upam, da bo zdaj ok.

Aja, kar se pa pri nas tiče krčev je bilo za znoret. Ivo je bil zelo bogi. Smo pa zdaj šli v Italijo po en prah, uporabljali smo ga že pri Miranu. Zelo pomaga.

Upam, da ste vredu in da vaši srčki lepo rastejo.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.2.2010 11:49:21   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
jeeeiii petek, pride ati domovuser posted image pa še v pondelk je fajn praznikuser posted image .

Drugače naš spi v svoji postelji že od začetka, sam tej ko ga krči matrajo ga vzamem k sebi. Je pa posteljica čisto zraven najine.

alex naš je čez dan tud fuuuuul pokonci, zdaj slučajno spi, tak da sem si lahko celo lase oprala, ko sma sama, kuha mi pa tud fajn tašča, danes grema z mojim celo mal v šoping, ga bojo imeli v varstvo.

mi smo tudi veseli, da bomo meli očita tri dni samo zase, juhuhu user posted image user posted image user posted image
Pri nas je s posteljico enako. Ponoči vedno spi v svoji, razen če je res kaj tečkast in težko zaspi, ga vzamem k sebi. Mamo pa mi tudi posteljico tik do najine, čeprav zaenkrat pikec še spi prečno, ne pa podolgem. Samo ga bomo morali kmalu obrnit, ker je že precej zrastel user posted image Pa ful je buden čez dan, vsak dan več. Mi več ne uspe veliko naresti, včeraj sem komaj posesala in en stroj cunj obrnila. Kuhava si pa mi2 sama, ker sva sama tukaj v Lj user posted image Je kr težko vse uskladit, tako da včasih sploh ne jeva pravo kosilo ampak kaj bolj v izi. No ja, me ne moti, ker že tako ne maram vsak dan celo kosilo, mi je preveč. Šopingira pa zdaj naš novopečeni očka in mi je super, ma vsaj realno sliko o tem, koliko kaj stane in koliko časa ti to vzame. Ker prej mu ni bilo čisto jasno, dopovedat se mu pa tudi ni dalo na pametuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.2.2010 12:10:27   
Žaži
Jaz sem pa naredila en "preizkus" na tamali in ji sedaj tri dni nisem dala čisto nobenih kapljic proti krčem in začuda jih sploh nimauser posted image . Sedaj pa ne vem ali jih nima več, ali jih je imela peprosto od vseh teh silnih kapljicuser posted image , ali je to samo slučajuser posted image ..........ne vem no, povem vam samo kaj sem poskusila, morda proba še katera, sem pa imela Sab Simplex in koroške, sem ji dajala v flaško izmenično ob vsakem obroku in je imela ful krče, tudi ponoči, čisto vijola je bila v obraz, sedaj pa čudežno nič več........
No, Naty_ka mi bo vseeno še iz AT poslala kapljice, če se bodo krči vrnili da še to probam, samo sedaj smo pri nas začuda čisto mirni, tudi ponoči spi, itak da vsake toliko kaj pojokca, predvsem ko mora močno prdniti ali kakat, sam to je pa tako normalno. Epizod po pol ure nekontroliranega vreščanja pa naenkrat ni več.
No, bom še poročala kako se ta eksperiment razvijauser posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.2.2010 12:27:58   
Oren
Pozdravljene punce!
Jaz mam eno vprašanje kak so kaj vaši sončki budni čez dan? Naša pupa je budna tam nekje od 10 do pol enih pa še popoldan kake dve urce pa potem od sedmih do devetih. Čez noč pa ponavadi zdrži kaki 4-5 ur skupaj, včasih pa tudi samo tri ker je lačna.Naslednji teden bo stara en mesec.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 717
5.2.2010 12:32:38   
Isabelle
Pozdravljene, kako ste kaj?

Da se vam še tuki malo oglasim, zdej nič več ne visim toliko na netu kot sem prej. user posted image Morm pa rečt da je mala ful pridna.Zdej je malo bogica, ker jo krči matrajo, ampak je kr potrpežljiv dojenček in sploh nč ne joka, sam jo pa kr zvija.Ne vem če bi ji dala kapljice. user posted image Matra jo pa bolj zjutri in popoldan.Zvečer nič, ponoči spi  ku ubita tudi po 5 ur v kosu. user posted image

Pa še za na seznamček: rodila sem 12.1.10, Zara, 2970g in 51c, js sem pa stara 23

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 5.2.2010 12:36:05 >

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.2.2010 12:39:45   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Tinncyka ne morem verjet, da se lahko učiš in greš v šolo, vsaka ti čast! Držim pesti, da bo pozitivno!

kako bo test bom še vidlauser posted image ... govorni mi je pa uspel z 3 user posted image user posted image
drugače se pa učim ko tamala spi ali pa jo moj dragi paziuser posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 5.2.2010 12:41:14 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.2.2010 12:40:25   
grahek85
Uf, naš se je pa prej tako pokakal, da je mel hrbtek čisto umazan user posted image Čisto polna plenica.

Oren, naš je podnevi med dvema zizanjema vedno vsaj eno uro buden, že dolgo ni čez dan v celoti prespal čas vmes. Včasih potem zaspi, včasih pa bedi ves čas do naslednje runde. Če je tako, potem je tudi cela pavza krajša, se prej spomne, da bi papal. 

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.2.2010 12:44:41   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image          
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (28)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ             2310g      46cm
21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
22.12.09  kejti (36)           14.01.10     ?                 3500g      52cm
22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
25.12.09  Kika99 (28)       02.01.10  ANJA             2860g      49cm
25.12.09  lujluj (42)          05.01.10  KRISTJAN          ?             ?
27.12.09  Pikica86 (22)    02.01.10  NIKA             4010g       53cm
27.12.09  Viking95 (24)    12.01.10  LAURA          3280g       51cm
29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g       47cm
30.12.09  emica2008(24) 12.01.10  LOVRO        3240g       51cm
31.12.09  *zmajčica*(23) 06.01.10  LAURA          4040g       54cm
31.12.09  andreja07(?)     20.01.10  JURE                 ?               ?
31.12.09  nincrli (24)        02.01.10  NATANIEL     2770g       48cm
01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g        50cm
02.01.10  blueeyes*(30)  02.01.10  BRINA           3290g        50cm
                                                    BOR               3630g       50cm
02.01.10  hruškica84(25) 03.01.10  TEO               3700g       52cm
02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g       47cm
03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g       50cm
04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN                3670g       54cm
05.01.10  Boka (24)          20.01.10  GABER           3000g       51cm
06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g        49cm
06.01.10  nincy*(23)       18.01.10  ZALA              3060g        50cm
07.01.10  Zala01 (32)      15.01.10  JON               3160g        51cm
07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
07.01.10  novkica(?)         07.01.10  ALEKSEJ       3730g        55cm
07.01.10  Maisha (24)      12.01.10    EVA                 ?                ?
07.01.10 TisTa(26)            14.01.10 BINE             3080g         55cm
08.01.10  kett (33)           10.01.10   ULA                  ?                ?
09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
09.01.10  lesk80 (29)       22.01.10  MICHEL        3520g        49cm
09.01.10  Januarčk (?)      08.01.10   KATARINA   2750g        50cm
10.01.10 gara                       20.01.10   ANEJ              3200g         50cm
11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g        51cm
                                                   TIAN             2950g        50cm
11.01.10  Tretjinka (30)  19.01.10   PIKA               3840g        54cm
11.01.10  Enkica (31)       10.01.10   INES              3320g        52cm
11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA           2360g        45cm
11.01.10  areskaa (28)    26.01.10  TILEN            3700g         51,5cm 
11.01.10  kemo (23)        19.01.10   FRANCI         3045g        52 cm
11.01.10 miska1 (32)      10.01.10 SVIT                3450g        52cm
11.01.10 suzy_n (?)         (?)            LAURA            (?)              (?)

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
12.01.10  zmajčika (24)   09.01.10       ?                3650g         54cm
12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK          3440g         51cm
14.01.10  Naty_ka (29)       09.01.10     ERIK              3580g         50cm
14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA                 3000g        52cm
14.01.10  nikita33 (33)    10.01.10   TIBOR            3620g         53cm 

14.01.10  Nattoule (32)    06.01.10     DANIA          3500g           53cm
15.01.10  Ksenci (23)       13.01.10      ANŽE             3390g       51cm
15.01.10 reni70 (38)        18.01.10     ALEKSEJ       3250g        50cm
16.01.10  senmoi (29)      25.01.10     KAJA             3690g        53,5cm
18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ            3530g        52cm
18.01.10   ALEXI M. (?)          08.01.10    MARCEL     3980g         54cm
18.01.10  sončnica76 (32)    23.01.10    ALJA            3040g          49cm
19.01.10    quelle (32)          30.01.10       LUKA      3440g          53cm
19.01.10    anita goitan(31)  15.01.10       ULA         3970g          56cm
21.01.10     ellie (27)                 25.01.10      ANEJ    3180g           48cm
21.01.10    *BellaLuna*(29)  20.01.10       LARA      3270g          51cm
24.01.10   tinncyka (20)         15.01.10   TAJA         3080g            49cm
24.01.10  ninu(?)                    02.02.10   MEDEJA     3655g           52cm
26.01.10  poopek(?)             28.01.10        ?              3290g           51cm
27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g           46cm  

TRENUTNO 66 MAMIC IN 68user posted image  OD TEGA 37user posted image     IN 31user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (28)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA            4010g      53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA            2860g      49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN                3670g       54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g       47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g        50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm 

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g       47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?) 

03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g       50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.2.2010 12:45:07   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Pa še za na seznamček: rodila sem 12.1.10, Zara, 2970g in 51c, js sem pa stara 23

saj je že blo na seznamčkuuser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.2.2010 12:47:20   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

hvala za čestitke! user posted image na seznamčku je treba popravit, rodila sem 26. in ne 28.1. :)

saj je prav na seznamčku... ti si gledala PDPuser posted image  

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.2.2010 13:09:42   
nincrli
Ati pelav minija ven, mama pa kuha pa na računalniko vmes visiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Hej!

Jaz mu dam max 2 šprici na dan, v navodilih ne piše kaj je maximum, samo da mu daš 2 šprici pred obrokom ali v čaj.

A to kaj pomaga proti krčem? Ma jaz sem očitno žže čist obupana... A v lekarni dobiš?

Joj lejla bogi pikec, tak mali pa že pljučnico... Joj pa tavelik tudi.

hmmm žaži, dober eksperiment. Saj na koncu bomo ugotovile, da je sam še slabš, ko jim vse to zravn filamo.

oren naš kake 4 - 5 ur spi na dan, če je to dober danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Imava na isti dan rojstni dan user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 5.2.2010 13:10:31 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.2.2010 17:13:59   
Žaži
Oren, podnevi je vedno več zbujena, se zna zgoditi da med dvema hranjenjema spi samo pol ure in enkrat od hranjenja do hranjenja, torej dajva reči da v 12 urah "dneva" spi enih 7ur, torej je čez dan po 5 ur zbujena z vmesnimi rahlimi dremeži.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?