|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
4.2.2010 14:03:05   
majčyca
Oj čveke!
Meni kar ne uspeva, da bi se vam bolj redno javljala. Sicer je pikica ful pridna, ampak z lubijem vedno kaj počneva, pa mi do računalnika kar ne uspe prit.
Včeraj smo imeli obiske in je  Pia dobila tako lepo oranžno koco za v voziček (tudi voziček je oranžen), ki jo je moja teta sama nardila in sem je bila res zelo vesela user posted image tako, da sma jo danes na sprehodu že uporabile.
Imava pa zadnja 2 dni popoldan ful probleme s krči (tam nekje od 16h, pa do večera dokler ne zaspi). Prav zvija jo revico, pa joka tako, da ji kar sape zmanjka vmes user posted image Zdaj sem se odločila, da ji bom danes dala kapljice Antiflat kar malo prej, da mogoče že kaj prej primejo in mogoče ne bo tako hudo. Potem ponoči pa sploh ni problemov s tem (na srečo).

Imam pa jaz problem in to z mlekom, ker ga je naenkrat ful manj kot ga je bilo (od začetka sem pa ga imela ful preveč). Zdaj zgleda, da na eni strani nima dovolj in jo moram dat še na drugo stran, da se naje. Ima katera izkušnje s tem, zakaj pride do tega? Upam, da mi ne bo zmanjkalo mleka, ne bi še rada začela z dodatki, ampak če bo treba, pa pač bo.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Ojoj Grahek, bogica, upam da ste se vseeno kaj naspali. Danes ponoči je bil pa naš mišek pravi biser, najprej je spal 4 ure v kosu, pol se je nahranil in je spal še 3 ure skupaj. Tako da jaz sem danes kot prerojena. Čez kakšno urico, sem rekla, da ga bom skopala. Me nekaj zanima, kaj vam je tudi patronažna svetovala, da ga samo enkrat na teden namilite, drugače pa da se ga samo z vodo umiva?

Meni pa je patronažna rekla, da jo naj namilim vsaki drugi dan (ko se bova pač začele kopat, ker še popek vedno ni ok, čeprav je danes stara točno 3 tedne).

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.2.2010 14:03:21   
naja6
Pravi,da fantki to pogosto dobijo,ni pa povedala od česa,ampak joče se nam ne ravno veliko,da bi lahko bilo od napenjanja.Ne vem,samo se pa baje to rado ponavlja tak da ga bomo raje cartali kot pa da bi se nam jokal.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.2.2010 14:06:52   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
danes sem polna vprašanj...
mamice PUNČK!!! kako čistite luliko?? moja patronažna je samo po vrhu pobrisala in tudi povsod piše in se nas uči, da se ustnic ne sme razpirat, AMPAK meni čista laična logika ne da miru, da je ravno tam noter idelani prostor za nabiranje packarije, saj je mala večkrat pokakana tudi po luliki....kakšna navodila imate ve??? ker jaz sem zdaj malo surfala, da bi dobila odgovor, pa sem videla, da je folk res čist zmeden ko pride do tega vprašanja....1. posvetovalnico imamo šele drug petek...takrat bom to sigurno vprašala, ampak je do takrat še kar dolga...

Meni pa so še v P rekli, da se jih ustnise razpre, da se tudi znotraj umije, samo ne preveč, da bi bilo vse suho, ampak toliko, da je čisto.

Neposredna povezava do sporočila: 678
4.2.2010 14:09:26   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Pravi,da fantki to pogosto dobijo,ni pa povedala od česa,ampak joče se nam ne ravno veliko,da bi lahko bilo od napenjanja.Ne vem,samo se pa baje to rado ponavlja tak da ga bomo raje cartali kot pa da bi se nam jokal.

to je imel moj fant še kot dojenček, pa so mu pomagali tako z toplo vodo, kot so rekli vama in z toplimi obkladki vse dokler ni bil dovolj star za operacijo. operiran je bil potem ko je bil star 9 mesecev.

menda pa to pride od napenjanja.

sem pa nekje celo slišala, da je to kar drecej dedna zadeva, tako, da se bojim da bo to težavo imel tudi patrik.

bomo videli

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.2.2010 14:27:51   
Kika99

mamice PUNČK!!! kako čistite luliko??

če je polulana jo obrišem samo površinsko. včasih pa je zelo pokakana tako da ji kakec pride tudi med usnice in takrat ji razprem in očistim. res pa je, da vsaki reče drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 680
4.2.2010 15:03:50   
soncnica76

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

če je polulana jo obrišem samo površinsko. včasih pa je zelo pokakana tako da ji kakec pride tudi med usnice in takrat ji razprem in očistim. res pa je, da vsaki reče drugače.

Pozdravljene

tudi mi mamo punčko in sem se tudi spraševala kako in kaj? Jaz delam tako kot mi je svetovala patronažna: vsakič ko se previjemo vzamem bombažno vato jo namočim z mandljevim oljem in naredim samo en poteg po sredini navzdol. Moram rečt, da se je do sedaj že kar lepo očistilo. Lahko pa je rekla tudi, da vsakič ko previješ en poteg z mlačno vodo, ampak pomembno da nič ne drgneš samo na rahlo navzdol potegneš.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.2.2010 16:05:09   
grahek85
Živjo!

No smo bli uro in pol pokonci, potem smo pa spali dalje. Tako da niti nisem tako polomljena, sem zjutraj nadoknadila user posted image Je pa danes tudi sicer malo bolj tečkast, veliko je buden in precej pogosto ziza. Menda kmalu sledi kak skok v rasti, vsaj tako mi je razložila patronažna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Me nekaj zanima, kaj vam je tudi patronažna svetovala, da ga samo enkrat na teden namilite, drugače pa da se ga samo z vodo umiva?

Meni je rekla 1-2x na teden z milom, drugače samo vodo, ker sicer pokvariš pH kože. Pa tudi to je rekla, da zdaj pozimi ne bo nič narobe, če ga ne kopamo vsak dan. Komot ga kak dan samo zbrisačkamo.

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
1. Ali ste pri tej starosti dojile na 1 ali na 2 dojki en obrok?
2. Ali ste dojile na 2 do 3 ure ali tudi na manj? (ker po 45 min imam še prazne dojke user posted image )
3. Ali ste ponoči tudi intenzivno dojile? (Moj user posted image   namreč spi od 23 do 5h in potem do 9h) - je priden - Ali ga moram buditi?
4. Kako ste dodajale - če ste dodajale? Po vsakem obroku na dojki ste mu še dale umetno mleko ali je dobil na primer 2 umetna obroka na dan, ostalo pa dojka?

1. Že od začetka dojim samo na eno dojko na obrok, ima dovolj. Ko končava lahko še vedno iztisnem mleko, zato se mi ne zdi potrebno vmes menjat ali ponujat še drugo.

2. in 3. Kakor je pikec hotel ampak ne več kot 3 ure vmes. Do malo pred prvim obiskom pri pediatrinji sem ga tudi ponoči zbujala, če se ni čez 3 ure zbudil. Res da takrat ni največ pozizal, ampak tako malo pa tudi ne, nekje vmes. Zdaj spi 4 ure v kosu med nočnimi zizanji, podnevi pa ziza bolj na 2 kot na 3 ure, odvisno kateri del dneva.

4. ne dodajamo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.2.2010 16:24:45   
grahek85
Zelo dober članek o dojenju, tvorbi mleka, zgradbi dojke in še kaj:

http://med.over.net/klinicne_stroke/dojenje/index.php?pcat=185&stran=7&n=13898

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.2.2010 16:54:56   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Meni je rekla 1-2x na teden z milom, drugače samo vodo, ker sicer pokvariš pH kože. Pa tudi to je rekla, da zdaj pozimi ne bo nič narobe, če ga ne kopamo vsak dan. Komot ga kak dan samo zbrisačkamo.

Se strinjam, js ga ne kopam vsaki dan.
l
Naš ma danes spet malo krčev ampak ni tak hudo kot je blo 2 dni nazaj, je pa danes tudi kakaluser posted image tak da upam, da se bo stanje izboljšalo, ko bomo ne bomo več mešali.

Zakaj pa je sploh treba mešat, če prešaltaš na drugo am? Zarad okusa ali še česa?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.2.2010 17:26:14   
poopek
pozdravljene drage moje!

po dolgem času se vam javljam in z velikim veseljem sporočam, da sem 26.1 rodila punčko težko 3290g in dolgo 51 cm! user posted image pa sem dočakala! user posted image porod ni napredoval in po 10 urah hudega trpljenja, na par minutk sledeči popadki, je sledil carski rez...user posted image čisto nič nisem bila psihično pripravljena na to in drugo jutro sem bla komirana.. mučila me je par dni depresija, jokava sem bila za 100 user posted image user posted image ...  vendar še dobro da je pršlo do CR, ker je biba mela dvakrat ovito popkovino okoli vratu in pravi vozel... normalen porod nebi prišel v poštev, pa še za mojega otroka bi se končalo tragično.. user posted image user posted image user posted image ko sem še to zvedla, je bla mera polna in cmizdranje je trajalo tri dni.. user posted image da ne govorim kako me je potrlo, ker sem jo videla naslednji dan ( rodila v splošni anesteziji, sicer se medlo spomnim da so mi jo pokazali ko sem se zbudila.. ) pred dvemi dnevi smo prišli domov, sem bolje, vendar rana od CR še vedno zelo boli... tak da 9 dni po operaciji še vedno ne morem hoditi normalno, delati.. križ me boli.. u glavnem da navm sam jamrala user posted image , vidim da ste zelo pridne s pisanjem user posted image , neki malega sem vas brala za nazaj, vendar ne vseega, zaradi rane, težko sedim. naša biba je prvo noč lepo pančkala, sinoči je bilo katastrofalno, jo že krčki matrajo... težko se spopadam z vsem tem, mož mi je ob strani, vendar mene še vedno mal daje, tako da se jokcam ob vsaki težavi... naj povem da dojim, mleka imam zadosti, morem potrkat... dala sem ji biogaja kapljice in po nekje uri do uri in pol je pol sinoči zaspala, danes je bil spet čez dan tak direndaj... zdej moje srčece spi.

lepo se imejte, pa se še beremo. user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.2.2010 17:33:51   
marijaa
Naš ati se je hvala bogu vrnil iz službenega usposabljanja i9z tujine, danes ponoči, sicer gre nocoj že vnočno, vendar malo lažje mi je vseeno.  Vsaj danes zjutraj, ko sem Patrika peljala v vrtec mi ni bilo treba obeh obleči v vse tiste cotke in dat v lupinice, za kar sem porabila skoraj uro za par minut vožnje, pa v vrtcu spet iz avta... Mi je pa včeraj zvečer, ko sem se tuširala pa tavelik lump nagnal starh v kosti. Mala 2 sta spala, on je gledal risanko, sem. Ker ni bilo dolgo kar sta se najedla in zaspala sem predvidevala, da se nihče ne bo zbudil, vseeno sem Patriku naročila, da če kdo jokat začne, naj me pokliče,user posted image pa malce tolaži z govorjenjem in božanjem skozi ograjico. No in sem se zmotila , ko sem bila vsa našamponirana hud jok. Alina! Ko sem se začela brisat je jopkanje prenalo, ko sem vstopila v sobo me je skoraj infarkt kar v trbuhu me je zvilo in sem dobila mehka kolena, Kaj sem videla. Patrika na svoji postelji z Alino v naročju. Ker imamo hudo prostorsko stisko imamo vse stisnjeno skupaj. Je tako razložil in dopoldan še pokazal, kako je prišu do nje, da je najprej splezau v njeno postlco jo dvignil in odložil na povijalno, splezau on ven od tam na malo nižjo omarico z predali, od tam pa z njo dol skočil. Ajoj! Na srečo se je vse dobro izteklo. Ker sem ga kregala, da to ne bi smel, da bi lahko oba padla je reku, da se mu je smilila, ker je jokala.
Danes smo bili na daljšem sprehodu, ker je bilo lepo toplo ful je pasalo, le problem je ker s tem širokim vozičkom še zmeraj težko gremo po ožjih pločnikih zaradi kupov snega ob robu.
Prvič smo šli za 10 minut na sprehod pri 15 dneh, čeprav je bilo malo minusa, nisem več zdržala not.
kopanje Praviloma vsaki dan, smo pa tudi že kakšen dan izpustili. Namilim ju enkrat na teden, sicer pa kanem  v vodo le kapljico penatenove kopeli, je tako tudi patronažna svetovala.
kapljice in čaji proti krćem Moram potrkast, zaenkrat sta jih imela le vsak po trikrat in tudi ne zelo hudih, zato jih redno ne dajem, le po potrebi. Res ne vem zakaj bi vnašala v njju sladkor brez razloga, še prehitro se bosta navadila nanj. Čajev tudi ne dajem, če ni potrebe, sladkanega še zelo dolgo ne nameravam dati.
dojenje Po dojim ju 7 na dan, Alino kdaj tudi 8 krat, ker včasih je 2 krat na noč.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.2.2010 17:46:17   
somic
popek, dobrodošla končno med nami tukaj pri snežinkah!!! user posted image user posted image user posted image

marija, patrik je tako le dokazal bratsko ljubezen. sicer verjamem, da je bil šok za tebe, je pa sinček iznajdljiv, ni kaj user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.2.2010 17:52:45   
Tretjinka
ajej MARIJAA, mi je kar slabo delalo, ko sem brala user posted image ...dobro se je končalo!!!! ampak ti si pa res carica! ma kako izvedeš vse to? v vrtec greš z dvema lupinicama, patrikom in njegovo torbo??? mene čaka nekaj podobnega, le da bosta 2 otroka od treh sama hodila..pa se že križam kako bom to izvedla....tebi pa samo en hodi sam....pa zjutraj moraš vse zbudit in vse sama zrihtat??? si mi v vzor!

POOPEK, VSE ČESTITKE in DOBRODOŠLA! si pa res imela slabo izkušnjo user posted image ....čimprej okrevaj in čimprej pozabi! kako pa je ime tvoji punčki?

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.2.2010 18:26:52   
ellie
Da se še jaz malo javim...

Midva sva včeraj bila sprejeta na pediatrijouser posted image  zaenkrat kaže samo na močen prehlad...jutri pa dobimo še zadnje izvide. So ga danes testirali še za RSV virus, ampak upam, da ni to. Včeraj sem bila čisto na tleh...sem samo jokala...danes pa me je dr. malo potolažil, da če bodo izvidi jutri ok, greva jutri domov. Jaz sem ostala z njim noter...ampak sem lahko pri njemu samo na vsake 4 ure, da ga previjem in nahranim. Drugače pa sem na čisto drugem koncu pediatrije. In vsakič, ko ga vidim, se mi revček ful zasmili. Sva pa naletela na nekega čudnega dr., ki mi je čisto antipatičen...in mu kar nekako ne morem zaupat. Pa nekatere sestre imajo včasih neke čudne pripombeuser posted image  tak da mi je res bad.. Samo upam, da bo jutri vse ok, da greva domov. Ker sem psihično čisto na tleh..

Tako da imamo pri nas do nadaljnjega prepoved vseh obiskov.

Tak da punce...čuvajte svoje malčke, ker res nobeni ne privoščim, da mora čez kaj takšnega. Da ti v porodnišnici trdijo, da je vse ok...čeprav sem jih jaz že od začetka opozarjala, da z njegovim dihanjem nekaj ne štima.

Neposredna povezava do sporočila: 689
4.2.2010 18:27:05   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Se podpišem.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.2.2010 18:37:22   
Žaži
ellie, to je pa res hudo, upam da se hitro pozdravite in gresta domov.

Luliko čistim samo od zunaj z enim potegom čez ustnice, če pa se pokaka pa malo bolj možno potegnem da še kakec obrišem, samo med kopanjem jo tam doliuser posted image malo bolj operem.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.2.2010 18:43:13   
grahek85
ellie, držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.2.2010 18:49:14   
Tretjinka
ELLIE, drži se!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.2.2010 19:33:23   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

ellie, držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.2.2010 19:35:55   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image          
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (28)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ             2310g      46cm
21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
22.12.09  kejti (36)           14.01.10     ?                 3500g      52cm
22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
25.12.09  Kika99 (28)       02.01.10  ANJA             2860g      49cm
25.12.09  lujluj (42)          05.01.10  KRISTJAN          ?             ?
27.12.09  Pikica86 (22)    02.01.10  NIKA             4010g       53cm
27.12.09  Viking95 (24)    12.01.10  LAURA          3280g       51cm
29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g       47cm
30.12.09  emica2008(24) 12.01.10  LOVRO        3240g       51cm
31.12.09  *zmajčica*(23) 06.01.10  LAURA          4040g       54cm
31.12.09  andreja07(?)     20.01.10  JURE                 ?               ?
31.12.09  nincrli (24)        02.01.10  NATANIEL     2770g       48cm
01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g        50cm
02.01.10  blueeyes*(30)  02.01.10  BRINA           3290g        50cm
                                                    BOR               3630g       50cm
02.01.10  hruškica84(25) 03.01.10  TEO               3700g       52cm
02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g       47cm
03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g       50cm
04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN                3670g       54cm
05.01.10  Boka (24)          20.01.10  GABER           3000g       51cm
06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g        49cm
06.01.10  nincy*(23)       18.01.10  ZALA              3060g        50cm
07.01.10  Zala01 (32)      15.01.10  JON               3160g        51cm
07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
07.01.10  novkica(?)         07.01.10  ALEKSEJ       3730g        55cm
07.01.10  Maisha (24)      12.01.10    EVA                 ?                ?
07.01.10 TisTa(26)            14.01.10 BINE             3080g         55cm
08.01.10  kett (33)           10.01.10   ULA                  ?                ?
09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
09.01.10  lesk80 (29)       22.01.10  MICHEL        3520g        49cm
09.01.10  Januarčk (?)      08.01.10   KATARINA   2750g        50cm
10.01.10 gara                       20.01.10   ANEJ              3200g         50cm
11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g        51cm
                                                   TIAN             2950g        50cm
11.01.10  Tretjinka (30)  19.01.10   PIKA               3840g        54cm
11.01.10  Enkica (31)       10.01.10   INES              3320g        52cm
11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA           2360g        45cm
11.01.10  areskaa (28)    26.01.10  TILEN            3700g         51,5cm 
11.01.10  kemo (23)        19.01.10   FRANCI         3045g        52 cm
11.01.10 miska1 (32)      10.01.10 SVIT                3450g        52cm
11.01.10 suzy_n (?)         (?)            LAURA            (?)              (?)

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
12.01.10  zmajčika (24)   09.01.10       ?                3650g         54cm
12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK          3440g         51cm
14.01.10  Naty_ka (29)       09.01.10     ERIK              3580g         50cm
14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA                 3000g        52cm
14.01.10  nikita33 (33)    10.01.10   TIBOR            3620g         53cm 

14.01.10  Nattoule (32)    06.01.10     DANIA          3500g           53cm
15.01.10  Ksenci (23)       13.01.10      ANŽE             3390g       51cm
15.01.10 reni70 (38)        18.01.10     ALEKSEJ       3250g        50cm
16.01.10  senmoi (29)      25.01.10     KAJA             3690g        53,5cm
18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ            3530g        52cm
18.01.10   ALEXI M. (?)          08.01.10    MARCEL     3980g         54cm
18.01.10  sončnica76 (32)    23.01.10    ALJA            3040g          49cm
19.01.10    quelle (32)          30.01.10       LUKA      3440g          53cm
19.01.10    anita goitan(31)  15.01.10       ULA         3970g          56cm
21.01.10     ellie (27)                 25.01.10      ANEJ    3180g           48cm
21.01.10    *BellaLuna*(29)  20.01.10       LARA      3270g          51cm
24.01.10   tinncyka (20)         15.01.10   TAJA         3080g            49cm
24.01.10  ninu(?)                    02.02.10   MEDEJA     3655g           52cm
26.01.10  poopek(?)             28.01.10        ?              3290g           51cm
27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g           46cm  

TRENUTNO 66 MAMIC IN 68user posted image  OD TEGA 37user posted image     IN 31user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (28)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA            4010g      53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA            2860g      49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN                3670g       54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g       47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g        50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm 

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g       47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?) 

03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g       50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm 

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 695
4.2.2010 19:47:56   
tinncyka
ojla!! da se še jaz malo javimuser posted image
Danes smo imeli prvo kopanje in smo malo uživali malo ne, je bla Taja malo sitna ker smo jo glih zbudili ko je že eno urco sladko spalauser posted image , in moram jo pohvaliti da že drugi dan spi v svoji postlciuser posted image user posted image user posted image  ponoči je bedela 2-3h ampak je blo za zdržat in je potem spet zaspala nazaj

mi pa nekaj ni jasno glede kaplic BIO GAIA, zdaj pa ne vem če je to v moji glavi da delujejo ali kajuser posted image  meni je danes patronažna rekla da jih lahko uporablama ampak da začnejo delelovat 10-14 dni!! meni se pa zdi da delujejo že zdaj pa jih je doblila do sedaj 2x - kar jaz opažam ima bolj rahle krče ne pa tako kot prej, sedaj mi pa ni nič jasno.

no jaz grem pa juri spet v šolo... pišemo slovenščino - pa grem kar zdaj pisat da se mi ne bo preveč nabralouser posted image , Taja pa že celi dan pridno spi da se lahko mamica učiuser posted image user posted image , upam da bo tudi ponoči spala

poopek - dobrodošla končno med nami!!!user posted image user posted image user posted image

marijaa - vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz ne vem če bi zmogla

ellie - upam da se hitro pozdravi in da greste domov, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

nič zdaj se grem pa nazaj učit
papauser posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.2.2010 19:48:28 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.2.2010 19:59:46   
somic

ajej MARIJAA, mi je kar slabo delalo, ko sem brala user posted image ...dobro se je končalo!!!! ampak ti si pa res carica! ma kako izvedeš vse to? v vrtec greš z dvema lupinicama, patrikom in njegovo torbo??? mene čaka nekaj podobnega, le da bosta 2 otroka od treh sama hodila..pa se že križam kako bom to izvedla....tebi pa samo en hodi sam....pa zjutraj moraš vse zbudit in vse sama zrihtat??? si mi v vzor!

ja, se pridružujem temu!

si res občudovanja vredna in sigurno v vzor nam vsem tukaj gor!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
4.2.2010 20:39:57   
Zala01
ojoj, ellie...upam, da bo s pikecom kmalu vse v redu.user posted image user posted image user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.2.2010 21:33:13   
marijaa
elie Upam, da bo z malim vse o.k čimprej!
popek Čestitke user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.2.2010 9:33:10   
anita goitan
dober danuser posted image
da se tud jaz mal javim, sicer nisem tako redna, ma obljubim da se bom potrudilauser posted image

Mi smo uredu, Ula lepo raste, pridno se dojive, kmal bo na 5kg (ja to je ta Ula, velika punca med januarčki!), sestrica Zoja je trenutno v varstvu, jo je pa lepo sprejela.

Krči: zaenkrat jih še ni, upam da nas pr Uli zaobidejo, sicer pozno pop.mal joka, ampak to je povsem normalno.
Razne kapljice, ...NE pomagajo, sploh ne bom kupovala, ta stvar mine, je pa naporno, se strinjam.

Še huje je, ko začne user posted image kakat krvave nitke, takrat najprej pomisliš na alergijo, se odpoveš mleku, mlečnim izdelkom..in če nisi ljubitel mesa, je hudo, vem iz lastnih izkušenj. Pa še ponoči, da ne spiš, dojiš na 2 ure al pa še bolj pogosto...user posted image joj sam tega ne, že tako me ta punca pobira, da imam samo še +2kg.
Ja in na koncu, Zoja ni imela nobene alergije, in popije in poje ogromno mlečnih izdelkovuser posted image

Dojenje- po željah Ule, na 4, 3 ure ponoči, čez dan pa tud na urco ali manj, kot pač je.

se beremo..šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?