ugi
|
KAJ ŽENSKA POČNE, KO NE POČNE NIČESAR Mož pride domov iz službe. Na dvorišču zagleda svoje tri otroke, ki so še v pižamah, povsem blatni, prazne vrečke čipsa in folije čokolad pa so razmetani po vsej travi. Vrata ženinega avtomobila so odprta, prav tako vhodna vrata, psa pa nikjer. Mož vstopi v hišo, kjer zagleda še večji nered. Luč je razbita, preproga razmetana, TV popolnoma na glas, soba pa natrpana z igračami. V kuhinji je umivalnik poln umazane posode, ostanki hrane razmetani po mizi in tleh, vrata hladilnika odprta, na tleh razbito steklo, sredi kuhinje pa kup peska. Mož hitro steče v zgornje nadstropje, kjer mora prav preskočiti kup igračk in perila. Ves zaskrbljen išče ženo - morda se ji je kaj zgodilo? Iz kopalnice teče cel potok. Odpre vrata in zagleda kupe mokrih brisač ter vodo, ki teče iz pralnega stroja in je vsa zamazana in polna pene. Po kopalnici se vlečejo tudi kilometri toaletnega papirja. Mož steče v spalnico, ko tam v pižami njegova žena bere knjigo. Ona dvigne pogled, se nasmehne in ga vpraša, kako je bilo v službi. Mož ne more verjeti svojim očem in reče: "Kaj se je danes zgodilo?!" Žena se ponovno nasmehne in odgovori: "Veš, ko vsak dan prideš domov ves živčen in kričiš name kaj sem počela ves dan?!" On pravi: "Vem." "No, danes nisem počela ničesar od tega!", pravi ona in nadaljuje z branjem. IZVIRNO SPOROČILO: egleria IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 polho, res se strinjam z eglerijo, bolš prazni žepi v najemniškem stanovanju, seveda če je zadeva izvedljiva. To za ravnanje na pediatriji pa... nimam besed. So mi šle kocine pokonci. Ni mi jasno, kakšne razloge imajo oz. kako upravičijo to, da mama ne sme biti pri otroku A to je blo na pediatrični tukaj v Lj? ne to je bilo v celju...razlogi...da pri njih je takšen način dela, jaz trapa se pa nisem postavila za svojega otroka. Če bi še bilo kdaj treba biti v takšni situaciji, me prav eno figo briga njihov način dela!!!MOJ OTROK JE MOJ!!! joj celje.. jaz nikoliii ne dam otroka tja.. sama sem bila na otroškem oddelku ko sem bila 6 let stara in od takrat naprej se mi je bolnica v celju zamerila zelo. sploh ne znajo z otroki delat. To je pa res grozno, da imajo tak način dela in to še v otroški bolnici, pa zgleda, da se v zadnjih letih ni nič spremenilo. Dizaster.