|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
25.5.2010 20:08:33   
Zala01
sigurno, ker je bolj vroče, bolj švica in manj lula. Ne sme biti pa prednja mečava vdrta, ker to bi pomenilo, da je dehidriran. Čekiraj, pa čim več mu ponudit za pit.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
25.5.2010 20:09:56   
nincrli
fajn je blo! Je super plac ta mostec:) pa res luškani so naši dojenčki:D naslednje srečanje pa štajerska;) mi2 sva šla v kk in je hb spal celo pot. Na železniško sem sestro peljala kjer se je spomnil, da je lačen, tak da smo ga nahranili in potem je zaspal... se mi zdi, da naš tud manj lula v teh vročih dneh.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
25.5.2010 20:15:31   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

sigurno, ker je bolj vroče, bolj švica in manj lula. Ne sme biti pa prednja mečava vdrta, ker to bi pomenilo, da je dehidriran. Čekiraj, pa čim več mu ponudit za pit.

hvala za pojasnilo.. bom čekirala..
mu bom pa kr vodico prekuhala pa ponudila večkrat za pit..

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
25.5.2010 20:24:46   
felicia
ja iz ljubljane sem, imamo pa že starejšega v istem vrtcu in sem tako srečna, da smo dobili prosto mesto in to kar sredi leta oz. na začetku leta. Ma super res.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
25.5.2010 21:30:36   
somic
fotoreportaža???

kje je???

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
25.5.2010 22:03:04   
naja6
no jaz se moram pohvalit da je naš Marko dobil prosto mesto v vrtcu s 1.1.2010
Od kod pa si če ni skrivnost

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
25.5.2010 22:33:38   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

fajn je blo! Je super plac ta mostec:) pa res luškani so naši dojenčki:D naslednje srečanje pa štajerska;) mi2 sva šla v kk in je hb spal celo pot.

Ian je tud spal nazaj grede skoraj do Litije, doma je bil še neki časa ful aktiven, zvečer ga je pa zmatralo vse skupaj da je spet težje zaspal-no zdaj le spi (upam user posted image )

jaz mu pa v tej vročini oblečem body s kratkimi rokavi oz. dolgimi če ni tako hudo vroče, pa tanjše hlačke in štumfke, ki pa jih ponavadi sezujem ker mu ful paše da ma bose nogice user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
26.5.2010 8:49:11   
poopek
živjo punce, kako ste??? user posted image malo, da se še tuki oglasim. midve z pikico sva ble v bolnici, so ji najdli v grlu streptokok, tak da sva na antibiotiku. user posted image ni ji nič hudega, sploh nebi vedli, če nebi naredli brisa v bolnici. user posted image malo težje diha, vnosku pa nima nič.

vidim, da ste se mele fajn na pikniku, je blo super vreme. upam, da bo še kakšen, da bova lahko tudi midve prišle. jz pa tak nebi mogla h ginekologu, sem dobila menzes, za popiz.. me je bolelo. nevem kaj je to, bolj me boli kot pred porodom... a naj bi manj... user posted image
vprašala bi tiste, ki ste po CR.... a vas med menzesom tudi fejst rana boli?? mene tak boli, da je za znort! pa malo višje od rane.. kr nekiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deci... ajoj, občutljiva tema.. user posted image jz pa se niti ne smem pritoževati pol, kakšni so drugi user posted image je priden, naredi tudi kaj po stanovanju, z bibo se ukvarja skos. vendar je treba rečt, a ne? user posted image štumfe pa res ni nikoli puščal okoli user posted image sva skupi že 7 let. user posted image je pa tudi na meni večino dela, a kaj, sej tak nebi znal narediti tko kot jz. user posted image al pa zanalašč tko slabo naredi, da mu pol ne pustim in sama delam??! user posted image user posted image drugače se pa nič ne kregava, se dobro razumeva, odnos sva samo nagradila z otrokom. user posted image user posted image user posted image je pa res, da je med nama komunikacija dobra. takoj, ko komu kaj ne štima, se pomeniva, mal je sicer glasne diskusije, a pol čez minutko sva si dobra. user posted image user posted image to je pomembna zadeva v zakonu. komunikacija, sklepanje kompromisov in odpuščanje seveda. user posted image včasih je treba popustit. trma ni nikjer dobrodošla. user posted image

upam, da poštimate s svojimi partnerji težavice! povejte kaj vas moti, pogovorite se, sklepajte kompromise, pa bo. držim pesti! user posted image

lepo uživite, pa se še beremo...

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
26.5.2010 8:53:23   
nincrli
Naš pa se je danes že ob 3h zbudil... Ne vem kaj mu je to bilo...

Jaz mu dam kar vodo za pit, čaj samo takrat, ko je zaprt.

alex17 sem vidla ja da mu paše, da je bos, jaz pa mojemu ful redko slečem nogavičke, ker ko je bil čist majhen je mel čist mrzle nogice pa smo mu jih v dekico zavijali... ker je rekla patronažna, da ne sme met mrzlih... Te pa zgleda imam še mal straha od takratuser posted image No sicer pa je takrat imel 2700g, zdaj pa je ful bucko proti prej, tak da ga ne bi smelo kar zazebst.

Sem mu prej dala kašico iz brokolija in je valjda vse ven pljunil, saj men tud ni bla všeč, ko sem jo probalauser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
26.5.2010 9:13:25   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: somic

fotoreportaža???

kje je???

user posted image

ni je. smo vse pozabile fotkiče domauser posted image .

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
26.5.2010 9:41:12   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
vprašala bi tiste, ki ste po CR.... a vas med menzesom tudi fejst rana boli?? mene tak boli, da je za znort! pa malo višje od rane.. kr nekiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deci... ajoj, občutljiva tema.. user posted image jz pa se niti ne smem pritoževati pol, kakšni so drugi user posted image je priden, naredi tudi kaj po stanovanju, z bibo se ukvarja skos. vendar je treba rečt, a ne? user posted image štumfe pa res ni nikoli puščal okoli user posted image sva skupi že 7 let. user posted image je pa tudi na meni večino dela, a kaj, sej tak nebi znal narediti tko kot jz. user posted image al pa zanalašč tko slabo naredi, da mu pol ne pustim in sama delam??! user posted image user posted image drugače se pa nič ne kregava, se dobro razumeva, odnos sva samo nagradila z otrokom. user posted image user posted image user posted image je pa res, da je med nama komunikacija dobra. takoj, ko komu kaj ne štima, se pomeniva, mal je sicer glasne diskusije, a pol čez minutko sva si dobra. user posted image user posted image to je pomembna zadeva v zakonu. komunikacija, sklepanje kompromisov in odpuščanje seveda. user posted image včasih je treba popustit. trma ni nikjer dobrodošla. user posted image

upam, da poštimate s svojimi partnerji težavice! povejte kaj vas moti, pogovorite se, sklepajte kompromise, pa bo. držim pesti! user posted image

lepo uživite, pa se še beremo...

Mene rana ni nič bolela, me je pa zvijalo pri menstruaciji isto kot pred zanositvijo user posted image drugače pa je bilo z rano vse ok.
Pri nama pa je ravno ta težava, da se moj, ko mu kaj ni všeč zapre vase in imava kak tih dan, da se vse skupaj umiri. Ker pogovarjat pa se on takrat, ko je jezen, sploh noče in je še najboljše, če ga takrat pustim pri miru. Pa sem mu že 1000x rekla, da mi naj pove kaj mu ne paše, ne pa da je tiho, ker tako ne morem vedet kaj njemu ni všeč, ampak ne, on pase mulo dokler mu je, potem pa je naenkrat po njegovem spet vse ok user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
26.5.2010 10:36:41   
Anonimen
Živjo!

Piknik je bil res ful lušten. Moj tamauček je edino na koncu začel protestirati, mu je blo zgleda dost in sem ga mogla pol do avta nosit, voziček pa porivat, da si je ogledoval grmovje ob tleh in drevesa.

Še ena o decih: Mojmu rečem, naj zalavfa stroj za prat in da na gumb, ki ima narisan bombaž. In ga vprašam, a veš, kakšen je to znak? Pa reče: ja, to je uno "runska vuna". hahahahah user posted image user posted image user posted image Sej mal se je hecu, mal je pa tud resno mislu (na žalost). No saj pol je v redu naštimal, samo rabi pa tud pojasnila user posted image user posted image user posted image . Sem se še med dojenjem naglas krohotala zraven. Včeraj sva namreč z user posted image samo dol padla, ne vem, kaj naju je tolk zmatralo.

Mi je pa reku moj, da naju je ponoči najdu v najini postelji čist skupaj, oba spala kot top in da je blo kar mal grozno za videt, da sem ga skol potacala. Ponoči kar zaspim med dojenjem v postelji, tamali pa tud, moram se mal kontrolirat.

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
26.5.2010 10:42:57   
grahek85
Živjo punce!

Jst mam pa dans ko praznik, je moj doma, ker mamo pediatra. Me je pa včeraj presenetil, ko je prišel iz službe - bo mel zdej do konca tedna frej, ma dopust user posted image user posted image user posted image Tok sem vesela, da ni za povedat user posted image

Hm, meni se pa zdi, da naš zadnje čase ful več lula user posted image Sva oba opazila. Ne vem, bom danes malo povprašala pediatrinjo.

Ja komunikacija je najpomembnejša... Moj je bil tut tak, da se je vase zaprl in ni hotel nič pogovarjanja. Sam sem ga strenirala user posted image Je blo treba skor 9 let trdega dela user posted image Pa še vedno ni blazno zgovoren v takih sitacijah, sam pove pa vseeno. Mah se pozna, da sva odraščala skupaj in sva se mal bolj prilagodila drug drugemu, tko da se mamva zdej res fajn in sva "perfect match".

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
26.5.2010 10:49:26   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Piknik je bil res ful lušten. Moj tamauček je edino na koncu začel protestirati, mu je blo zgleda dost in sem ga mogla pol do avta nosit, voziček pa porivat, da si je ogledoval grmovje ob tleh in drevesa.

Včeraj sva namreč z user posted image samo dol padla, ne vem, kaj naju je tolk zmatralo.

Uf sam da sta poštimala user posted image Mi2 tudi, je mali zaspal ko polh že ob pol 8h, jst pa tut user posted image
He he, je pa patron tvoj user posted image Jst sm pa mojga pustila samga z goro cunj ko sem šla rodit in je pač moral prat. Je blo pa tut hecno, ker do takrat sem uporabljala prašek v gelu, tik pred tem sem kupila pa prah. In me je klical v P, da je dal uno tekočino v boben (tko k jst vedno), pa tableto za kamen in prašek gor. Pa sem rekla kero tekočino, pa je bil mehčalec user posted image user posted image user posted image Sej pol mu je zalaufalo user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.5.2010 11:12:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pa sem rekla kero tekočino, pa je bil mehčalec user posted image user posted image user posted image Sej pol mu je zalaufalo user posted image

And who can't adore them.

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.5.2010 11:12:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pa sem rekla kero tekočino, pa je bil mehčalec user posted image user posted image user posted image Sej pol mu je zalaufalo user posted image

And who can't adore them.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.5.2010 11:55:33   
alex17
haha, moj dragi ma tud take in podobne prebliske-sem ga zadnjič prosila če nese cunje v sušilca in kaj je bilo-grem čez par ur po cunje in so ble še vse mokre, ker ga sploh ni zalaufal-je reku, da ni vedu kaj je treba prtisnit user posted image   pa tak tehničen tip je drugače, vse obvlada, enga bogega sušilca pa ne zna zalaufat!? user posted image   pa enkrat bolj na začetku sem ga prosila če zloži cunje od tamalga, ki so ble glih iz sušilca, da niso pol vse zmečkane, in se je lotu tko da bog pomagaj-sploh une tetra majčke ni znal zložit do amena, so mu uni trakci nagajal, pa je vse zmetu na en kup, češ da tega on ne bo delu user posted image   ah naši deci user posted image   se pa drugače super zastopiva-tudi skregava hitro in hitro pobotava, ker ni tak da bi kuhu mulo ampak se vse hoče takoj zment. pa ful dobro se poznava po 8 letih skupaj tako da ni velik placa za izmotavanje in sprenevedanje user posted image

je pa naš mali očitno končno skapiral dojenje brez nastavka! user posted image user posted image user posted image   zadnjih par dni se čez dan večinoma dojiva brez, samo ponoči in če res ni razpoložen ga še imava. je pa ratalo tako, da me je parkrat v hudi lakoti enostavno prehitel in zagrabu bradavico še preden sem dala gor nastavek in ker je lepo vleku, sem ga pustila, potem pa sem mu parkrat še sama ponudila brez in zdaj očitno kapira kako je treba.  je res ful lepši občutek! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.5.2010 11:58:49   
alex17
a ja, še ena huda-predvčerajšnjim sem mu naročila, naj pelje tamalga z vozičkom malo na sprehod, ker sem šla naokoli raznosit vabila za krst, in ko pridem domov najdem tamalga v uni hudi vročini v topli plišasti jaknici, ki smo jo uporabljali ko je blo res hladno user posted image user posted image   me je skor kap in sem ga kar oštela, pa niti čaja mu ni dal nič za pit pa se je videlo da je žejen, ker je skoz cmokal. jao, res mu je treba vse točno naročit, da naredi kot je treba. user posted image   no za hišo je pa res mojster, vse obvlada pa ni noben gradbinec user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.5.2010 12:39:24   
ugi
Somic: Imaš tudi moj glas. user posted image Aja, pa ni panike, če nas vsak dan spomniš. user posted image

Luštn je bilo včeri na pikniku, res so fletne naše snežinke. user posted image Moramo definitivno ponovit kmalu.

Lara je pa imela zgleda malo reakcije na cepljenje včeraj, je malo bruhala ob 3h ponoči, sam ni bilo hudo. Pol je pa pridno spala do devetih.

Za seznam: 5940g in 62 cm, pri 4,5 mesecih

Sem pa vprašala P, če že začneva z GH, pa je rekla, da se še nič ne mudi, ker lepo napreduje samo z dojenjem.
Bo pa bolj suhica - zgleda po mamici. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.5.2010 13:02:33   
somic
evo mene...

spet težim za vaše glasove!!!

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/1962

pakiram na veliko za na morje. smo se odločili da gremo v nedeljo, ker mamo v soboto v ulici en mega piknik, pa moramo bit prisotni, so rekli.

jutri grem pa v porodnišnico pogledat sosedo, je rodila včeraj

mislim... jaz ne vem, če je mogoče med vami bila kakšna taka kot ona... ne razumem.

full se je zgražala nad tem, da sem rodila s cr, samo pri meni ni bilo druge glede prečne lege. ona se je hvalila, da hodi na ne vem kakšne pomiritvene vaje in ne vem kakšen hokus pokus in da bo rodila brez težav, absolutno naravno.

potem se je pa včeraj končalo po dolgih dolgih mukah, po ne vem kolkih urah s carskim valda. in baje da je zdravnike do zadnje sekunde prosjačila da rodi naravno.

kako se je končalo z malo še ne vem, ne vem niti čisto točno kako je bilo, vem pa samo to, da se mi zdi takšen odnos in način samega razmišljanja popolnoma bedno.

jaz takoj podpišem, če lahko, da imam naslednjič tudi cr, čeprav mi verjetno ne bo treba, ker so mi že rekli da je 95% možnosti, da bo nosečnost takšna kot je bia sedaj in da se bo zaradi dvoroge maternice baby postavil prečno in bo pač potreben cr.

ne vem, kaj ve misite na to? al sem samo jaz čudna, da razmišljam drugače user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.5.2010 13:03:21   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: somic

fotoreportaža???

kje je???

user posted image

ni je. smo vse pozabile fotkiče domauser posted image .

težko bi verjela, takšno zadevo je treba spravit v trajni spomin!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.5.2010 13:06:36   
Zala01
Somic se poplnoma strinjam s tabo, ne morem verjet, da je do zadnje min. prosjačila za vaginalni porod. Pa kaj je ženski, sej na ta način ne ogroža samo sebe, ampak prevsem otroka. Po tako mučnih porodih se veliko otrok rodi s cerebralno paralizo. Ja, jaz sem imela CR prvič in drugič, in sploh ni bilo debate, ko sem zvedela, v kakšni nevarnosti bi bila moja srčka, če bi rodila vaginalno.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.5.2010 13:07:36   
Zala01
aja, pa kliknila sem ti še enkrat,,,res zakon fotka!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.5.2010 13:09:59   
somic

Somic se poplnoma strinjam s tabo, ne morem verjet, da je do zadnje min. prosjačila za vaginalni porod. Pa kaj je ženski, sej na ta način ne ogroža samo sebe, ampak prevsem otroka. Po tako mučnih porodih se veliko otrok rodi s cerebralno paralizo. Ja, jaz sem imela CR prvič in drugič, in sploh ni bilo debate, ko sem zvedela, v kakšni nevarnosti bi bila moja srčka, če bi rodila vaginalno.

ne razumem takšnih žensk. sem pa vesela, da nisem samo ki tako razmišljam

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.5.2010 13:11:06   
somic

aja, pa kliknila sem ti še enkrat,,,res zakon fotka!

hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?