poopek
|
živjo punce, kako ste??? malo, da se še tuki oglasim. midve z pikico sva ble v bolnici, so ji najdli v grlu streptokok, tak da sva na antibiotiku. ni ji nič hudega, sploh nebi vedli, če nebi naredli brisa v bolnici. malo težje diha, vnosku pa nima nič. vidim, da ste se mele fajn na pikniku, je blo super vreme. upam, da bo še kakšen, da bova lahko tudi midve prišle. jz pa tak nebi mogla h ginekologu, sem dobila menzes, za popiz.. me je bolelo. nevem kaj je to, bolj me boli kot pred porodom... a naj bi manj... vprašala bi tiste, ki ste po CR.... a vas med menzesom tudi fejst rana boli?? mene tak boli, da je za znort! pa malo višje od rane.. kr nekiiiiiiii! deci... ajoj, občutljiva tema.. jz pa se niti ne smem pritoževati pol, kakšni so drugi je priden, naredi tudi kaj po stanovanju, z bibo se ukvarja skos. vendar je treba rečt, a ne? štumfe pa res ni nikoli puščal okoli sva skupi že 7 let. je pa tudi na meni večino dela, a kaj, sej tak nebi znal narediti tko kot jz. al pa zanalašč tko slabo naredi, da mu pol ne pustim in sama delam??! drugače se pa nič ne kregava, se dobro razumeva, odnos sva samo nagradila z otrokom. je pa res, da je med nama komunikacija dobra. takoj, ko komu kaj ne štima, se pomeniva, mal je sicer glasne diskusije, a pol čez minutko sva si dobra. to je pomembna zadeva v zakonu. komunikacija, sklepanje kompromisov in odpuščanje seveda. včasih je treba popustit. trma ni nikjer dobrodošla. upam, da poštimate s svojimi partnerji težavice! povejte kaj vas moti, pogovorite se, sklepajte kompromise, pa bo. držim pesti! lepo uživite, pa se še beremo...
|