grahek85
|
Živjo! Evo jaz sem včeraj spekla muffine za na piknik. Mah se mi mal pozna, da jih že nekaj časa nisem... Sej so čist dobri in ok, sam so bli že kdaj tudi boljši. Bi jih še enkrat spekla, sam dans nimam časa, ju3 pa sploh ne. Moj pravi, da sem itak perfekcionist pri pecivu in da se nimam kej sekirat, ker so super, tko da upam, da bodo vam tut ok. Bi blo pa fino, če bi blo ju3 tut tako vreme Sej tam je tut senčka, a ne? Jst še nisem bla Bom dans poskusla mojga nahecat, da gremo vsaj z avtom do tam, da ne bom ju3 kej sfalila polho, res se strinjam z eglerijo, bolš prazni žepi v najemniškem stanovanju, seveda če je zadeva izvedljiva. To za ravnanje na pediatriji pa... nimam besed. So mi šle kocine pokonci. Ni mi jasno, kakšne razloge imajo oz. kako upravičijo to, da mama ne sme biti pri otroku A to je blo na pediatrični tukaj v Lj? gwendolen, boga upam, da se čim prej pozdraviš hm, mi2 se tudi malo več kregava kot prej, ampak po pravici mi je tko fajn Zato ker prej sva bla tiho, dokler ni blo zamer in slabe volje že preveč, tko da sva v teh skoraj 9ih letih trikrat šla tudi narazen. Glede ukvarjanja s tamalim nimam pripomb, če je moj doma ga ves čas previja on, kopamo se vedno skupaj, tudi igrata se, da se jaz v miru stuširam in mam mal časa zase. Glede RR mi ni nikoli nič rekel, ker mu je jasno, da mi fali družba odraslih ljudi, magari preko interneta Če se že skregava se zadnje čase zato, ker moj skoraj vsak frej vikend rine na Dolenjsko. Sej v bistvu ga razumem, tukaj mava čist neokusno majhno stanovanje, večino prijateljev mava dol, pa tut vsak svoje starše in brate. Sam ti njegovi prijatelji dol so milo rečeno luleki, vsi okoli 30, brez punc, še vedno pri starših, življenska okupacija so jim pa športne stave in nakup novega računalnika In pol se mi zdi škoda, da frej čas porabi za njih. Sam ok, zastopim tut to, da glih tako rabi čas za kolege, ne sam za naju s tamalim. Pa tut ne počne ne vem kaj z njimi, gre pač na kafe, prav ven ni šel že vsaj pol leta. Mah bo lažje, ko se bomo selili dol, ker bo vse na dohvat ruke Ne bo treba uprizarjat selitve narodov vsak vikend. Je pa čas, ko se paru pridruži otrok, vedno buren (kje bolj kje manj), ker se mora vse vzpostavit na novo - vloge, odnos, zadolžitve, pričakovanja. Veliki večini po začetnih krčih zadeva steče. Bistveno je to, da se o vsem pogovorita in da ne delata skrivnih zamer in ne kuhata mule. Da se ve, kaj drug od drugega pričakujeta, kaj sta pripravljena prispevati in kje sta pripravljena sklepati kompromise.