|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
25.5.2010 8:55:20   
Žaži
Lepo se imejte na pikniku danesuser posted image

Glede moških je pa tako, da so večina glih isti patroni, pa meni se zdi da strašaaaanko ljubosumni na lastne otroke, za katere imamo, roko na srce, sedaj ogroooomno časa in se resnično naš svet vrti samo okoli njih in njihovih potreb, njim se pa zdi da so zapostavljeni in vse kar od njih hočemo je da bi posodo oprali, smeti nesli, otroka previli.........za cartanje pa nimamo časa. Ja haloooooooo, desci smotaniuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
25.5.2010 9:02:21   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Lepo se imejte na pikniku danesuser posted image

Glede moških je pa tako, da so večina glih isti patroni, pa meni se zdi da strašaaaanko ljubosumni na lastne otroke, za katere imamo, roko na srce, sedaj ogroooomno časa in se resnično naš svet vrti samo okoli njih in njihovih potreb, njim se pa zdi da so zapostavljeni in vse kar od njih hočemo je da bi posodo oprali, smeti nesli, otroka previli.........za cartanje pa nimamo časa. Ja haloooooooo, desci smotaniuser posted image

točno tako user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
25.5.2010 9:13:26   
grahek85
Živjo!

Sem včeraj klicala kolegico, je rekla da je označeno in da ni za sfalit. Če se gre iz Šiške je takoj na začetku Večne poti na levo makedamski parkplac (iz smeri Rožne na koncu poti in na desno user posted image ), tam se avto pusti, potem je pa potka proti hribu in itak je sam en piknikplac. Vse mame z vozički in bibami za cca 5 mesecev so bingo user posted image

kape mi več ne uporabljamo že več kot mesec dni, traku nikoli nismo. Če je treba ma na puloverčku kapuco, mamo pa tudi ves čas kapico v torbi, sam jo še nismo rabil user posted image

mi2 pa nimava nobene snežinke user posted image eh bova vas vidla, pa bo user posted image

gwendolen, fino da si že ok user posted image user posted image user posted image so ful zoprne tele prebavne zadeve, človeka do kraja zmatrajo user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
25.5.2010 9:15:55   
somic
punce...

prosim vas za vaš cenjeni glas

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/1962

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
25.5.2010 9:19:00   
Gwendolen
Grahek, hvala, res je bolje, samo ima danes malo še ati bolj čez, ker ne vem, koliko časa si kužen potem ko se neha driskanjeuser posted image . Razkužujem pa samo roke, sem mogoče malo pretiravala, ko sem napisala, ja, ampak roke pa kot nora... user posted image Po uporabi wc-ja, jasno. Sedaj sem še dobro pomila v kopalnici in mislim, da ne bo nihče več bogi. No, tamala je bila pa v isti družbi kot jaz v soboto, pa je v redu. Pa vsi ostali doma tudi. Res pa, da so vsi razen mene in male "razkuževali" z alkoholom, ker smo bili na eni rojstnodnevni zabavi.user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
25.5.2010 9:19:51   
Enkica
oddan glas ... res lepa slika

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
25.5.2010 9:39:23   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: somic

punce...

prosim vas za vaš cenjeni glas

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/1962

Ful lepa slikica user posted image imaš moj glas

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
25.5.2010 10:11:35   
Kika99
Živijo

Najina pupa je danes dopolnila 5. mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte na pikniku, vreme je kot naročeno user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
25.5.2010 10:17:13   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Grahek, hvala, res je bolje, samo ima danes malo še ati bolj čez, ker ne vem, koliko časa si kužen potem ko se neha driskanjeuser posted image . Razkužujem pa samo roke, sem mogoče malo pretiravala, ko sem napisala, ja, ampak roke pa kot nora... user posted image

Ne vem, koliko časa si še kužen... Pri gripah ipd. vem da je en teden. Mah ti lepo čisti roke, pa bo. Ne pa spet pretiravat user posted image

somic, maš tudi moj glas user posted image

kika, čestitke vaši princeski user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
25.5.2010 11:30:54   
Zala01
Somic hvala za recept, pa valjda da imaš tudi moj glas!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
25.5.2010 11:54:23   
anita goitan
punce kolk imate vaše user posted image oblečeneuser posted image mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
25.5.2010 12:25:49   
somic
jaz sem mu danes obekala kar lepo poletni pajacek s kratkimi rokavi in nekoiko krajšimi hlačkami. pa štumfke seveda. tasneje, ko ne bo več tako toplo, pa se bova oblekla malo bolj. pa zjutraj ga imam tudi nekoliko bolj oblečenega, ampak ne preveč

body s kratkimi, hlačke in majčka, al pa tanjši pajacek z dolgimi rokavčki

PUNCE, HVALA ZA GLASOVE!!!

VAS BOM ŠE SPOMNILA, KER SE LAHKO KLIKA 1X NA DAN, BOM MALO TEČKA S TEM... user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
25.5.2010 12:31:17   
naja6
punce kolk imate vaše  oblečene mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko
punce kolk imate vaše user posted image oblečeneuser posted image mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko

Jaz imam našegaa doma kar v bodiju s kratkimi rokavi in hlačke ,če so z peto nima zokenčkov,če pa so brez pa zokenčki,bil pa je že tudi v kratkih hlačkah,zunaj pa,recimo včeraj,tudi ko je pihalo-bodi kratki,čez pa puloverček+zokenčki in je to to

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
25.5.2010 12:36:10   
Gwendolen
Jaz imam tudi problem s tem oblačenjem. Se mi stalno zdi, da je preveč oblečena, hkrati pa se jo bojim imeti samo v kratkih rokavih pri dobrih 4 mesecih, kljub temu, da je 25 stopinj zunaj. Saj ko bo 30 stopinj pa verjetno ne bomo imele več teh problemov...user posted image Jih bomo kar v kratke rokave in kratke hlačke vrgle in bo to to.

Drugače pa podobno kot naja6, ampak imamo preko bodija s kratkimi rokavi še tanko majčko z dolgimi, sploh za zunaj. Mogoče bi bila boljša varianta samo tanek bodi z dolgimi. Mah, ne vem.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 25.5.2010 12:37:35 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
25.5.2010 14:14:56   
MMMojca
Jaz ji oblečem bodi brez rokavov, majčko s kratkimi, dolge tanke hlačke, nogavičke in po občutku še jopico z dolgimi. Če ful piha pa še rutico oz. trak. Doma je v kratkih rokavih in hlačkah z nogicami, spodaj pa bodi brez rokavov.
Ma se mi zdi, da tudi jaz pretiravam user posted image . Moj bi jo imel že čisto poletno, pa verjetno ima prav.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
25.5.2010 16:05:40   
Žaži
Jaz sem bila sedaj zunaj, pri nas je v senci 25 stopinj. Oblečen je imela bodi na naramnice, dolge čisto tenke hlače in kratko majčko ter bombažne tenke copatke. In se mi zdi, da je bilo revici še vroče.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
25.5.2010 16:21:07   
ellie
Midva sva ravnokar prišla noter. Anej je imel oblečen bodi s kratkimi rokavi in kratke hlače. Brez nogavičk.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
25.5.2010 17:25:14   
Zala01
Super ste bile punce na pikniku...res...user posted image ...moramo vajo še ponovituser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
25.5.2010 17:39:17   
egleria
moj ma oblečeno bodi s kratkimi rokavi, kavbojke (tanke) pa tanke zokenčke user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
25.5.2010 18:44:29   
felicia
no jaz se moram pohvalit da je naš Marko dobil prosto mesto v vrtcu s 1.1.2010 user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
25.5.2010 19:01:02   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Super ste bile punce na pikniku...res...user posted image ...moramo vajo še ponovituser posted image

se 100% strinjam!! user posted image   ful je blo luštn pa da ne omenjam njami dobrot user posted image   pa še vse za krst smo dopoldne dobile z mami, pa še zase lepo oblekco, prav super dan user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
25.5.2010 19:01:08   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

no jaz se moram pohvalit da je naš Marko dobil prosto mesto v vrtcu s 1.1.2010 user posted image

čestitke, res. Kaj v Lj?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
25.5.2010 19:04:39   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Jaaaa, fajn je blo user posted image user posted image user posted image Žabonko je po poti domov spet ful jokal v avtu, sam je nekje pri Bežigradu zaspal in je blo pol ok user posted image Zdej pa tut spi kot top.

Za ven mu jaz še vedno oblečem body z dolgimi rokavi (se mi zdi da je super tut kot zaščita pred soncem, tko da bomo mi kar meli dolge rokave, dokler bo le šlo), tanke poletne hlačke ali spodnji del trenirke in nogavičke. S sabo mava vedno tudi jopico s kapuco - včasih jo rabimo, včasih ne.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 25.5.2010 19:05:31 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
25.5.2010 19:25:13   
viking95
Čestitke felicia! A te lahko vprašam od kod si?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
25.5.2010 19:28:11   
egleria
punce rabim en nasvet.. moj user posted image zadnje čase manj lula.. zjutraj ni več polna plenička ampak toliko kot ponavadi če ga previjam na tri do štiri urce.. tudi popoldne ni tako polna kot ponavadi. a mislite da je kaj narobe al je samo zaradi tega ker je vroče zunaj pa več porabi.. ne vem več user posted image

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?