Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 8:55:20
|
|
|
|
Žaži
|
Lepo se imejte na pikniku danes Glede moških je pa tako, da so večina glih isti patroni, pa meni se zdi da strašaaaanko ljubosumni na lastne otroke, za katere imamo, roko na srce, sedaj ogroooomno časa in se resnično naš svet vrti samo okoli njih in njihovih potreb, njim se pa zdi da so zapostavljeni in vse kar od njih hočemo je da bi posodo oprali, smeti nesli, otroka previli.........za cartanje pa nimamo časa. Ja haloooooooo, desci smotani
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 9:02:21
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Lepo se imejte na pikniku danes Glede moških je pa tako, da so večina glih isti patroni, pa meni se zdi da strašaaaanko ljubosumni na lastne otroke, za katere imamo, roko na srce, sedaj ogroooomno časa in se resnično naš svet vrti samo okoli njih in njihovih potreb, njim se pa zdi da so zapostavljeni in vse kar od njih hočemo je da bi posodo oprali, smeti nesli, otroka previli.........za cartanje pa nimamo časa. Ja haloooooooo, desci smotani točno tako
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 9:13:26
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Sem včeraj klicala kolegico, je rekla da je označeno in da ni za sfalit. Če se gre iz Šiške je takoj na začetku Večne poti na levo makedamski parkplac (iz smeri Rožne na koncu poti in na desno ), tam se avto pusti, potem je pa potka proti hribu in itak je sam en piknikplac. Vse mame z vozički in bibami za cca 5 mesecev so bingo kape mi več ne uporabljamo že več kot mesec dni, traku nikoli nismo. Če je treba ma na puloverčku kapuco, mamo pa tudi ves čas kapico v torbi, sam jo še nismo rabil mi2 pa nimava nobene snežinke eh bova vas vidla, pa bo gwendolen, fino da si že ok so ful zoprne tele prebavne zadeve, človeka do kraja zmatrajo
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 9:15:55
|
|
|
|
somic
|
punce... prosim vas za vaš cenjeni glas http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/1962
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 9:19:00
|
|
|
|
Gwendolen
|
Grahek, hvala, res je bolje, samo ima danes malo še ati bolj čez, ker ne vem, koliko časa si kužen potem ko se neha driskanje . Razkužujem pa samo roke, sem mogoče malo pretiravala, ko sem napisala, ja, ampak roke pa kot nora... Po uporabi wc-ja, jasno. Sedaj sem še dobro pomila v kopalnici in mislim, da ne bo nihče več bogi. No, tamala je bila pa v isti družbi kot jaz v soboto, pa je v redu. Pa vsi ostali doma tudi. Res pa, da so vsi razen mene in male "razkuževali" z alkoholom, ker smo bili na eni rojstnodnevni zabavi.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 9:19:51
|
|
|
|
Enkica
|
oddan glas ... res lepa slika
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 10:11:35
|
|
|
|
Kika99
|
Živijo Najina pupa je danes dopolnila 5. mesec Lepo se imejte na pikniku, vreme je kot naročeno
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 10:17:13
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Grahek, hvala, res je bolje, samo ima danes malo še ati bolj čez, ker ne vem, koliko časa si kužen potem ko se neha driskanje . Razkužujem pa samo roke, sem mogoče malo pretiravala, ko sem napisala, ja, ampak roke pa kot nora... Ne vem, koliko časa si še kužen... Pri gripah ipd. vem da je en teden. Mah ti lepo čisti roke, pa bo. Ne pa spet pretiravat somic, maš tudi moj glas kika, čestitke vaši princeski
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 11:30:54
|
|
|
|
Zala01
|
Somic hvala za recept, pa valjda da imaš tudi moj glas!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 11:54:23
|
|
|
|
anita goitan
|
punce kolk imate vaše oblečene mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 12:25:49
|
|
|
|
somic
|
jaz sem mu danes obekala kar lepo poletni pajacek s kratkimi rokavi in nekoiko krajšimi hlačkami. pa štumfke seveda. tasneje, ko ne bo več tako toplo, pa se bova oblekla malo bolj. pa zjutraj ga imam tudi nekoliko bolj oblečenega, ampak ne preveč body s kratkimi, hlačke in majčka, al pa tanjši pajacek z dolgimi rokavčki PUNCE, HVALA ZA GLASOVE!!! VAS BOM ŠE SPOMNILA, KER SE LAHKO KLIKA 1X NA DAN, BOM MALO TEČKA S TEM...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 12:31:17
|
|
|
|
naja6
|
punce kolk imate vaše oblečene mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko punce kolk imate vaše user posted image oblečeneuser posted image mislm da jaz pretiravam: bodi na naramnice, majca, dolge hlače (tanke),nogavičke+ tanka jopca..aa bo treba kar kr.majčko Jaz imam našegaa doma kar v bodiju s kratkimi rokavi in hlačke ,če so z peto nima zokenčkov,če pa so brez pa zokenčki,bil pa je že tudi v kratkih hlačkah,zunaj pa,recimo včeraj,tudi ko je pihalo-bodi kratki,čez pa puloverček+zokenčki in je to to
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 12:36:10
|
|
|
|
Gwendolen
|
Jaz imam tudi problem s tem oblačenjem. Se mi stalno zdi, da je preveč oblečena, hkrati pa se jo bojim imeti samo v kratkih rokavih pri dobrih 4 mesecih, kljub temu, da je 25 stopinj zunaj. Saj ko bo 30 stopinj pa verjetno ne bomo imele več teh problemov... Jih bomo kar v kratke rokave in kratke hlačke vrgle in bo to to. Drugače pa podobno kot naja6, ampak imamo preko bodija s kratkimi rokavi še tanko majčko z dolgimi, sploh za zunaj. Mogoče bi bila boljša varianta samo tanek bodi z dolgimi. Mah, ne vem.
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 25.5.2010 12:37:35 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 14:14:56
|
|
|
|
MMMojca
|
Jaz ji oblečem bodi brez rokavov, majčko s kratkimi, dolge tanke hlačke, nogavičke in po občutku še jopico z dolgimi. Če ful piha pa še rutico oz. trak. Doma je v kratkih rokavih in hlačkah z nogicami, spodaj pa bodi brez rokavov. Ma se mi zdi, da tudi jaz pretiravam . Moj bi jo imel že čisto poletno, pa verjetno ima prav.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 16:05:40
|
|
|
|
Žaži
|
Jaz sem bila sedaj zunaj, pri nas je v senci 25 stopinj. Oblečen je imela bodi na naramnice, dolge čisto tenke hlače in kratko majčko ter bombažne tenke copatke. In se mi zdi, da je bilo revici še vroče.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 16:21:07
|
|
|
|
ellie
|
Midva sva ravnokar prišla noter. Anej je imel oblečen bodi s kratkimi rokavi in kratke hlače. Brez nogavičk.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 17:25:14
|
|
|
|
Zala01
|
Super ste bile punce na pikniku...res... ...moramo vajo še ponovit
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 17:39:17
|
|
|
|
egleria
|
moj ma oblečeno bodi s kratkimi rokavi, kavbojke (tanke) pa tanke zokenčke
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 18:44:29
|
|
|
|
felicia
|
no jaz se moram pohvalit da je naš Marko dobil prosto mesto v vrtcu s 1.1.2010
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 19:01:02
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Super ste bile punce na pikniku...res... ...moramo vajo še ponovit se 100% strinjam!! ful je blo luštn pa da ne omenjam njami dobrot pa še vse za krst smo dopoldne dobile z mami, pa še zase lepo oblekco, prav super dan
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 19:01:08
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia no jaz se moram pohvalit da je naš Marko dobil prosto mesto v vrtcu s 1.1.2010 čestitke, res. Kaj v Lj?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 19:04:39
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Super ste bile punce na pikniku...res... ...moramo vajo še ponovit Jaaaa, fajn je blo Žabonko je po poti domov spet ful jokal v avtu, sam je nekje pri Bežigradu zaspal in je blo pol ok Zdej pa tut spi kot top. Za ven mu jaz še vedno oblečem body z dolgimi rokavi (se mi zdi da je super tut kot zaščita pred soncem, tko da bomo mi kar meli dolge rokave, dokler bo le šlo), tanke poletne hlačke ali spodnji del trenirke in nogavičke. S sabo mava vedno tudi jopico s kapuco - včasih jo rabimo, včasih ne.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 25.5.2010 19:05:31 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 19:25:13
|
|
|
|
viking95
|
Čestitke felicia! A te lahko vprašam od kod si?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.5.2010 19:28:11
|
|
|
|
egleria
|
punce rabim en nasvet.. moj zadnje čase manj lula.. zjutraj ni več polna plenička ampak toliko kot ponavadi če ga previjam na tri do štiri urce.. tudi popoldne ni tako polna kot ponavadi. a mislite da je kaj narobe al je samo zaradi tega ker je vroče zunaj pa več porabi.. ne vem več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?