|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
18.5.2010 10:05:06   
Isabelle
A te kupljene kašice kaj pogrevate?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.5.2010 10:08:18   
alex17
kika uau, kok velik vaša Anja poje! user posted image   a je to normalno, mislim kar veliko se mi zdi za začetek? user posted image naš Ian pa zaenkrat poje tam enih 5 žličk, tako da imam lonček za 3x pa še malo ostane (dalj časa itak ni za uporabo, vsaj Hippov ne, Frutek še manj).
riževo kašico dajete po flaši ali žlički?? jaz sem nazadnje po flaški ker je drugače več po obrazu kot v ustih+da traja celo večnost, kar pa zvečer ni glih fajn... bom danes spet uvedla kašico, samo uno probiotično od Hippa in upam, da ne bo spet zaprt! sicer pa danes papava slivo pa malo jabolčnega sokca, čez par dni pa verjetno jabolko+hruško.

je bil pa mali včeraj zaradi cepljenja za odtenek bolj siten kot sicer, pa zvečer tako kot prejšnjič velike težave s spanjem-kar 3x se je zbudil ko je že zaspal in sem ga nesla v postlco, tako da sem potem obupala in ga vzela k sebi in smo vsi trije šli že ob devetih lepo spat-pri meni je pa potem spal kot polhek user posted image no saj je blo luštn, samo upam da bo danes bolje...

hvala vsem za čestitke!! user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.5.2010 10:09:05   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

ne, ni potrebe!

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.5.2010 10:10:35   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

majčyca moja se tud po kopanju, ko jo vzamem ven joka, ker njej je tudi pol ure brčkanja premalo! user posted image se vidi, da je vodnar! user posted image pa tud učke ma rdeče, ker ko jo na koncu sperem z vodo, ona zja na veliko, pa kakšno kapljico spije, pa se ji zaleti. nič hudega. pol pa seveda kreganje in upiranje, ker bi bla rada nagica.. u ja, pol pa je že tak zmatrana, da damo samo še jest in spat. user posted image

podobno, joka sicer ne vedno, se pa vidi da mu ne paše oblačenje in bi bil raje nagec user posted image  

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.5.2010 10:11:26   
Isabelle
A pol če ne poje celega lončka ga imaš lahko tudi za drugi dan?Pa predvidevam da moraš dat v hladnilnik?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.5.2010 10:14:29   
alex17

A pol če ne poje celega lončka ga imaš lahko tudi za drugi dan?Pa predvidevam da moraš dat v hladnilnik?

točno tako-Hipovi so večinoma uporabni v hladilniku 3 dni, Frutek sliva pa recimo samo 24 ur. ne vem pa, če je za vsak okus enako, je treba prebrat kaj piše.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.5.2010 10:21:13   
Isabelle
Aha, super, ker itak zdej na začetku ne poje celega kozarčka in se mi zdi škoda tolk stran metat.

Pa še neki me zanima:a lahko korenčkovi kašici (doma skuhani) dodam AM?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.5.2010 10:52:01   
grahek85
Živjo!

lejla, za vašega Ivota: user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se res čim prej vse uredi!

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Nekaj me zanima, kaj vaši user posted image tudi jokajo, ko jih po kopanju vzamete ven iz vode in jih začnete oblačit in urejat za spanje? Pia je tak, da ko je v vodi, je vse super, ko pa jo vzamem ven, pa začne ful jokat, očke dobi ful rdeče zaradi utrujenosti in joka dokler ne grema jest user posted image pa sem že probala da sem jo šla prej kopat, pa ni bilo nič boljše user posted image ima katera kak nasvet kako se naj temu joku izognemo?

Pri nas je blo včasih točno tako, kot opisuješ. V vodi ves vesel in zadovoljen, ko smo ga dali ven pa jok. No pred več kot mesecem se je pa kar naenkrat samo umirilo, kot da bi odrezal. Ne vem, kaj je vzrok, samo zdaj je vse ok. Joka včasih proti koncu, ko mu pod pazduho mažem oljčka (da se ne vname), to ful ne mara, pa ko kapo dobi na glavo. Sam se hitro pomiri. Malo počakaj, mogoče bo pri vas tudi samo od sebe nehalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
bio hrana Jaz vsemu kar pišem bio ne zaupam, tudi vsem branjevkam iz tržnice, tudi če ni škropljeno pa zrak ni biouser posted image Pri kemijskih analizah se večina korenčka in solate iz domačega vrta ni nič dobro odrezalo, sem delala počitniško  v eni ustanovi  kjer tudi te analize izvajajo, se še spomnim.

Uf jaz tudi ne, sploh branjevkam. Družinski prijatelj prodaja tukaj v Lj na tržnici in se fajn poznajo med sabo in potem si tudi marsikaj povedo, kaj v resnici prodajajo. Ne rečem da vsi, sam vsaki mamci pa tudi ni za verjet. Mah itak ni nič 100%, se pač vsak trudi na svoj način kolikor se da. Vem, da je v živilski industriji nadzor največji in najnatančnejši pri otroški prehrani. Sem pa tudi že razmišljala o tem, da vprašanje, koliko je koristi od tega pri Ljubljanskem zraku, glede na to, da je Lj med bolj onesnaženimi mesti v EU. Mi je s tega vidika kar všeč, da se poleti selimo na Dolenjsko user posted image
Evo pa še za Patrika: user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: egleria
poleg tega pa bog ve kaj vse je še dodano notri da obstane toliko časa.. če greš delat sam kašico ziher ne bo obstala niti en dan.. kaj šele nekaj mesecev..

Ja sam doma vloženo sadje ali čežana pa glih tako zdrži par mesecev, lahko tudi brez dodanega sladkorja (konzervansa) user posted image Vkuhavaš lahko doma ali v tovarni, sam doma kozarce težko čisto hermetično zapreš s tem, da bi odstranil odvečen zrak v lončku, zato se doda sladkor kot konzervans. V obratih pa s toplotnimi šoki odstraniš odvečen zrak (je dolga stvar za pisat, v osnovi gre sam za zelo topel in zelo hladen zrak v določenem zaporedju, nič škodljivega), tisto malo kar ga ostane je pa naravno prisoten sladkor dovolj.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
... na koncu bodo vsi zrasli in prej ali slej težili za pomes, pizzo in hamburgeruser posted image user posted image user posted image

Točno to in amen!user posted image

In kooooliko bomo še paštete na kruhe namazale, pa hrenovke kuhale.........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, daš v hladilnik. S tem da če ne porabiš celega lončka je priporočljivo, da potreben del kašice vzameš ven v drugo posodico, ne pa da po vsem kozarčku brodiš z žličko, ki je vmes tudi v ustih. Na tak način ostane kašica neoporečna in res brez težav počaka tudi en dan.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.5.2010 10:54:45   
Žaži

Vedno. Pa v bistvu res ni nujno, samo jaz imam tudi svoje kosilo rada toplouser posted image . Drugače pa porabim v dveh dnevih sedaj na začetku, saj bi pojedla celega, samo mami ne da, sem škrtauser posted image user posted image No, v resnici pa zato, da ima dva dni navajanje na isti okus in potem spet dva dni nekaj drugega. Ko bova vse okuse predelali pa dobi celegauser posted image . Nisva pa še na sadnih, najprej naj se z bljaki zelenjavo ubadauser posted image user posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.5.2010 11:39:35   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

mayčcica:tudi pri nas je tako,da ko se kopama uživa sto na uro,ko se mažema si že tlači rokice v usta,ko pa se začnema oblačit pa tak jok da je joj,ko da ga iz kože dajemo,najmanj,edino kar ti lahko jaz svetujem je da imaš pripravljeno za papcat še preden se grete kopat,vsaj jaz tako delam ko sem sama,vodo v termovko,pol pa pred njim to skupaj zmešam

Jaz si tudi dam vodo v flaški že v grelec še preden se grema kopat in imam tudi AM in riževo kašico pripravljeno v posodicah, da potem samo zmešam, tako, da grema praktično takoj ko se porihtama jest. 2 dni nazaj sem ji probala dat malo riževe kašice pred kopanjem in je flaško tako na veliko pljuvala ven, kot da tega še nikoli ne bi jedla. Po kopanju pa jo zagrabi kot da že 3 dni ne bi nič jedla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
riževo kašico dajete po flaši ali žlički?? jaz sem nazadnje po flaški ker je drugače več po obrazu kot v ustih+da traja celo večnost, kar pa zvečer ni glih fajn... bom danes spet uvedla kašico, samo uno probiotično od Hippa in upam, da ne bo spet zaprt! sicer pa danes papava slivo pa malo jabolčnega sokca, čez par dni pa verjetno jabolko+hruško.

Pia dobi riževo kašico samo po flaški, na žličko nisem probala še nič (edino kapljice D3 dobi na žlički user posted image ). Vidim, da vas večina že pridno uvaja GH, jaz pa še kar odlašam. Pa odkrito povedano sem zdaj, ko toliko berem o tem, že čisto zmedena kaj je boljše (doma kuhane kašice ali kupljene Hipp) user posted image
Mislim, da bom v četrtek, ko grem v MB, v Mullerju kupila nekaj teh Hipp kašic, potem pa se bom sproti odločala.

Sma pa imele danes s Pio malo bolj čudno noč. Prvič se je zbudila že ob 22.40 (kot ponavadi zadnje dni), potem spet ob 1.30 (spet čisto normalno za zadnje dni oz. noči) in spet ob 5.30, ampak takrat pa več ni hotela nazaj zaspat, mami pa kot zobmi user posted image in se mi je smejala, ko pa sem jo odložila da bi še malo zaspala, pa v tak jok, da je bilo joj. In sma potem bile do 7h pokonci, potem pa sma obe zaspali in je Pia spala do 9.45. Pojma nimam kaj jo je zjutraj zmotilo user posted image upam, da se to ne bo ponavljalo...

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.5.2010 11:55:52   
grahek85
Aha, še za piknik, tweety83 mi je tudi javila, da bi raje videla, da bi se zmenili za vikend ker je iz Štajerskega konca in bi samo tako lahko prišla. Torej, verjetno bo najbolje tako:

lejla, KiA, alex, viking, ugi, zala in nincrli - boste lahko prišle, če damo piknik npr. na soboto, 29. 5.?

tweety, tinncyka, a.jrad1, majčyca, poopek, somic, sisi in Žaži - boste lahko prišle v soboto, 29. 5.?

Ostale se niso nič javile, tako da zaenkrat je to to.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 18.5.2010 12:06:04 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.5.2010 12:06:34   
Zala01
Jaz težko, ker ravno tisto soboto praznujemo tastov roj. dan.

Bo pa težko vsem ustreči, tko da vi se kar zmenite za en datum...bo pa drugič še kakšna priložnost.

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 18.5.2010 12:09:15 >

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.5.2010 12:11:05   
majčyca
Jaz tudi 29.5. žal ne morem, ker imamo tisti petek in soboto že nekaj časa napovedane obiske iz NG. 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.5.2010 12:24:24   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aha, še za piknik, tweety83 mi je tudi javila, da bi raje videla, da bi se zmenili za vikend ker je iz Štajerskega konca in bi samo tako lahko prišla. Torej, verjetno bo najbolje tako:

lejla, KiA, alex, viking, ugi, zala in nincrli - boste lahko prišle, če damo piknik npr. na soboto, 29. 5.?

tweety, tinncyka, a.jrad1, majčyca, poopek, somic, sisi in Žaži - boste lahko prišle v soboto, 29. 5.?

Ostale se niso nič javile, tako da zaenkrat je to to.

nop, imamo piknik od strica naslednji vikend. Pa ne računaj name, ker vinjete si za to res ne bom kupovala, jaz bom prišla na kak piknik, ki bo bolj na štajerskem koncuuser posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.5.2010 12:26:19   
Žaži
Sem pozabila še na kašico zvečer...........dobi jo po steklenički, srednje gosto na aventov cucelj za kašice (tisti z I, II, III izboklinami). Ni šanse da bi jedla po kopanju na žlico, ker skoraj mene požre če nisem dovolj hitrauser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.5.2010 13:03:07   
grahek85
Sem pozabila še na kašico zvečer...........dobi jo po steklenički, srednje gosto na aventov cucelj za kašice (tisti z I, II, III izboklinami). Ni šanse da bi jedla po kopanju na žlico, ker skoraj mene požre če nisem dovolj hitrauser posted image

A pol mate zaenkrat enkrat sredi dneva obrok zelenjavne kašice (1/2), zvečer pa žitno kašico? Si začela oboje hkrati ali najprej samo eno? Se mal mentalno pripravljam na GH, pa ferbcam user posted image A po zelenjavici še kaj mlekca spijete? Jst ne vem, če bomo sploh kej šli na te žitne kašice, se mi zdi, da bomo začeli kar z zelenjavo sredi dneva. Pa za sokce tudi ne vem, mi je Zalino razmišljanje glede vode in nesladkanega čaja precej blizu.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.5.2010 13:11:39   
grahek85
Če kateri pride prav: danes je v spletni trgovini BC v akciji avtosedež King TS Plus NICKI znamke Romer, namesto 225€ je 146€. Še link:

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=202143

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.5.2010 13:18:39   
ALEXI M.
sem ga videla in mi je ful všeč sam moj želi imeti tistega do 36kguser posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.5.2010 13:29:55   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.
sem ga videla in mi je ful všeč sam moj želi imeti tistega do 36kguser posted image

a se hecaš, mi2 sva se tudi glihkar slišala, on bi tudi do 36kg user posted image men pa ti hibridi sploh niso všeč, prvo ful stanejo pa še skos mam občutek, da ne morejo biti tako varni, če so za tak razpon, sploh pri najnižji in najvišji teži!

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.5.2010 13:35:07   
naja6
Grahek;jaz sem začela najprej z zelenjavo sredi dneva,pa mleko navrh,pol pa postopoma vedno več zelenjave in manj mleka,tako sma pristala,da zdaj že poje samo zel.obrok,pa kašice mu takrat nisem dajala zvečer,pol pa še zvečer s rižolonotom,sedaj pa se že navajama na sadje dopoldan+zel,ostane za kosilo

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.5.2010 13:36:14   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

a se hecaš, mi2 sva se tudi glihkar slišala, on bi tudi do 36kg user posted image men pa ti hibridi sploh niso všeč, prvo ful stanejo pa še skos mam občutek, da ne morejo biti tako varni, če so za tak razpon, sploh pri najnižji in najvišji teži!

Ja, slabe ocene imajo........samo desci itak samo gledajo da bi prihranili, še bolj pa gledajo na to da bi nekako športno zlgedal (vsaj za sinauser posted image ) ali pa da v avto pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.5.2010 13:37:44   
Zala01

A pol mate zaenkrat enkrat sredi dneva obrok zelenjavne kašice (1/2), zvečer pa žitno kašico? Si začela oboje hkrati ali najprej samo eno? Se mal mentalno pripravljam na GH, pa ferbcam user posted image A po zelenjavici še kaj mlekca spijete? Jst ne vem, če bomo sploh kej šli na te žitne kašice, se mi zdi, da bomo začeli kar z zelenjavo sredi dneva. Pa za sokce tudi ne vem, mi je Zalino razmišljanje glede vode in nesladkanega čaja precej blizu.

Grahek, jaz sem začela z riževimi kašicami zvečer, ker je rižek najmanj alergen. Potem sem mu po 1 tednu počasi ponudila za kosilo zelenjavo. Zdaj sva na zelenjavi 6. dan, zvečer pa dobi rižolino po žlički. Prespi mi pa zdaj celo noč v 1 kosu. Aja, pa še to, po zelenjavni kašici mu vedno ponudim čaj, mi pa tega ne mara, tako da sledi mlekec, ker če ne, se še joka.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.5.2010 13:41:35   
Kika99

kika uau, kok velik vaša Anja poje! user posted image   a je to normalno, mislim kar veliko se mi zdi za začetek? user posted image naš Ian pa zaenkrat poje tam enih 5 žličk, tako da imam lonček za 3x pa še malo ostane (dalj časa itak ni za uporabo, vsaj Hippov ne, Frutek še manj).

ojla

midve sva na GH že od 3.5 user posted image , pa pride prejšnji teden patronažna ravno, ko sva jedle kašico in ji dam samo pol. Začudeno me pogleda in vpraša  "a ji ne boš dala cele saj vidiš da hoče?" pol sem ji pa rekla da ji dam pol 50ml mlekija, pa je rekla, da ni več potrebno, ker kaže zanimanje za še. Tako da sva od prejšnjega tedna kar na celi doziciuser posted image . NImava nobenega problema, tudi kaka redno user posted image

riževo kašico ji dajem po žlički user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.5.2010 13:43:29   
Kika99

ne, ni potrebe!

jaz sem ji na začetko pogrevala, in ji toplo ni bili všeč. Zdaj ji dajem tako na sobni temperaturi in poje vse user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.5.2010 13:43:43   
Žaži

Najprej žlica riževe kašice v večerni obrok v flašico. Samo malo za zgostitev v upanju, da bi kak obrok prespala. Samo utvarauser posted image user posted image
Nato za kosili polovička tamalega 125g Hipp lončka zelenjave in čez mleko, vendar manj mleka kot ponavadi. Naslednji dan druga polovica tega lončka, da vidim reakcijo in tako dalje, dokler ne bova nekako vse primerne zelenjave prišli skoziuser posted image .
Nato bom počasi povečala ne cel velik 190g lonček in nič več mleka čez za kosilo.
Temu pa sledi še počasi sadni lonček dopoldan za dopoldansko malico in čez čas (tu govorimo v mesecih) še popoldanska malica v obliki skute, jogurta........nekaj mlečnega pač.
Tako, da bo tam nekje okoli 8 meseca za zajtrk mleko, nato sadna malica, zelenjavno kosilo, popoldanska mlečna malica in za večerjo mlečna kašica.
Za pit ji pa dam največkrat čaj, vodo in kasneje tu pa tam tudi kak sokec, vendar nesladkan in 100%.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?