|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
17.5.2010 19:50:59   
lejla969
user posted image

to je naš stolček.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
17.5.2010 19:52:23   
lejla969
Zala01 hvala za pikapoke

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
17.5.2010 20:36:33   
nincrli
lejla969 od mene tudi user posted image user posted image user posted image za zdravje tvojega sinčeka!!!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
17.5.2010 21:29:15   
egleria
joooj js pa niiiič ne najdem za mojega user posted image za krst user posted image
celo celje sem preiskala pa niiiič.. zdej grem pa jutri v mb pa bomo vidli če bom kej našla..

lejla držim pesti za Ivota da se čimprej pozdravi user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
17.5.2010 22:06:55   
poopek
živjo punčke, da se še tuki malo javim!

lejla želim vam, da se čimprej pozdravite, da ne boste več bolani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res se mi smilite, sej si človek niti predstavljat ne more bolečine, ko ti je otrok bolan..
danes sem mela obiske, smo se meli fajn! moja mala pikica spi, tak da mam čas malo počvekati tukaj!user posted image

vidim, da se pogovarjate o stolčkih in hranjenju. jz za enkrat nč ne razmišljam v tej smeri. sem se odločila, da bom z uvajanjem GH še počakala, ker mi pupa spi celo noč 12 ur, čez dan zadovoljna. user posted image se pa dojiva in dodajava. pa niti 4 mesece nismo stari še.. tudi, ko bom začela uvajat, jo bom probala hranit v ležalniku, ker se mu vzglavje lahko dvigne. pa če bo težko predvsem pa, ko bo samostojno sedela, bomo pa nabavli stol.

hrana iz lončka in ta surova zelenjava, sadje: ma, če mene vprašate, vse ti je to isto. kao neki bio, itak je vse poškropljeno in posiljeno... to je sam način trgovcev, kako prodati izdelke po dražji ceni, z izgovorom, da je bolj zdravo, bio.. danes je zelo težko najti hrano, ki je kvalitetna... user posted image to je moje mnenje. jz bom neki kuhala sama, koker bo pač šlo, neki pa tudi s temi lončki.

alex midve mava pa RD! vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mirno noč želim.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.5.2010 22:07:45   
majčyca
lejla969 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ivota

Midve s Pio pa sma se danes  malo po Ptuju potepale in je čez dan vsega skupaj spala uro in pol in je bila zvečer taka kriza od zaspanosti, da sem jo komaj pomirila, tako je revica jokala user posted image
Nekaj me zanima, kaj vaši user posted image tudi jokajo, ko jih po kopanju vzamete ven iz vode in jih začnete oblačit in urejat za spanje? Pia je tak, da ko je v vodi, je vse super, ko pa jo vzamem ven, pa začne ful jokat, očke dobi ful rdeče zaradi utrujenosti in joka dokler ne grema jest user posted image pa sem že probala da sem jo šla prej kopat, pa ni bilo nič boljše user posted image ima katera kak nasvet kako se naj temu joku izognemo?

Potem ko sem jo danes komaj pomirila, se je najedla in zaspala že ob 18.30. Se pa zadnje dni že ful hitro zbuja (že spet), ker je lačna kot volk. Pa ji dajem zvečer riževo kašico zmešano z AM (ponavadi poje cca. 100-120 ml). Druge GH pa ji še nisem probala dat, niti nobenega sokca. Kaj bi naj bil to znak, da potrebuje že kaj drugega (glede na to, da se spet tako hitro zbuja - 1. rundo spi zadnje dni nekje 3-4 ure, prej je spala tudi po 7-8 ur) ali kaj bi naj to pomenilo?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.5.2010 22:19:19   
poopek
majčyca moja se tud po kopanju, ko jo vzamem ven joka, ker njej je tudi pol ure brčkanja premalo! user posted image se vidi, da je vodnar! user posted image pa tud učke ma rdeče, ker ko jo na koncu sperem z vodo, ona zja na veliko, pa kakšno kapljico spije, pa se ji zaleti. nič hudega. pol pa seveda kreganje in upiranje, ker bi bla rada nagica.. u ja, pol pa je že tak zmatrana, da damo samo še jest in spat. user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.5.2010 22:54:17   
Oren
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

hrana iz lončka in ta surova zelenjava, sadje: ma, če mene vprašate, vse ti je to isto. kao neki bio, itak je vse poškropljeno in posiljeno... to je sam način trgovcev, kako prodati izdelke po dražji ceni, z izgovorom, da je bolj zdravo, bio.. danes je zelo težko najti hrano, ki je kvalitetna... user posted image to je moje mnenje. jz bom neki kuhala sama, koker bo pač šlo, neki pa tudi s temi lončki.

Evo jaz se podpišem pod to. Sem gledala pravkar eno dobro dokumentarno oddajo o kao bio izdelkih...in to je na žalost le tržna poteza. Tiste ki mislite da so ti lončki ah in oh in bolj zdravi od tega kar zraste na domačem vrtu se motite. Jaz bom večina kuhala, ker imamo doma velik zelenjavni vrt in moja mami res vse bio prideluje pa še sosedje imajo kmetijo in tudi čist na naraven način redijo živali, ko bom pa kam šla pa si bom zagotovo olajšala delo z lončki.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.5.2010 23:05:52   
viking95
pikepoke za Ivotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alex in poopek vse najboljše user posted image user posted image user posted image

kaj pa če naredimo 2 piknika - prvega 25.5., drugega pa enkrat čez vikend in izven ljubljane user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.5.2010 23:07:42   
naja6
mayčcica:tudi pri nas je tako,da ko se kopama uživa sto na uro,ko se mažema si že tlači rokice v usta,ko pa se začnema oblačit pa tak jok da je joj,ko da ga iz kože dajemo,najmanj,edino kar ti lahko jaz svetujem je da imaš pripravljeno za papcat še preden se grete kopat,vsaj jaz tako delam ko sem sama,vodo v termovko,pol pa pred njim to skupaj zmešam
lejla;tudi jaz vama želim pikapoke da bi bilo čimprej ok

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
18.5.2010 7:15:18   
marijaa
lejla držim pesti, da se Ivo čim prej pozdraviuser posted image .
mojcaMM ni panike se ne bova prepirali. Vsaka pač po svoje.
bio hrana Jaz vsemu kar pišem bio ne zaupam, tudi vsem branjevkam iz tržnice, tudi če ni škropljeno pa zrak ni biouser posted image Pri kemijskih analizah se večina korenčka in solate iz domačega vrta ni nič dobro odrezalo, sem delala počitniško  v eni ustanovi  kjer tudi te analize izvajajo, se še spomnim. Moja mami ma eko kmetijo na področju kjer je kar čist zrak, tako da precej dobim in bom še dobila od nje, tudi bio jabolka, ki pa niso tako lepa kot nekatera, ki jih tudi ponekod prodajajo kot bio. Živi pa mami 100 km proč, tako, da se vsakodnevno ne moremo oskrbovati z njenim i pridelki. Imam pa enega kmeta, ki po Lj dostavlja eko zelenjavo tudi na dom, vendar je drago. Večino kašic bom nardila sama, za na pot, pa ko bomo na morju pa kupljeno, pa mesno zelenjavne kašice bom večinoma tudi kupila, mi mesa skoraj ne jemo, pa težko tako malo skuhaš.
Sokov ne dajem, tudi prvič jih nisem, le ko je imel soor po ustih in drugega sploh ni mogel kot hladen sok, mleko se pa takrat odsvetuje. Še sedaj, če dam mu sok pri nas to šteje kakor obrok malica pa še kaj poleg. Za žejo bom najbolj forsirala kar vodo, pa nesladkan čaj, če bosta hotela. Tian pije kamilce. Ker če se otroci preveč navadijo na sok nočejo drugega, pa še redi, če je sladek in se preveč nacejajo. Moja nečakinja je zgornje zobe zgubila od nacejnja s soki celi dan, amapk to je ekstrem, tu pa tam pa tudi nič ne škodi in ne uniči zob.
Patrik je še zmeraj v bolnici. Včeraj so ugotovili, da ga trebuh boli zato, ker njegov organizem ne proizvaja več encima lakteza, ki razgrajuje laktozo-mlečni sladkor. zato bo mogel sedaj biti na dieti brez laktozeuser posted image . Histološki izvid je pokazal, da slepič ni bil vnet. Se mi ne da razpravljat o tem.
Piknik mi bi prišli, a ne morem obljubit, ker je pri nas vse nepredvidljivo. Morda, če ne bo nihče v bolnici.
nincrli A imaš minus? Jaz imam plus in zato ne pridem v poštev za operacijo. Nosim leče in dioptrija je ostala nespremenjena po obeh porodih + 7.
Imejte se lepo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
18.5.2010 7:35:07   
Zala01
Marijaa, drži se, res. Naj druge pišejo kar hočejo, si zame res herojka. Ker kar ti daješ zdaj čez s svojimi otročki, si človek ne more predstavljat. Sej veš, kar te ne ubije, te naredi bolj močnega...tako pravijo in res je tako.user posted image Naj se Patrik pozdravi čimprej, pa naj ti dojenčka čimbolj spita celo noč, da se vsaj spočiješ. Imaš doma vsaj pomoč kakšne tašče ali tasta? Res držim pesti, da bo kmalu vse OK, se velikokrat spomnim nate.user posted image user posted image user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
18.5.2010 7:53:07   
egleria
GH - meni se zdi da tudi kašice v lončkih niso bio.. gledajo samo na zaslužek ne pa na zdravje otrok.. poleg tega pa bog ve kaj vse je še dodano notri da obstane toliko časa.. če greš delat sam kašico ziher ne bo obstala niti en dan.. kaj šele nekaj mesecev.. jaz bom sama doma delala, kupovala pa samo ob izrednih priložnostih ko ne bo šlo drugače..

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
18.5.2010 8:37:44   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Nekaj me zanima, kaj vaši user posted image tudi jokajo, ko jih po kopanju vzamete ven iz vode in jih začnete oblačit in urejat za spanje? Pia je tak, da ko je v vodi, je vse super, ko pa jo vzamem ven, pa začne ful jokat, očke dobi ful rdeče zaradi utrujenosti in joka dokler ne grema jest user posted image pa sem že probala da sem jo šla prej kopat, pa ni bilo nič boljše user posted image ima katera kak nasvet kako se naj temu joku izognemo?

ja naš Anej tudi jokca in se mu utrujenost takoj na očkah pokaže. ga voda verjetno tako utrudi.

lejla user posted image user posted image user posted image user posted image za Ivota

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
18.5.2010 8:43:35   
Gwendolen
No, meni se zdijo kašice iz lončkov v redu, ker je res vse kontrolirano, saj sicer ne spustijo skozi proces. Gre le za hrano za dojenčke!!! Medtem ko se za zelenjavo, ki jo prodajajo v trgovinah in na tržnici nihče ne vpraša, kdo je končni porabnik. Pa ja, tudi naš vrt, ki ni škropljen in podobno, sosedovi mački pridno uporabljajo za svoje stranišče, ko jih nihče ne vidi. Še najbolj ziher sem pri mojem očetu, ker ima cel dan čas prežati na mačke, saj je v penziji. Pa še čisto naravna gnojila uporablja. Imata pač z njegovo ženo oba penzionistovski čas. user posted image Verjetno bom od njega kaj dobivala, sicer bomo pa poskušali tudi lončke. Kar bom kupila, pa bom kupila z oznako bio. Ma, ja, mogoče sem naivna, ampak malo bolj ziher je pa vseeno.

Pa to, da je ohoho dodatkov notri, da obstane... ne vem, če drži čisto, saj ko ti doma vlagaš papriko, kumarice, vkuhavaš marmelado, kompote, tudi ne mečeš kemije notri in ti v kozarcih (neprodušno zaprtih seveda) to vse tudi počaka kot ozimnica. No, vsaj dokler smo pri nas vlagali in vkuhavali, je bilo tako. Sigurno pa je kaj notri, ja. Ne bi pa rekla, da je kaj škodljivega.

Tako kot je alex rekla, rada bi, da poskusi vse okuse, to pa je bolj mogoče iz lončkov, saj toliko različnih stvari jaz verjetno vsaj od začetka ne bom pripravljala. Sicer pa še ne bom začela z GH, ker ji je še mleko zadosti. Prespi celo noč, max. enkrat se zbudi. Oziroma - še mleka ji včasih ne spravimo dol pa potem spi celo noč. Tako da... Mislim, da še ni potrebe po gosti hrani. Mogoče čez 14 dni, ko bo stara 4,5 mesecev. Začela pa bom tudi jaz z žitnimi kašicami in zelenjavo. Kašico bom verjetno kupila najprej od Novalaca, ker smo na Novalac mleku, potem pa bomo videli...

Lejla, marijaa, držita se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 18.5.2010 8:46:19 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
18.5.2010 9:00:04   
Žaži
Jaz bom tudi ostala pri lončkih, ker meni niti na misel ne pride koliko vse kombinacij, zelenjave obstaja, pri nas recimo sploh ne jemo ovčetine, zajca, pastinjak še sedaj ne vem kaj je pa ga je včeraj jedlauser posted image user posted image
In ni šanse, da nebi bilo vse res BIO, preveč je to občutljiva industrija za otroke da bi si upali res tvegati in kar neko smetje notri metati, preveč so lahko na udaru da bi jih kaki grinpisovci ali kdo podobni napadel če nebi bilo vse res in pod kontrolo, konec koncev je pa to kar drag špas in ta bio kar lepo plačamo da je res to kar pravijo. Če bi naredili samo en kiks in bi prišlo v javnost da ni vse tako kot bi moralo biti, samo ena slaba reklama in lahko samo tovarne zaprejo, ker je menda ni bolj občutljive teme kot so dojenčki. Za Hipp celo Claus Hipp (šefe) garantira s svojim imenom da je vse bio, brez konzervansov, barvil.........ne vem s čim lahko človek še jamčiuser posted image . Konzervira se pa s paro in na deklaraciji je tudi lepo napisano kaj notri je in česa ni.
hmm, da je pa na tržnici vse res bio kar gor piše je pa utvara, teta že leta prodaja na tržnici in je tričetrt prevarantov, nekaj res nabavijo od bio kmetov, potem pa zraven še "navadno" zelenjavo namečejo da vse skupaj razredčijouser posted image . Konec koncev, kakšna je pa razlika med bio korenčkom in navadnim? Ali pa med bio in navadnim jajcemuser posted image

Konec koncev pa vsak po svoje, na koncu bodo vsi zrasli in prej ali slej težili za pomes, pizzo in hamburgeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
18.5.2010 9:24:54   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

... na koncu bodo vsi zrasli in prej ali slej težili za pomes, pizzo in hamburgeruser posted image user posted image user posted image

Točno to in amen!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
18.5.2010 9:25:22   
Isabelle
Sooonce!! user posted image Že ceu luksuz.

Učeri sem ji dala korenčka, predvidevam da ji je bil Hippov bolj všeč.user posted image Js ji bom kuhala, pa tudi lončke ji bom dajala.Kot pravite ostale, imaš ful izbire, pa tiste mesne so fajn ker itak je na sploh težko tako majhno količino skuhat. Pol za kakšne popoldanske malce itak imaš ful sadnih kašic in je to fajn ker kakšne marelice, breskve... ji ne  bom kuhala.Ko greš pa pohajat so pa itak lončki zakon.
Naša je po novem že ob 20 gotova.Učeri sem ji naredila malo bolj gosto riževo kašico, je spala do 6:30. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
18.5.2010 9:41:42   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

... na koncu bodo vsi zrasli in prej ali slej težili za pomes, pizzo in hamburgeruser posted image user posted image user posted image

In kooooliko bomo še paštete na kruhe namazale, pa hrenovke kuhale.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
18.5.2010 9:43:32   
ALEXI M.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži,drži kot pribito user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.5.2010 9:45:25   
sisi77
 Anejček je dobil prve 4 žličke korenčkovega soka in se je kljunček kar sam odpiral. je bilo mnjamiuser posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.5.2010 9:54:45   
alex17

Alex midve mava pa RD! vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako želim poopek, vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.5.2010 9:54:59   
Kika99

Jaz bom tudi ostala pri lončkih, ker meni niti na misel ne pride koliko vse kombinacij, zelenjave obstaja, pri nas recimo sploh ne jemo ovčetine, zajca, pastinjak še sedaj ne vem kaj je pa ga je včeraj jedlauser posted image user posted image
In ni šanse, da nebi bilo vse res BIO, preveč je to občutljiva industrija za otroke da bi si upali res tvegati in kar neko smetje notri metati, preveč so lahko na udaru da bi jih kaki grinpisovci ali kdo podobni napadel če nebi bilo vse res in pod kontrolo, konec koncev je pa to kar drag špas in ta bio kar lepo plačamo da je res to kar pravijo. Če bi naredili samo en kiks in bi prišlo v javnost da ni vse tako kot bi moralo biti, samo ena slaba reklama in lahko samo tovarne zaprejo, ker je menda ni bolj občutljive teme kot so dojenčki. Za Hipp celo Claus Hipp (šefe) garantira s svojim imenom da je vse bio, brez konzervansov, barvil.........ne vem s čim lahko človek še jamčiuser posted image . Konzervira se pa s paro in na deklaraciji je tudi lepo napisano kaj notri je in česa ni.
hmm, da je pa na tržnici vse res bio kar gor piše je pa utvara, teta že leta prodaja na tržnici in je tričetrt prevarantov, nekaj res nabavijo od bio kmetov, potem pa zraven še "navadno" zelenjavo namečejo da vse skupaj razredčijouser posted image . Konec koncev, kakšna je pa razlika med bio korenčkom in navadnim? Ali pa med bio in navadnim jajcemuser posted image

Konec koncev pa vsak po svoje, na koncu bodo vsi zrasli in prej ali slej težili za pomes, pizzo in hamburgeruser posted image user posted image user posted image

Žaži točn tkouser posted image . Lončki rules!!!user posted image Anja poje celih 125g z veseljem, kar ustka odpira če ne dobi takojuser posted image . Včeraj, danes in ju3 je na sporedu jabolka+breskev (marelica pa slediuser posted image ). Mlečna kašica je pa itak zakonuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.5.2010 9:55:47   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

Alex midve mava pa RD! vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako želim poopek, vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsa najboljšeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.5.2010 9:59:50   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

amen še od mene! user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?