Gwendolen
|
No, meni se zdijo kašice iz lončkov v redu, ker je res vse kontrolirano, saj sicer ne spustijo skozi proces. Gre le za hrano za dojenčke!!! Medtem ko se za zelenjavo, ki jo prodajajo v trgovinah in na tržnici nihče ne vpraša, kdo je končni porabnik. Pa ja, tudi naš vrt, ki ni škropljen in podobno, sosedovi mački pridno uporabljajo za svoje stranišče, ko jih nihče ne vidi. Še najbolj ziher sem pri mojem očetu, ker ima cel dan čas prežati na mačke, saj je v penziji. Pa še čisto naravna gnojila uporablja. Imata pač z njegovo ženo oba penzionistovski čas. Verjetno bom od njega kaj dobivala, sicer bomo pa poskušali tudi lončke. Kar bom kupila, pa bom kupila z oznako bio. Ma, ja, mogoče sem naivna, ampak malo bolj ziher je pa vseeno. Pa to, da je ohoho dodatkov notri, da obstane... ne vem, če drži čisto, saj ko ti doma vlagaš papriko, kumarice, vkuhavaš marmelado, kompote, tudi ne mečeš kemije notri in ti v kozarcih (neprodušno zaprtih seveda) to vse tudi počaka kot ozimnica. No, vsaj dokler smo pri nas vlagali in vkuhavali, je bilo tako. Sigurno pa je kaj notri, ja. Ne bi pa rekla, da je kaj škodljivega. Tako kot je alex rekla, rada bi, da poskusi vse okuse, to pa je bolj mogoče iz lončkov, saj toliko različnih stvari jaz verjetno vsaj od začetka ne bom pripravljala. Sicer pa še ne bom začela z GH, ker ji je še mleko zadosti. Prespi celo noč, max. enkrat se zbudi. Oziroma - še mleka ji včasih ne spravimo dol pa potem spi celo noč. Tako da... Mislim, da še ni potrebe po gosti hrani. Mogoče čez 14 dni, ko bo stara 4,5 mesecev. Začela pa bom tudi jaz z žitnimi kašicami in zelenjavo. Kašico bom verjetno kupila najprej od Novalaca, ker smo na Novalac mleku, potem pa bomo videli... Lejla, marijaa, držita se!!!
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 18.5.2010 8:46:19 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|