Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Kako sem jaz občutljiva...sama sebi grem na živce, ampak...nekatere stvari mi tako dvignejo pritisk da... Mož pride iz službe cca ob 16. uri in ko pojemo kosilo pričakujem, želim da je še on malo z otrokom in ko vzame otroka v naročje in to vidi tast se takoj ponudi da bi on imel malega. In seveda mu mož ustreže. Tast je zraven malega dosti več kot mož. In je bil mali tečen, pa mi pride mož pomagat ga umirjat in seveda tast pride z izjavo da naj ga njemu da bo lahko mož delal. Ja saj sva midva njegova starša, ga bova že pomirila!!! Če pa delo ne bo narejeno danes bo pa jutri!!!! Polho, saj vem da boš verjetno spet jezna, ampak, ali je mogoče da imaš poporodno depresijo? Glej, jaz sem jo prvikrat imela, kar hudo in meni se skozi zdi da si tako kot da bi ponovno sebe gledala in če boš še dalje takšna se bo odpeljalo tebi in vsem okoli tebe. Pa res res oprosti, res te nisem sedaj hotela s tem prizadeti ali užaliti. ja na to sem že tudi jaz pomislila ker... SEM GROZLJIVA!!!! sem govorila z prijateljico, ki je psihiatrinja in je rekla da bi morala imeti še bolj izrazite simptome, tako da...naj bi bila to posledica hormonske zmšnjave, ki se bo uredila ko bom nhala dojiti, da depresija pa to zaenkrat še ni. upam da ima prav pišem brez velikih začetnic, ker imam malega v drugi roki Čisto preprosto dojiti nehaj, mene je prvič to rešilo, ker sem bila grozljiva, pol je bilo pa iz dneva v dan boljše. Resno. Sedaj se je v P, ko sem spet dojila začelo dogajati isto z mojo glavo, sem rekla ni šanse še enkrat, šla na AM in je prav fajn. To z pomodrelostjo se je pa zgodilo samo enkrat, ko si je nogico ujel v postejico tako da ni bilo kaj za reševati, masirala sem jo, grela z rokami in je bilo vse ok, ker si jo je stisnil. No, zaspala mu je, tako kot nam odraslim, ko si žilo stisnemo ko sedimo malo čudno. Tudi jokal ni nič več. Drugače je pa zdrav ko riba
|