|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
8.5.2010 20:21:54   
marijaa
hehe kika mala ve kaj je boljše oziroma bolj gladko. to so že prve muhe. Moj Patrik je bil skoraj 2 meseca isti ni hotel drugega kot kupljene hipp ali frutek korenčkove jabolčne in marelične kašice, če sem jaz miksala isto je pluval ven. Potem pa je malo pred osmim mesecem vse gladko miksano zavračat in je hotel jesti le robne koščke, na srečo vse kar sem mu dala, riž, zelenjavo, meso, vse doma pripravljeno.
polho drži se
Sem bila sedaj malo pri Patriku, pa smo se drugače zmenili, je moj sedaj spet na poti k njemu, zdaj je še tašča tam, prespal bo pa on, se bo vseeno zraven nejga bolj naspal kot poleg Aline, je celo noč jamrala, jo menda že zobje matrajo. Moj pa mora jutri zvečer v nočno. Jao samo da bi se s Patrikom poštimalo še kar bruha po narkozi, a zaspan je že hvala bogu majn, pa jezen je ker še kar v žilo dobiva infuzijo. Ga je treba imet ves čas pod nadzorom, da je ne bi ven potegnil.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.5.2010 20:35:57   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

ja na to sem že tudi jaz pomislila ker... SEM GROZLJIVA!!!! sem govorila z prijateljico, ki je psihiatrinja in je rekla da bi morala imeti še bolj izrazite simptome, tako da...naj bi bila to posledica hormonske zmšnjave, ki se bo uredila ko bom nhala dojiti, da depresija pa to zaenkrat še ni. upam da ima prav pišem brez velikih začetnic, ker imam malega v drugi roki

Saj vem, da je dojenje ful pomembno itd., sama sem se ful sekirala, ko nisem mela dosti mleka pa sem se nekak sprijaznila, da bo naš pač na am... 
No hočem rečt, da če imaš res zaradi tega hormonske motnje ali nisi mogoče pomislila, da bi šla na am? Saj vem, da to ni lahko, sam mogoče bi bilo bolje zate in posledično seveda tudi za otroka... No ne vem, nočem te odvračat od dojenja ali kaj, samo sama bi v takšni situaciji mogoče raje šla na am...

Naš lakotnik je danes za večerjo pojedel 160ml pa ni bilo dovolj in je spil še 60 zdaj pa spi kot topuser posted image Ati je šel na pivo, mama pa za računalnik, kaj pa drugegauser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.5.2010 20:37:33   
nincrli
marijaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sineka in seveda za vaju z očijem!

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.5.2010 21:02:14   
grahek85

Mi smo pa danes kupili rabljenega kengurujčka in komaj čakam, da ga ju3 sprobamo user posted image user posted image user posted image Je blo ful ugodno, od Baby Bjorn za samo 35€ in je res lepo ohranjen. 

marijaa
, mater vi pa mate srečo user posted image upam, da se Patrik čim prej pobere user posted image user posted image user posted image

pa še za Jona, zalauser posted image user posted image user posted image

nincrli, vidim da ste večinoma v ikei in toys''r''us user posted image prvo poznam (in obožujem strastno user posted image user posted image ). A u toysu so cene ful bolj ugodne kot pri nas?

polho, ta je pa res kritična z rokicami in ustki... user posted image sam da je zdej vse ok user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.5.2010 21:09:00   
Zala01
Grahek hvala za pikapoke. In ne, Toys ni nič kaj dosti cenej, samo izbira je ponavadi velika. Ni pa vedno, sem tudi že  prišla in odšla razočarana.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.5.2010 21:14:11   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Mi smo pa danes kupili rabljenega kengurujčka in komaj čakam, da ga ju3 sprobamo user posted image user posted image user posted image Je blo ful ugodno, od Baby Bjorn za samo 35€ in je res lepo ohranjen. 

nincrli, vidim da ste večinoma v ikei in toys''r''us user posted image prvo poznam (in obožujem strastno user posted image user posted image ). A u toysu so cene ful bolj ugodne kot pri nas?

Mi tud mamo rabljenga pa je ful fajn boš vidlauser posted image
Ma kakpna stvar je  ceneje, npr. hauckov voziček pa ta ležalnik, ki ga imamo, smo vse pri nas dražje daliuser posted image ... nekatere stvari pa niti niso tolk bolj poceni, sam izbira pa je... igrač je itak mali miljonuser posted image  

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.5.2010 21:21:55   
alex17

boš videla, kako je super! mi ni žal niti malo da sva ga kupila, pa čeprav novega in je bil kar drag.

Ian se je spet načofotal, res je v vodi tak razposajanec da se mu prav smejimo-hkrati brca z nogami in tolče z rokami po vodi da se včasih bojim, da bo zletel z ležalnika user posted image   komaj čakam da gremo na morje da ga damo še v slano vodo! user posted image   zdaj pa že panča, ga vedno okrog 21h zmanjka, traja pa, dokler traja... user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.5.2010 21:25:13   
alex17
evo našega uživača user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.5.2010 8:09:55   
grahek85
Živjo!

Se je kengurujček čez noč posušil in smo ga že sprobali, je super super user posted image user posted image user posted image Smo pa vzeli model Air, ker ga bomo uporabljali zdaj čez poletje in je tak, da bolje odvaja toloto in vlago. Res je fina zadeva user posted image

Drugače se je pa zjutraj naš mali mož do krvi popraskal po čelu, ma 2cm dolgo špuro nad levim učkom. Ni mi jasno kako, ker ma nohtke postrižene user posted image Pravi mali Freddy Krueger user posted image Pa zadnji dve noči ga nekaj sračka, se najprej zbudi po 4,5h, potem pa že po dveh user posted image Upam, da je samo prehodno. Tudi na sploh slabše spi, nič več tako trdno.

Eh nincrli si me včeraj čisto napalila... Komaj čakam, da gremo spet gor v Avstrijo! Se bomo pa ustavili tudi v toysu, mal za firbec user posted image

Zdej grem pa uživat dalje, ma moj po mesecu dni cel vikend frej user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.5.2010 8:12:03   
grahek85
Aja pa ponoči se mi je na vrhu nosa naredil mozolj user posted image  user posted image  user posted image Sem ko pinocchio, za pop...... 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
9.5.2010 8:58:28   
egleria
dobro jutro!

midva s tamalim sva pa včeraj bila na birmi.. so ga vsi vlačili po rokah in na koncu je bil že ful siten pa utrujen.. sva se šla podojit in takoj ko sva prišla na miren kraj se je začel smejat. po tistem sm ga pa kr js mela skos.. drugače smo se pa imeli super user posted image
danes pa grem z bivšo sošolko iz osnovne šole na sprehood.. moj si je pa včeraj kupil avionček in ga gre spuščat nekam...

lep dan vam želim punce!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
9.5.2010 9:02:18   
alex17

Drugače se je pa zjutraj naš mali mož do krvi popraskal po čelu, ma 2cm dolgo špuro nad levim učkom. Ni mi jasno kako, ker ma nohtke postrižene user posted image Pravi mali Freddy Krueger user posted image Pa zadnji dve noči ga nekaj sračka, se najprej zbudi po 4,5h, potem pa že po dveh user posted image Upam, da je samo prehodno. Tudi na sploh slabše spi, nič več tako trdno.

naš ma pa na glavici tako majceno površinsko ranico pa mi tud ni jasno od kje. možno je, da sem ga ponoči oplazila ob rob omarice ko sem ga dajala v posteljico, čeprav ni nič jokal ali kaj, samo bom vseeno bolj pazila (je pa včasih težko ko si ful zaspan user posted image )
uf, ne govori o spanju-zadnjih par dni zvečer lepo zaspi okol devetih, potem se pa čez 45 min do ene ure zbudi (joka) in ga moram vzet spet za par minut na joško, pol pa ornk zaspi, res čudno... zbuja se pa itak še kar na 2,5-3,5 ure...

je oči doma, ima pol nočni šiht, tko da bomo šli potem skupaj kaj ven user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
9.5.2010 9:34:47   
ellie
Mi smo pa včeraj bili v Lj. Smo šči malo v šoping, ker sem si mogla kupit nekaj za oblečt, ker gremo v soboto na poroko. Potem smo šli še k tastu in tašči na kosilo in malo poklepetat. Je bil ful lep dan...ampak vreme pa katastrofa. Jaz res ne vem, kaj je s to Ljubljano...pa sej skos dežujeuser posted image

alex17 vidim, da imate Buddyja za kopanje. Kako si zadovoljna? Mi smo ga ravno včeraj nabavili...ker mali ful uživa v vodi...ga je pa že kar težko dolgo držat tako v rokah.

grahek85 Anej se tudi na čase tako popraska, da se mi kar smili...ker ga mora ja bolet to. Zadjič se je tak, da se mu je potem kar krastica naredila...itak dolga 2cm.

polho3006 nočem te strašit...ampak pomodrele rokice in ustnice so prvi znak srčne napake. Od kolegice mala je imela enako...in ji je P skos govorila, da jo verjetno zebe (to je ta P pri kateri sem jaz bila najprej...ker nisem vedela, da je to ta)...pri 3eh mesecih so jo z urgentno operacijo komaj rešili. Moj Anej je imel (mogoče še ima) luknjico na srčku. In so me pri zdravniku opozorili, da naj bom pozorna na to, če bi imel modre ustnice in rokice. Pri pol leta imava spet kontrolo.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
9.5.2010 9:37:50   
ellie
Pa naj napišem še to...da v večini primerov takoj po rojstvu sploh ne ugotovijo, da ima otrok luknjico (čeprav ful preverijo srček). Opazijo le, če je prisoten močen šum na srčku. Ker tudi pri Aneju tega niso ugotovili. Ko sva pa bila potem pri 2eh tednih v bolnici in so ga konkretno pregledali...tudi UZ srčka...so ugotovili to.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
9.5.2010 9:46:21   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Kako sem jaz občutljiva...sama sebi grem na živce, ampak...nekatere stvari mi tako dvignejo pritisk da...

Mož pride iz službe cca ob 16. uri in ko pojemo kosilo pričakujem, želim da je še on malo z otrokom in ko vzame otroka v naročje in to vidi tast se takoj ponudi da bi on imel malega. In seveda mu mož ustreže. Tast je zraven malega dosti več kot mož. In je bil mali tečen, pa mi pride mož pomagat ga umirjat in seveda tast pride z izjavo da naj ga njemu da bo lahko mož delal. Ja user posted image  saj sva midva njegova starša, ga bova že pomirila!!! Če pa delo ne bo narejeno danes bo pa jutri!!!!

Polho, saj vem da boš verjetno spet jezna, ampak, ali je mogoče da imaš poporodno depresijo? Glej, jaz sem jo prvikrat imela, kar hudo in meni se skozi zdi da si tako kot da bi ponovno sebe gledala in če boš še dalje takšna se bo odpeljalo tebi in vsem okoli tebe.
Pa res res oprosti, res te nisem sedaj hotela s tem prizadeti ali užaliti.

ja na to sem že tudi jaz pomislila ker... SEM GROZLJIVA!!!! sem govorila z prijateljico, ki je psihiatrinja in je rekla da bi morala imeti še bolj izrazite simptome, tako da...naj bi bila to posledica hormonske zmšnjave, ki se bo uredila ko bom nhala dojiti, da depresija pa to zaenkrat še ni. upam da ima prav pišem brez velikih začetnic, ker imam malega v drugi roki

Čisto preprosto dojiti nehaj, mene je prvič to rešilo, ker sem bila grozljiva, pol je bilo pa iz dneva v dan boljše. Resno. Sedaj se je v P, ko sem spet dojila začelo dogajati isto z mojo glavo, sem rekla ni šanse še enkrat, šla na AM in je prav fajn.

To z pomodrelostjo se je pa zgodilo samo enkrat, ko si je nogico ujel v postejico tako da ni bilo kaj za reševati, masirala sem jo, grela z rokami in je bilo vse ok, ker si jo je stisnil. No, zaspala mu je, tako kot nam odraslim, ko si žilo stisnemo ko sedimo malo čudno. Tudi jokal ni nič več. Drugače je pa zdrav ko ribauser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.5.2010 9:58:17   
ellie
Jaz sem tudi opažala, sploh na začetku, da sem ful čudna postala, ko sem dojila. In to prav med samim dojenjem. Tud jokala sem večkrat. In ful nek čuden občutek me je preplavil, ko sem dala malemu zizo v usta...v tem smislu, kaj mi je to treba. Prav ubijalo me je. Ampak je minilo...malo sem si tud v glavi pošlihtala. Sem pa takrat tudi razmišljala o tem, da bi nehala dojit. In mi zdaj ni žal, da nisem...mi je zdaj prav poseben filing (pozitiven), ko dam malega na zizo.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
9.5.2010 10:01:42   
egleria
žaži a to je poporodna depresija al otožnost al kako se temu reče?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
9.5.2010 12:20:18   
nincrli

Eh nincrli si me včeraj čisto napalila... Komaj čakam, da gremo spet gor v Avstrijo! Se bomo pa ustavili tudi v toysu, mal za firbec user posted image

user posted image tak prav

Naš user posted image tud ne spi več fajn, včeraj zvečer je ful pojedel in je bil ob 4h že lačen... Men ni blo nič jasno, da je še sred noči, ker ponavadi se je zbujal ob 6h... Ne vem kaj je to, a bo treba počasi na gh al so čudni dnevi, ker jaz tud ful slabo spim zadnje dni...
O tem kolkrat se popraska pa sploh ne bi user posted image strižemo mu nohte 2x na teden pa se pokrampa, se mi kar smiliuser posted image

Danes pa sem jaz tudi veslala po dravi, kak zakon, ne morem verjet, da več kot 20let živim v tem kraju pa sem ga prvič videla iz te persiktiveuser posted image ... Gre pa drava skoraj mimo naše hiše, glavna cesta je še vmesuser posted image pa ko sma ble s sestro mlajši smo meli nek čoln sam se nisma daleč vozle pač tu okrog, danes pa sma šla 1,5 km, gor veslala, nazaj pa se sam spustila, da naju je tok nesel... kakšna uživancija pa sonček..., res super! Ko bo mali večji bo pa še on zraven na čoln, sam po kakšnem jezeru...

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
9.5.2010 12:21:38   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Aha, jaz sem jo prvič imela, na srečo sem dovolj vseeno prisebna, pa veliko sem o tem že prej brala da sem jo dokaj hitro prepoznala, pa sem še še dokaj poskušala obvladati, sovražila sem pa itak cel svet, moža, tasta in taščo, mah, samo me je kdo pogledal ali pa vprašal kako sem sem znorela, pa ful mi je bilo materinstvo muka, pa kar da sem si življenje s tem uničila........o WTF, šele sedaj vidim kako hudo je bilo z menoj in prvih treh mesecev se s sinom niti spomnim ne, kar neka luknjauser posted image . Sedaj pa ful uživam, še toliko bolj, pa sem res čisto sama za vse, razen nekaj pomoči mame, ki pa ne živi z nami, mi imamo svoje stanovanje enih 100m od nje, pa je prav fajn vse skupaj, razlika za 100%. Zato sem pa upala Polho vprašati, ker po sebi vem kako je..........

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
9.5.2010 12:33:20   
majčyca
Žaži, sem te že večkrat hotela vprašat to - kaj tvoj dela kje v tujini ali na drugem koncu SLO, da si vedno sama?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
9.5.2010 18:34:29   
Isabelle
Pozdravljene,

sem se pršla malo spihat. Pred pol ure pridemo s sprehoda, sem nahranla malo in me moj vpraša če bi šli k njegovim.Sem rekla da se mi ne da in da sej gremo jutri (ma njegova mama rd). In pol je reku da gresta pa samo ona dva z malo ker bi jo radi vidli. Sem rekla da zakaj pa ne pridejo oni, pa je reku da jim ni nič omenu...ja itak bi rekli da ne. Kar zavrelo mi je, res.Sej pol je vidu da nism ta prava.Za znoret, je to res.K vsem prijatlom hodijo non stop, k nam pa ne pridejo nikoli (razen prou na začetku ko nismo še z malo hodili ven so prišli 2x) in pol padajo izjave da jo nočemo pripeljat. user posted image No, sej zdej sta šla, js sem pa živčna, jezna, žalostna...ni za komentirat, sploh.

Danes je bla mala prej tolk sitna, jokala je, mleka ni hotla, napenjalo jo je, prou bošček je bla. Pol sem ji dala čaj, je popila 60ml (jooj, js kr pozabim ji dajat kej druge tekočine pa je verjetno tudi žejna, moram se zdej večkrat spomnit pa ji ponudit).Mogoče tudi kr učeri ni kakala in je tudi to pripomoglo.Prej pa je fajn napolna plenico, hb user posted image .Pa mleko sem ji zamenjala na Hipp 1 bio (uni probiotik pri nas sploh nimajo, sem bla v DM, Sparu in Pikapolonici, povsod sam 2). Bomo vidli zdej kako bo, če bo kej bolje.
Pa nohtek se mi zdi da se ji je malo zagnojil (ima eno tako belo pikico) in pomojem glih zaradi sesanja palčka.Js pojma nimam kaj naj naredim ker dude ni šans da jo sprejme.
Ko pridemo z Moravskih (to pomeni naslednji pon.) bom poklicala patronažno zaradi GH.Bomo vidli kaj bo povedla. Pol ji bom pa mogoče korenček ponudla, bomo še vidli.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
9.5.2010 18:37:16   
ugi
Marijaa: user posted image user posted image user posted image za Patrika, da bo čimprej bolje in da bo lahko prišel domov.

1. lejla969, Ivo in Miran
2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem
3. KiA*** in Maks, tudi jaz še ne vem za mojga
4. alex17 in Ian, za mojga še ne vem, če bo frej
5. viking95 in princeska Laura
6. ugi in Lara

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
9.5.2010 18:45:36   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Aha, jaz sem jo prvič imela, na srečo sem dovolj vseeno prisebna, pa veliko sem o tem že prej brala da sem jo dokaj hitro prepoznala, pa sem še še dokaj poskušala obvladati, sovražila sem pa itak cel svet, moža, tasta in taščo, mah, samo me je kdo pogledal ali pa vprašal kako sem sem znorela, pa ful mi je bilo materinstvo muka, pa kar da sem si življenje s tem uničila........o WTF, šele sedaj vidim kako hudo je bilo z menoj in prvih treh mesecev se s sinom niti spomnim ne, kar neka luknjauser posted image . Sedaj pa ful uživam, še toliko bolj, pa sem res čisto sama za vse, razen nekaj pomoči mame, ki pa ne živi z nami, mi imamo svoje stanovanje enih 100m od nje, pa je prav fajn vse skupaj, razlika za 100%. Zato sem pa upala Polho vprašati, ker po sebi vem kako je..........

ma me skrbi ker sem doživljala nekaj podobnega. meni je blo full na bed ko sem ga dojila, sam ne glih pač zato ker dojim ampak pač takrat mi je ratalo najbolj hudo.. in sem se spraševala kak sem lahk tak kruta da sem spravila malega na svet ko se pa take grozote dogajajo.. ko sem videla reklamo za unicef me je kr zmrazilo, dobila sem tak ko en cmok v grlu. ne znam razložit.. pa kr neke misli o smrti sem mela pač kak je ko umreš in sem prav tak grozen strah občutila..  sam nisem pa tak da bi sovražla vse po vrsti. sam tast pa tašča mi greta na živce. no pa moj dragi tud včasih..

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
9.5.2010 19:49:31   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

alex17 vidim, da imate Buddyja za kopanje. Kako si zadovoljna? Mi smo ga ravno včeraj nabavili...ker mali ful uživa v vodi...ga je pa že kar težko dolgo držat tako v rokah.

super zadovoljna, mali uživa 100/h ker ma plac za čofotat, midva pa tud ker ga ni treba držat user posted image   umijem pa ga tudi kamot, tako da je res zakon! banjica je bla itak že premajhna pa križ te boli pa pol kopalnice mokre itak user posted image

naš mišek je pa dons priden kot angelček, ne vem če je sploh kaj jokal. sva ga peljala ven z vozičkom z očijem in se nama je ful dolgo pačil (sem ga včeraj naučila prhat z usnicami in je cel hecko ko me posnema user posted image ), potem je zaspal, potem smo šli na pijačko do strička v gostilno (je kuhar tam), pa prejle na gugalniku je tudi zaspal v naročju in dopoldne enako-res zakon za ta gugalnik! user posted image
jutr pa dop. spet mal lauf,at pa v Zagorje gremo v nabavo po eno posodo v Top shop in v DM-ga žal nimamo pri nas user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
9.5.2010 19:51:01   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Jaz sem tudi opažala, sploh na začetku, da sem ful čudna postala, ko sem dojila. In to prav med samim dojenjem. Tud jokala sem večkrat. In ful nek čuden občutek me je preplavil, ko sem dala malemu zizo v usta...v tem smislu, kaj mi je to treba. Prav ubijalo me je. Ampak je minilo...malo sem si tud v glavi pošlihtala. Sem pa takrat tudi razmišljala o tem, da bi nehala dojit. In mi zdaj ni žal, da nisem...mi je zdaj prav poseben filing (pozitiven), ko dam malega na zizo.

jaz sem včasih tud sitna kar brezveze, samo dojila sem pa od začetka zelo rada in mi je to nekaj najlepšega user posted image   upam da bom še nekaj časa lahko...

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?