|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
7.5.2010 17:43:19   
ellie
Z Anejem sva prej bila pri mojih starših na obisku...in ga je papagaj ugriznil user posted image  v sekundi, v prst. Anej pa sploh ni odreagiral user posted image  tolk mu je všeč tisti papagaj. Se mu pa malo rdeče pozna...na srečo ga ni do krvi.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
7.5.2010 17:44:53   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Z Anejem sva prej bila pri mojih starših na obisku...in ga je papagaj ugriznil user posted image  v sekundi, v prst. Anej pa sploh ni odreagiral user posted image  tolk mu je všeč tisti papagaj. Se mu pa malo rdeče pozna...na srečo ga ni do krvi.

sori ellie, sej je bil ubožček verjetno, samo meni je to tolk smešnouser posted image . Si prav predstavljam papagaja...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
7.5.2010 17:47:24   
grahek85

Zanimivo, da ni nič reagiral user posted image Mojega brata je pa enkrat pri babiki kura čavsnila par mm od očesa, je blo tudi burno... Mami je skor kap, pa je šele takrat skapiral, da je to nekaj hudega in planil v jok.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
7.5.2010 18:55:21   
naja6
Oblačenje;jaz mojega oblečem v bodi s kratkimi rokavi in samo spodaj pižamico,in je vedno lepo topel,čez dan pa odvisno kolko je toplo,ali bodi z dolgimi rokavi,pa kakšne hlače preko,ali pa pa onega pajaca ko je v celem,in mu ni nič premalo,žabic že dolgo ne oblačima več.Aja je pa bil že en dan doma v kratkih hlačkah,oni dan se mi zdi da prejšnji teden ko je bilo tako vroče in ni bilo tudi nič narobe

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
7.5.2010 18:57:46   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Zanimivo, da ni nič reagiral user posted image Mojega brata je pa enkrat pri babiki kura čavsnila par mm od očesa, je blo tudi burno... Mami je skor kap, pa je šele takrat skapiral, da je to nekaj hudega in planil v jok.

mojega bratca pa petelin ki je bil skoraj tako velik kot on user posted image je bla tud vlka panika..

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
7.5.2010 20:21:04   
polho3006
Kako sem jaz občutljiva...sama sebi grem na živce, ampak...nekatere stvari mi tako dvignejo pritisk da...

Mož pride iz službe cca ob 16. uri in ko pojemo kosilo pričakujem, želim da je še on malo z otrokom in ko vzame otroka v naročje in to vidi tast se takoj ponudi da bi on imel malega. In seveda mu mož ustreže. Tast je zraven malega dosti več kot mož. In je bil mali tečen, pa mi pride mož pomagat ga umirjat in seveda tast pride z izjavo da naj ga njemu da bo lahko mož delal. Ja user posted image  saj sva midva njegova starša, ga bova že pomirila!!! Če pa delo ne bo narejeno danes bo pa jutri!!!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
7.5.2010 20:29:19   
Gwendolen
polho3006, te čisto razumem... Mah, jaz sem po porodu tudi tako občutljiva ratala!!! Za vsako stvar se nekaj sekiram in obremenjujem in jokam... Bo bolje, a ne?

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
7.5.2010 21:26:25   
nincrli
Čer! Smo prispeli na koroško, je pa tamali imel poln kufer vožnje že na koncu, ker smo šli na mb okrog, da smo mojo sestro doma odložili, ker je bla tot tedn na počitnicah pri nas, joj kak pasala je pomoč:). Smo se pa vsega skup vozli 3,5 ur. Ceste naše so katastrofa!
Ju3 grema z mojim v avstrijo. Me pa zanima, če katera ve ali so kul avtosedeži od 0 do 18 kg, bi pa romerja vzela, a so mogoče uni od 9kg kaj bolš? da se ne bi prenaglila, ker 200€pa tud ni kar tak.
No grem spat je bil naporen dan, ju3 pa zgodaj vstat...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.5.2010 21:29:36   
Gwendolen
nincrli, preglej teste in pa svetujem ti, da pogledaš na stran od Pram World. Je britanska stran, avtosedeži so ful cenejši (sicer sama še nisem naročala, vendar ena znanka zagotavlja, da pošiljajo v SLO), Römer pa tam najdeš pod imenom Britax, gre pa sigurno za isto znamko, ker če poguglaš Römer, dobiš ven Britax Römer.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.5.2010 21:33:08   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

sori ellie, sej je bil ubožček verjetno, samo meni je to tolk smešnouser posted image . Si prav predstavljam papagaja...

haha, meni je tud smešno, sorry user posted image user posted image

sva bla z malim popoldne na obisku pri moji dobri prjatlci na Izlakah in smo malo vozičkale, pa v en lokal na pijačko, tam je jokcat začel, no ko se je pri njej doma najedel je bil spet smejko in ko sem ga dajala v avtosedež se je prav smejal user posted image

je pa dons štrajkal pri večerni kašici-je samo parkrat potegnil flaško pol pa se začel k joški obračat in sem ga pristavila in je ful vlekel, pol se pa k men obrnil in smejčkal kot da mi hoče rečt "lej mami, to mam rad" user posted image   cel faconček je včasih naš cukrček user posted image ne vem kaj bomo, če bo sam joško maral user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.5.2010 21:41:51   
egleria
alex17 ne se sekirat.. otrok začne jesti drugo hrano ko je dosti pripravljen na to.. ko bo čas bo že sprejel..
meni je tud danes patrik vse ven zmetal ko sem mu probala malo kašice dat. in potem je zizal naprej user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.5.2010 21:51:39   
Isabelle
Mala spančka, moj je pa šel na pivo s kolegi, meni je dolgčas, po tv ni nič...pffff user posted image

Danes smo ble dosti zuni, hb ni blo dežja, razen okrog 12 ko je lih ene 10min padalo.Upam da bo jutri tudi zdržalo.

Js ji za spat oblečem bodi s kratkimi rokavi in bombažno pižamco pa nogavičke.Pokrita je pa z dekico.V spalnici imamo pa 20°C.
Ni pa imela nič reakcije na cepljenje, nič vročine, bolelo je ni, je bla živahna in vse kot ponavadi. user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.5.2010 9:59:51   
Anonimen
Dobro jutro!

Evo, kot vsako jutro po navadi, se naš user posted image  zbudi ob 7:30, potem sam nekaj čeblja v posteljici, ob 8h se začneva rihtat (jutranja nega) do 8:30 in pol jeva, ob 9h ga pa po novem že zmanjka. Včeraj je tako spal do 14h user posted image  Jaz pa bi ful kam pičila na obisk al sprehod al kaj v glavnem bila bi aktivna, tko pa sem v stanovanju, no takrat bo že čas za kosilo in pol bo že ura 16h...Ah, nikoli nam ni prav, če spijo al pa če ne user posted image  Že rabi, očitno.

Ellie, saj ne boli ga toliko, kot se je prestrašil zarad ugriza revček, a ne? Saj bo bolje. Jaz sem se odločila, da otroka ne kažem ne vem kako živalim. Sama imam mačko, papagaja, pa sta ok. Samo zadnjič je pa malemu tast zajca kazal na veliko, pa čist k obrazu pa to, pol mi pa tašča v enem drugem kontekstu reče, da si ne upa dat roke v zajčjo kletko, ker da ful šavsne user posted image  No pa tud soseda imamo k ma ful prijaznega pit bula, pa sem tamalega zadnjič mu dala za povohat čist od blizu, ko me kar zmrazi, če se spomnim, kaj bi vse lahko bilo...Ne zaupam več, res.

(odgovor članu Isabelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.5.2010 10:00:24   
Anonimen
Aja, a res nobena ne ve, kaj bi pomenilo to, kar dela naš tamali aaaaa in jezička ven?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.5.2010 11:10:51   
grahek85
Živjo!

nincrli, kje pa kupujete za melga, ko grete v At?

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Aja, a res nobena ne ve, kaj bi pomenilo to, kar dela naš tamali aaaaa in jezička ven?

Pa verjetno ni nič takega, naš tudi daje jezička ven in zraven spušča različne zvoke... To da dajejo jezička ven je čisto refleksno, bo pa počasi izzvenelo - to je eden od znakov pripravljenosti na GH.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.5.2010 15:00:09   
marijaa
Mi imamo pa spet sranje, Patrik je bil v četrtek operiran na slpeiču in še kar ogromno spi, je čisto miren in do sedaj je zbruhal vse kar je dobil za jest , ima še kar infuzijo, user posted image , kar meša se mi. Prvo no je mož prespal pri njem, prejšnjo in to bom pa jaz, on bo pri dvojčkih, zdaj je v bolnici, zvečer se bova pa spet menjala.
Upam, da bosta mala ponoči pridna, da si še moj malo odpočije, je želja tavlkega, da pridem js spat k njemu. Aha zdaj pa voham Tiana na igralni podlogi, da je napolnil plenico. Grem previt dokler se Alina še lepo igra na tleh.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.5.2010 15:04:37   
polho3006
Punce tako ZELO SEM SE PRESTRAŠILA!!! Moj mali je spal in ko se začekl oglašati sem šla k njemu da ga previjem in podojim. Ko sem ga začela slačiti sem opazila da ima full pomodrele rokice. Sem mislila da ga je mogoče zeblo, vendar je imal rokice tople. Potem vidim da tudi ustnice niso prav ebarve. Sicer niso bile tako pomdrele kot rokice, vendar so bile tudi bolj modrikaste kot rožnate. Sem kar paniko zagnala. Ko sem ga pa razvija in je začel brcati se mu je vračala prava barva. Sem poklicala zdravnika in govorila le s setro in je rekla da je verjetno bil v nepravilni legi ko je spal.

Se je kateri že zgodilo kaj podobnega? STRAH ME JE!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.5.2010 15:43:19   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

nincrli, preglej teste in pa svetujem ti, da pogledaš na stran od Pram World. Je britanska stran, avtosedeži so ful cenejši (sicer sama še nisem naročala, vendar ena znanka zagotavlja, da pošiljajo v SLO), Römer pa tam najdeš pod imenom Britax, gre pa sigurno za isto znamko, ker če poguglaš Römer, dobiš ven Britax Römer.

tnx, itak ga nameravama naročit, verjetno iz o-baby, tam so 70€ cenej kot pri nas...  Bom pa še pregledala to stran.

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

nincrli, kje pa kupujete za melga, ko grete v At?

dans sma bla v ikei in toysrusu pa je dobil prenosno posteljo v toysu (za pri mojem doma, je bolš, ker se pol sam zloži pa shraniš...) pa jogi v ikei, pa še en ležalnik tak navaden za pri mojem pa igračko, aja pa tisto sestavljanko, ko je za na tla je dobil, da se lahko valja sem in tja oz. uči valjati to tud v toysu... No posteljo je rabil za tu pa en ležalnik, ker čez dan v ležalniku spi pa da ne vlačimo v našem malem peugeotu no pa pa mi2 sva rabila še par stvari iz ikee...

Ojoj polhouser posted image v kakšni legi pa je bil, ko je spal?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.5.2010 16:12:14   
Isabelle
Marijaa user posted image user posted image da se Patrik čimprej pozdravi.

Js sem pa danes v akciji.Sem že celo kopalnico zribala, ojoooj...me je kr sram ker je bla tko umazana. user posted image Pa sobo posesala, zdej sam še posteljnino zamenjam in pol šibnemo ven.Upam da zdrži za kakšen sprehod.Zvečer pa si bova z mojim pogledla en dobr film ko mala zaspi. 

Šibnem js dokončkat in pol grem gor po malo, zdej se pri noni čuva.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.5.2010 18:44:42   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Kako sem jaz občutljiva...sama sebi grem na živce, ampak...nekatere stvari mi tako dvignejo pritisk da...

Mož pride iz službe cca ob 16. uri in ko pojemo kosilo pričakujem, želim da je še on malo z otrokom in ko vzame otroka v naročje in to vidi tast se takoj ponudi da bi on imel malega. In seveda mu mož ustreže. Tast je zraven malega dosti več kot mož. In je bil mali tečen, pa mi pride mož pomagat ga umirjat in seveda tast pride z izjavo da naj ga njemu da bo lahko mož delal. Ja user posted image  saj sva midva njegova starša, ga bova že pomirila!!! Če pa delo ne bo narejeno danes bo pa jutri!!!!

Polho, saj vem da boš verjetno spet jezna, ampak, ali je mogoče da imaš poporodno depresijo? Glej, jaz sem jo prvikrat imela, kar hudo in meni se skozi zdi da si tako kot da bi ponovno sebe gledala in če boš še dalje takšna se bo odpeljalo tebi in vsem okoli tebe.
Pa res res oprosti, res te nisem sedaj hotela s tem prizadeti ali užaliti.

To z rokicami in ustnicami se je pa meni enkrat zgodili pri sinu, ko je res čudno ležal in si nogico ujel med palice na kinderpetu. Grozno je bilo, noga je bila kot da ni njegova in čisto trda.

Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.5.2010 18:51:31   
Kika99
Živijo punce

Mi smo nazaj doma in neznosno dežuje user posted image . Imeli smo se fantastično user posted image

Tamala je bila celih 260 km pridkana (je spala celo pot). Mi smo korenček že osvojili user posted image , brez krčev in kaka tudi lepo redno user posted image . V ponedeljek bom dodala še malo jabolčka. Čudi me zakaj mi ni hotla vzeti doma kuhanega korenčka, ko sem ji dala pa kašico iz korenčka od Hipp-a pa ni bili problema user posted image

marijaa upam da se Patrik čim prej pozdravi

polho meni se še to ni zgodilo tak da ti nevem svatovati user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.5.2010 18:54:01   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Mi imamo pa spet sranje, Patrik je bil v četrtek operiran na slpeiču in še kar ogromno spi, je čisto miren in do sedaj je zbruhal vse kar je dobil za jest , ima še kar infuzijo, user posted image , kar meša se mi. Prvo no je mož prespal pri njem, prejšnjo in to bom pa jaz, on bo pri dvojčkih, zdaj je v bolnici, zvečer se bova pa spet menjala.
Upam, da bosta mala ponoči pridna, da si še moj malo odpočije, je želja tavlkega, da pridem js spat k njemu. Aha zdaj pa voham Tiana na igralni podlogi, da je napolnil plenico. Grem previt dokler se Alina še lepo igra na tleh.

Marijaa vem dati je težko, mi smo se verjetno tudi za las izognili bolnici včeraj, ko je imel naš januarček saturacijo na meji. Danes imam občutek, da je boljš. Pošiljam ti pikapoke, da se ti vse skupaj uredi čimprejuser posted image user posted image user posted image !

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.5.2010 19:15:12   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Polho, saj vem da boš verjetno spet jezna, ampak, ali je mogoče da imaš poporodno depresijo? Glej, jaz sem jo prvikrat imela, kar hudo in meni se skozi zdi da si tako kot da bi ponovno sebe gledala in če boš še dalje takšna se bo odpeljalo tebi in vsem okoli tebe.
Pa res res oprosti, res te nisem sedaj hotela s tem prizadeti ali užaliti.

ja na to sem že tudi jaz pomislila ker... SEM GROZLJIVA!!!! sem govorila z prijateljico, ki je psihiatrinja in je rekla da bi morala imeti še bolj izrazite simptome, tako da...naj bi bila to posledica hormonske zmšnjave, ki se bo uredila ko bom nhala dojiti, da depresija pa to zaenkrat še ni. upam da ima prav pišem brez velikih začetnic, ker imam malega v drugi roki

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.5.2010 19:17:25   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Ojoj pi tolhouser posted image v kakšni legi pa je bil, ko je spal?

na hrbtu je ležal

žaži in kako si  ti rešila težave

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.5.2010 19:36:37   
alex17
mi smo nazaj z RD piknika pri bratrančevi tamali in je blo ful luštn, jedli smo čevape in pečen krompirček pa njami tortico, Ian se je najprej malo bal, potem pa z zanimanjem opazoval vse dogajanje, na začetku je pa še v avtu spal in sva ga kar pustila in hodila čekirat.
je bil pa danes mali precej tečkast ker je bil ful zaspan pa ni in ni hotu zaspat, no potem sem ga zagugala na gugalniku in je le zaspal, pa štukal je spanec po malem cel dan. zdaj se pa na fertik smeji in spušča res nore glasove user posted image user posted image

marijaa, želim vse naj, ni vama lahko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?