Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 22:22:47
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Moj mišek pa nima čisto nikjer dlak kot samo na glavi, tam jih je pa veliko. Glede na to, kolk jih je meni zdaj izpadlo, jih imava skoraj enako . A teb tudi... Jst sem že kr malo v skrbeh Meni celi šopi padajo ven. Dobesedno. Sem morala že 2x dat Mr. Muscolo, ker odtok ni več požiral. Moški take stvari ponavadi niti ne opazijo, zadnjič mi je pa še moj rekel, da mam res očitno manj las Dobro da sem štartala iz take grive, ker do zdaj bi bla drugače 100% plešasta. Grahek nič kaj preveč se ne sekiraj, bojo zrasli nazaj. Meni je tud vzadnijč moj mož rekel, da mi jih je fuuul izpadlo, pa ponavadi nič ne opazi, kar je z lasmi povezano. V mojem stanovanju so povsod, zato nonstop sesam, ker se mi zdi to tolk neurejeno. Najhujše je, ko si jih operem, pol grejo celi šopi z moje glave. Nad čelom sem že čisto plešasta . Ampak čisto enako je bilo po 1. porodu in so čisto vsi zrasli nazaj.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 9:57:18
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Alex17 a imaš mogoče kako slikico in kontakt za ta apartm? Mi i tudi šli, samo v začetku avgusta. Pa če mogoče še katera ve za kak dober apartma blizu morja, kjerkoli na Hrvaškem? lp sem ti poslala ZS! pa upam da kaj v redu najdete kot smo mi!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 10:01:41
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek spanje: morem rečt, da odkar dodajam AM, moja pikica bolje spi. ne boste verjele, vendar postopoma je blo vse boljše in zdej prvo rundo spi 7-8 ur, pol pa še 3-4!!! super za vas, čestitam! no pri nas pa očitno niti riževa kašica ne pali da bi kaj dlje spal, saj se še vedno zbuja enako kot prej, je točen ko ura res hecno, mu dam zvečer uno kašico pa še dojiva se potem in ko zaspi, se zbudi točno po 2 urah, potem kasneje pa po 3-3,5. kaj naj še naredim, ma kera kak nasvet
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 10:28:14
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo čvekulje! A za piknik potem velja torek 25.5. okoli 12h? Ker v tem primeru lahko pošljem vabila oz. opomnik še na ZS vseh januark, da bodo punce vedele. Da ne bo katera spregledala, pol bo pa vik in krik IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Moj mišek pa nima čisto nikjer dlak kot samo na glavi, tam jih je pa veliko. Glede na to, kolk jih je meni zdaj izpadlo, jih imava skoraj enako . A teb tudi... Jst sem že kr malo v skrbeh Meni celi šopi padajo ven. Dobesedno. Sem morala že 2x dat Mr. Muscolo, ker odtok ni več požiral. Moški take stvari ponavadi niti ne opazijo, zadnjič mi je pa še moj rekel, da mam res očitno manj las Dobro da sem štartala iz take grive, ker do zdaj bi bla drugače 100% plešasta. Grahek nič kaj preveč se ne sekiraj, bojo zrasli nazaj. Meni je tud vzadnijč moj mož rekel, da mi jih je fuuul izpadlo, pa ponavadi nič ne opazi, kar je z lasmi povezano. V mojem stanovanju so povsod, zato nonstop sesam, ker se mi zdi to tolk neurejeno. Najhujše je, ko si jih operem, pol grejo celi šopi z moje glave. Nad čelom sem že čisto plešasta . Ampak čisto enako je bilo po 1. porodu in so čisto vsi zrasli nazaj. Ma sam da zrastejo.... Drgač pa jst tut velik sesam zarad tega Povsod so ti grozni špageti.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 10:36:35
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 A za piknik potem velja torek 25.5. okoli 12h? Ker v tem primeru lahko pošljem vabila oz. opomnik še na ZS vseh januark, da bodo punce vedele. Da ne bo katera spregledala, pol bo pa vik in krik Jaz se strinjam, če pa bi kdo zbolel ne pridemo. Pridem z obema, upam, da bosta v avtu pridna (1h vožnje). Aja, pa malo mi boste mogle pomagat kje je to. AJDE, HITRO SE VPIŠITE NA SEZNAM: 1. lejla969, Ivo in Miran
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 10:41:40
|
|
|
|
grahek85
|
lejla, dobra ideja 1. lejla969, Ivo in Miran 2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 11:23:49
|
|
|
|
lejla969
|
Dobro kje ste danes? Jaz bi klepetala.Moja dva otročička sta tako pridna. Miran se igra, Ivo pa nina nana. Kosilo imam že kuhano, likati mi ni treba več, ker imam nov sušilc in zlika kar sam
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 11:26:35
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 lejla, dobra ideja 1. lejla969, Ivo in Miran 2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem Mene vejetno ne bo, mi je res malo predaleč in vinjete spoh nimam, ker je tukaj ne rabim.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 11:42:02
|
|
|
|
ALEXI M.
|
tudi mene žal ne bo... ker jaz sama v lj. ni šans moj pa čez teden dela od jutra do večera tko da žal...pa tudi vinjete nimam ja
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 12:44:23
|
|
|
|
a.jrad1
|
Alex17, hvala, imaš ZS
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 12:45:18
|
|
|
|
a.jrad1
|
Ja, tudi nas ne bo žal na piknik; nam je res predaleč in še med tednom, tako da ne moremo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 12:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
1. lejla969, Ivo in Miran 2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem 3. KiA*** in Maks, tudi jaz še ne vem za mojga
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 13:10:56
|
|
|
|
Zala01
|
Jaz pridem definitivno z obema mojima mulčkoma, možek itak dela, pa tudi ni on za take stvari. Upam, samo da se oba moja 2 fanta do takrat pozdravita.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 13:32:37
|
|
|
|
alex17
|
1. lejla969, Ivo in Miran 2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem 3. KiA*** in Maks, tudi jaz še ne vem za mojga 4. alex17 in Ian, za mojga še ne vem, če bo frej drugače pa hvala bogu za teraso in gugalnik ker drugače ne vem, če bi mali čez dan kaj spal, zdaj ko je tako vreme in ni dost šanse za vozičkat! se usedeva in skupaj gugava in mi ponavadi kmalu zaspi, pa ga samo položim na gugalnik in se sam guga še neki-kako jih kaj oblačite za spat?? in kako poleti ko je ful vroče (tiste ki že imate izkušnje)? jaz ga za zdaj v tetra majčko in body z dolgimi rokavi, čez pa tople plišaste žabice z naramnicami in še štumfke. mamo kar hladno zdaj noter pa se mi ne zdi preveč...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 13:37:02
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 A za piknik potem velja torek 25.5. okoli 12h? Ker v tem primeru lahko pošljem vabila oz. opomnik še na ZS vseh januark, da bodo punce vedele. Da ne bo katera spregledala, pol bo pa vik in krik grahek, a kaj veš a je treba najet un plac v Mostecu?? jaz nimam pojma, bi blo pa čist možno... mormo še seznam, kaj katera prinese, sestavit počasi
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 13:47:30
|
|
|
|
viking95
|
1. lejla969, Ivo in Miran 2. grahek 85 in minigrahek, za mojga še ne vem 3. KiA*** in Maks, tudi jaz še ne vem za mojga 4. alex17 in Ian, za mojga še ne vem, če bo frej 5. viking95 in princeska Laura se zelo veseliva, da vas bova spoznali... nimava pa kake posebno izvirne ideje, kaj bi lahko prinesli....
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 14:23:13
|
|
|
|
egleria
|
jaz morem prej izpit za avto naredit
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 14:33:30
|
|
|
|
MMMojca
|
Jaz žal ne morem - bomo na primorskem
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 14:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga oblačim ponoči v tanek body Clar (underwear) in pižamico iz bombaža, ki je srednje debela (ni iz pliša). Namenoma ne dam štunfkov, ker mislim, da je to dovolj. Je pa zanimivo, da ga jaz čez dan bolj oblačim, se mi zdi, kot ve. Ponoči pa očitno manj? Ampak mi imamo ponoči 22-23 stopinj, tako da je to kar dosti, se mi zdi. Nekaj bi vas vprašala, a kateri od vaših dela aaaaa in pri tem daje jezik ven? Ful me je strah, da ni kakšne mačje dlake pojedel (imamo srednjedlako mačko v stanovanju).
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 14:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pižamice sem kupila v Benettonu v Emporiumu in sta bili 2 mislim da 20 eur, sta pa ful luštni in prijetnega materiala.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 14:45:55
|
|
|
|
majčyca
|
Jaz tudi mislim, da naju s Pio žal ne bo na piknik, ker moj zdaj v ponedeljek odide v Nemčijo in nimava doma nobenega avta, da bi si ga lahko sposodila za cel dan med tednom, ker so vsi v službi
< Sporočilo je popravil majčyca -- 7.5.2010 14:46:18 >
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 16:28:55
|
|
|
|
majčyca
|
Pa še ena slikica moje pikice
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 17:02:30
|
|
|
|
ellie
|
Jaz bom tudi par dni pred piknikom komaj vedela, če bom lahko prišla. Odvisno, če bom imela avto. Ker v mojem avtu lupinice ne morem spredaj pripet...in če se sama vozim (sploh tako daleč), ga ne morem imet samega zadaj. alex17 jaz Aneju oblečem bodi brez rokavov in preko pižamico iz h&m. Ker je brez stopal...mu dam še tanke zoknčke. Čeprav se ravno odločam, da mu niti bodija več ne bi spodaj oblačila. Pokrit je samo od trebuščka navzdol. Pa še okno imamo zdaj večkrat odprto. Jaz ga kar navajam na čimmanj oblačil
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 17:35:00
|
|
|
|
grahek85
|
Hm, ful vas je, ki ne morete priti A bi vam mogoče bolj ustrezalo, če prestavimo na vikend? Ponoči je naš mišek oblečen enako kot podnevi - body in žabice z naramnicami. Čeprav že nekaj časa razmišljam, da mu moram kupiti kako pižamico Spodaj pa ne vem, če mu bom kaj dala, ker mamo res toplo notri. Ful pazim, da se ne bi pregrel ponoči, ker to povezujejo s smrtjo v posteljici. Pa če se da preprečit...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.5.2010 17:38:50
|
|
|
|
egleria
|
jaz mu dam tudi bodi z dolgimi rokavi pa hlačke z naramnicami.. včasih pa tudi bodi brez rokavov pa tanko pižamico mamo ful vroče notri tak da ga pokrijem kar s tanko deknico..
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?