Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 17:28:20
|
|
|
|
nincrli
|
ko smo menjali mleko, sem mu mešala pol pol vsak obrok en dan potem pa sam novga dala. Sem misla že prej vprašat tiste, ki imate fantke, če so se pri vas tud pojavile sramne dlake al kak naj temu rečem... Take čist čist svetle in majhne po jajčkah in okolici:) naš prej ni imel včeraj pa sem opazila, da so na novo ampak res čist svetle in majhne...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 17:48:22
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Sem misla že prej vprašat tiste, ki imate fantke, če so se pri vas tud pojavile sramne dlake al kak naj temu rečem... Take čist čist svetle in majhne po jajčkah in okolici:) naš prej ni imel včeraj pa sem opazila, da so na novo ampak res čist svetle in majhne... hi hi, mi mamo tudi to pa se vidijo samo pod pravo svetlobo oz. če fino pogledaš, sam so pa drugačne kot ostale dlakice na telesu. Sem jih pa videla že kak mesec nazaj in sem se tudi spraševala, če je to čisto normalno. Sam potem ni P nič rekla, pa si je lulita precej podrobno pogledala
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 19:34:15
|
|
|
|
ugi
|
Evo, da se še jaz malo javim. Jaz sem tudi za piknik, pa mi je vseeno keri dan. IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 piknik jaz lahko pridem ampak z obema. Prosila bi, če bi mi lahko katera pomagala za 10 min. pazit Mirana, ko bom Ivota dojila. S seboj pa lahko prinesem pecivo iz ene zelo dobre slaščičarne. Nimam časa peči ali pa kaj pripravljati pri dveh korenjakih. Jaz ti lahko popazim na Mirana, medtem, ko boš ti dojila. Sem navajena imeti dva, sem bila zadnjič sama z obema v arboretumu in je bilo super. Zdej se že vse sami okomandiramo. Danes mi je bilo kar čudno, ko sem imela samo Laro. Je Luka bil v vrtcu, pol pa pri stari mami in dediju, sta z atijem šele zdaj prišla domu.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 19:50:40
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Sem misla že prej vprašat tiste, ki imate fantke, če so se pri vas tud pojavile sramne dlake al kak naj temu rečem... Take čist čist svetle in majhne po jajčkah in okolici:) naš prej ni imel včeraj pa sem opazila, da so na novo ampak res čist svetle in majhne... hi hi, mi mamo tudi to pa se vidijo samo pod pravo svetlobo oz. če fino pogledaš, sam so pa drugačne kot ostale dlakice na telesu. Sem jih pa videla že kak mesec nazaj in sem se tudi spraševala, če je to čisto normalno. Sam potem ni P nič rekla, pa si je lulita precej podrobno pogledala Ok. glavno, da je to normalno
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 19:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Grahek, sem se že jaz zagrebla za muffine Razen če punce želijo, da jih imamo res na tone
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 20:15:58
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Ej Grahek, sem se že jaz zagrebla za muffine Razen če punce želijo, da jih imamo res na tone tega pa res ni nikoli preveč vsaj za sladkosnedne ne
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 20:51:07
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Stanovanjski sklad je odprl javni poziv za dodelitev subvencij mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja in subvencioniranje tržnega najema stanovanj za leto 2010 Punce poglejte si, mogoče kateri pride prav. Moji znanci so pred leti oddali to vlogo in sedaj letno za vsakega družinskega člana prejemajo 300 EUR. smo ravno danes oddali vlogo. upam da kaj dobimo ja pa vsem hvala za spodbudne besede in tolažbo. dosti pomeni
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:12:03
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Ej Grahek, sem se že jaz zagrebla za muffine Razen če punce želijo, da jih imamo res na tone Jaz bom muffinov zelo vesela ...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ellie - ful se mi srce trga, ko sam pomislim na tole mučenje. Ampak bo kmalu za vami in vse to je v dobro otročka Še tole moram deliti z vami. Kot rečeno, naš je zadnje čase že ob 19h oziroma najkasneje 20h zaspan in ga je treba spravit spat, pa po možnosti na način, da je mamica še malo budna. Prejle ga dam spat po dojenju, mi zaspi v naročju, pa se čez 10 min zbudi v posteljici. Ne pomaga duda in nič. Ga spet vzamem in malo podojim. Kako se me je oklepal - grabil je mojo pižamo z obema rokama, da mu ja ne bom ušla. Bošček. No in potem sem se domislila - tetra plenica! Sem mu še v naročju dala tetro plenico za zagrabit in ga dala v posteljico. In sedaj spančka kot angelček, se malo vmes predrami, pa zagrabi tisto pleničko ful k sebi in je nekako pomirjen. Vsaj ne joka več. Ampak jaz smotana pa imam sedaj slabo vest...Moj fantek pa tako saaaam v posteljici, kakšna mama pa sem, da nisem ob njemu Saj vem, da je to bolje za njega, da postane tako samostojen pri spanju in da kasneje ne bo travm, samo najraje bi šla k njemu in ga vzela v taveliko posteljo ter se cartala z njim ceeeelooo noč. A nisem smotana? Mafini - važi. Sam boste vse pojedle! He he he
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, sej res, grem se jaz rajš z mojim cartat
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:44:25
|
|
|
|
alex17
|
KiA, te čisto razumem, meni se tudi smili mali, ko se ponoči po dojenju tesno stiska k meni, jaz pa ga dvignem in nesem v postlco tako da včasih v drugem delu noči ga enostavno obdržim pri sebi in se imava oba lepo pa nimam nič slabe vesti, sem prebrala veeeliko pozitivnih mnenj o skupnem spanju, pa itak se vsak otrok slej ko prej naveliča spat pri "tastarih" in hoče bit velik in samostojen... boste videle, še prehitro jih bomo pogrešale, ko se ne bojo hoteli več crkljat... (to večkrat slišim od "izkušenih" mamic ) tako da jaz absoultno nisem tip, da bi za vsako ceno hotela imeti tamalga ves čas samega v postlci in ga "učit" samostojnosti, pa kaj potem bo piknik v torek 25.5. ob 12h? meni je OK! pa muffni so zakon, kar napečte jih prejle je Ian po flaški pojedel ca 100 ml riževe kašice pa potem sva se še dojila ene 15 minut (ker ni šanse da bi zaspal po hranjenju po flaški, ker tega ni navajen ampak vedno zaspi na joški) in držim pesti, da bo kaj dlje spal! smo pa bili popoldne z očijem na sprehodu, smo celo ujeli dobre pol ure brez dežja, je mali v šusu zaspal v vozičku ker mu je manjkalo, že prej mi je pa zaspal v naročju ko sva se gugala na gugalniku na terasi in gledala, kako dežuje nočko!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:46:20
|
|
|
|
alex17
|
Ellie, bošček vaš mali, držim pesti za jutri in vso srečo!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 21:47:14
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Sem misla že prej vprašat tiste, ki imate fantke, če so se pri vas tud pojavile sramne dlake al kak naj temu rečem... Take čist čist svetle in majhne po jajčkah in okolici:) naš prej ni imel včeraj pa sem opazila, da so na novo ampak res čist svetle in majhne... hi hi, mi mamo tudi to pa se vidijo samo pod pravo svetlobo oz. če fino pogledaš, sam so pa drugačne kot ostale dlakice na telesu. Sem jih pa videla že kak mesec nazaj in sem se tudi spraševala, če je to čisto normalno. Sam potem ni P nič rekla, pa si je lulita precej podrobno pogledala nisem porajtala do zdaj, bom jutri malo bolje pogledala če že kaj poganja
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 22:02:43
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Ah, sej res, grem se jaz rajš z mojim cartat No vidiš
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 22:54:23
|
|
|
|
lejla969
|
ellie bošček srček mali. Naj bo čimprej vse skupaj za vama in da bo vse ok. ugi o hvala, da mi boš pomagala. Kdaj se potem dobimo?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 6:59:58
|
|
|
|
Gwendolen
|
ellie, držimo pesti Naša se je pa zadnje tri dni zgleda odločila, da bo spet zamenjala ritem. Spat jo dajemo ob istih urah, med 21 in 21.30. In tudi zaspi. Sicer se je včeraj malo predramila s kopanjem in potem ni bila tako zaspana, zato je malo trajalo, pa vseeno. Zbudi se med 2. in 2.30 in je. Prvo noč mi je v šusu pojedla 160 ml, potem pa vsako noč manj. In zjutraj malo po 6. uri auf in nič več spat. Jaz pa vsa zadeta, ker sem navajena, da spimo vsaj tja do 8. ure nekje. Aja, pa jesti noče, ko se zbudi. Si baše roke v usta, dokler ji ne pripravim flaške... In potem se s flaško v ustih nekaj časa afna, tako da steče mogoče 20 ml vanjo in potem noče več. Sem že rekla, da ji ne dam več, pa me vsakič prepriča s tečnarjenjem in rokami v ustih. Potem je pa v redu. Ne vem, no. Vsakih 10 dni se odloči drugače.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 7:50:08
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Zgleda da sem danes prva Sva bla bolj zgodnja z jutranju rundo, me je že ob 5:20 zbudil. Sem dala včeraj na temo "uvajanje GH" vprašanje, če se mi res splača kupit črpalko za tele kašice in pireje, pa so vse punce napisale da definitivno ne. No HB je v.d. tašča z nakupom malo počakala, ker ni šla nič v mesto, tako da sem jo lahko še ustavila Bomo lepo na roke tisto malo, kar bo treba, ne bo mi hudega. IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 ugi o hvala, da mi boš pomagala. Kdaj se potem dobimo? Nič se sekirat, bomo že uštimale Dobimo se pa načeloma okoli 12h, vsaj tako je bilo rečeno. Držte pesti, da dans ne bo padal dež, se mi že meša v stanovanju
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 7:50:38
|
|
|
|
grahek85
|
Ups, Gwendolen me je prehitela
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 7:57:44
|
|
|
|
Isabelle
|
Pozdravljene. Za menjavo mleka sem se odločla še malo počakati ker učeri je sploh ni več napenjalo in je lepo pojedla.Bom počakala še par dni da vidim kako bo. Js pijem kavico, mala pa še sladko spančka.Še dobro da imamo danes posvetovalnico ob 11 da mi je ni treba budit. Učeri sem bla popoldan z mamo po trgovinah in sem si v H&M-ju kupla kopalke.Moram rečt da glede na to da trenutno s svojo postavo sploh nism zadovoljna sem dobila ful dobre kopalke, ki mu kr uredu stojijo in zanje dala samo 10€, sem mogla 2x pogledat ceno k mi kr ni blo jasno da so tko poceni. Ta dež pa kr ne neha padat, me že živčno dela .Pa za vikend bo tudi, pa naslednji teden so napovedi tudi grozne.Upam samo da drugi konec tedna v Prekmurju sije sonce.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 9:00:42
|
|
|
|
egleria
|
jaz mam tud tak slabo vest ko tamalega samega pustim v postelci ko se je pa tk fajn stiskat z njim.. samo nočem da skos pri meni spi ker potem se pa js ne morem naspat.. to da se enkrat že naveličajo in hočejo sami spat je res.. ampak vprašanje kdaj???? moj bratec je 10 let star pa še hoče kr zraven mame pa atija spat. sploh ga ne moreta spravit da bi v svoji postelji spal.. edino takrat ko moja sestra pride iz maribora (čez vikend). tak da se je malo za zamislit..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 9:27:00
|
|
|
|
nincrli
|
jutro! Smo meli čudno noč, oba z mojim nisma mogla spat, nevem a je vreme krivo al kaj... Pa tamali se je zbudil veliko prej kot ponavadi, pa sem mu dala mal riževe kašice v mleko, ker ponavadi zvečer hoče še pojest in mislim, da ga je šraufalo, mogoče pa še ni pripravljen na drugo hrano? Sam, ko sem mu dala en dan prej čez dan ga ni kaj šraufalo, tak da nevem. No potem pa se frajer zbudi ob 6h, malo po tistem ko je moj vstal in nekak ni hotel zaspat, mu je uspelo za eno urco, jaz pa ravno zjutraj zaspala kot top. No poanta tega je, da sem zdaj ful zaspana:) no kaj mormo. Je pa sonček dans, hura!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 9:51:18
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria jaz mam tud tak slabo vest ko tamalega samega pustim v postelci ko se je pa tk fajn stiskat z njim.. samo nočem da skos pri meni spi ker potem se pa js ne morem naspat.. to da se enkrat že naveličajo in hočejo sami spat je res.. ampak vprašanje kdaj???? moj bratec je 10 let star pa še hoče kr zraven mame pa atija spat. sploh ga ne moreta spravit da bi v svoji postelji spal.. edino takrat ko moja sestra pride iz maribora (čez vikend). tak da se je malo za zamislit.. Nekaj takega ja, težko jih je iz postelje spraviti, ker nočejo biti sami, ker so kmalu toliko veliki, da dobro vedo kaj je biti sam v postelji v svoji sobi, če so od malega navajeni pa jim ni to nič čudnega. Tako da nekje okoli 6m naj bi šli v svojo sobo, do 1 leta pa res najkasneje.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 9:56:18
|
|
|
|
Isabelle
|
Sej crtate se lahko kadarkoli, sam zakaj glih pred spanjem?Pol boste pa mele grozne težave in jokcale kako vam otroci nočejo spat v svoji posteljci in brez vas.Ne vem no, sej vsakemu svoje...Moja sama zaspi v roku 10-15min ko jo odložim v posteljco in dvomim da se počuti osamljeno in da je zaradi tega žalostna.Povem vam, da ni lepšega ko otrok dobi tisti ritem spanja in se zvečer lahko malo sprostite in predvsem naspite. No, sej odločitev je itak od vsakega posameznika. Sem že mela malo upanja za sonce, neki se je začelo jasnit, malo je sonce pokukalo, zdej pa spet malo pada in še grmi.Pfffff.... Grem js se naštimat da pole še malo porihtam in bova počasi šle.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 10:07:35
|
|
|
|
egleria
|
ja sam pri nas res ni varijante da bi ga dala v svojo sobo zaenkrat, ker živimo v enosobnem stanovanju
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.5.2010 10:09:21
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Sej crtate se lahko kadarkoli, sam zakaj glih pred spanjem?Pol boste pa mele grozne težave in jokcale kako vam otroci nočejo spat v svoji posteljci in brez vas.Ne vem no, sej vsakemu svoje...Moja sama zaspi v roku 10-15min ko jo odložim v posteljco in dvomim da se počuti osamljeno in da je zaradi tega žalostna.Povem vam, da ni lepšega ko otrok dobi tisti ritem spanja in se zvečer lahko malo sprostite in predvsem naspite. No, sej odločitev je itak od vsakega posameznika. ma sej js ga devam v svojo posteljico.. sam ne vem kaj mi je da se včasih počutim tk smotano ker se ne stiskam z njim.. ah bo že..
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?