Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 12:54:38
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Jaz predlagam pa torek, 18. ali sredo 19. za piknik, ker v četrtek delam in bi vas res rada spoznala. Ali pa mogoče še kak teden kasneje, ker je večja možnost toplejšega vremena. jaz ta dva dneva ne morem ker mava 17.5. cepljenje in bi ga potem kak dan-dva imela doma oz. vsaj ne bi šla na pot. lahko pa en teden kasneje, recimo torek 25.5... O, torek 25. 5. bi bil pa tudi meni zakon Mogoče bo mel moj tisti teden frej (ma še star dopust), tako da bi tudi njega lahko pripeljala Sreda ali četrtek tisti teden pa ne, ker mamo cepljenje. Hm, zdaj ko vas takole berem razmišljam, da bi mi mogoče tudi prestavili večerno rutino na malo prej... Kaj pa vem, bomo videli. Po eni strani mi čisto paše, da mali zaspi ob 22h, ker potem spi cca 5 ur v kosu, jaz pa tudi Če bi šel prej spat, bi se verjetno manj naspala, ker bi mela manj spanja v kosu. To si pa težko privoščim. Zala, se meni tudi zdi, da je pritisk tole... Sicer nisem ok, sam je pa bolš od tiste kavice zjutraj. Če me bo še kaj drmalo takole, bom pa šla do svoje dr. da mi da mogoče kri pogledat, ker sem bla včasih tudi slabokrvna in se mi je tudi znalo vrteti. Pa tale dan res ni nič kaj vzpodbuden Je res 24-urna brezpogojna tale služba "mama"
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:14:00
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Js ne vem kaj naj naredim.Sigurno jo mleko napenja, ker takoj ko poje ima grozne krče.Poje skoraj vedno samo 80ml in začne jo napenjat.Zdej pa ne vem kero mleko naj ji kupim?Kake so kaj vaše izkušnje?Kak nasvet? Isabelle, jaz ne vem, kaj ti rečt, kaj pa probiotično mleko od Hippa? jaz sem ga že pri prvem uporabljala, pa ni imel nobenih težav. Pa danes ga grem kupit tudi za našega januarčka. Drgač so zelo ene punce na RR pohvalile mleko Babylove iz DM-a, samo jaz ga ne poznam.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:33:27
|
|
|
|
Isabelle
|
Ja eno bom mogla probat, itak dokler ne probam ne bom vedla.Bom šla popoldan po Hipp-ovega, sem brala da jih dosti ful pohvali tole mleko.Bomo vidli.Po kolkem času se pa rezultati vidijo? Evo cunje sem lih kar zlikala, zdej si pa šibam polento skuhat, upam da mi uspe pojest preden se mala zbudi.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:35:38
|
|
|
|
egleria
|
grahek jaz bi bla srečna če bi kasneje zaspal, pa se potem tudi kasneje zbujal.. jaz na tvojem mestu nebi spreminjala rutine ker ga boš verjetno zelo zmedla.. ko sem mu jaz enkrat malo spremenila se mi je začel takoj ful zbujat ponoči
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:36:08
|
|
|
|
Zala01
|
Isabelle, jaz mislim, da 3. dan če bo ustrezalo, bi moralo biti že boljše.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:36:43
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Ja eno bom mogla probat, itak dokler ne probam ne bom vedla.Bom šla popoldan po Hipp-ovega, sem brala da jih dosti ful pohvali tole mleko.Bomo vidli.Po kolkem času se pa rezultati vidijo? Evo cunje sem lih kar zlikala, zdej si pa šibam polento skuhat, upam da mi uspe pojest preden se mala zbudi. rezultati niso vidni glih takoj. je pa pri vsakem otroku drugače.. pri enih traja kakšen dan ali dva, pri drugih pa tudi dva tedna..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 13:49:16
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria grahek jaz bi bla srečna če bi kasneje zaspal, pa se potem tudi kasneje zbujal.. jaz na tvojem mestu nebi spreminjala rutine ker ga boš verjetno zelo zmedla.. ko sem mu jaz enkrat malo spremenila se mi je začel takoj ful zbujat ponoči Ma ja, se mi zdi da maš prav. Pa še moj prihaja zdaj domov nekaj čez 19h, potem pa da se še uredi, poje in malo sprosti, pa je takoj čez 20h. Že tako mu je hudo, da naju tako malo vidi in res pogreša malega sončka, tako da njenu je tudi ok, da zaspi šele okoli 22h. Kakorkoli, kar je najpomembnejše - tudi malemu tako zgleda najbolj odgovarja, ker pred tem nikoli ne zaspi, tudi če zizava npr. ob 20h. Ma me to niti ne čudi, jaz sem tudi bolj večerni tip človeka in zjutraj včasih ne vem niti, kje mi glava vn raste Bomo še malo počakali, vsaj še nekaj mesecev. Potem bomo pa že ukrepali, če bo potreba.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:06:01
|
|
|
|
nincrli
|
majčyca, ko gremo kam imam jaz vročo vodo v termovki in hladno v eni flaški pa pol sam zmešam, da je prava temperatura in vsujem prah... Naš že od nekdaj zaspi ob 20h, kopamo ga ob 19.30, se naje in gre v svojo posteljco pa zaspi. Mu naštimam še zvezdico, da mu poje in gleda projekcijo. Ponavadi ni problemo, se pa zgodi včasih, da začne jokat, potem ga malo ven vzamem in kmalu dam nazaj pa je vse ok. Vreme je pa res bedno, tak težek dan je, mene tud nekaj glava boli pa nč se mi ne lubi dans... Za piknik, če je čez teden mi je vseen kir dan je, sam da bo še v maju, ker junija mam izpite:s
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:23:34
|
|
|
|
Isabelle
|
Pa še neki me zanima:tiste ki ste svojim menjale mleko.A ste zamenjale kar tako čez dan (prej eno mleko, naslednje hranjenje drugo) ali ste zjutri kot 1.obrok ponudle novo mleko?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:29:21
|
|
|
|
Žaži
|
Jaz tudi predlagam Hipp probiotik, nam se ful dobro obnese, po menjavi iz Hipp bio je bila razlika po 3 dnevih, je bila brez krčev. Ko kam grem pogrejem doma mleko in dam v termovsko, če grem za dlje časa pa nekje pogrejem, vsaka bencinska ima mikrovalovni, v vsakem baru imajo mikrovalovno ali pa vročo vodo iz avtomata in not pogrejem. Konec koncev pa mora biti vsaj sobna temperatura in je ok.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:32:02
|
|
|
|
naja6
|
Tiste, ki ne dojite in so user posted image na AM - ko nekam grete, kako pogrejete mleko, preden ga date user posted image za pit? Imate s sabo grelec ali kako? Jaz zagrejem vodo in jo dam v termovsko
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:35:01
|
|
|
|
Isabelle
|
A misliš na Hipp Pre bio?Ker eno je še Bio in eno Plus?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:42:24
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle A misliš na Hipp Pre bio?Ker eno je še Bio in eno Plus? Ja, samo to tudi mene zanima, ker mene so tudi zmedli ti Hippi. Naši ni bil všeč, ga sploh jesti ni hotela. No, toliko, kot ga pa je pojedla, jo je pa konkretno zvijalo potem. Poskusili smo pa PRE.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 14:55:07
|
|
|
|
lejla969
|
Zdaj sem gledala napoved in do nedelje bo grdo vreme. Popoldan greva z Miranom do Qlandije v igralnico ker doma postaja tečko, ker ne more ven. Pa še do Italije skočiva po špežo. Ivo je danes malo boljši, še vedno kašlja, mu pa iz noska skoraj ne teče več.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:10:28
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Pa še do Italije skočiva po špežo. Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:24:42
|
|
|
|
ellie
|
Sem že na google pisala...tako da bom kar sem kopirala, kako je danes bilo. Evo, mi2 z Anejem sva doma...do jutri, ko nadaljujemo s preiskavami. Danes so ga pregledali in mu vzeli kri. Nasplošno je bil ful dobre volje, se je zdravnici ful smejal in se pogovarjal. Je baje zelo lepo razvit 3mesečnik:) Potem pa so mu vzeli še kri iz glave...in je revež tako jokal, da se mi je paralo srce. Takšnega joka še nikoli pri njemu nisem slišala. Prav grozno je bilo...kar dihat je skoraj nehal. Ampak samo zato, ker so ga na silo držali dol. Jaz pa nisem mogla do njega:( in potem se sploh ni mogel pomirit...sem ga dala na zizo...pa je trajalo 10min, da se je za silo pomiril. Jutri pa imava UZ pa blato morava odnest. Najhuje pa je, da mora jutri bit tešč:( in raje niti ne pomislim kak jok bo to. Upam, da naju vsaj čakat ne bodo predolgo pustili.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:33:50
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Pa še do Italije skočiva po špežo. Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva V LJ rečejo fasunga .
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:35:29
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Pa še do Italije skočiva po špežo. Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva ma sej ne vem kako se reče po slovensko Štajerci menda rečejo fasunga. Neke vrste nakup od A do Ž v supermarketu (jestvine, praški...). Ma res, kako se reče?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:35:58
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle A misliš na Hipp Pre bio?Ker eno je še Bio in eno Plus? V roza škatli je, pa ni Pre, ampak je št.1.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 15:41:02
|
|
|
|
nincrli
|
ajej ellie bogi mišek mali, upam da bojo kaj pokazale raziskave, da ga ne zastonj mučijo!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 16:18:18
|
|
|
|
Žaži
|
Hipp probiotik je roza škatla na kateri piše Hipp plus probiotik in obstajajo 1, 2 in 3. In je res super, hipp bio pa tudi pri nas ni bil ok.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 16:25:46
|
|
|
|
egleria
|
po mojem tudi vsakemu odgovarja pač drugo mleko.. če bi vsakemu pasalo samo eno potem bi samo tisto proizvajali je pa res da nekatera AM odgovarjajo večini ena pa manjšini..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 16:47:08
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Pa še do Italije skočiva po špežo. Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva V LJ rečejo fasunga . Aha to je to No mi tudi rečemo fasunga. Sem pa že slišala tudi špecerija, to je precej podobno kot špeža
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 16:49:50
|
|
|
|
grahek85
|
ellie, je res grozno ko ti otroka spravijo v tak jok... Pa veš da je za dobro, sam se ti itak para srce Sam da bote čim prej ugotovili, za kaj točno gre in kaj ga muči! Za jutri pa pikapoke:
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.5.2010 16:51:57
|
|
|
|
egleria
|
ellie ne morem si predstavljat kaj preživljaš upam da bojo čimprej ugotovili kaj je narobe..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?