|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
5.5.2010 12:54:38   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Jaz predlagam pa torek, 18. ali sredo 19. za piknik, ker v četrtek delam in bi vas res rada spoznala. Ali pa mogoče še kak teden kasneje, ker je večja možnost toplejšega vremena.

jaz ta dva dneva ne morem ker mava 17.5. cepljenje in bi ga potem kak dan-dva imela doma oz. vsaj ne bi šla na pot. lahko pa en teden kasneje, recimo torek 25.5...

O, torek 25. 5. bi bil pa tudi meni zakon user posted image Mogoče bo mel moj tisti teden frej (ma še star dopust), tako da bi tudi njega lahko pripeljala user posted image Sreda ali četrtek tisti teden pa ne, ker mamo cepljenje.

Hm, zdaj ko vas takole berem razmišljam, da bi mi mogoče tudi prestavili večerno rutino na malo prej... Kaj pa vem, bomo videli. Po eni strani mi čisto paše, da mali zaspi ob 22h, ker potem spi cca 5 ur v kosu, jaz pa tudi user posted image Če bi šel prej spat, bi se verjetno manj naspala, ker bi mela manj spanja v kosu. To si pa težko privoščim.

Zala, se meni tudi zdi, da je pritisk tole... Sicer nisem ok, sam je pa bolš od tiste kavice zjutraj. Če me bo še kaj drmalo takole, bom pa šla do svoje dr. da mi da mogoče kri pogledat, ker sem bla včasih tudi slabokrvna in se mi je tudi znalo vrteti. Pa tale dan res ni nič kaj vzpodbuden user posted image Je res 24-urna brezpogojna tale služba "mama" user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.5.2010 13:14:00   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Js ne vem kaj naj naredim.Sigurno jo mleko napenja, ker takoj ko poje ima grozne krče.Poje skoraj vedno samo 80ml in začne jo napenjat.Zdej pa ne vem kero mleko naj ji kupim?Kake so kaj vaše izkušnje?Kak nasvet?

Isabelle, jaz ne vem, kaj ti rečt, kaj pa probiotično mleko od Hippa? jaz sem ga že pri prvem uporabljala, pa ni imel nobenih težav. Pa danes ga grem kupit tudi za našega januarčka.
Drgač so zelo ene punce na RR pohvalile mleko Babylove iz DM-a, samo jaz ga ne poznam.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.5.2010 13:33:27   
Isabelle
Ja eno bom mogla probat, itak dokler ne probam ne bom vedla.Bom šla popoldan po Hipp-ovega, sem brala da jih dosti ful pohvali tole mleko.Bomo vidli.Po kolkem času se pa rezultati vidijo?

Evo cunje sem lih kar zlikala, zdej si pa šibam polento skuhat, upam da mi uspe pojest preden se mala zbudi.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.5.2010 13:35:38   
egleria
grahek jaz bi bla srečna če bi kasneje zaspal, pa se potem tudi kasneje zbujal.. jaz na tvojem mestu nebi spreminjala rutine ker ga boš verjetno zelo zmedla..
ko sem mu jaz enkrat malo spremenila se mi je začel takoj ful zbujat ponoči user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.5.2010 13:36:08   
Zala01
Isabelle, jaz mislim, da 3. dan če bo ustrezalo, bi moralo biti že boljše.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.5.2010 13:36:43   
egleria

Ja eno bom mogla probat, itak dokler ne probam ne bom vedla.Bom šla popoldan po Hipp-ovega, sem brala da jih dosti ful pohvali tole mleko.Bomo vidli.Po kolkem času se pa rezultati vidijo?

Evo cunje sem lih kar zlikala, zdej si pa šibam polento skuhat, upam da mi uspe pojest preden se mala zbudi.

rezultati niso vidni glih takoj. je pa pri vsakem otroku drugače.. pri enih traja kakšen dan ali dva, pri drugih pa tudi dva tedna..

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.5.2010 13:49:16   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
grahek jaz bi bla srečna če bi kasneje zaspal, pa se potem tudi kasneje zbujal.. jaz na tvojem mestu nebi spreminjala rutine ker ga boš verjetno zelo zmedla..
ko sem mu jaz enkrat malo spremenila se mi je začel takoj ful zbujat ponoči user posted image

Ma ja, se mi zdi da maš prav. Pa še moj prihaja zdaj domov nekaj čez 19h, potem pa da se še uredi, poje in malo sprosti, pa je takoj čez 20h. Že tako mu je hudo, da naju tako malo vidi in res pogreša malega sončka, tako da njenu je tudi ok, da zaspi šele okoli 22h. Kakorkoli, kar je najpomembnejše - tudi malemu tako zgleda najbolj odgovarja, ker pred tem nikoli ne zaspi, tudi če zizava npr. ob 20h. Ma me to niti ne čudi, jaz sem tudi bolj večerni tip človeka in zjutraj včasih ne vem niti, kje mi glava vn raste user posted image Bomo še malo počakali, vsaj še nekaj mesecev. Potem bomo pa že ukrepali, če bo potreba.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
5.5.2010 14:06:01   
nincrli
majčyca, ko gremo kam imam jaz vročo vodo v termovki in hladno v eni flaški pa pol sam zmešam, da je prava temperatura in vsujem prah... Naš že od nekdaj zaspi ob 20h, kopamo ga ob 19.30, se naje in gre v svojo posteljco pa zaspi. Mu naštimam še zvezdico, da mu poje in gleda projekcijo. Ponavadi ni problemo, se pa zgodi včasih, da začne jokat, potem ga malo ven vzamem in kmalu dam nazaj pa je vse ok. Vreme je pa res bedno, tak težek dan je, mene tud nekaj glava boli pa nč se mi ne lubi dans... Za piknik, če je čez teden mi je vseen kir dan je, sam da bo še v maju, ker junija mam izpite:s

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
5.5.2010 14:23:34   
Isabelle
Pa še neki me zanima:tiste ki ste svojim user posted image menjale mleko.A ste zamenjale kar tako čez dan (prej eno mleko, naslednje hranjenje drugo) ali ste zjutri kot 1.obrok ponudle novo mleko?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
5.5.2010 14:29:21   
Žaži
Jaz tudi predlagam Hipp probiotik, nam se ful dobro obnese, po menjavi iz Hipp bio je bila razlika po 3 dnevih, je bila brez krčev.

Ko kam grem pogrejem doma mleko in dam v termovsko, če grem za dlje časa pa nekje pogrejem, vsaka bencinska ima mikrovalovni, v vsakem baru imajo mikrovalovno ali pa vročo vodo iz avtomata in not pogrejem.  Konec koncev pa mora biti vsaj sobna temperatura in je ok.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
5.5.2010 14:32:02   
naja6
Tiste, ki ne dojite in so user posted image na AM - ko nekam grete, kako pogrejete mleko, preden ga date user posted image za pit? Imate s sabo grelec ali kako?

Jaz zagrejem vodo in jo dam v termovsko

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
5.5.2010 14:35:01   
Isabelle
A misliš na Hipp Pre bio?Ker eno je še Bio in eno Plus?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
5.5.2010 14:42:24   
Gwendolen

Ja, samo to tudi mene zanima, ker mene so tudi zmedli ti Hippi. Naši ni bil všeč, ga sploh jesti ni hotela. No, toliko, kot ga pa je pojedla, jo je pa konkretno zvijalo potem. Poskusili smo pa PRE.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
5.5.2010 14:55:07   
lejla969
Zdaj sem gledala napoved in do nedelje bo grdo vreme.
Popoldan greva z Miranom do Qlandije v igralnico ker doma postaja tečko, ker ne more ven. Pa še do Italije skočiva po špežo.
Ivo je danes malo boljši, še vedno kašlja, mu pa iz noska skoraj ne teče več.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
5.5.2010 15:10:28   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969
Pa še do Italije skočiva po špežo.

Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi user posted image Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
5.5.2010 15:24:42   
ellie
Sem že na google pisala...tako da bom kar sem kopirala, kako je danes bilo.

Evo, mi2 z Anejem sva doma...do jutri, ko nadaljujemo s preiskavami. Danes so ga pregledali in mu vzeli kri. Nasplošno je bil ful dobre volje, se je zdravnici ful smejal in se pogovarjal. Je baje zelo lepo razvit 3mesečnik:) Potem pa so mu vzeli še kri iz glave...in je revež tako jokal, da se mi je paralo srce. Takšnega joka še nikoli pri njemu nisem slišala. Prav grozno je bilo...kar dihat je skoraj nehal. Ampak samo zato, ker so ga na silo držali dol. Jaz pa nisem mogla do njega:( in  potem se sploh ni mogel pomirit...sem ga dala na zizo...pa je trajalo 10min, da se je za silo pomiril. Jutri pa imava UZ pa blato morava odnest. Najhuje pa je, da mora jutri bit tešč:( in raje niti ne pomislim kak jok bo to. Upam, da naju vsaj čakat ne bodo predolgo pustili.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
5.5.2010 15:33:50   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Hi hi, so zanimivi tile narečni izrazi user posted image Kaj pa je to špeza? Pa fino za Iva user posted image user posted image user posted image

V LJ rečejo fasungauser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
5.5.2010 15:35:29   
lejla969

ma sej ne vem kako se reče po slovenskouser posted image
Štajerci menda rečejo fasunga.
Neke vrste nakup od A do Ž v supermarketu (jestvine, praški...).
Ma res, kako se reče?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
5.5.2010 15:35:58   
Zala01

V roza škatli je, pa ni Pre, ampak je št.1.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
5.5.2010 15:41:02   
nincrli
ajej ellie bogi mišek mali, upam da bojo kaj pokazale raziskave, da ga ne zastonj mučijo!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
5.5.2010 16:18:18   
Žaži
Hipp probiotik je roza škatla na kateri piše Hipp plus probiotik in obstajajo 1, 2 in 3. In je res super, hipp bio pa tudi pri nas ni bil ok.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
5.5.2010 16:25:46   
egleria
po mojem tudi vsakemu user posted image odgovarja pač drugo mleko.. če bi vsakemu pasalo samo eno potem bi samo tisto proizvajali user posted image je pa res da nekatera AM odgovarjajo večini ena pa manjšini..user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
5.5.2010 16:47:08   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

V LJ rečejo fasungauser posted image .

Aha to je to user posted image No mi tudi rečemo fasunga. Sem pa že slišala tudi špecerija, to je precej podobno kot špeža user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
5.5.2010 16:49:50   
grahek85
ellie, je res grozno ko ti otroka spravijo v tak jok... Pa veš da je za dobro, sam se ti itak para srce user posted image Sam da bote čim prej ugotovili, za kaj točno gre in kaj ga muči! Za jutri pa pikapoke: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
5.5.2010 16:51:57   
egleria
ellie ne morem si predstavljat kaj preživljaš user posted image upam da bojo čimprej ugotovili kaj je narobe..

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?