|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
27.4.2010 21:55:51   
Gwendolen
Ja, dobro, da sem rekla, da naša pridno sama zaspi.user posted image Danes se ji očitno niti pod razno ne zdi, da bi lahko že zaspala. V posteljici leži na hrbtu, si baše roke v usta in gleda slikice na stropu. Pa ob taki uri ponavadi že spi, jaz pa zraven že tudi skoraj. Nič ne kaže na to...

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.4.2010 8:02:41   
Isabelle
Mi smo bli v nedeljo v Portorožu in je blo super.Noro toplo je blo.Mala je bla ful pridna, tudi ko smo šli na kosilo je bla v vozičku in se zamotila z igračkami.Je pa kakala dobre pol ure zatem ko smo v Portorož pršli, zgleda ji nuca morski zrak. user posted image Ko smo se vračali smo se ustavli še v Planetu Tuš.Joooj, js bi kr tam ostala.user posted image Super je.Ampak smo bli že vsi malo zmatrani in je blo že pozno tko da nismo vidli vseh trgovin, moramo it enkrat samo tja.Kupla sem samo sebi eno ful lušno majčko s kratkimi rokavi, mali pa ene pajkice 3/4.

Js jo ponoči vedno dajem v svojo posteljco spat.Ni govora da spi pri naju, ker ne mislim imet kasneje problemov z odvajanjem.In še neki  mi ni blo jasno nikoli....kako se sploh spočiješ in upaš spat z tako majhnim otročkom zraven?
Naša ima ful las in zdej k je tko toplo sem ji dala kr trak za uha.

Je pa dobila neke bele flekce po ritki.Ko neke izpuščajčke.A ve kera kaj bi blo to?Naj pokličem P za kako kremico al jo lahko kar mažem s tisto kot po navadi, za vneto ritko?

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 28.4.2010 8:08:48 >

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.4.2010 8:40:59   
nincrli
dobro jutro! Naš je včeraj komaj zaspal, je fejst jokal, sem ga mogla potem še gugat, da nam je uspelo zaspat. Sem se pa spomnila,da je blo v petek enako, ko smo prišli na koroško. Ga zgleda matra prvi dan, ko je drugje... Glede vonja sem jaz tud opazila, da je izrazitejši:s. Spi naš čez dan v ležalniku ali v vozičku. Da zaspi v ležalniku ga moram pa guncati, res redko kar sam zaspi podnevi, tak da majcyca bi lahk tak probala? Igrače ima naš kar rad, sam tud ne za dolgo, najrajš ima mamo in atija, da se igrata z njim. Glede spanja v zakonski postelji je res veliko mnenj, jaz nisem za to, ker se ne naspim ampak če pa kateri ustreza in otroku pa seveda očkotu:D potem pa res ni problem pač spite skupaj, bzv je tolk vsega prebrat, če se imate tak fino pol go for it;)

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.4.2010 10:01:03   
Isabelle
Mala je prou boga, jo dajejo krči.Sem ji dala kapljice in malo čaja.Mi je zaspala v naročju in zdej sem jo dala v voziček in jo malo pocingala.Zdej spančka, upam da bo potem boljše da bo vsaj lepo pojedla ker prej je komaj pojedla 80ml ker boga sploh ni mogla ker jo je matralo.

Me pa neki zanima:ful bi rada imela tele Crocse.A ve katera če se jih mogoče dobi v Lj?

http://www.taylorshoes.com/images/product/medium/1543_1_black.jpg

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.4.2010 10:35:36   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Mala je prou boga, jo dajejo krči.Sem ji dala kapljice in malo čaja.Mi je zaspala v naročju in zdej sem jo dala v voziček in jo malo pocingala.Zdej spančka, upam da bo potem boljše da bo vsaj lepo pojedla ker prej je komaj pojedla 80ml ker boga sploh ni mogla ker jo je matralo.

Me pa neki zanima:ful bi rada imela tele Crocse.A ve katera če se jih mogoče dobi v Lj?

http://www.taylorshoes.com/images/product/medium/1543_1_black.jpg

Uuuuuu, kolk so fini teli crocsi, sam jih pa še nisem vidla v živo. Sicer res nisem bila veliko po trgovinah. user posted image Bom pa šla jutri v LJ, če jih kje vidim, ti sporočim.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.4.2010 10:39:35   
sisi77
ojla!
Vas sedaj par dni nisem brala ker je bil user posted image doma pa smo se malo potepali.
Spanje podnevi: naš Anej spi vedno v svoji posteljici če smo doma če ne pa v vozičku na sprehodu ali lupinici v avtu. Doma ko opazim da je že malo tečkast ga dam v posteljico, mu dam lubčka zraven pa pleničko včasih pa tudi dudico in ga zmanjka v roku 5 minut. Priden user posted image

Kakanje: našemu so prejšnjič po petih dnevih ne kakanja pomagale zeloooo sladke kamilice pa termometer sem naoljila in mu ga v ritko potisnila za kako minutko dve. Uspeh po eni uri user posted image . Je pa bilo tudi zelo lepljivo in smrdljivo. Sedaj je spet četrti dan brez kakanja, bom še malo počakala potem pa ukrepala. Ne vem zakaj tak redko kaka zadnjih 14 dni.user posted image

Alex 17: ali sta še vedno na nastavku? si probala zadnji čas kaj brez. nama je prineslo vidne uspehe. malo še vstrajajta. user posted image user posted image

Vonj:  ja tudi jaz smrdim, posebej pod pazduhu se moram večkrat dnevno umiti pa z rolojem namazati. prej ni bilo takšne potrebe. upam da se zadeva čimprej vrne na stare tire. ali nam bo to morebiti ostalo user posted image

Igranje:  ja naš Anej se tudi lahko poistoveti z Ianom user posted image . Zelo uživa ko se midva ukvrajava z njim. ko mu jaz pojem in ko mu moj user posted image piha v trebušček kar vrešči od sreče. Z igračkami pa se samo pogovarja in igra kratek čas ker se pač mora. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.4.2010 10:40:27   
egleria
lepi so tile crocsi.. sam js jih še nisem nikjer vidla..
mojega user posted image so pa tak krčki začeli matrat tak da od 4h zjutraj pa do sedmih spi pri naju v postelji.. skos se premetava pa jamra. če je v svoji posteljici se pa še joka ful zraven..user posted image ne vem kaj naj nardim

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.4.2010 11:53:19   
Gwendolen
Ojej, pa kaj je s temi krči? Ful naših pikic jih ima zadnje dneve, pa zaprtost pa to? Da ni kaj s cepljenjem povezano? Mene prav skrbi. Naša se je potem včeraj pokakala po koroških kapljicah in malo čaja. Je pa tudi ful smrdelo. Pa naj bi bilo vse to redkeje po 3. mesecu...

We're walking in the air

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.4.2010 13:07:26   
MMMojca
Spanje - naša spi v svoji postelji, podnevi pa tudi v babybjornu. Spi pa od 19.30 do 9-ih zjutraj (z dvema hranjenjema vmes). Potem pa še 3x čez dan (dvakrat po 30 min, enkrat po 2 uri). Jo pa cartava 100 na uro in nič ne dava na pripombe o razvajanju.

Kakanje - naša pa zadnje dneve kaka več, tudi 3x na dan takoj po hranjenju user posted image

Vonj - tudi jaz imam močnejši vonj user posted image

Igranje - se tudi raje pogovarja, kot igra na blazini; mislim pa, da ni preveč žgečljiva, saj ob tem nič ne vrešči.

Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.4.2010 18:23:29   
alex17
dan!

je bil spet en lep dan in sva bla z malim 2x po uro in pol zunaj-dopoldne še oči, jaz sem malo tekla zraven, popoldne pa še ena kolegica šla z nama.

somic, evo link, je res zanimivo...
http://www.ringaraja.net/forum/Povezano_star%C5%A1evstvo/forumid_233/tt.htm

naš je še kar nekaj zaprt in sem mu spet dala 10 kapljic da je prejle kakal-bolj redko kot driska, ampak vsaj je!

spanje skupaj-jaz se ne bojim da bi ga poležala ker spim zelo na miru, sploh če je mali ob meni. moti me samo, kadar ni miren in se ful premika, takrat ga dam raje v postlco. pa to prakticiram samo v drugem delu noči ponavadi, prej pa ne.

jutri pa v arboretum in prej še v BC po avtosedež! user posted image   sem se odločila da bomo nabavili unega od 0-18kg, ki je tako za vožnjo naprej kot nazaj in je precej bolj udoben videti kot naša mala lupinica. od Nanie je okol 70 €, Romerjev pa kar 250 €, mi je malo preveč...

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.4.2010 18:26:55   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Alex 17: ali sta še vedno na nastavku? si probala zadnji čas kaj brez. nama je prineslo vidne uspehe. malo še vstrajajta. user posted image user posted image

Igranje:  ja naš Anej se tudi lahko poistoveti z Ianom user posted image . Zelo uživa ko se midva ukvrajava z njim. ko mu jaz pojem in ko mu moj user posted image piha v trebušček kar vrešči od sreče. Z igračkami pa se samo pogovarja in igra kratek čas ker se pač mora. user posted image

še vedno user posted image   mu kar ne steče brez, včasih se nekaj matra samo ne popije nič kaj konkretno, a vama je pa ratalo? kak nasvet?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.4.2010 18:37:41   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
jutri pa v arboretum in prej še v BC po avtosedež! user posted image   sem se odločila da bomo nabavili unega od 0-18kg, ki je tako za vožnjo naprej kot nazaj in je precej bolj udoben videti kot naša mala lupinica. od Nanie je okol 70 €, Romerjev pa kar 250 €, mi je malo preveč...

Oooooooo, mi gremo tudi jutri v arboretum. Sem Luku obljubila, da bomo šli dinozavre gledat, ker jih ni mogel it z vrtcem, ker je zbolel (pa še plačal smo 2 EUR). :(

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.4.2010 21:26:43   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Oooooooo, mi gremo tudi jutri v arboretum. Sem Luku obljubila, da bomo šli dinozavre gledat, ker jih ni mogel it z vrtcem, ker je zbolel (pa še plačal smo 2 EUR). :(

ja super, sva že z Majčyco zmenjeni da se dobimo-če si za tud ti, mi pošlji številko na ZS pa te pokličem ko bomo tam-računam tam nekaj po 11.30...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.4.2010 21:43:10   
somic
kolk vam zavidam arboretum user posted image

upam, da boste uživai vsi ki greste.

jaz imam jutri malo norišnico doma, cel kup opravkov, patronažna pride glede uvajanja gh, uz kolkov imamo, spakirat do konca, v petek pa navsezgodaj na morje user posted image

ko patriku govorim, da gremo na morje, je ves vesel, se smeje in brca, kot da bi vedel in se resnično tega veselil.

upam, da bo vse brez večjih težav

čveke, lepo bodite, napišite kaj pametnega, da bo zanimivo brat ko pridem nazaj, čeprav imam občutek da se bo tega v 14 dneh kar nabralo nekaj

grem... user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.4.2010 21:48:57   
Gwendolen
Lep večer punce!

Danes je pa malo zatišje tukaj... Se pozna lepo vreme. Naša punčara danes ni hotela spati čez dan. In je bila zvečer temu primerno bolj tečkasta, ampak ne neznosno, kot je bilo v času najhujših krčev. Menda je prazna luna in niti v vozičku ni spala ne glede na vse tresenje in guncanje.user posted image

Lahko pa z veseljem sporočim, da se je v zadnjih 9 dneh zredila za celih 220 g, kar je glede na to, da ni ravno hotela jesti, precej veliko. Tako da čedalje bolj verjamem, da so tiste vrednosti, ki jih navajajo pediatri, bolj lari-fari. Celo v Veliki paparici za male papavčke piše, da dojenčki od 4. do 6. meseca potrebujejo 500-600 ml mleka na dan. To je ob izključnem dojenju oz. hranjenju z AM. Ko pa začneš z GH, pa morajo vseeno pojesti še najmanj 500 ml mleka na dan poleg GH. Taka so pa britanska priporočila. Me zanima, kako je pri nas. Glede na srednjo priporočeno količino mleka na dan pri nas (tj. 150 ml na kg telesne teže), bi naša morala pojesti pribl. 950 ml mleka na dan.

Ma, ja, saj vem, da sem malo obsedena, ampak res raziskujem, kako je s tem, ker naša ob normalnih dnevih je med 650 in 720 ml na dan. Ob nenormalnih dnevih pa... Eh, ni za govorit.

Lahko noč in lepo spite!

We're walking in the air

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.4.2010 8:27:21   
nincrli
Dobro jutro! Naš pa danes po 6 uri ni hotel več zraven mene zaspati... Zdaj pa spi v ležalniku, mi kr paše, ker sem ravno kavico skuhala:P Sem vas misla že vprašat kdaj boste kaj avtosedeže nabavli? Našemu jajčka ratuje premahjna in razmišljamo o nakupu... Morajo pa naši malčki še kar en čas v nasprotno smer gledati a ne? Saj bi vzeli tistga, ki je za obe smeri. Verjetno bo romer, ker tu pa ne mislim šparat pa v avstriji so mal ceneje kot pri nas...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.4.2010 9:49:25   
Tretjinka
Če bi se nam še katera rada pridružila na zasebnem čveku prek googlegroupe (vsa debata poteka prek mailov), naj mi pošlje svoj email na ZS...

LP

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.4.2010 9:59:15   
ellie
Jaz komaj čakam, da bomo Aneja lahko dali v sedež, ker ta lupinica je prava katastrofa. Mali se že dere, ko jo vidi. Ne vem, kako eni otroci zdržijo noter, ko jih v tem noijo/nosite k zdravniku, pa na vozičku,...Anej je ful ne mara. Že zdaj mu je čisto tesna pa cel je čudno zvit noter...tako da si sploh ne predstavljam, da bi ga z 12kg še tlačila tja noteruser posted image  v avtu hitro malega noter, potem čimprej odpeljat, pa ko ustavimo, čimprej nazaj venuser posted image  ampak oni sedež bomo pa lahko začeli uporabljat komaj, ko bo imel 9 kg. Dobimo pa pri mojem v službi kot darilo renaultovega...je pa römer...ne vem al king plus al duo plus. Pri tamali sem imela kinga in je bil zakon...tako da ga bomo uporabljali kot 2. avtosedež. Definitivno sem za römerjauser posted image  in tud jaz pri tem ne bi šparala. Smo itak že imele temo o prometnih nesrečah..

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.4.2010 10:00:30   
ellie
Tretjinka jaz vas občasno spremljam tam...ampak enostavno nimam časa, da bi še tam pisala. Že za rr mi zmanjka časa ponavadi.

Zdaj pa grem sebe zrihtat pa Aneja...pa šibava v mesto s kolegico na sprehod in kavo. To vreme je zakonuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.4.2010 10:18:50   
ALEXI M.
user posted image

NAŠ MIKI MIŠEK user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.4.2010 10:29:35   
grahek85
Živjo!
Danes je pa eno leto, kar sem na testu zagledala user posted image user posted image Ful je hitro minilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
Danes smo bili v Volčjem potokui, tavelik je bil izredno navdušen in sploh se ni htel odtrgat od dinozavrov, zato razmišljamo, da bi v nedeljo namesto na kopanje pičili v Avstijo v ta dinozavrski park, ampak ne vem se tam da sprehajat z dvojnim vozičkom, če sploh z vozičkom? A je že katera bila?

Mi smo bli kake dve leti nazaj. Not po parku je potka tako kot mal boljša gozdna pot. Sicer nisem videla nobenega vozička, sam se mi zdi da bi šlo, če je voziček malo bolj robusten.

alex, naš pikec je tudi velik crkljivček. Podobno kot praviš ti, še nikoli se ni tako zabaval z igračkami kot takrat, ko ga z očitom žgečkava, ljubčkava ali pa če se samo nasmejano gledamo. Z zizanjem je pa pri nas tako, da se včasih res crklja, včasih je pa tak firbec, da se mu ful mudi potešit tisto prvo lakoto in potem dalje opazovat okolico. Kakor ga prime. Pridejo pa dnevi, ko bi se cel dan crkljal in je rad stisnjen k meni. Igračke ga pa drugače vse bolj in bolj zanimajo, od kar lahko z njimi tudi vse bolje in bolje rokuje. Zelo rad tipa različne teksture. Drugače mamo pa na igralnem centru tako opico, ki ma tri pesmice in pisane lučke, sam ga sploh ne gane. Ne vem, če mu ni vse tisto preveč ali kaj, sam so mu druge, bolj preproste igračke bolj všeč. 

Glede vonja sem pa tudi mojo mami vprašala, če se kaj spomni in se je sam nasmejala pa rekla, da je po porodu itak vse malo razjahano in spremenjeno user posted image Sej če pomislim, je to mogoče čisto logično - je narava poskrbela, da nas otročki lažje prepoznajo in da se mogoče lažje pomirijo, ker nas hitreje zavohajo. Mogoče user posted image  

somic, lepo se mejte na morju, te bomo pogrešali user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Lahko pa z veseljem sporočim, da se je v zadnjih 9 dneh zredila za celih 220 g, kar je glede na to, da ni ravno hotela jesti, precej veliko.

O, no vidiš user posted image user posted image user posted image Super prirastek user posted image Se strinjam glede vseh teh smernic in navodil... Ti da mislit že to, da so tako velike razlike. Glavno, da je mala zadovoljna user posted image

Lupinico bomo mi meli še kar nekaj časa. Po zadnjem pregledu smo dobili zeleno luč od P in smo dali ven tisti vložek na dnu, tako da mu je spet čisto ok, pa še manj je oblečen in se ful pozna. Pa še rasel več ne bo tako ekspresno, kot do zdaj user posted image Tako da pred jesenjo sploh ne bomo menjali.

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
Če bi se nam še katera rada pridružila na zasebnem čveku prek googlegroupe (vsa debata poteka prek mailov), naj mi pošlje svoj email na ZS...
LP

Jajks, jaz še tukaj komaj dohajam user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.4.2010 10:30:07   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

user posted image

NAŠ MIKI MIŠEK user posted image user posted image user posted image

o je pa res lepi mišek mali. Poljubček

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.4.2010 12:01:53   
Zala01
Živijo mamice,
no mi smo se včeraj vrnili iz Moravcev, je bilo kar fino, ta starejši mi je drisko fasal, verjetno zaradi vode v bazenu, tako da našega dojenčka posledično si v vodo nisem upala dati. Je bilo pa kar čutiti, da je okolje zamenjal, saj smo spali še slabše kot domauser posted image . Imam pa občutek, da mu je mleko res postalo premalo, tako da danes zvečer mu vmešam zraven malo riževe kašice.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.4.2010 14:04:07   
sisi77

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

še vedno user posted image   mu kar ne steče brez, včasih se nekaj matra samo ne popije nič kaj konkretno, a vama je pa ratalo? kak nasvet?

user posted image user posted image user posted image

ja nama je ratalo v cirka štirih do petih denivih. sedaj mislim da se dosti prej naje pa velikokrat se smeji zraven dočim se prej ni. nasvet ja ne vem sma probala pa je zagrabil in vlekel sem mogla biti bolj skoncentrirana da sem mu joško vedno notri držala, pa je šlo. sma vstrajala čeprav bi takrat včasih najraje spet nastavek vzela. ja upam da vama rata. držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.4.2010 14:17:14   
sisi77
Joj naš piki je pa bil včeraj tako tečkast skoz je bil lačen, sem že resno razmišljala da mu zvečer odmrznem mlekec ki ga imam v skrinji shranjenega. Sem jaz šla malo v trgovino moj pa z user posted image k njegovim. Sta bla tam vsega 15 minut ko je baje spustil tak jok da ga niso mogli umiriti in sta mogla nazaj. no ko sta prišla domov se je pomiril sem ga dala v pižamo ob 18 30 pol je pa jedel pa jedel, pa že skoraj zaspal.  sem ga dala v posteljico ki vedno zaspi bp, včeraj pa je kar jamral pa klical. sem ga vzela po 15 min ven je še parkrat potegnil in zaspal.

No danes je spet ok. vendra me skrbi kako bo kaj z mlekom, ker zelo nerad vleče na levi dojki. ko fejst teče je, ko pa mora malo bolj potegniti se pa kar krega in sitnari da ga morem še obvezno dat na desno. tak da leve skoraj nikoli ne sprezneva.  user posted image user posted image A pri vas na ob dojki enako radi jejo?

ja vreme je čudovito. mi bomo tudi šli verjetno konec drugega tedna na dopust. ma moj user posted image od drugega tedna naprej očetovskega ker še ga ni izkoristi. komaj čakam da je malo doma. user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?