|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
24.4.2010 17:27:44   
Anonimen
Ah isto je pri nas. Jaz mu tud rečem "moj", čeprav bi mu raje rekla "mož", ampak...user posted image

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.4.2010 17:43:31   
grahek85
U, sem našla nekaj zanimivega o GH:

organizacija WHO je 2. aprila 2001 izdala poročilo svojih izvedencev. Strokovnjaki so sistematično pregledovali znanstveno literaturo, katerih raziskave so primerjale polno dojenje do 4-6 meseca starosti in polno dojenje polnih 6 mesecev. Opazovali so različne faktorje: pri dojenčkih - rast, stanje železa, obolevnost, atopične bolezni (alergije) in motorični razvoj; pri materah - poporodno izgubo teže in amenorejo (odsotnost menstruacije). Raziskave in skrbna opazovanja so pokazale, da polno dojenje najmanj 6 mesecev izrazito pripomore k manjšemu številu okužb prebavil in drisk, manjši obolevnosti otrok, daljši laktacijski amenoreji (odsotnosti menstruacije) pri materah in hitrejši izgubi teže mater po porodu. Tako WHO izrecno priporoča polno dojenje najmanj 6 mesecev.

Ali so vsi otroci pripravljeni na gosto hrano točno pri 6. mesecih? Seveda ne, nekateri otroci malce prej, nekateri celo mesec ali dva kasneje. Ne glejte na koledar, ampak opazujte svojega otroka. Kdaj je pravi čas za uvajanje goste hrane, nam bo povedal otrok sam, z določenimi znaki. Tudi če je otrok mlajši od šest mesecev in je "osvojil" nekatere znake za pripravljenost na gosto hrano, nikar ne hitite. Zdrav dojenček, ki je "zrel" za gosto hrano, naj bi:
- samostojno in dobro sedel
- imel razvito koordinacijo roke-usta
- izgubljal izrazit refleks izplazenja jezička, ki je potreben za sesanje
- otrokova prebavila so že dovolj zrela za sprejem druge hrane (nezrelost vidimo tako, da otrok izloča cele koščke neprebavljene hrane)
- je sposoben hrano prežvečiti in pogoltniti
- dobiva ali že ima zobe in ima veliko željo po žvečenju
- kaže izrazito zanimanje za hrano na krožnikih družinskih članov in grabi hrano z njih
- nenadno povečanje števila podojev (ki nimajo vzroka v bolezni, zobenju, poskokih v rasti ali zaradi spremembe običajnega načina življenja v družini)

Ko nam dojenček z zgoraj naštetimi znaki pokaže, da je čas za začetek goste hrane, se starši nato vprašamo: kako? Pomembno je, da na začetku:
- otroku predstavimo naenkrat samo eno živilo
- prva živila mu predstavimo v zelo majhni količini (žličko ali dve), četudi je otroku hrana zelo všeč in bi vidno rad pojedel več
- ko mu predstavimo drugo živilo, naj prvo živilo uživa najmanj en teden (zato, da lahko takoj ugotovimo morebitne vzroke alergijske reakcije na določena živila)

V različnih deželah, v različnih kulturah so priporočila, s katero hrano naj najprej začnemo, zelo razlikujejo. Od priporočil, da začnemo s pretlačenimi bananami, surovim, pretlačenim avokadom, skuhanim ali pečenim (sladkim) krompirjem do priporočil, da začnemo s sadnimi sokovi ter priporočil, da začnemo z žitaricami (riževimi kosmiči). Nato sledijo po vrstnem redu uvajanja še sveža sadje in zelenjava, meso, ribe, žitne jedi.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.4.2010 18:11:04   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: somic

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Drugač pa čist tko, za intermezzo - blazno čudno mi je zdej rečt "fant", ko mava ža otroka user posted image Mož tudi ni, partner mi je pa taka grda beseda... 

Ej, jaz isto razmišljam ... pa rečem kar MOJ. user posted image

ja, jaz se včasih pohecam, pa rečem kar oče mojega otroka user posted image user posted image user posted image

čakam, če ga bom s tem spodbudila, da se premakneva k poroki user posted image

user posted image user posted image Isto je pri nama, tudi jaz včasih rečem oče mojih otrok user posted image user posted image Sam ne vem, če bo to kej pomagal k poroki.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.4.2010 18:23:22   
ugi
Hvala, Grahek85 zelo zanimivo tole o gosti hrani. Sej jaz si tudi zelo želim do 6. meseca samo dojit, če bo šlo bom res srečna. user posted image Naša bo 6 mesecev napolnila na 1. 7. in če bomo šli potem še kam na dopust, bi najraje samo dojila, ker je res najbolj praktično. No, bomo videli kako bo.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.4.2010 18:53:13   
alex17
pozdravček!
dons je bil pa res lep dan, dopoldne sva z malim malo vozičkala-od zdaj samo še v športnem delu, se je kar navadil, najprej malo debelo gledal, potem pa zadremuckal user posted image   potem smo imeli pečene postrvi za kosilo, cela žlahta, pol smo šli še z očijem skup na dolg sprehod in je mali celo pot pančkal, sem vesela da se je vsaj malo naspal za včeraj user posted image
jaz tudi upam, da bom dojila vsaj do 6. meseca, z GH pa bi začela, če bo mali pripravljen seveda, tam po dopolnjenem 5. mesecu, se pravi junija. bom pa verjetno s korenčkom in jabkom začela, pa kaki riževi kosmiči baje so tud fajn?
jaz mojmu tud pravim včasih oči, on pa men mami user posted image

jutr pa gremo vsi trije na Vransko na obisk do kolegov, punce bomo vozičkale, fanta pa biciklirala, pol pa kak piknik! user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.4.2010 19:01:01   
Kika99
Ojla mamice

Danes je bil prekrasen dan. Jutri pa bo najina pikica dopolnila 4 mesece user posted image .  Imamo obisk iz štajerske tako da vas bom podobno preletela in preučila jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lepo se imejte

evo še 2 slikici najine bejbe

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 24.4.2010 19:02:41 >

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.4.2010 20:07:49   
ellie
Isabelle mi smo včeraj prvič prespali drugje. Pri moževi sestri...mali je sicer spal z nama na postelji, ker nismo prenosne tovorili zraven za eno noč...ampak je bilo kot doma. Zaspal ob enaki utri, 1x jedel ponoči, in spal do 9ih zjutraj.

Včeraj smo imeli zjutraj pregled kolkov..in so okuser posted image  čeprav ga nisem nič široko povijala. Potem smo šli v Lj, je moj mož imel sestanek...midva z Anejem sva pa 3 ure šopingirala v btcjuuser posted image , potem smo pa šli v Kočevje na piknik...in k moževi sestri prespat. Danes pa še tam na 2 obiska in domov. Smo se imeli super fajnuser posted image .

Moj Anej pa vsak mesec pridela 1 kguser posted image  upam, da se bo počasi ustavilo, ker je že kar malo debelušček...vse hlače ga v pasu tiščijo.

Moji kg pa so zgleda šli vsi stran. Ne vem točno, ker nam je tehtnica crknilauser posted image  ampak oblečem že vse svoje hlače...ampak malo trebuščka še moram spravit stran, ker se vseeno pri najmanjši št. hlač še malo obesi prekouser posted image user posted image

Zdaj pa gremo Aneja skopat in spravit spat.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.4.2010 20:10:13   
nincrli
Helooo

Tak krst je uspel, tamali je bil skos priden, ga res morem pohvalit... v cerkvi je večino prespaluser posted image ga niti ni zmotila voda na čelu. na kosilu je pa bil tud skos priden...
Jaz sem se fajn pazila pri kosilu, nisem nč pretiravala, za razliko od drugih, ki jamrajo kak so se najedliuser posted image smo pa imeli en kup peciva pa še torto pa sladoled...

Aja bil pa je v cerkvi belo oblečen, je bil kot ena pupika (imamo to belo obleko, ki bo šla iz roda v rod...)

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
kaj ve storite, če so ful zaspani pa ne morejo zaspat??

Mi2 imava včasih prave borbe, ko ja taaak zaspan, da gre sam sebi na živce, pol ga pač gugam in čez čas zaspi.

lasje pri našem je tud dolžina neenakomerna, mi je včasih prav smešnouser posted image

alex
mislim, da imamo enak slinček al pa vsaj zlo podoben, naš ga je dobil v kompletu je pa iz anglijeuser posted image

Žaži
a ti si enkrat dala link od kengorujčka, a lahk prosim daš še enkrat? Smo dobili kar nekaj denarja in bonov danes, pa mu bomo kengorujčka nabavli pa res hočem, da je dober... Tak, da če ima še katera kakšen predlog, izkušnjo...?

< Sporočilo je popravil nincrli -- 24.4.2010 20:11:48 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.4.2010 21:39:52   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: somic

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Drugač pa čist tko, za intermezzo - blazno čudno mi je zdej rečt "fant", ko mava ža otroka user posted image Mož tudi ni, partner mi je pa taka grda beseda... 

Ej, jaz isto razmišljam ... pa rečem kar MOJ. user posted image

ja, jaz se včasih pohecam, pa rečem kar oče mojega otroka user posted image user posted image user posted image

čakam, če ga bom s tem spodbudila, da se premakneva k poroki user posted image

user posted image user posted image Isto je pri nama, tudi jaz včasih rečem oče mojih otrok user posted image user posted image Sam ne vem, če bo to kej pomagal k poroki.

vada bo pomagao nekaj tem našim očkatom user posted image user posted image

nekako jih je treba spodbuditi in pripraviti na "naslednji korak", kaj praviš???

jaz sem mu itaak že prej malo namigovala v tej smeri, zdaj si pa resnično želim, da bi imeli vsi enak priimek

jaz sem optimist, ker to mi je pa res velika želja- poroka, pa ne vem zakaj

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.4.2010 21:40:30   
somic
nincrli, super za krst!!!

boš prilimala kakšno slikico ob priliki??

kika, super uštkana vajina anja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil somic -- 24.4.2010 21:41:04 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.4.2010 7:51:05   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo pa pokonci že od 5h zjutraj user posted image  Sem se zbudila od prepolnih jošk in ker je tamali dremal kot polhek, sem si šla črpat. Mleko sem dala v vrečke za zamrzovanje vode (ki imajo take kroglice) in nas bodo čakale za kašice. No seveda se je potem tamali zbudil in nekaj malega pojedel, vmes prdkal, kakcal in se smejčkal, pa nikakor nazaj zaspat. Šele ko sem ga dala v košek v dnevno in ko se je nagledal vsega okoli njega, ga je zmanjkalo. Mami pa takoj na RR user posted image !

Mi je pa začel sesati palček user posted image . Do sedaj je vlačil vse prstke po rokah in me niti ni tako skrbelo, sedaj pa samo palček, čim se obrnem za minuto stran, ga že ima v ustih, če mu pa dudo hočem podturit, pa tako faco naredi, kot da sem mu ne vem kaj nagravžnega dala.

Pa spet sem prehlajena, sem se imela spet čast nalezti od mojega, ki me kušuje ko je najbolj prehlajen in malega tudi. In mi reče: "kaj se mi pa nastavljaš" user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kaj imate oblečene tiste, ki dojite. Jaz imam spodnjo majčko H&M, ki jo poveznem pod joško, pa zgoraj puloverček, ki ga potegnem gor. Samo potem mi spodnja majca zleze malo gor in imam odkrit ledven del user posted image . Saj nosim še nekaj nosečniških hlač, ki so visoke, samo vseeno se mi zdi, da ta sistem ni najbolj ok...

Ne glede na moj prehlad, bomo pičili danes ven, pa naj stane kar hoče. Dost mam tega user posted image

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.4.2010 8:19:28   
ellie
Anej je tudi buden že pol ure. Jaz pa čisto zaspanauser posted image  upam, da bo še zaspal zdaj kaj...da greva še malo nazaj v posteljouser posted image

KiA*** jaz tudi tako prakticiram dojenje...pa mi tud ni najbolj fajn. Najboljša stvar so tako majice za dojenje...samo se mi zdi brezveze to kupovat. Imam od nosečnosti še eno majčko s kratkimi rokavi in eno oblekco...ki bo prišla super prav, ko bo bolj toplo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.4.2010 8:38:03   
Žaži
Nincrli, red castle vtipkaj v google in boš našla, jaz sem takrat samo sliko nalepila kerega imam in je res super, pa v tri položaje se nastavi in ful mehek je in podložen je po naramnicah da res nič ne žuli.

Danes nimam veliko časa, gremo na en RD v Mb in gremo ob 11h od doma, jaz se moram pa še stužirat, lase oprat in speglat in seveda vse to ob dveh otrocih sama. Bom že, še vedno sem, samo zanima me kaj bom tokrat doma pozabilauser posted image user posted image . Karkoli, samo da mleko spet ne pozabim, ker to sem tudi enkrat nardila, ko sem šla na Gorenjskouser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.4.2010 9:32:59   
Anonimen
Ellie, jaz pa sploh nisem vedela, da obstajajo majice za dojenje. Sem malo pobrskala po internetu in sem našla na www.strojan.si so čist ok, za doma, sprehod pa za na kafe bodo super. Bom šla kupit, ker me moti gol hrbet. Pa baje jih imajo v Prenatalu v Trstu tud dobre. Hvala za idejo!

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.4.2010 10:59:43   
grahek85
Živjo!

Juhu, danes moj dela samo do 15h user posted image user posted image user posted image Bomo celo lahko šli skupaj na sprehod user posted image Uf mi počasi leze čas...

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Mene pa zanima kaj imate oblečene tiste, ki dojite. Jaz imam spodnjo majčko H&M, ki jo poveznem pod joško, pa zgoraj puloverček, ki ga potegnem gor. Samo potem mi spodnja majca zleze malo gor in imam odkrit ledven del user posted image . Saj nosim še nekaj nosečniških hlač, ki so visoke, samo vseeno se mi zdi, da ta sistem ni najbolj ok...

Jaz imam podoben sistem user posted image Za spodaj imam take fuuuuul elastične spodnje majice iz Zare, ki so tudi precej dolge, zgoraj mam pa nekaj z dolgimi rokavi. Ko jeva kje zunaj dam dolge rokave gor, spodnjo majico pa potegnem pod joško. Mi pa res nikoli ne zleze gor, je celo tako, da se hitro preveč nategne in je predolga. Doma sem pa ves čas v kratkih rokavih in jih sam zaviham gor, ko zizava. Pa nonstop mam modrček za dojit in notri v košaricah še po eni gazico. Tistih vložkov, ki se kupijo, ne maram ker nikoli ne dihajo kot sam bombaž. Sem probala bit brez modrčka sam mi je mleko začelo tečt, ker se je majica smukala ob bradavice user posted image Tako da tudi spim z njim. Te majice za dojit, k se jih da kupit, so mi pa mal predrage. Pa še niti ene lepe nisem vidla user posted image Prav grde so...

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.4.2010 11:16:45   
Kika99
Živijo

No mi smo danes dopolnili 4 mesece user posted image

nincrli super za krst, nas to še čaka user posted image (si pošiljala vabila? kakšno besedilo si zbrala

somic hvalaaaa res je srček. Imamo vsi take cukrčke da bi jih človek kar razvajal user posted image

Kia meni je včeraj prvič dala samo palček v usta zdaj pa kar ne odneha, prej je dajala skoraj celo rokico in ji je šlo kar na bruhanje, dude pa noče jo kar ven flikne user posted image

No Anja se je včeraj prvič prevalila iz trebuščka na hrbet pa še vsi smo bli zraven user posted image (prej se je iz ležečega hrbtnega položaja samo na bok znala postavit)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.4.2010 11:50:42   
ellie
KiA*** h&m ima čisto drugačen sistem teh majic...men je ful dobr. Res pa je, da nimajo nič kaj lepega...ampak za doma so že. Pa eno črno oblekco imam, ki je ful lepa. Sem pa prejšnji teden čisto poazbila pogledat v Prenatalu, kaj imajo...sem samo otroške cunjice gledalauser posted image  ampak so pa verjetno hude cene, ker so že otroške ful drageuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.4.2010 11:51:27   
ellie
Sva pa midva z malim šla potem danes ob 9ih nazaj spat...in sva do 11ih spalauser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.4.2010 12:01:59   
ellie
user posted image   KiA*** tak zgledajo te majčke...   Kaj sončna očala ste že nabavile za svoje malčke? Jaz razmišljam o takšnih...ko imajo samo trakec okrog...da ga res nič ne tišči.  user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.4.2010 12:53:41   
Anonimen
Aja, a ta majčka je za dojit? Mi zgleda kot nosečniška. Kje pa jih imajo? Verjetno v Lj na Rudniku...

Glede sončnih očal pa moram priznat, da sploh nisem pomislila na to. Imamo pa senčnik za na voziček in je zaenkrat ok.

Ful je čudno vreme danes, ne vem al bo dež al ne, ker se odpravljamo na sprehod - rada bi šla kam malo izven Lj

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.4.2010 12:55:09   
Anonimen
http://www.strojan.si/images/galerija/dojenje/velike/doj9.jpg

Jaz sem pa tole gledala, ne vem, če bo link "prijel"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.4.2010 12:55:54   
Anonimen
Mislim ni neka lepota, ampaka saj pravim za "šport in prosti čas" hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.4.2010 14:01:44   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s cas_tingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:
tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih. Če pa katera pozna še kakšno nosečnico (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), se pa išče tudi nosečnice, stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.

torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka) user posted image

< Sporočilo je popravil PapuaNG -- 25.4.2010 14:07:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
25.4.2010 14:18:04   
Isabelle
Mi smo danes že ceu dan na vrtu.Smo otvorili sezono roštiljanja in se fajn napokali. Mala zdej spi v vozičku ku kraljica.Ko se zbudi jo pa nahranim in gremo na sprehod da malo kalorije pokurimo. user posted image

Sesanje palčka- naša je tudi začela, sam pol sem ji dajala dudo, Aventovo ni hotla, od Nuka jo je mela en čas pol jo je zavrnla, zdej sem ji pa od Chiccota kupla (ima zelo majhen cucelj in ji je zgleda všeč) in jo kr ma.Se ne dere več ko ji jo dam in če je sitna in ji dam dudo jo lepo prime in sesa.Tko da probajte bit vztrajne z dudo, al pa jo zamenjajte.Meni se je obrestovalo.Čeprav malo ji še pustim da sesa palček, itak se ne mora takoj odvadit.
Športni del vozička-js sem tudi razmišljala da bi ji ga zdej v kratkem namontirala ker ful rada gleda okoli in v košari ne vidi dosti in pol je sitna ker zdej tudi ne spi skos v vozičku.
Se pa v ležalniku ko je v pol sedečem položaju ful nagiba naprej.

Mi pa zadnja dva dni kr neki štrajka s hrano.Zelo malo poje.Učeri jo je ful napenjalo, pa učeri in danes še ni kakala.Mogoče jo to matra.Ji pa dam tudi malo čaja, popije 20-30ml.

Grem počekirat če še spi.

Lp!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.4.2010 15:11:59   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Nincrli, red castle vtipkaj v google in boš našla, jaz sem takrat samo sliko nalepila kerega imam in je res super, pa v tri položaje se nastavi in ful mehek je in podložen je po naramnicah da res nič ne žuli.

A pa sam na eni rami se nosi, a ni potem preveč obremenjena?

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Živijo

No mi smo danes dopolnili 4 mesece

nincrli super za krst, nas to še čaka (si pošiljala vabila? kakšno besedilo si zbrala

čestitke mi2 nisma nč komplicirala, sam napisala da vabima na krst, pa kje bo, ob kolkih se dobimo... Pač tak na izi, sma tud sam čist ožjo žlahto povabli, mojih je blo 7, njegovih pa 9, aja pa še župnik

evo slikice

Se še sploh ni začelo pa je že spaluser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tu pa je že pokonci...
user posted image

In tukaj režem tortouser posted image

user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!