Gwendolen
|
Hvala vsem za odgovore glede količine, ki jo pojejo vaši bebiji. Jah, jaz sem se že ful presekirala zaradi tega, ker mi včasih enostavno samo po 60, 70 ml na obrok poje, nikakor pa ne doseže kao predpisane minimalne količine na dan za njeno težo. Eh, zgleda res samo manj rabi. V glavnem smo poskusili že marsikaj. Zdravili smo soor, zamenjali smo okrog 8 znamk flašk, zamenjali smo 4 vrste mleka. Nimam pojma, ali naj še kaj poskušam narediti ali naj pač pustim stvari kot so. Pač uporabljam te flaške in to mleko še naprej in kar bo, bo. Dokler se redi, je v redu ali kako? Aja, uporabljamo pa NUK flaške in Novalac AC. Aja, pa slišala sem tudi, da tisti otročki, ki več spijo, manj rabijo hrane oz. se ob enaki količini hrane bolj redijo kot tisti, ki so bolj budni. Naša je kar pridna zaspanka. Ne vem. 100 variant. 100 mnenj. Včasih ne vem, koga naj poslušam. marijaa: zame si junakinja, ker meni je včasih z eno samo težko, ko pa pomislim nate, si pa samo rečem, kako zmoreš. Pa če se prav spomnim, si zadnjič ob treh malih otrocih še potico pekla. Sem pa včeraj tudi jaz popizdevala. Moji mami se ne da dopovedati prav nič. Stokrat sem ji že rekla, da naj ne tišči male v rokah, ko ji zaspi, ampak naj jo odloži v posteljico. Seveda ne. Potem bi jaz rada vpeljala nek red glede ure za spanje. In me ne j... pet posto. Tamalo uspava na polno in me potem gleda: kao a zdaj jo boš šla previjat in preoblačit za spanje, ko spi. Kopamo jo na dva dni in takrat bi jo rada šla skopat pol urce prej, da se potem po kopanju pomiri, ker jo čisto znervira, ko dobi kapico na glavo, da se ji laski posušijo. In seveda me tudi pri tem ne upošteva, ampak tamalo uspava, da zaspi že kot za čez noč. Grrrrrrr.... Me je že včeraj čisto z jasnega celo njen mož podprl, ki ponavadi na njeno stran stopi. Aja, pa glede čaja. Če meni mala niti dnevnega minimuma ne poje, je nočem posiljevati s čajem, ker bo pojedla še manj. Ne vem, no. Pediatrinja je tudi rekla, da ne čaja, ker potem ne bo jedla. Res ne vem. Pa še stara mama isto...
< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 14.4.2010 14:08:25 >
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|