|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
13.4.2010 21:55:54   
egleria
enkica preglej res vse skrite kotičke v ustih, mogoče se soor kje skriva pod jezičkom ali pa zadaj na dlesnih, na notranji strani ustnic...?

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.4.2010 22:45:29   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

somic ful dobra fotkauser posted image

hvala user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.4.2010 7:39:48   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

enkica preglej res vse skrite kotičke v ustih, mogoče se soor kje skriva pod jezičkom ali pa zadaj na dlesnih, na notranji strani ustnic...?

pregledano ... nima. Upam, da bo danes bolje kot včeraj ... no jutri imamo pa itak P, ker naj bi imeli cepljenje.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.4.2010 7:49:57   
Kika99
Jutro punce

A sem spet prav vstala user posted image ? Včeraj sva se z dragim pogovarjala da bova kar rezervirala dopust user posted image user posted image sem ful hepi. Anja se je včeraj prvič prijela za stopalo in se prekucnila na bok (na bok se prekucne že nekaj časa vendar nikoli tako user posted image ), zadnje dni se ful pogovarja z igračkami - je prav smešna user posted image

kreganje -  najbolj butasto pa se mi zdi, ko sploh ne vem kaj je razlog user posted image oz. ko nekdo vleče surlo zaradi mene oz. mojega dragega ali oba (saj sploh nevem ali sem bila kriva jaz ali on ali kar oba user posted image ), pa pol leta nič ne pove in pol preko drugih človek izve, da zaradi čist banalnih (nepomembnih) stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz pravim da se ni vredno sekirati, osredotočim se na svojo družinico ostali konfliktneži pa me sploh ne zanimajo - prezrem pa je, saj njih grize ne mene user posted image user posted image user posted image user posted image (v mojem primeru). Odrasli ljudje to rešujemo na drugačen način ( v mojem, najinem primeru), normalno je da prideš do človeka pa vprašašakaj te žuli pa se takoj reši ne pa da se pol leta vleče - pa še ni konec, mi2 se temu samo smejiva user posted image .

igralni center - mislim da imamo vse januarke enakega user posted image

fotke - krasne so, naš sončki pa še bolj!! rastejo pa z svetlobno hitrostjo

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.4.2010 7:50:51   
Žaži
Somic, super slike imašuser posted image . Jaz pa sploh nič ne slikam, totalni antitalent sem, samo gsm imam pa še ta je brez fleša. Res ne vem kam sem gledala ko sem gsm menjavalauser posted image . Tako da sestra tu pa tam slika, samo pol ima pa ona vse slike na pc, jaz si jih pa kot v starih časih dam razviti in v album za listatuser posted image .
Moram res kako novo slikati, da jo pokažemuser posted image .

Živa še vedno pokašljuje, komaj čakam jutri sistematski da pove kaj je zdaj s tem, nos pa niti nima nekaj hudi zabasan, samo zadaj se nekaj gor in dol kotali.

Gwendoleen, lepo te je spet brati.

Sigurno sem še kaj pozabila, je prezgodaj..........user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.4.2010 7:51:49   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

pregledano ... nima. Upam, da bo danes bolje kot včeraj ... no jutri imamo pa itak P, ker naj bi imeli cepljenje.

ko sem jaz dojila, je tudi imela ta sor pa mi je pediatrinja predpisala daktarin in je bilo takoj bolje

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.4.2010 7:55:51   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Živa še vedno pokašljuje, komaj čakam jutri sistematski da pove kaj je zdaj s tem, nos pa niti nima nekaj hudi zabasan, samo zadaj se nekaj gor in dol kotali.

Gwendoleen, lepo te je spet brati.

Sigurno sem še kaj pozabila, je prezgodaj..........user posted image

moja tut pokašljuje, samo se ji nič ne kotali gor pa dol, pomoje je od suhega zraka

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.4.2010 7:57:21   
Enkica
Sem se danes malo zamislila, da sploh nisem pripravljena na kakšen prehlad ipd. A mi lahko poveste katere kapljice proti krčem imate in pa kaj imate doma za zbijanje vročine? Jaz namreč nimam nič in sploh ne vem kako bi pomagala naši miški, če bi jo to doletelo.

HVALA !!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.4.2010 8:20:15   
marijaa
Mi smo pa včeraj imeli posvetovalnico. Alina ima 63 cm 6300 g, Tian pa je večji drobižek ima 61 cm in 5400 g. Je pa pediatrinja me zamorila včeraj, ni bilo naše, ker je na bolniški in sem psihično na tleh in se sprašujem, če sem res tako slaba mama, da zato zaostajata v razvoju sploh Alina. Je rekla, da Alina premalo dviguje glavo na trebuhu, da jo premalo dajem na trebuh, da ima v pokončnem položaju preveč ohlapne vratne mišice, da se premalo odziva na premikajoče predmete..., s tianovim pasenjem kravic je bila bolj zadovoljna vendar tudi ne čisto in mogel bi se znat sam obrnit na bok a mu še ne uspe. A vaši se že vsi obračajo iz hrbta na bok?Saj Patriku tudi ni uspelo pred 3,5 mesci, pa je potem pri 10 shodil. No in jo jaz vprašam, če bo treba hodit v razvojno ali na kakšne terapije, če tako zaostajata, pa reče ja to pa ne , ker nimata nobenih prirojenih telesnih hib in nista hipotona, le malo bolj se je treba ukvarjat z otroci, saj zato pa jih imamo a neuser posted image user posted image user posted image in se očitajoče zastrmi v me.Jaz sem se skoraj v zemljo pogreznila. Nisem vedela, če prav čujem kaj mi user posted image govori, pa saj se oba igrava z njima, moj ju meče v zrak, jim kaževa igračke, no črk in knjigic pa še res ne. Je rekla, da jko bo mala na trebuhu, ker sem ji povedala, da se dere, je rekla naj ji dam kakšno igračo. Ojoj bi jo kar domov peljala, da vidi vse kar imata in da dajem. Imata igralni center, ležalnik z igralnim lokom, nad povijalno visi igrača, v svoji posteljici imataviseče igrače s glasbo in tomyijevo lučko, ki meče svetlobo na strop. Pa saj zdaj jih Tian že ful prijema, da o boksanju in brcanju v nje splo ne govorim, saj Alina jih tudi zboksa in se zraven smeji. Ko sem prišla domov sem se razjokala.
gwendolen lepo, da si se javila.
Zdaj pa moram it, da bom malo majn slaba mama, voham Alino, da je napolnila plenico. Jo grem previt, čeprav je še vesela in tolče z nogami in rokami po igračah nad njo

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
14.4.2010 8:23:20   
marijaa
za zbijanje vročine imam doma voltaren svečke in lekadol sirup, včeraj mi je pa predpisala calpol sirup za vsak primer, ker sta bila cepljena. Do sedaj sem le enkrat dala četrt svečke Tianu, ko je imel angino, sicer pa še ni bilo potrebe na srečo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
14.4.2010 8:28:11   
Enkica

Marijaa, tudi jaz bi se sigurno zjokala, če bi me P tako obravnavala. Ampak da je ne bi slučajno resno jemala, ker nisi slaba mami. To si zapomni. Vsak otrok si vzame svoj čas, ko osvoji kako novo stvar. Naša se tudi še ne prevali na bok. Bom vidla kaj bo jutri rekla P glede tega. Kravce pa lepo pasemo in ima že ful močno glavco, že kar nekaj časa. Je pa itak, da ji pa od časa do časa tudi glavca dol pade, ko pase kravce .. pač ni prave volje.

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

za zbijanje vročine imam doma voltaren svečke in lekadol sirup, včeraj mi je pa predpisala calpol sirup za vsak primer, ker sta bila cepljena.

Hvala

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
14.4.2010 8:56:09   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Imam vprašanje za tiste, ki 100% hranite po flaški - ali vam user posted image  pojejo toliko, kolikor je kao normalno za njihovo težo? Torej od 120-180 ml na kg telesne teže? Ker meni ne. In ima očitno dovolj, ker teža pa narašča. Sicer mogoče ne tako hitro kot pri kom drugem, vendar gremo gor in ne stagniramo ali bognedaj hujšamo. Ko noče jesti, poje okrog 80-100 ml manj kot minimum na dan, ko mi pa lepo je, pa mi poje okrog minimuma, mogoče 10-20 ml več. user posted image user posted image user posted image

ojla

jaz ji delam 150 ml, čez dan mi poje od 120 do 140ml čisto različno, zvečer pa vse. Se zgodi kakšen dan da mi čez dan na obrok poje največ 90 ml. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala ker je ok user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
14.4.2010 9:05:23   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Imam vprašanje za tiste, ki 100% hranite po flaški - ali vam user posted image  pojejo toliko, kolikor je kao normalno za njihovo težo? Torej od 120-180 ml na kg telesne teže? Ker meni ne. In ima očitno dovolj, ker teža pa narašča. Sicer mogoče ne tako hitro kot pri kom drugem, vendar gremo gor in ne stagniramo ali bognedaj hujšamo. Ko noče jesti, poje okrog 80-100 ml manj kot minimum na dan, ko mi pa lepo je, pa mi poje okrog minimuma, mogoče 10-20 ml več. user posted image user posted image user posted image

ojla

jaz ji delam 150 ml, čez dan mi poje od 120 do 140ml čisto različno, zvečer pa vse. Se zgodi kakšen dan da mi čez dan na obrok poje največ 90 ml. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala ker je ok user posted image

Naša poje zjutraj slabih 180ml (celo noč spi brez hranjenja), skozi dan pa poje okoli 120-140ml. Odvisno od dneva, včasih pa malo manj ali pa več. Nikoli pa ne poje manj kot 100ml.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
14.4.2010 9:12:33   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Mi smo pa včeraj imeli posvetovalnico. Alina ima 63 cm 6300 g, Tian pa je večji drobižek ima 61 cm in 5400 g. Je pa pediatrinja me zamorila včeraj, ni bilo naše, ker je na bolniški in sem psihično na tleh in se sprašujem, če sem res tako slaba mama, da zato zaostajata v razvoju sploh Alina. Je rekla, da Alina premalo dviguje glavo na trebuhu, da jo premalo dajem na trebuh, da ima v pokončnem položaju preveč ohlapne vratne mišice, da se premalo odziva na premikajoče predmete..., s tianovim pasenjem kravic je bila bolj zadovoljna vendar tudi ne čisto in mogel bi se znat sam obrnit na bok a mu še ne uspe. A vaši se že vsi obračajo iz hrbta na bok?Saj Patriku tudi ni uspelo pred 3,5 mesci, pa je potem pri 10 shodil. No in jo jaz vprašam, če bo treba hodit v razvojno ali na kakšne terapije, če tako zaostajata, pa reče ja to pa ne , ker nimata nobenih prirojenih telesnih hib in nista hipotona, le malo bolj se je treba ukvarjat z otroci, saj zato pa jih imamo a neuser posted image user posted image user posted image in se očitajoče zastrmi v me.Jaz sem se skoraj v zemljo pogreznila. Nisem vedela, če prav čujem kaj mi user posted image govori, pa saj se oba igrava z njima, moj ju meče v zrak, jim kaževa igračke, no črk in knjigic pa še res ne. Je rekla, da jko bo mala na trebuhu, ker sem ji povedala, da se dere, je rekla naj ji dam kakšno igračo. Ojoj bi jo kar domov peljala, da vidi vse kar imata in da dajem. Imata igralni center, ležalnik z igralnim lokom, nad povijalno visi igrača, v svoji posteljici imataviseče igrače s glasbo in tomyijevo lučko, ki meče svetlobo na strop. Pa saj zdaj jih Tian že ful prijema, da o boksanju in brcanju v nje splo ne govorim, saj Alina jih tudi zboksa in se zraven smeji. Ko sem prišla domov sem se razjokala.

Marijaa ne se sekirat...nisi slaba mama te pa razumem,da si tako misliš,ker tudi jaz ko se je     Lorin prehladila sem si takoj rekla,da sem slaba mama ,da sem jo prehladila..drugače pa tudi naša noče past kravic se upira na vse načine in smo poskusili že tudi boga in pol pa noče ona poišče pest in jo sesa ali se pa dere kot strgan dohtar...vsak otrok rabi svoj čas...

Upanje ostaja....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
14.4.2010 9:28:09   
Zala01
Marijaa, pa kaj je ta tvoja P. padla z lune ali kaj, no sej HB, da ni res tvoja, je samo nadomeščala, če sem prav razumela. Kaj ženska sploh ve, da imaš poleg dveh tromesečnikov še enega otroka, ki tudi rabi mamico, včasih še boljuser posted image Pa dej, zame si superherojka, pa če ti začneta pasti krave pri 10 mesecih, OK? In prosim ne razmišljaj o razvojni, ker sem sigurna da jima ni potrebna. Pač sta malo večja lenuščka, pa kaj...Sej sama veš že iz prve izkušnje pri Patriku, da so ti starostni mejniki v motoričnem in psihičnem razvoju samo približni. Je pa normalno, da nimaš toliko časa kot ena, ki ima 2 ali samo 1 otroka, ti se moraš pač posvetit 3, pa še Patrika si imela v bolnici. Ti je zdaj jasno, kakšna mama si? Pa da mi ne potočiš več ene solze zaradi bedaste pediatrinje, ki je verjetno (tako kot moja) doma brez otrok in vse kar ve, se je naučila iz učbenikov...no, zdaj sem pa res popenilauser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
14.4.2010 9:29:09   
poopek
marijaa se strinjam z nony. ni vraga, da bi našo prepričal pasti kravice, dere se ko zmešana, morebiti 3x glavo dvigne, jo spusti in se dere naprej.. user posted image pa sem že svašta probala... ne deluje. jo vsak dan pustim dret se na trebuhu 10-15 min, odvisno koliko intenzivno je dretje user posted image sej bo. drži se in ne pusti se eni glupi ženski potreti! eni so lahko dr po izobrazbi, vendar nimajo občutka za ljudi! in tudi če je dr, to ne pomeni, da so vsevedni! sej se še med seboj neznajo uskladit, halo, pol pa take kvasi... da ti gre zbujat še slabo vest, da si slaba mati... cccc... jz bi jo po riti!!! s takim nazobčanim kijem, ufffff, gggrrrrr!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marija čuvi svoje pikece! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
14.4.2010 9:33:32   
Žaži
Marijaa, točno v tri krasne je za poslati ta Puser posted image . Čisto nič otrokoma ne fali, počakaj do naslednjič na svojo P in na to čim prej pozabi.
Živa recimo lepo pase kravice, igra se z igračkami (tolče po njih ko visijo nad njo, vleče jih k sebi, opazuje....), prevali se pa zelo redko in če mi bo P kaj rekel bo letel skozi okno, ker mi gredo na jetra te razpredelnice, pa datumi do kdaj kaj kdo mora znati in podobnouser posted image . Kot da smo vsi po JUSuuser posted image . GRRRRRRR!!!!!! In ima tudi dneve, ko se ji sploh ne da pasti kravic, pač se ji ne ljubi, glavico nasloni na sklenjeni rokici in počiva. In če bo to naredila jutri na sistematskem mi bo tudi težil. Ja kaj pa naj no, otrok je lahko v času sistematskega zaspan, lačen, znerviran.........pa saj nismo na pasji razstaviuser posted image

Doma imam v otroški lekarni calpol, daktarin, tobrex kapljice in kremo za oko, Sinupret za kašelj, Antiflat kapljice za krče, Bepanten.........

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.4.2010 9:46:11   
poopek
aja pa naša se niti prevaliti noče s hrbta na bok. z boka na trebuh ali na hrbet, kar je veliko lažje, pa gre... user posted image lenuh sej pravim. ma k tl...e ko berem kakšni so nekateri pikeci, je naša totalni antitalent za kobacanje, brckanje itd.. user posted image sem se v začetku obremenjevala, vendar zastonj. bo že, ko bo pripravljena.

domača lekarna:
jaz razen bepantena in kapljic koroških lekarn nimam. ko bomo meli 3.posvetovalnico, bom prosla za calpol sirup al pa paracetamol svečke za temp, drugega pa mislim, da trenutno ne rabim. če bo kej, bomo že šli k dr.

prehlad: našo že par dni sumim, da je prehlajena, pokašljuje, kiha, smrkec se nabira.. upam, da se ne razvleče v še kaj hujšega...user posted image nosek čistim, to je pa vse kar lahko za enkrat naredim.. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.4.2010 9:46:42   
sisi77
Dan!

Vidim da ste že zjutraj razpištoljene. Tudi jaz sem zaradi marijine P user posted image user posted image
Marijaa tako kot so ti napisale ostale. Zame si super mama. Če bi bilo več takšnih bi bil veliko lepši svet. Ne sekiraj se. Tudi moj Anej se ne prakotali, pri 3 mesecih je imel 59 cm in 5180 g in je P rekla da super napreduje. Pri 3 mesecih si ni še niti rokic  gledal pa je P rekla da še ima čas. Tudi igračke še sam ne prime v roko pa bo čez en teden star 4 mesece. Mi nič ne težijo ne v razvojni ne njegova P. Vse ob svojem času. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.4.2010 9:52:51   
grahek85
Jutro! Držte pesti za sonček, mrbit nam rata user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic
ja, sem cat lover in danes je pri nas prav žalosten dan. muca, ki sem jo imela še v portorožu je danes umrla... user posted image user posted image user posted image

A je mela mikrosporijo? Tega je v Nm baje fuuuuuul. Na sploh je pri nas stanje z mačkami precej slabo. Tudi mačjega aidsa je ogromno, največ v Slo (cca 70% prostoživečih mačk). Tako da mi našega redno cepimo, čeprav je ves čas v hiši. Nikoli ne veš, kdaj nam bi šicnil ven user posted image Pa kapljice za vrat, to pa itak.

Enkica, nam je P rekla, da so za vročino pri tej starosti najboljše svečke paracetamola in sem jih kupila v lekarni. Za sirup je rekla da zna bit nerodno, ker včasih ne pogoltnejo vsega in potem ni čisto jasno, kolikšnjo dozo je otrok sploh pogoltnil in koliko bi bilo treba dodati (če sploh). Drugega pa nimamo. Mu pa zdaj preventivno vsak dan dam fiziološko zjutraj v noska in ga sčistim z aspiratorjem, čeprav večinoma nič ne pride ven. 

marijaa, ne se sekirat. Ti že veš, da si dobra mama in po pravici, glede na to, kaj tukaj pišeš - kaj drugega tudi ne moreš biti. Kapo dol, da ti rata uredit tri sončke! Sama si niti predstavljam ne, kako bi zmogla. Tako da briga te, kaj pravi P, ki te niti ne pozna in ne ve nič o tebi ali tvoji družini. Kar se mene tiče si fantastična mama user posted image   user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.4.2010 9:53:33   
sisi77
Gwendolen super da si spet z nami. pa napiši še nam kaj user posted image user posted image

Somic super lepa fotografija tvojega pikota v banjici. Pa upam da nisi zamerila glede moje predstave o tebi. Veš jaz sem namrač blond pa se nič ne sekiram zato. Včasi pa imam tudi izgovor ko kako glupo naredim user posted image user posted image

Vaši mali pikoti pa so pravi cari. Super eden bolj luškan od drugega user posted image user posted image

Jaz sem se registrirala na Shrani.si pa mi vedno napiše da datoteka ni dovoljenega formata. Pa imam slikice v JEPG formatu pa sem jih poskusila spremenit v različno velikost pikslov od največ do najmanj.user posted image user posted image . Če mi katera zna pomagat. Prosim in hvala v naprej

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.4.2010 10:14:14   
Isabelle
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Nogic nič ne krči. Zdaj je končno zaspala po 2-urnem matranju. Dala sem pa ji zadnje pol ure v usta tisto igračko, ki jo daš v hladilnik da je bolj hladna. Mogoče je to pomagalo user posted image
Imela je malo driske zjutraj (zdaj je ni imela več), vročine nima (37,4 v ritki), smrka ne ... tečka je 100/h, noče jesti oz. je in vmes ornk joka.
Moj bošček, revček.

Upam, da bo zdaj lepo spala, da se bo vsaj malo spočila.

Kaj pa če so zobki? user posted image

Mi imamo jutri posvetovalnico že ob 8ih, jo bom mogla budit boga ker če ne ona potegne kr do 10.

Grem jo uštimat ker se je zaspanka zbudila.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.4.2010 10:15:30   
grahek85
Drugače pa opažam, da duda izgublja svojo moč user posted image Jo vse večkrat pljune ven in hoče zizo. Upam, da ne bomo meli kakih težav.  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.4.2010 10:29:11   
tinncyka
glasujte za nas!!user posted image user posted image user posted image prosim!! http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8173 

mi bomo pa pa potem kontra glasovali če boste sodelovaliuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.4.2010 10:37:30   
tinncyka
dobro jutrouser posted image  za nas je še juro ko smo se komaj vstaliuser posted image

pri nas je tudi odvisno od dneva koliko poje včasih 100ml... včasih 120... 150... se je zgodil že tud 170ml
kakšne vole je in odvisno kolko je lačna ker ponoči poje 170ml (ko se zbudi po 6h)

nič zdaj se grem pa učit... bomo vidli koliko se bom naučila brez ralage profesorja (sem dobila samo liste in ene 3 nalogre rešene -> listov je pa ene 20 se mi zdi) eh bo žeuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?