grahek85
|
Oj! Naš mali je danes čisti polhek, sam spi. Mislim, da prejšnja dva dni ni skupaj toliko spal, kot danes Če bi se zjutraj cepili, bi 100% mislila, da je od tega, sam zgleda da bo vreme krivo. Kakorkoli, paše malo mira, moj ma pa tudi izgovor, da cel dan drnjoha z njim IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 zobje - meni fali en modrostni, enega so mi pa spulili. Je pa mali bratec brez obeh stalnih dvojk zgoraj. Baje da to sploh ni tako redko. Smo se sekirali, kako bo to zgledalo, pa sploh ni sile, ker so se trojke bolj notri pomaknile in je čisto ok. No, na prvi pogled se vidi, da nekaj ne štima čisto, sam ni tako hudo. Še vedno je luškan, ko se nasmeje Ja z evolucijo prihaja do tega, da bojo začele manjkat zgornje 2, spodnje 5 in 4, to da ni modrostnih pa ni več nobena redkost (jaz sem tudi brez vseh 4, HB). Vsega pa je kriv način prehranjevanja (veliko mehke hrane). o, sem prec mami klicala pa ji povedala, da je naš mali evolucijsko bolj napreden super, to pa nisem vedela. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan dan Ula dobila 1.zobek! Takoj zgodaj kot njena sestrica. U, fino Jst upam, da bo naš mali bolj po očitu kot po meni, kar se tega tiče, ker sem bla brezzobi pepe do 9. meseca Pa lušne frajle maš IZVIRNO SPOROČILO: somic http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=144913#imageShow evo... tole vidim Pa saj dela link Lepa fotka He he, vidim da si ti tudi cat lover Jaz obožujem našega mačjega frajerja, on pa mene zadnje čase več ne tako Je ljubosumen na malega. Drugače sem si te pa jaz tudi predstavljala malo drugače (tudi blond, kot pravi sisi) He he, kok bo šele špas na pikniku Bi blo fino, če bi si omislile majice z napisi RR imen ali kaj takega... KiA, za ritko res priporočam praško pasto, jo dobiš v vsaki lekarni. Je galenski izdelek. Nam je bla ko mali čudež, je blo stanje boljše po vsakem previjanju. Vse drugo je blo brez učinka ali celo slabše (Bepanthen, Sudocrem, Canesten). Notri je cinkov oksid, ki lepo zasuši, pa ribje olje za zdravilen učinek. Super zadeva, res. Zame zlata vredna. Drugače pa tudi ful pazimo, da damo čisto suho rito v plenico (zato se vedno previjamo vsaj 10, 15 min) pa sproti jo mažemo samo s hladilno kremo iz lekarne. IZVIRNO SPOROČILO: ellie a.jrad1 jaz se tud zdim sama sebi nerodna jaz ga najprej poležem na hrbet. Potem pa mu rokico stisnem ob telo in ga previdno obrnem. Imam včasih večje probleme v kontra smeri, ko obe rokici tišči k obrazu. Jaz isto (za občutek nerodnosti in postopek ) lejla, mogoče je sam vreme krivo, ker si težko predstavljam, da bi v takem kdo pokal od veselja (ok jst sem danes za 15 min, ko smo zvedli, da ne rabimo več široke plenice ) o, ellie, je pa našemu podoben (mičkeno ma manj las). Lušen poba poopek, tudi vaša princeska je prima ellie, tudi meni je tista krema malo draga... Nimam pojma, kaj bom. Za enkrat držim pesti in upam, da zgine samo od sebe Sej mal bolš je že. wow, noni, mala ma hudo čupo Lušni sta obe gwendolen, fajn da si se javila še kaj se oglasi alex, mi mamo enak rjav puloverček (se mi zdi... če je iz H&M )