|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
13.4.2010 16:56:09   
ellie
Gwendolen to pa sploh nisem vedela, da si imela pri porodu kakšne težave...ampak zdaj po tvojem pisanju sklepam, da ni bilo ravno rožnato. No, samo da se je vse dobro končalo.

In hvala glede info o sooru. Anej tud nekako ne prebavlja ok tega daktarina. Men so svetovali, da dam na prst in mu drgnem jezik. Ampak mu ni preveč všeč. Je pa skos normalno, tako da mislim, da sploh ni to to.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.4.2010 16:59:09   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Živjo punce

sem ful slabe volje že dva dni. Sem se skregala z mamo.

jaz sem tudi skregana in boli me ko vidim kako malo mar ji je zame oz. za mojega otroka. Smo bili v nedeljo doma in je lahko videla da full kašlja in povedala sem ji da mora na ihalacijo in...do danes me še ni poklicala in vprašala po zdravju svojega edinega vnuka. ŽALOSTNO!!user posted image user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.4.2010 17:07:49   
egleria
soor: če dojiš - umij najprej svoje bradavice in čisto na tanko namaži pred podojem (tak otrok dobi ravno dovolj kremice da se mu celi), mazat je treba 2 dni po 5x na dan, pa potem še dva dni po 3x.. prekuhat je treba vse dudice, cuclje, pač kar deva v usta.
če ne dojiš potem je vse isto samo da daješ kremico čisto natanko na dudo, ali pa cucelj od flaške.
bruhanje: je posledica če mu daš preveč kremice naenkrat.
tak sem jaz delala pa je vse izginalo..

Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.4.2010 17:35:31   
Gwendolen
egleria, hvala za nasvete. Ja, prekuhavati je tudi treba, po vsaki uporabi oz. periodično pa vsaj prelivati z vrelo vodo, kar mi s flaškami in cuclji itak počnemo že od začetka.

Mi2 sva zdaj nehali s tem daktarinom, sem ga imela že poln kufer. Bom počakala do ponedeljkove posvetovalnice, bom videla, kaj bo rekla tokrat pediatrinja.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.4.2010 17:36:14   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Živjo punce

sem ful slabe volje že dva dni. Sem se skregala z mamo.

jaz sem tudi skregana in boli me ko vidim kako malo mar ji je zame oz. za mojega otroka. Smo bili v nedeljo doma in je lahko videla da full kašlja in povedala sem ji da mora na ihalacijo in...do danes me še ni poklicala in vprašala po zdravju svojega edinega vnuka. ŽALOSTNO!!user posted image user posted image

o boga, to je pa res tu mač, res žalostno.
Mislim, da bo pri nas enako. Ve, da je Ivo malo prehlajen in da mene bolijo sinusi, pa ni do danes nič poklicala.
Po 14 letih mi je počil film.
Leta 92 sem v nesreči izgubila očeta. Šok in žalost, pobirala sem se ful časa. Leta 96 je moja mama dobila prijatelja in se z njim občasno dobivala. Ko sva leta 98 izgubili ona sina in jaz brata se mi je sesul svet. Še zdaj imam občasno dneve, ko sem v mislih z njim.
Mama se je mislim, da leta 200o preselila k temu tipu. Živita lepo, nič jima ne manjka.
Problem je v temu, da ko smo skupaj moji mami skozi nekaj ukazuje, ona ga posluša, ga uboga, skratka vse mu nosi k riti.
Zgodilo se je že, da jo je pred mano žalil, enkrat sem znorela in njej rekla, da to si ne zasluži.
Ma kaj čmo, ona živi z njim in jaz se nimam kaj utikati.
Ok, v nedeljo je zakuhalo, ko sem ji nekaj rekla, ona meni nazaj, da sem živčna in da naj jaz kuham, da ona kuha za njih in takrat je bilo vsega zadosti.
Rekla sem ji, da če bi ji on kaj rekel, bi mu nesla vse k riti in mu ne bi rekla nič, na mene se pa jezi.
In takrat se je začela bitka, vse živo mi je rekla, celo omenjala je nekdanjega tipa, pa da me bo mož kmalu zapustil itd.
Na koncu vsega jaz njej: on je proti mojemu očetu nula.
In tako se je vse končalo.

Ma kaj vas s tem sploh morim. Sem slabe volje in sem se mogla spihat.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.4.2010 18:08:12   
alex17
ful luštne slikce punce! user posted image

evo to sva midva z Ianom med kosmatinci na Obolnem

user posted image

pa še z očijem

user posted image

mi je prejle zaspal s trebuščkom na mojem trebuhu, ko sem bla na kavč nazaj naslonjena, pa vse štiri od sebe, kok je blo luštn user posted image   pa ful se rad pogovarja in take zvoke spušča da se mu samo smejimo user posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.4.2010 18:11:02   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Živjo punce še od mene po dolgem času. Mogoče mi bo pa zdaj končno uspelo najti kaj časa za tale naš forum. Brala sem vas že malo...

Gwendolen, lepo te je spet brati, upam da bomo večkrat v kontaktu! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.4.2010 18:22:56   
Enkica
Naša punca pa ima danes malo driske. Sem klicala P pa je rekla, da naj ji samo kuminin čaj skuham, ker drugače po opisu ji nič ne fali. Verjetn je sam kako "svinjarijo" v usta dala zdej ko non-stop rokce tlači notri. Vročine pa tudi ni imela, 37,4 v ritki.
Ampak vseeno me je pa kar malo zaskrbelo, ker je toliko user posted image bolnih tu na forumu.

Se je pa začela ornk slinit (že nekaj dni), tko da smo ji že morali slinček gor montirat user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.4.2010 18:41:58   
grahek85
Oj! Naš mali je danes čisti polhek, sam spi. Mislim, da prejšnja dva dni ni skupaj toliko spal, kot danes user posted image Če bi se zjutraj cepili, bi 100% mislila, da je od tega, sam zgleda da bo vreme krivo. Kakorkoli, paše malo mira, moj ma pa tudi izgovor, da cel dan drnjoha z njim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
zobje - meni fali en modrostni, enega so mi pa spulili. Je pa mali bratec brez obeh stalnih dvojk zgoraj. Baje da to sploh ni tako redko. Smo se sekirali, kako bo to zgledalo, pa sploh ni sile, ker so se trojke bolj notri pomaknile in je čisto ok. No, na prvi pogled se vidi, da nekaj ne štima čisto, sam ni tako hudo. Še vedno je luškan, ko se nasmeje user posted image

Ja z evolucijo prihaja do tega, da bojo začele manjkat zgornje 2, spodnje 5 in 4, to da ni modrostnih pa ni več nobena redkost (jaz sem tudi brez vseh 4, HB). Vsega pa je kriv način prehranjevanja (veliko mehke hrane).

o, sem prec mami klicala pa ji povedala, da je naš mali evolucijsko bolj napreden user posted image super, to pa nisem vedela.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
dan
Ula dobila 1.zobek! Takoj zgodaj kot njena sestrica.

U, fino user posted image user posted image user posted image Jst upam, da bo naš mali bolj po očitu kot po meni, kar se tega tiče, ker sem bla brezzobi pepe do 9. meseca user posted image Pa lušne frajle maš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: somic
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=144913#imageShow
evo... tole vidim user posted image

Pa saj dela link user posted image Lepa fotka user posted image user posted image user posted image He he, vidim da si ti tudi cat lover user posted image Jaz obožujem našega mačjega frajerja, on pa mene zadnje čase več ne tako user posted image Je ljubosumen na malega. Drugače sem si te pa jaz tudi predstavljala malo drugače (tudi blond, kot pravi sisi) user posted image He he, kok bo šele špas na pikniku user posted image user posted image user posted image Bi blo fino, če bi si omislile majice z napisi RR imen ali kaj takega... user posted image

KiA, za ritko res priporočam praško pasto, jo dobiš v vsaki lekarni. Je galenski izdelek. Nam je bla ko mali čudež, je blo stanje boljše po vsakem previjanju. Vse drugo je blo brez učinka ali celo slabše (Bepanthen, Sudocrem, Canesten). Notri je cinkov oksid, ki lepo zasuši, pa ribje olje za zdravilen učinek. Super zadeva, res. Zame zlata vredna. Drugače pa tudi ful pazimo, da damo čisto suho rito v plenico (zato se vedno previjamo vsaj 10, 15 min) pa sproti jo mažemo samo s hladilno kremo iz lekarne.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie
a.jrad1 jaz se tud zdim sama sebi nerodnauser posted image   jaz ga najprej poležem na hrbet. Potem pa mu rokico stisnem ob telo in ga previdno obrnem. Imam včasih večje probleme v kontra smeri, ko obe rokici tišči k obrazu.

Jaz isto (za občutek nerodnosti in postopek user posted image )

lejla, mogoče je sam vreme krivo, ker si težko predstavljam, da bi v takem kdo pokal od veselja (ok jst sem danes za 15 min, ko smo zvedli, da ne rabimo več široke plenice user posted image )

o, ellie, je pa našemu podoben (mičkeno ma manj las). Lušen poba user posted image user posted image user posted image poopek, tudi vaša princeska je prima user posted image user posted image user posted image

ellie, tudi meni je tista krema malo draga... Nimam pojma, kaj bom. user posted image Za enkrat držim pesti in upam, da zgine samo od sebe user posted image Sej mal bolš je že.

wow, noni, mala ma hudo čupo user posted image Lušni sta obe user posted image user posted image user posted image

gwendolen, fajn da si se javila user posted image user posted image user posted image še kaj se oglasi user posted image

alex, mi mamo enak rjav puloverček user posted image (se mi zdi... če je iz H&M user posted image )

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.4.2010 18:44:03   
grahek85
Madona dolg post, sam kaj čem, ko ste pa tolk načvekale.... user posted image Se vidi da je dež! (ali pa je dež zaradi tega, ker tok čvekamo user posted image user posted image user posted image )

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.4.2010 19:11:39   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

Živjo punce še od mene po dolgem času. Mogoče mi bo pa zdaj končno uspelo najti kaj časa za tale naš forum. Brala sem vas že malo...

Gwendolen, lepo te je spet brati, upam da bomo večkrat v kontaktu! user posted image user posted image

se strinjam s tem tudi jaz!!!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.4.2010 19:15:55   
somic
očitno se moram pobarvat na blond, če me imate vse za bjondo user posted image user posted image

ja, sem cat lover in danes je pri nas prav žalosten dan. muca, ki sem jo imela še v portorožu je danes umrla... user posted image user posted image user posted image

je imela težko kožno bolezen, žal neozdravljivo, smo kar vstrajali od jeseni, zdaj pa je bilo že tako hudo in zaskrbljujoče, da si nisem več upala že zaradi patrika, no, predvsem zaradi patrika. odločitev je bila zelo težka, ampak...

no, ostala mi je še ena, ki je tudi z mano na slikici v albumu, jo imam že skoraj 9 let in je totalno navezana na mene

ja, žalostno, ni kaj user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.4.2010 19:19:43   
Gwendolen

Hvala, punce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.4.2010 19:28:44   
Enkica
A mi lahko katera opiše kako zgledajo krči.
Namreč naša je že 2-3 dni tako tečna da joj. Že nekje 3 teden pa je tečna "točno do minute" od 18.30 do 21 ure. Ampak danes je pa še to zraven, da vleče flaško, 3x potekne in zajoka ko nora pa spet 3x potegne in spet zatuli itd.
Ima katera nasvet kako ji naj pomagam?

Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.4.2010 19:29:08   
somic

Hvala, punce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te pošteno pogrešale...

Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.4.2010 19:30:42   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Namreč naša je že 2-3 dni tako tečna da joj. Že nekje 3 teden pa je tečna "točno do minute" od 18.30 do 21 ure. Ampak danes je pa še to zraven, da vleče flaško, 3x potekne in zajoka ko nora pa spet 3x potegne in spet zatuli itd.

lahko da so krči. če se ob joku zvija steguje in krči nogice, če joka neenakomerno, potem so to krči. jaz mu dam ob takšnih primerjih kapljice proti krčem. delajo čudeže

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.4.2010 20:37:03   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

lahko da so krči. če se ob joku zvija steguje in krči nogice, če joka neenakomerno, potem so to krči. jaz mu dam ob takšnih primerjih kapljice proti krčem. delajo čudeže

Nogic nič ne krči. Zdaj je končno zaspala po 2-urnem matranju. Dala sem pa ji zadnje pol ure v usta tisto igračko, ki jo daš v hladilnik da je bolj hladna. Mogoče je to pomagalo user posted image
Imela je malo driske zjutraj (zdaj je ni imela več), vročine nima (37,4 v ritki), smrka ne ... tečka je 100/h, noče jesti oz. je in vmes ornk joka.
Moj bošček, revček.

Upam, da bo zdaj lepo spala, da se bo vsaj malo spočila.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.4.2010 20:37:33   
egleria
evo takle pa naš Patrik uživa v igralnem centru

user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.4.2010 20:48:50   
nincrli
Pamperske v merkatorju so spet 14€, sem upala, da so še 10, kot so ble nazadnjeuser posted image Imajo pa neko foro v merkatorju, da dobiš igračke, če kupiš pamperske ali pampers robčke... od 30€ naprej... No pa saj ste vse verjetno dobile reklamouser posted image
Jaz mam malo pavze, smo malega skopali in ga nafotrali pa dali spat, mi2 pa pakirama, ker se jutri končnooo selimo. Sam zdaj je pa avto neki crkno oz. neki zabava, pri ročni... noooot gut! Tak, da ga bo tast verjetno ju3 na popravilo pelo, mi gremo pa z njegovim, ker v petek itak pridemo nazaj, smo z župnikom zmenjeni, da imamo vajo za krst...
No spodaj ni neta, bom pa pomoje ne telefonu kaj šla gor, da ne preveč zamudimuser posted image
gwendolen lepo da si se javilauser posted image ...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.4.2010 20:53:05   
Zala01
Ooo, končno oba fanta spita, mož je še v službi, jaz imam pa malo časa zase, da vas malo preberem. Sem videla, da se je Gwendolen oglasila po res dolgem času, lepo, pa da ne boš zdaj spet zmrknilauser posted image .

Naš mali mišek je tudi skoraj cel dan prespal, očitno sta ga vreme pa cepljenje čisto izmučili, upam da bo mir tudi ponoči. Je pa res mali srček, ko se z njim pogovarjam, skoz nekaj gruli in smeji  s hihitajočim glasom zraven, tako da je res posrečen. Sej joka se bolj malo, pa solzic sploh ne producira še, pa je Pediatrinja danes rekla, da je čisto OK tako. Prvi sinček je imel solzice mislim da že 1. mesec.

Fotke, ki ste jih dale gor, so res ful luštne, pa tudi ve mamice ste tolk simpatične. Jaz sebe ne bom dala gor, ker bi mogla izgubit še vsaj 7 kg po porodu in imam ta kompleks debelosti že iz otroštva...ja, sej vem, otročje fore, ma si ne morem pomagatuser posted image . Somic jaz se te pa nisem predstavljala blond, ker sem vidla temne laske na malem somicu na avatarju, pa pol sem avtomatično sklepala, da nisi svetla. Imaš pa čudovite profesionalne fotke.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.4.2010 21:12:18   
somic
oooo zala, lepo si me razveselila, vsaj ena, da me ni imela za blond, sem bila že rahlo v skrbeh user posted image

glede fotografij... moja strast. od nekdaj sem si želela na fotografsko, pa žal na sprejemnih nisem 2x dobila dovolj točk, tako, da je fotografiranje ostalo le za hobi- precej drag hobi. zdaj imam itak fotoaparat vedno pri roki in imam tako od patrika že okoli 5.000 slikic. pretiravam, vem... kaj čem

tale je pa od včeraj zvečer, ko smo se kopali

user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.4.2010 21:13:03   
somic
zdaj se mi tako fajn zdi slikice limat gor ko sem pogruntala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.4.2010 21:14:06   
ellie
Enkica jaz sem nekje brala, da bi takšne znake lahko povzročile tudi glivice v ustih...ta soor, o katerem smo ravno danes govorile.

Midva sva tud prej malega skopala, je bil čisto zmatran...tak da je potem takoj zaspal. Jaz pa tud še grem pod tuš...pa v vodoravnouser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.4.2010 21:15:06   
ellie
somic ful dobra fotkauser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.4.2010 21:33:46   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Enkica jaz sem nekje brala, da bi takšne znake lahko povzročile tudi glivice v ustih...ta soor, o katerem smo ravno danes govorile.

Ampak a ni ta soor, da bi imela nekaj belega v ustih? naša nima nič.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?