bella02
|
mižek, Nov imidž, lepo pozdravljeni v naši družbi . Želim vama veliko volje in veliko izgubljenih kilc mižek, jaz imam redko isto za večerjo, kot je za kosilo. Na B dan mi včasih zapaše kakšen jogurt, kosilo je obvezno iz mesa , na Š dan pa velikokrat zvečer skuham pest riža z grahom in šampinjoni, ker se mi ne da zvečer delat česarkoli iz krompirja. 2violina, že na polovici bomo? Lepo se sliši Bojana82, upam, da si uredu in da greš z nami naprej Koprivicaa, bravo Pigy, tudi ta tempo v službi ti bo počasi prišel v kri. Je pa res, da je vsak začetek težak. Kar se pa tiče javljanja, se pa strinjam s tabo. Sama redno berem, ker se pa učim za izpit, ki me čaka drug teden, bolj malo komentiram. To, da smo si povedale ideje, je blo pa res fajn. Jaz sem danes jedla popečeno svinjsko ribico na čebuli s papriko in paradižnikom, zraven pa skleda kristalke s kalčki , za večerjo pa še malo ribice in pesa, se mi ni dalo it solate pucat . Jutri bo ali rižota ali pa krompir s čebulino omako in solata. Karkoli, dobro bo . Sem pa v tistih ženskih dneh in bi kar nekej sladkega, pa se trudim, da se ne pregrešim. Danes sem bila pridna, sem pa čez vikend tolikobolj grešila No, lepo pridne bodimo še naprej! Cao
|