|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 8:42:32   
tea

Dobro jutro vsem skupaj!
Ja, ja ponedeljek je spet tuuser posted image in z njim poročanje teže za v tabelo. Danes zjutraj 67,0 kg, kar pomeni -0,9 kg v tem tednu in skupno -5,3 kg. Sem vesela, ampak res vesela, ker sem bila prepričana, da bom ta teden pisana z rdečimi številkamiuser posted image Imama za sabo cel kup grehov - od čipsa in slanih prestic zvečer, pa toast z majonezo in siromuser posted image pa piškoti kar tako mal za sprot v usta.... bolje da neham, me je kar groza. Se mi zdi, da ko enkrat začneš grešit, kar ne moreš nehat. Sem si včeraj rekla, zdaj pa dost in upam, da se mi bo uspelo ognit vseh prekrškov. Sem si rekla, še teh par tednov in viška kilogramčki bodo skopneli. Potem bom pa lahko kaj več pojedla. No, veliko več tudi ne, ampak drugače, ne tako strogo po urniku.
Uživajte še ta praznični dan - jaz sem na porodniški in mi prazniki pomenijo višek dela - so vsi fantje domauser posted image in se ful več dogaja kot med tednom, ko sva z Mihcem sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 9:25:07   
jer.za.
Jutro!

Punce, mene pa močno dajeuser posted image . Lačna sem ves čas kot volk, zaenkrat sicer grehov še ni bilo, ampak se kar bojim kaj bo.Vem pa da kom bo začela jesti ne bom mogla nehatuser posted image  Dajte me malo brcnit v rit, pa malo skulirat. Sem pa že sita zelenjave, pa sadja vsak dan zjutraj, najbolj se mi lušta en sendvič z makovo štručko in poli salamo.

Sicer imam pa danes OH dan-dajte mi povedat, se sme jesti štruklje z orehi?
 
user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg, jaz svojo številko sporočim jutri.

Lep praznični dan, s čimmanj grehi.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 9:30:06   
nincika
Jutro,

me prav nič ni presenetila danes tale moja tehtnica...je pokazala isto kot prejšnji ponedeljek...sem imela že občutek, da ni kaj dosti dol šlo in tudi počutila se nisem tako dobro kot ostale dni. Rezultat malo pripisujem grehu v soboto (čeprav nisem tako zelo zelo grešila), malo pa se mi zdi, da je vse skupaj obstalo...zaj moram imeti močno voljo, ker sem se že nekajkrat lotila te diete in vedno je tukaj zaštekalo...tokrat se ne damuser posted image user posted image user posted image

Danes pa testenine...večerje pa še nimam planirane. Bo treba nekaj sladkega spečiuser posted image

Lep dan želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 9:42:54   
ajna12
Lep mrzel pozdrav!
Evo, da še jaz javim svoje rezultate: zadnji teden izgubila 2 kg, danes vagala 87.5 kg,  skupaj izgubila 10.5 kg.user posted image user posted image
Sem zelo ponosna. user posted image
nincika-tudi jaz opazim, da gredo zdaj kg bolj počasi, pa mislim, da se bo še bolj upočasnilo. Tudi jaz ponavadi ob obupam tukaj nekje. Zdaj pa še mam voljo, čeprav ne več 100%. Potrudimo se in gremo skupaj naprej, pa če tudi teža 3 tedne stoji. Velja!?
jer.za - enako velja tudi zate. Gremo skupaj naprej!!

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 9:56:38   
Pigy
tea- vsak gram, ki ga izgubiš, pomeni velikuser posted image . Uh, si kr grešilauser posted image .

jer.za.- Sem pa že sita zelenjave, pa sadja vsak dan zjutraj, najbolj se mi lušta en sendvič z makovo štručko in poli salamo- men se tud sedaj (ampak jaz bi raje sirovo štručko)user posted image user posted image .

nincika- Sej men je prejšnji teden tud pokazala manj ko kilogram, ampak mi je 4pikice upoštevala tisti kg od vodnega dne user posted image . Danes pa kaže isto kot prejšnji teden, ampak sej mam še 2 meseca časa, da gre kej doluser posted image user posted image .
ajna12- super za izgubljene kguser posted image

Gremo s skupnimi močmi naprej, čeprav jaz pri sebi opažam, da nisem več tok zagreta, kot sem bila prva dva tedna, ampak se nekak vzdržim. Moramuser posted image


Tko da 4pikice, pri meni ostane isto, kot prejšnji teden.


< Sporočilo je popravil Pigy -- 8.2.2010 9:57:04 >

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 13:29:17   
ajna12
Danes pa imam še jaz eno vprašanje. Jutri imam OH dan, imam pa takšno službo, da si največkrat nesem kosilo s seboj, ampak potem mrzlega pojem,ker ga nimam možnosti pogreti.
Ker grem jutri že ob 7. zjutraj od doma, si moram že danes nekaj narediti. A je katera že probala narediti čapatije iz polnozrnate moke 1 dan prej in tudi speči?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 13:49:09   
srecna_zvezda
Dober dan punce!

Po dolgem casu na hitro samo; vidim da me ni na seznamu. 4pikice, razumem da je tezko folgati tudi tiste ki niso redno na forumu. Jaz ti bom se 1x posredovala podatke, saj se diete pridno drzim, le res nimam casa. Sedaj spi oz. se ze budi in tako je vedno z mojo pikico...user posted image nikakor si ne morem casa zase vzeti, ocka pa nikoli ni doma (delo).
No sedaj sem minus 1,7kg in imam 66,2kg. Zeljena teza 56kg, zacetna 69kg.

Hvala da razumete punce, jaz se vam bom javljala vsakic ko bom lahko utrgala vsaj min casa.
Ok letim se ze joce....papa

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 20:40:22   
anchika
No pridne punce.
Mi se tudi držimo brez kakšnih naporov. Moram priznati da sem  mislila da bo bolj težko. Danes sva z možem smučala, tko da nas zelo bolijo noge. Imela sva beljakovine tko da sva se najedla mesa in imela dovolj moči. Jitri pa škrob in bomo papali pasulj in mogoče kakšno solatko.
Moj najljubši dan je oh in komaj čakam. Ali lahko za sladico omlete z orehi in smetano?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.2.2010 21:50:26   
bella02
Hej!
Ta teden zaključujem s celodnevno pregreho user posted image in jutri je nov dan! Aja, saj je konec ponedeljekauser posted image . Torej: začela sem ga z grehom, zdaj pa pamet v rokeuser posted image . Sem bila po dobrem mesecu doma pri starših in ni šlo. Začela sem pa s kosilom pri bratu, kjer sta oba z ženo praznovala RD in se mi ne da razlagat, da bi jaz pico ali makaroneuser posted image . Sem si vzela današnji dan v zakup, jutri pa je nov dan in jovo na novo.

Bilanca: +/- 0kg, torej ostajam na 81,5kg.

Malo se je verjetno tud ustavilo, ker telo ne more tako intenzivno izgubljat mase, ni preveč dobro.

Vsem user posted image za izgubljene gramčke!!! Cao

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 6:43:05   
2violina
Jutro punce. Podaljšan vikend je za nami, pred nami skrajšan delovni teden. Vidim, da ste več ali manj vse pridne. Tako je treba. Majhni grehi pa ... no to so tudi moj nujno zlo user posted image  user posted image . Imamo namreč v tem mesecu dva rojstna dneva in vem grešila bom. Še teža. Ta teden je spet šlo malo, zelo malo dol. A važno je, da je šlo.
Torej v tem tednu -0,3 kg. Trenutna teža 73,00 kg.Skupaj -7 kg.
 
Še malo in bomo ma polovici, Upam, da tako kot pri dnevih tudi na polovici - kg.


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 7:30:36   
Pigy
Jutro punce

Vidim da nisem edina, ki ji ta teden tehtnica ni pokazala manj kg. Sva pa z mojim bila včeraj pri mojih starših in seveda kuhana je bila sarmauser posted image , jaz je nisem smela, kr sem imela OH, pa vprašam če majo polnozrnate testenine, pa paradižnik, ampak ga niso meli user posted image , potem sem se odločila da si naročim zelenjavno pico, vsa vesela, čakam, jo gre fotr iskat, jo prinese in  user posted image user posted image user posted image , na pici, dva šampinjona narezana (ampak tok velka da sem ju komi vidla), 1/2 malega paradižnika narezanega, pa fuuuuuuul sira.user posted image user posted image To naj bi bila zelenjavnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj čem, ne morem pice pustit, ampak sem jo polovico pojedla, pol sta mi pa starša pomagala. Moj pa pride v kuhinjo in gleda, pa pravi, ja zakaj pa si si margerito naročila, sej jo ne smeš danesuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa sem za večerjo vzela košček torte.

Sedaj pa pijem kavo in počasi končno v novo službo, se že veselim. Upam da bo novi delovni dan lepo mimo.

lp

< Sporočilo je popravil Pigy -- 9.2.2010 7:40:53 >

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 8:40:29   
majar.
sem počakala do danes, da pokaže malo manj.
torej 72 kg, nekaj je šlo dol... boljše kot nič ali gor...

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 9:05:51   
Sunny Morning
Dan.

ta teden +/- 0kg
teža 67,5kg
skupaj - 2,5kg


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 9:28:22   
Lilita

Pozdravljene,

se še jaz malo javim. Končno sem se pozdravila. Morda je pomagal tudi post v obliki vodnega dne user posted image .

Shujšala sem še 1,1 kg, kar pomeni da sem skupno lažja že za 6,7 kg in sem na okroglih 70 kg. Pozna se pri številki hlač in zgledam očitno tako super in zadovoljno, da me vsi "over weight" prijatelji  sprašujejo, kako mi rata in hočejo na ločevalno! user posted image

Celo tašča je začela 1.2., moram jo poklicati, kako ji gre user posted image .

Te dni se tudi selimo, zato se bom težko kaj javljala, v novem stanovanju moramo še priklopiti internet. Moram še najti en fajn soliden paket za ugodno ceno? Kakšna ideja?

Skratka user posted image vsem, uživajte

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 9:48:36   
lunca14
Moram,na hitrco,ker moj rabi računalnik,no včeraj sem mela vodni dan,je šel mimo brez težav,vaga,pa je pokazala -2kg.

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Lilita)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 9:59:30   
srecna_zvezda
evo se jaz na hitro da vas pogledam. Z eno roko tipkam z drugo pa mojo pikico drzim...user posted image Zaenkrat nobeni kriz,moj mozek pred mano se s celo milko 300g sladka, jaz pa nic..user posted image dajte mi povedat;ali lahko na skrobni dan jem testenine z tuno in zelenjavo???? Danes imam namrec skrobni dan..in ne vem kaj bi...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 11:42:52   
aleži
user posted image user posted image user posted image  vsem puncam. Kar tako naprej!!!

Moji kg so nespremenjeni!!!!user posted image

Pojedla sem že solato, potem bom grozdje....

lp

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 11:42:52   
Julija08
No, da se še jaz javim.

začetna teža: 80,6
1 teden: 78,8 kg (-1,8kg)
2 teden: 77,8 kg (-1kg)
skupaj: -2,8

željena teža: 65kg

Sem se pa včeraj pregrešila, sem imela sadni dan in sem dobila user posted image , in si nisem mogla pomagati sem pojedla snickers in rumovo ploščico user posted image user posted image

Ampak mislim, da je itak šlo več dol, ampak ko imam menstruacijo sem vedno napihnjena kot balon. Bom točno videla v ponedeljek. Mi pa vedno ful cuker pade in sem pač grešila...sedaj pa lepo pridno naprej....

Problem je pri meni tudi to, da ne popijem dovolj vode...ne morem popiti 2litra pa da je ne vem kaj, pa vedno tudi popijem kavo z mlekom. Pa kaj bo šlo pa počasneje dol...teh 15 kg bom pa že sklestila. Že ko bom imela 70 bom zelo vesela.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 11:43:36   
tea
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Z eno roko tipkam z drugo pa mojo pikico drzim




haha, jaz tudi... pa tako bi rad pomagal tipkat, se prav jezi, ko ga za rokce držimuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

dajte mi povedat;ali lahko na skrobni dan jem testenine z tuno in zelenjavo????



Brez tuneuser posted image , ribe so na beljakovinski dan. Jaz sem včeraj jedla testenine s paradižnikovo omako, popečenimi bučkami in rukolo.
Zvečer sta bila pa 2 majhna krofka - sem jih delala za poskušino po novem receptu. Saj veste, bo drugi teden pustuser posted image
Danes pa sadje, sadje, sadje...

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 12:32:21   
anchika
še vedno nevem če lahko na oh za sladico sladke palačinke z orehi in smetano

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 13:00:10   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

še vedno nevem če lahko na oh za sladico sladke palačinke z orehi in smetano


lahko, ker so orehi OH in palačinke tudi lahko,.....če ti paše jo pojeje. Edino malo manj smetane pa bo!!!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 14:03:38   
jer.za.
Dan!

Najprej poročilo za razpredelnico:
- začetna teža: 74,0 kg
- prejšnji teden 68,0 kg
- danes 66,7, torej -1,3 kg ta teden
 
Skupno sem v minusu 7,3 kguser posted image user posted image user posted image .
 
Danes pa sadni dan...do sedajle minil brez grehov, zdele si kuham repo(da pojem vsaj nekaj toplega, ker me že tako dovolj zebe), popoldan imamo pa en kup opravkov in ne bom imela časa misliti na kavo.

Mene pa tudi nekaj zanima, sem že včeraj spraševala: ali se lahko na OH dan je štruklje z orehi?
 

 
 

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 14:07:35   
mižek
pozdravljene punce,

tudi jaz bi se vam rada pridružila pri vaši dieti, vidim da ste sicer ene že na sredini, ampak vseeno na začetku je itak najtežje, potem pa se verjetno že utrdiš, upam vsaj nouser posted image user posted image user posted image user posted image

No naj vam povem da še nikoli nisem hujšala po tej dieti, sem pa približno seznanjena z njo, tako da vem , da je sestavljena tudi iz vodnega dneva, katerega me je najbolj strahuser posted image user posted image user posted image .

No bi bila vesela, če mi bi lahko katera posredovala knjižico, če me seveda sprejmete medse,
aja izgubit pa bi morala 5 kg in to najbolj nadležnih, ki nikakor nočejo skopnetuser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 16:28:56   
Pigy
mižek dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .

Začetek je težak, pol pa gre, pa vodni dan spet ni tko grozen kot se slišiuser posted image .

Če želiš ti lahko posredujem knjižico, na zs mi pošlji naslov.

Jaz sem danes na sadju, zjutri v službi, nisem jedla nič, pa samo 1dl vode sem spila- ni bilo časa. Full so me sprehajaliuser posted image , po btcju, tko da upam da bo tko vsak dan in da bojo kg spet začeli kopnet. Sm pa full utrujena, tko da zdej mal počivam, pol pa mojmu večerjo naredit, pa mal preštudirat, kar sem se v službi naučila.




(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.2.2010 19:37:13   
4pikice
ojla babe, vas budno spremljam, tako, da tabela gre jutri gor, zato le pohitite s sporočanjem podatkov. ja, tudi sama sem prišla v fazo, ko grem bolj po dekah dol, ta teden sem šla majn kot pou kg dol, pa ne grešim, kaj čmo to je del te kure, ne smemo obupat, ampak le tako naprejuser posted image user posted image user posted image pa pridne bit!

_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?