Pigy
|
pa je na vrsti tehtanje, pozabila sem se takoj zjutri stehtat in sem spila že kavo in pojedla jabolko, ampak tehtnica mi kaže 74,5 kg, tako da sem izgubila ta teden 1,4 kg, skupaj do sedaj 7,5 kg. Upam da je prav, Včeri sem si privošičla popoldne 1 krof, pa za večerjo ob 6 dva krofa, ob treh ponoči pa se je začelo, wc je bil moj skoraj do štirih, bolečina v trebuhu taka, kot da imam , slabo mi je bilo, samo bruhala nisem. Moj je tudi pojedel krofe včeri pa mu ni bilo nič. Tko da ne vem od česa bi bilo. Sedaj sem ok. dorianna- lahko poješ vse, ampak bo za druge zmanjkalo mižek- jaz krompir včasih spečem v pečici, pa dam gor kako zelenjavo, al pa ga skuham, pa samo malo na ponvi popečem, enkrat sem ga celo na solato naredila. jer.za.- sam s tem da cel vikend grešiš na polno, pol se mal čez teden držiš, pa tko naprej, to glih ne vem ,če prinaša kake rezultate. tea- škoda krofov metat stran, če so pa tko dobri. Vidim da si ti tudi imela prebavnje motnje , jaz se tolažim, da zihr ni od krofov . Jaz sem pojedla tri, ti tud vidim da nisi samo enega, morde pa so res krofi vzrok, tvojim ni bilo nič, moj je tudi ok . Bove pa jutri samo enega, pa ne bo nobenih težav, velja bojana- še malo pa boš dosegla svoj cilj, ampak po pameti naprej 2violina- gram po gram, pa pride kilogram Jaz bom imela za kosilo lepo krompirček, moj, bo pa zrezke v gobovi omaki, pa solato. Lep dan še naprej