Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 13:19:30
|
|
|
|
lottyka
|
Ne morem verjet kar dve sta danes roziki. aleunam in daya čestitam in uživajta maksimalno še vse prostale mesece . Mogoče se pa še skupaj selimo v november. Pri meni nič novega. Čakam moža da prinese domov test in potem bom mela boj sama s sabo da ga ne naredim takoj ampak lepo počakam do jutri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 13:37:17
|
|
|
|
*Star*
|
Kaj to vidim, kar dve !!!!! Čestitke za vaju in držim pesti, da bo vse v redu!! Bravo punce, no pa le ne bo tako klavrn tale seznamček, kar tako naprej še ostale, ki čakate v tem mesecu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 14:01:15
|
|
|
|
aleunam
|
Lottyka, pa javi če bo plus... Zate in latko malo sumim, da je . Držim pesti . Punce, kdaj naj bi se plodek videl na UZ? Če se prav spomnim, pri 6t.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 14:28:10
|
|
|
|
jana84
|
odvisno, od 5tedna naprej...Jaz sem sinkota vidla ko je bil star 5t+5d...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 14:51:08
|
|
|
|
aleunam
|
Jaz bom po izračunih v ponedeljek v petem tednu. Jutri pa se itak naročim na pregled.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 15:09:52
|
|
|
|
latka
|
Joj kak lepo, celo dve nosečki! Pri meni je danes še vse čisto, me pa matra hud glavobol, pa še to, BT se mi je zjutraj spet dvignila na 37!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 15:51:34
|
|
|
|
tanjusi
|
BOSTINA, Tanjusi ni na seznamu, a je mogoče ven izpadla al kaj? sem malo vraževerena pa ne želim bit, ker se prejšnja ni srečno končala, če bo plus me pa lahko potem dodate
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 15:58:34
|
|
|
|
tanjusi
|
Pri meni je danes še vse čisto, me pa matra hud glavobol, pa še to, BT se mi je zjutraj spet dvignila na 37! tej bt ni zazaupat.. saj sem že omenila moja je bila prejšnji teden en dan že 36.8 in sem bila že prepričana da je pred vrati potem naslednji dan 37,1, potem 36.9 no od takrat naprej pa sedaj že nekaj dni ne pade pod 37, 2. Kako pa je z materničnim vratom, meni je že moj včeraj nekaj ugotavljal da sem noseča, ker je maternični vrat isto kot pri tej zadnji nosečnosti, k je še zelo v spominu, žal pa ni uspela. Latka kdaj ponavljaš test?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 16:02:11
|
|
|
|
latka
|
V petek bom ponovila z drugim testom, kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 16:05:23
|
|
|
|
tanjusi
|
V petek bom ponovila z drugim testom, kaj pa ti? upam da zdržim do petka, glede na to da imam dva testa v predalu...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 16:48:22
|
|
|
|
latka
|
Kakšen pa je tvoj maternični vrat? Moj je nizko, trd, še vedno imam povečan izcedek, točno tak kot med O, pa občutek, kot da vsak čas pride !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 16:57:18
|
|
|
|
tanjusi
|
Moj je nizko, trd, še vedno imam povečan izcedek, točno tak kot med O, pa občutek, kot da vsak čas pride ! nekaj takega je ugotovil tudi moj , ja pa zjutraj mi je slabo, spodaj mam pa tak občutek da bo vsak čas priteklo , latka jaz mam občutek da sva noseči... upajva da se moje besede pozlatijo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 17:29:47
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 17:32:53
|
|
|
|
latka
|
Res, da bi se ti vsaj pozlatile besede!Upam že na nosečnost, ne bom rekla da ni mogoče, če je že bil neki +, ampak je potem tudi možno, da sem imela dosti kasneje O, kot sem mislila, v tem primeru pa je možno, da še ni dovolj hormona, če je res nosečnost na vidiku!Če ne, pa gremo 15. itak v Mb, glavno da že enkarat bo! Stiskam pesti, ne bom obupala, vztrajam do konca!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 17:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Se javlja še ena neučakanka, ki v teh dneh nestrpno pričakuje Se že v naprej opravičujem, ker pišem kot anonimna. Tale nosečnost, ki jo načrtujem bo presenečenje za vse ki jih poznam, in zato ne želim, da bi po kakšnih ovinkih se že prej govorilo o tem. Pri nas sicer že imamo dva malčka ( 5.5 in 3.5) Torej, ta mesec ostajajo konkretne možnosti, da se naša družina novembra poveča za enega člana. menstruacijo bi morala dobiti 21.2. pa je do danes še ni. Konec tedna sem bila že skoraj prepričana da sem noseča, ker sem imela v čet. G (zaradi enih drugih težav) pa sem zjutraj tako iz firbca (če bi me glih vprašala ) delal test First sign, ki je pokazal rahlo drugo črtico. Z G. sva se potem zmenili, da naj čez en teden ponovim test in da se čez 4 tedne v vsakem primeru vidiva. Seveda nisem mogla en teden čakat in sem v soboto delala CB s prvim urinom in ni pokazal nič. POtem sem včeraj spet delala First sign, pa spet nič. Ta rdečega vraga pa tudi ni. Ma na tistem ta prvem testu se pa še danes črtica vidi Zdej sem se prepričala, da naslednji test naredim v soboto, če ne dobim že prej kakšnega obiska . V glavnem držim pesti za vse, ki ste v pričakovanju in iskrene čestitke za vse novopečene Lp Ž.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 17:58:28
|
|
|
|
aleunam
|
Anonimna Ž, držim pesti, da bo še enkrat vidiš +. Punce, jaz mam tudi občutrek, kot da se bo vsak čas vlilo, dejansko mam pa ful močen beli tok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:04:29
|
|
|
|
latka
|
Aleunam, jaz imam tudi tak močan beli tok, da so hlačke mokre, pa tudi na papirju sem imela viden tak izcedek, kot je ovulacijska sluz!Me pa boli spodnji del trebuha, pa križ, glavobol je pa minil!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:13:57
|
|
|
|
malajka84
|
Puce zdj pa pšššššt! Nč se va,m ne bo ulilo!!! Pluski bojo pluski!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:17:28
|
|
|
|
lottyka
|
No mož prišel domov z dvema testoma in seveda nisem zdržala in enega takoj naredla. Kot kaže bomo danes tri nove kajti zagledala sva en debel močen plus. Se je izrisal v parih sekundah. Tko da imamo . Še kar ne morem verjet. latka in tanjusi stiskam pesti da gremo skupaj k novemberkam, verjamem da vama bo obema uspelo in da je to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:20:28
|
|
|
|
tanjusi
|
No mož prišel domov z dvema testoma in seveda nisem zdržala in enega takoj naredla. Kot kaže bomo danes tri nove kajti zagledala sva en debel močen plus. Se je izrisal v parih sekundah. Tko da imamo . Še kar ne morem verjet. latka in tanjusi stiskam pesti da gremo skupaj k novemberkam, verjamem da vama bo obema uspelo in da je to to. madonca me mkata tista testa tam v predalu... ne ne smem nardit še morem počakat kak dan
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:23:42
|
|
|
|
latka
|
lottyka ! Ne morem verjet, kaj je danes za dneva, naj se tak teden tudi nadaljuje, ne tanjusi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:24:37
|
|
|
|
tanjusi
|
lottyka ! Ne morem verjet, kaj je danes za dneva, naj se tak teden tudi nadaljuje, ne tanjusi? saj se bo boš videla
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:25:51
|
|
|
|
lottyka
|
Se bo nadaljeval sem prepričana v to. Kako pravijo slab začetek dober konec, če je bil že začetek februarja bolj slab potem bo konec ves rozast.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke lottyka tanjusi koliko pa tebi že zamuja? Jaz prav iz principa nimam nobenega testa doma, ker prav tako ne bi zdržala do sobote. V soboto pa ravno soprog pride domov pa se mi zdi, da ga lahko mal presenetim Drugače imam pa tudi jaz precej nenavadno močan izcedek. Sicer sem pri obeh nosečnostih imela šibko vgnezditveno krvavitev, tako, da tudi tokrat ne izključujem te možnosti. Kako pa gre to z materničnim vratom? Ž.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 18:39:29
|
|
|
|
malajka84
|
ČESTITAM!!! tk je treba punce...roza naprej....lepo nosečnost vsem trem današnjim veselkam!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?