|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
24.2.2010 13:19:30   
lottyka
Ne morem verjet kar dve sta danes roziki.

aleunam in daya čestitam in uživajta maksimalno še vse prostale mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče se pa še skupaj selimo v november.

Pri meni nič novega. Čakam moža da prinese domov test user posted image in potem bom mela boj sama s sabo da ga ne naredim takoj ampak lepo počakam do jutri.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.2.2010 13:37:17   
*Star*
Kaj to vidim, kar dve user posted image  !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za vaju in držim pesti, da bo vse v redu!!

Bravo punce, no pa le ne bo tako klavrn tale seznamček, kar tako naprej še ostale, ki čakate user posted image user posted image  v tem mesecu user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.2.2010 14:01:15   
aleunam
Lottyka, pa javi če bo plus... Zate in latko malo sumim, da je user posted image user posted image . Držim pesti user posted image user posted image .

Punce, kdaj naj bi se plodek videl na UZ? Če se prav spomnim, pri 6t.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.2.2010 14:28:10   
jana84
odvisno, od 5tedna naprej...Jaz sem sinkota vidla ko je bil star 5t+5d...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.2.2010 14:51:08   
aleunam
Jaz bom po izračunih v ponedeljek v petem tednu. Jutri pa se itak naročim na pregled.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.2.2010 15:09:52   
latka
Joj kak lepo, celo dve nosečki!user posted image user posted image user posted image

Pri meni je danes še vse čisto, me pa matra hud glavobol, pa še to, BT se mi je zjutraj spet dvignila na 37!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.2.2010 15:51:34   
tanjusi
BOSTINA, Tanjusi ni na seznamu, a je mogoče ven izpadla al kaj?

sem malo vraževerena pa ne želim bit, ker se prejšnja ni srečno končala, če bo plus me pa lahko potem dodateuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.2.2010 15:58:34   
tanjusi
Pri meni je danes še vse čisto, me pa matra hud glavobol, pa še to, BT se mi je zjutraj spet dvignila na 37!

tej bt ni zazaupat.. saj sem že omenila moja je bila prejšnji teden en dan že 36.8 in sem bila že prepričana da je user posted image pred vrati potem naslednji dan 37,1, potem 36.9 no od takrat naprej pa sedaj že nekaj dni ne pade pod 37, 2.
Kako pa je z materničnim vratom, meni je že moj včeraj nekaj ugotavljal da sem noseča, ker je maternični vrat isto kot pri tej zadnji nosečnosti, k je še zelo v spominu, žal pa ni uspela.
Latka kdaj ponavljaš test?user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.2.2010 16:02:11   
latka
V petek bom ponovila z drugim testom, kaj pa ti?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.2.2010 16:05:23   
tanjusi
V petek bom ponovila z drugim testom, kaj pa ti?

upam da zdržim do petka, glede na to da imam dva testa v predalu...user posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.2.2010 16:48:22   
latka
Kakšen pa je tvoj maternični vrat?
Moj je nizko, trd, še vedno imam povečan izcedek, točno tak kot med O, pa občutek, kot da vsak čas prideuser posted image !

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.2.2010 16:57:18   
tanjusi
Moj je nizko, trd, še vedno imam povečan izcedek, točno tak kot med O, pa občutek, kot da vsak čas pride !

nekaj takega je ugotovil tudi moj user posted image user posted image , ja pa zjutraj mi je slabo, spodaj mam pa tak občutek da bo vsak čas priteklo , latka jaz mam občutek da sva noseči... user posted image upajva da se moje besede pozlatijo

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.2.2010 17:29:47   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image user posted image
10.02. Arual (28. krog)user posted image user posted image

10.02. DIANE (x.krog)user posted image user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)user posted image user posted image
14.02. KOLIBRI (3.krog)user posted image user posted image
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)user posted image user posted image
16.02. pika555 (2.krog)user posted image user posted image
17.02. jana_k (4.krog)user posted image
19.02. pinkalonca (14.krog)user posted image user posted image
20.02. ribica81 (5.krog)user posted image user posted image
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)user posted image user posted image
23.02. aleunam (4.krog po IMN)user posted image
24.02. daya (4.krog)user posted image
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
26.2. anonimna bm (2.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 43

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:6

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.2.2010 17:32:53   
latka
Res, da bi se ti vsaj pozlatile besede!Upam že na nosečnost, ne bom rekla da ni mogoče, če je že bil neki +, ampak je potem tudi možno, da sem imela dosti kasneje O, kot sem mislila, v tem primeru pa je možno, da še ni dovolj hormona, če je res nosečnost na vidiku!Če ne, pa gremo 15. itak v Mb, glavno da že enkarat bo!

Stiskam pesti, ne bom obupala, vztrajam do konca!!!user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.2.2010 17:44:36   
Anonimen
Se javlja še ena neučakanka, ki v teh dneh nestrpno pričakuje user posted image  
Se že v naprej opravičujem, ker pišem kot anonimna. Tale nosečnost, ki jo načrtujem bo presenečenje za vse ki jih poznam, in zato ne želim, da bi po kakšnih ovinkih se že prej govorilo o tem. Pri nas sicer že imamo dva malčka (user posted image 5.5 in user posted image 3.5)
Torej, ta mesec ostajajo konkretne možnosti, da se naša družina novembra poveča za enega člana. menstruacijo bi morala dobiti 21.2. pa je do danes še ni. Konec tedna sem bila že skoraj prepričana da sem noseča, ker sem imela v čet. G (zaradi enih drugih težav) pa sem zjutraj tako iz firbca (če bi me glih vprašala ) delal test First sign, ki je pokazal rahlo drugo črtico. Z G. sva se potem zmenili, da naj čez en teden ponovim test in da se čez 4 tedne v vsakem primeru vidiva. Seveda nisem mogla en teden čakat in sem v soboto delala CB s prvim urinom in ni pokazal nič. POtem sem včeraj spet delala First sign, pa spet nič. Ta rdečega vraga pa tudi ni. Ma na tistem ta prvem testu se pa še danes črtica vidi user posted image user posted image  
Zdej sem se prepričala, da naslednji test naredim v soboto, če ne dobim že prej kakšnega obiska user posted image .
V glavnem držim pesti za vse, ki ste v pričakovanju user posted image  in iskrene čestitke za vse novopečene user posted image
Lp Ž.

(odgovor članu lottyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.2.2010 17:58:28   
aleunam
Anonimna Ž, držim pesti, da bo še enkrat vidiš +.

Punce, jaz mam tudi občutrek, kot da se bo vsak čas vlilo, dejansko mam pa ful močen beli tok. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.2.2010 18:04:29   
latka
Aleunam, jaz imam tudi tak močan beli tok, da so hlačke mokre, pa tudi na papirju sem imela viden tak izcedek, kot je ovulacijska sluz!Me pa boli spodnji del trebuha, pa križ, glavobol je pa minil!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.2.2010 18:13:57   
malajka84
Puce zdj pa pšššššt! Nč se va,m ne bo ulilo!!! Pluski bojo pluski!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.2.2010 18:17:28   
lottyka
No mož prišel domov z dvema testoma in seveda nisem zdržala in enega takoj naredla. Kot kaže bomo danes tri nove user posted image kajti zagledala sva en debel močen plus. Se je izrisal v parih sekundah. Tko da imamo user posted image . Še kar ne morem verjet.

latka in tanjusi stiskam pesti da gremo skupaj k novemberkam, verjamem da vama bo obema uspelo in da je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.2.2010 18:20:28   
tanjusi
No mož prišel domov z dvema testoma in seveda nisem zdržala in enega takoj naredla. Kot kaže bomo danes tri nove  kajti zagledala sva en debel močen plus. Se je izrisal v parih sekundah. Tko da imamo . Še kar ne morem verjet.

latka in tanjusi stiskam pesti da gremo skupaj k novemberkam, verjamem da vama bo obema uspelo in da je to to.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
madonca me mkata tista testa tam v predalu... ne ne smem nardit še morem počakat kak danuser posted image

(a camus)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.2.2010 18:23:42   
latka
lottykauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ne morem verjet, kaj je danes za dneva, naj se tak teden tudi nadaljuje, ne tanjusi?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.2.2010 18:24:37   
tanjusi
lottyka !

Ne morem verjet, kaj je danes za dneva, naj se tak teden tudi nadaljuje, ne tanjusi?

saj se bo boš videla user posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.2.2010 18:25:51   
lottyka
Se bo nadaljeval sem prepričana v to. Kako pravijo slab začetek dober konec, če je bil že začetek februarja bolj slab potem bo konec ves rozast. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.2.2010 18:31:08   
Anonimen
Čestitke lottyka user posted image user posted image user posted image user posted image
tanjusi koliko pa tebi že zamuja?
Jaz prav iz principa nimam nobenega testa doma, ker prav tako ne bi zdržala do sobote. V soboto pa ravno soprog pride domov pa se mi zdi, da ga lahko mal presenetim user posted image
Drugače imam pa tudi jaz precej nenavadno močan izcedek. Sicer sem pri obeh nosečnostih imela šibko vgnezditveno krvavitev, tako, da tudi tokrat ne izključujem te možnosti.
Kako pa gre to z materničnim vratom?
Ž.

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.2.2010 18:39:29   
malajka84
ČESTITAM!!! tk je treba punce...roza naprej....lepo nosečnost vsem trem današnjim veselkam!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?