Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 8:33:51
|
|
|
|
aleunam
|
Poglejte moj album
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 8:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Najprej Aleunam---- za tako lep plusek in vse dobro naprej Pri meni danes malo izcedka,vse skupaj nič.Tako da upam še vedno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:00:55
|
|
|
|
latka
|
Aleunam , čestitke!No to je pravi +!!Čim lepšo in zdravo nosečnost ti želim!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:11:10
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Drugače že imam nekaj otrok in si z možem želiva še enega.Zdaj intenzivno delava na njem 2 krog,bolj tako ne zares pa od junija lansko leto.Je pa pri meni tako da imam na 29-36 dni,tako ,da če štejem najdaljši cikel bi mogla pridet 26.2...jaz upam ,da tale rdečina spodaj nič še ne pomeni ,saj sem imela v prejšnjih nosečnostih vseskozi izcedke,pa sem vseeno lepo donosila. Bom pa zaenkrat pod anonimna bm koliko jih imaš? sva na istem? jaz imam doma dva škratka pa bi še enga tanjuši, da je ne bo teni rr aleunam čestitke, pa naj gre vse po maslu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:15:57
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:16:36
|
|
|
|
malajka84
|
alenuam čestitam!! pa lepo lepo nosečnost ti želim! končno spet ena rozika na seznamčku!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Drugače že imam nekaj otrok in si z možem želiva še enega.Zdaj intenzivno delava na njem 2 krog,bolj tako ne zares pa od junija lansko leto.Je pa pri meni tako da imam na 29-36 dni,tako ,da če štejem najdaljši cikel bi mogla pridet 26.2...jaz upam ,da tale rdečina spodaj nič še ne pomeni ,saj sem imela v prejšnjih nosečnostih vseskozi izcedke,pa sem vseeno lepo donosila. Bom pa zaenkrat pod anonimna bm koliko jih imaš? sva na istem? jaz imam doma dva škratka pa bi še enga Ne ne malo več kot ti.Se spomnite Bloom 1...no toliko jih imam. Drugače mi je pa danes tako čudno slabo,me moti urin naše psičke,ki jo imamo, prav udarja mi v nos, smrdi mi .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:24:21
|
|
|
|
daya
|
Živjo punce! Sem se že javila nekaj časa nazaj. No od takrat dalje sem vas pa pridno spremljala. No danes vam bom pa še jaz spročila lepo novičko, namreč danes sem zagledala 2 črtici in me lahko dodate na seznam. To je bil moj 4 krog. Doma pa imam že 2 punci. Čestitke tudi tebi aleunam, bova šli lahko skupaj med novemberke 2010. A si si že izračunala kdaj imaš rok? No držim pesti še za vse vas ostale, da se nama čim prej pridružite Lep dan vam želim, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:29:02
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Poglejte moj album SUPER !!!!!!!!!!!! BRAVO !!!!!!!!!!! ŽELIM TI LEPIH, ČAROBNIH, ZDRAVIH in da ti čimlepše mine.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:30:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: daya Živjo punce! Sem se že javila nekaj časa nazaj. No od takrat dalje sem vas pa pridno spremljala. No danes vam bom pa še jaz spročila lepo novičko, namreč danes sem zagledala 2 črtici in me lahko dodate na seznam. To je bil moj 4 krog. Doma pa imam že 2 punci. Čestitke tudi tebi aleunam, bova šli lahko skupaj med novemberke 2010. A si si že izračunala kdaj imaš rok? No držim pesti še za vse vas ostale, da se nama čim prej pridružite Lep dan vam želim, Daya o čestitke tudi tebi tudi tebi želim čimlepšo . Ja super punce, le tako naprej, da bo vsaj konec februarja uspešen in obarvan z roza.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:31:32
|
|
|
|
jana84
|
Aleunam in Daya obema res iskrene čestitke , lepo se držte in čuvajte svoje pikice... Teni RR tebi pa močno, močno želim, da bo marca le kaj uspelo... Lottyka, latka držte se in poročajte kako kaj kaže pri vama...Pa seveda da ne pozabim Tanjuši... BOSTINA, Tanjusi ni na seznamu, a je mogoče ven izpadla al kaj?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:38:04
|
|
|
|
phelps
|
Aleunam in Daya, tudi od mene čestitke Še je možnost in čas, da se vam tudi jaz pridružim med novembrke, upam, da bo kmalu odprta tema . Sicer lepo čakam, nič nervozna, ker imam sedaj drugih stvari toliko, ki me zaposlijo. Sem pa pripravljena tudi na -, ker ni nič "drugače". Vse ostale pa: poizkusite se zaposlit z nečim, kar vas razveseljuje, da malo pozabite na skrbi in nervozo. Vem, da ni lahko, ampak vidim, da ste nekatere res na trnih...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:40:05
|
|
|
|
aleunam
|
Hvala za čestitke, upam, da se lahko res veselim. Torej, povzetek: prvi dan zadnje je bil 25.1.2010. Včeraj bi naj ponovno natopila, a je ni bilo. Popoldne sem iz radovednosti naredila test fs duo, oba listka. Nisem mogla verjeti, da so tako majhni, sem bila vajena CBja. No, bilo je moje **** lulanje in tudi kar nekaj vode sem spila, a se je kljub temu na obeh pokazala rahla črtica. Nisem mogla verjeti, zato sem poklicala fanta, da pride pogledat. Itak sva bila vesela, a sem rekla, da je treba zjutraj ponoviti. Rezultat je dokaj močna črtica (ki se je pokazala po nekaj sekundah) na CBju. Slika je v tudi v mojem albumu. Po izračunih na RR naj bi bil PDP 1.11.2010. Malo me je strah, da se ne ponovi IMN, kot je že bila ali bog ne daj SS, ampak mislim zelo pozitivno. Heh, julija se še poročiva, kdo bi si mislil, da bom morala izbirati med nosečniškimi oblekami (sem pa itak med močnejšimi).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:40:30
|
|
|
|
phelps
|
Joj, Aleunam, nočem te strašit, ampak jaz sem imela prav takšno črtico prejšnji mesec na FS, pa potem ni bilo nič. FS ravno ne zaupam, svetujem ti, da narediš še CB.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:42:37
|
|
|
|
phelps
|
hehe, Aleunam, prebrala tvoj zadnji post (sva očitno naenkrat pisali). Če so ti trije testi pokazali +, bo pa menda nekaj na tem Čestitke!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 9:45:36
|
|
|
|
aleunam
|
Hvala, phelps. Jaz še vedno najbolj zaupam CBju oziroma kar krvnemu testu. FS sem prvič poskusila, najprej nisem bila sigurna, da sem ga sploh prav odlepila - tisto varovalo , potem pa le vidim, da je na obeh enako. Upam, da je to to, sploh ker se je črtica takoj izrisala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:04:51
|
|
|
|
jana84
|
Aleunam, mislim da bo kar prav kar domnevaš - torej da si srečka ...In resnično upam da bo tale pikica zdržala ...Boš vidla da bo. sicer pa mislim, da zaradi prednodne IMN lahko kar takoj pokličeš G in te bodo preja naročili na pregled. Mene je sestra zaradi predhodne abrazije odmrlega plodka v 10tednu naročila na pregled že za naslednji teden (takrat bom noseča 5t+4d), običajno pa naročajo kasneje...Tako da kar pohiti s klicem k G!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aleunam in Daya obema res iskrene čestitke Teni RR Super, da je po klavernem začetku tudi februar dobil bolj roza podobo. Jaz se ta mesec sploh ne obremenjujem kaj in kako, ker imam tolk drugega dela, da sploh nimam časa razmišljat. Kar bo pa bo. Bomo kmalu izvedeli . Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:35:23
|
|
|
|
daya
|
Živjo! Punce glede teh rahlih in lažnih črtic vam lahko napišem mojo izkušnjo in še od prijateljice. Namreč jaz verjamem, da lažnih črtic ni, tudi če se pokaže črtica, ki je zelo rahla to pomeni nosečnost, samo je pa dostikrat tako, da M malo zamuja ampak potem vseeno pride, to pomeni da je bil pač zgodnji splav, tako je imela tudi moja sodelavka, to ni nič neobičajnega, saj ženske takrat ko ne planiramo zanositve takih splavov sploh ne opazimo, če prej ne delamo testa, ki pokaže črtico. Tako da jaz mislim, da ste vse ki se vam pokaže četudi rahla in tanka črtica noseče, zdaj je samo vprašanje, katera nosečnost se bo ok razvijala. Jaz sem bila do zdaj 4x noseča, to je moja peta nosečnost in sem naredila že ogromno testov, pa so mi vedno vsi prav kazali od, cb, do bc mini ipd, 2x sem imela prazno vrečko to pomeni da se plod ni razvijal, zato sem bila že tolikokrat noseča. 2 punci pa imam doma, da se ne bo keri čudno zdelo Skratka jaz tudi upam, da se čimprej odpre teme novemberke 2010 in da se nam vse pridružite. Sem pa jaz delala test že kar 3 dni pred pričakovano M in mi je pokazal isto sem naredila tudi prej v 2 nosečnostih in mi je pokazal že 26 dan. Tako da jaz imam rok tam nekje 6.11.2010, aleunam si malo pred mano. Lp, Daya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:39:49
|
|
|
|
jana84
|
daya, tudi jaz se strinjam s tabo! Sem enkrat prej že nekaj o tem govorila, ampak ti si pa zelo lepo napisala...V večini primerov se ženske niti ne zavedajo da so bile noseče...Zakon narave in preživetje sposobnega. Kruto se sliši, ampak bolje je tako, verjemte!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Daya tudi jaz se popolnoma strinjam glede teh črtic. Tudi jaz sem v 1. krogu poskušanja že imela , potem pa je prišla s 5 dnevno zamudo, pa mi drgač nikoli ne zamuja. Sedaj pa sploh ne mislem delat testa. Če mi bo pa zamujala več kot 3 dni, bom pa naredila test - mogoče Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 10:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam pa tak občutek, da ta krog tudsi ne bo uspešen zame. So se mi joške že spihnile. Vedno je tako. Po moje se jajček oplodi, pol se pa vsidra. Ker takrat ko imam ovulacijo, se mi potem joške ful napihenjo in tako ostanejo do par dni pred . Pol gre pa vse v normalno stanje in pride . A ima katera kakšno idejo? Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 11:18:12
|
|
|
|
korinca
|
sproti malo pokukam, da vidim , če so naše pestke dovolj trdne. Vidim, da se proti koncu meseca tale seznemček res vsaj malo bolj roza farba. Torej, vse srečke nosečke, iskrene čestitke, naj vam bo preostalih 8 mesecev lepih, ljubečih, čarobnih in predvsem zdravih.... Za vse, ki še čakate pa močno navijam naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 11:40:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
aleunam - čestitke za končno težko dočakan +!! pikepoke za naprej!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 12:30:11
|
|
|
|
phelps
|
Oila punce! Ja, sem tudi jaz že prebrala glede rahlih in je žalostno, da se lahko zgodi tudi to, da plod umre čisto na začetku, me se pa sploh ne zavedamo tega. Sploh za tiste, ki že dlje poizkušajo in tega ginekologi ne morejo preiskovati. Jaz bom pa kar počakala do nedelje s testom, zadnji dan, ko naj bi prišla moja pa je sobota. Odštevamo, sitno 3
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?