daya
|
Živjo! Punce glede teh rahlih in lažnih črtic vam lahko napišem mojo izkušnjo in še od prijateljice. Namreč jaz verjamem, da lažnih črtic ni, tudi če se pokaže črtica, ki je zelo rahla to pomeni nosečnost, samo je pa dostikrat tako, da M malo zamuja ampak potem vseeno pride, to pomeni da je bil pač zgodnji splav, tako je imela tudi moja sodelavka, to ni nič neobičajnega, saj ženske takrat ko ne planiramo zanositve takih splavov sploh ne opazimo, če prej ne delamo testa, ki pokaže črtico. Tako da jaz mislim, da ste vse ki se vam pokaže četudi rahla in tanka črtica noseče, zdaj je samo vprašanje, katera nosečnost se bo ok razvijala. Jaz sem bila do zdaj 4x noseča, to je moja peta nosečnost in sem naredila že ogromno testov, pa so mi vedno vsi prav kazali od, cb, do bc mini ipd, 2x sem imela prazno vrečko to pomeni da se plod ni razvijal, zato sem bila že tolikokrat noseča. 2 punci pa imam doma, da se ne bo keri čudno zdelo Skratka jaz tudi upam, da se čimprej odpre teme novemberke 2010 in da se nam vse pridružite. Sem pa jaz delala test že kar 3 dni pred pričakovano M in mi je pokazal isto sem naredila tudi prej v 2 nosečnostih in mi je pokazal že 26 dan. Tako da jaz imam rok tam nekje 6.11.2010, aleunam si malo pred mano. Lp, Daya
|