|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
22.2.2010 18:35:12   
jana84
latka, ja pa mogoče pa je nosečnost...potrpežljivost rožice sadi, pravi en pregovor...Če je črtica močnejša kot je bila, pa mogoče da je kaj na tem...Sam upam, da ne boš bankrotirala s temi CB preden bo navpična črtica res močna user posted image in slučajno že rodila vmes user posted image

Tanjuši, tebi pa tud isto kot latki, potrpežljivost, potrpežljivost in še enkrat potrpežljivost...

Ja, meni je zdej lahko govorit, kaj ne? Najraj bi me kam zabrisale! Sej grem, sej grem...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.2.2010 19:57:16   
tanjusi
Tanjuši, tebi pa tud isto kot latki, potrpežljivost, potrpežljivost in še enkrat potrpežljivost...

Ja, meni je zdej lahko govorit, kaj ne? Najraj bi me kam zabrisale! Sej grem, sej grem...

jana 84 lahko tebi govorit user posted image ne sej ne se čisto zavedam tega kar govoriš , sam saj veš , ko je pa tako težko počakat[sm=smiley36.gif

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.2.2010 8:35:31   
jana84
Dobro jutro čakajoče na user posted image !
user posted image za vse vas, ki ste kje v bližini...
Kako smo kaj danes? Kakšna lepa novička? Ste kar malo "Potihnile" tukaj gori...Upam, da niste vse ušle k oktobrkam in novembrkam 2010 in klepetate še kaj tukaj gori! user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.2.2010 8:49:03   
latka
Jutro!

Malce imam danes gužvo v službi, drugače pa še vedno čakam na močnejši+ ali pa bo vsak čas priteklauser posted image !Še vedno imam izcedke take kot med O, druča pa boleč križ, pa tudi jajčniki me špikajo, tak da res ne vem kaj bi to bilo!Ali Cb reagira na kak drug hormon, kaj pa v primeru PCO, kakšen je lahko rezultat?user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.2.2010 9:16:19   
lottyka
Pozdravljene,

Pri meni nič novega. Se pa komaj zadržujem, da mojga že ne pošljem po CB. Še debro da ležim, ker drugače bi ga šla kar sama iskat.

latka žal ne vem če reagira še na kak drug hormon ali kako je v primeru PCO. Ampak ponavadi je bil CB eden najzanesljivejših testov, zdej pa berem da so tudi tu sedaj dvoumni rezultati.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.2.2010 9:31:38   
latka
Ja, saj zato toliko sprašujem, ker prej če ni bilouser posted image je bil jasen minus, pa novedne navpiče črte, niti rahlo vidne, sedaj pa črta je, krepko vidna, ampak je tanka!user posted image
Tak rezultat je imela Ejla prejšnji ciklus(slika v albumu) pa je prišlauser posted image , in kaj zdaj to pomeni?
Jaz imam tudi tako črto, samo user posted image pa ni!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.2.2010 9:35:47   
lottyka
Latka kaj pa če bi probala kakšen drug test in ne CB. Počakaj še kakšen dan in naredi drug test, pa boš videla kje si. Koliko pa ti zamuja?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.2.2010 9:57:18   
latka
Res bom počakala do petka in sprobala kak drug test! Samo upam, da nimam komaj sedaj O(tako pozno), glede na to, koliko je tega izcedka, samo maternični vrat pa je nizko, potem O ne more bit ali??

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.2.2010 11:50:23   
latka
Pa še to, levi jajčnik me tako zelo boli, da groza!Tak primer sem že imela pred 2 leti, ko mi je M zamujala, testi negativni, imela sem pa bolečine na levi strani, pa mi je G ugotovil na UZ, da imam veliko cisto 3,2x4cm, pa sem dobila antibiotike!Upam da se zgodba ni ponovila in da mi ne kaže CB zaradi tega tanko črto!!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.2.2010 13:51:53   
aleunam
Latka, kaj pa samoplačniški krvni test? user posted image  Je 100% in ne 99,9, kot testi. Če te res muči, pojdi na krvnega. Upam, da je to nosečnost in da je/bo vse v redu. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.2.2010 14:57:12   
jana84
hej, aleunam, kako kaj kaže pri tebi? Vidim da imaš danes dan d oziroma dan user posted image ...Upam, da je vse tako kot mora bit! Latka? Lottyka?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.2.2010 17:28:02   
latka
Malo sem brskala po teh albumih na forumu in sem zasledila, da je bilo kaj nekaj primerov s temi novimi CB testi, da so pokazali za las tanko navpično črto in ni pomenila nosečnosti!Me zanima če ste mogoče kaj zvedele, kaj je narobe s temi novi testi, kaj zaznavajo, da se pojavi ta črta, ker prej tega ni bilo!!Mogoče pa gre vseeno za nosečnost?Ma že se mi blede, zdaj sem samo še bolj živčna , rajši bi bil jasen minus, kot pa ta lažen +!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.2.2010 19:48:44   
malajka84
kaj je zdaj punce??? kje je kakna nova nosečka, d akončamo ta seznam v roza barvi?? že kaj novega, je kje kašna črtica??

latka...pejt na krvni tes, boš najbolj vedla kaj pomeni ta črtica, jst glede CB ne vem, mi je pa FS do   zdej skor vedno pokazal rahlo pa mal manj rahkllo črtico, ma je moja G rekla, da še nek drug hormon zaznava..no ne vem...se ne bom obremenjevala....za CB pa ponavad pomeni če je črtica je črtica oziroma plusek....ne vem...sm jst šla tud po albumih gleda:) pa je kr neki zlo tankih pluskov, k pol močni ratajo pri CB testu...tk da ne vem, ampak jst mam občutek, da si user posted image

Punce bodte lepo, pa le javite  lepe novice za konec meseca.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.2.2010 19:57:31   
latka
Jaz pa ne verjamem, ker je črta ravno taka kot je imela Ejla prejšnji ciklus, če pogledaš njen album, pa je potem dobilauser posted image !Pa Bebii navaja tako črtico, pa ni noseča, pa še pri nekom sem vidla ravno isto črto kot je moja, tak da ne vem, res!!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.2.2010 20:04:52   
tanjusi
Jaz pa ne verjamem, ker je črta ravno taka kot je imela Ejla prejšnji ciklus, če pogledaš njen album, pa je potem dobila !Pa Bebii navaja tako črtico, pa ni noseča, pa še pri nekom sem vidla ravno isto črto kot je moja, tak da ne vem, res!!

Latka nehaj paničarit user posted image , koliko testov si že naredila ? Ne sekiraj se, naredi še en test, če bo isto poklči ginekologinjo, kolikor se spomnim je bila tudi pri meni bolj tanka črtica pri tazadnji nosečnosti, sicer se je res končala v osmem tednu , samo to nima veze , pa niti pomislila nisem da nisem noseča.

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.2.2010 20:21:30   
tanjusi
Tak rezultat je imela Ejla prejšnji ciklus(slika v albumu) pa je prišla , in kaj zdaj to pomeni?

pa ne primerjaj se z eno ejlo , ko ti nisi ona in je vsaka ženska drugačna in ima drugačno telo iin drugačne hormone , res no ker boš še samo bolj živčna

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.2.2010 20:38:55   
latka
Ok, razumem, ne bom več paničarila!Sprobala sem 2 testa CB, na ta drugem je bila črta jasno vidna, močna, še zdaj, je pa tanka kot nit!Čakam do petka, pa potem sprobam drugi test!

Kak je pa kaj pri tebi stanje?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.2.2010 20:44:03   
tanjusi
Ok, razumem, ne bom več paničarila!Sprobala sem 2 testa CB, na ta drugem je bila črta jasno vidna, močna, še zdaj, je pa tanka kot nit!Čakam do petka, pa potem sprobam drugi test!

Kak je pa kaj pri tebi stanje?

Ej latka ne me narobe razumet, vem da si živčna sploh če se že tako dolgo trudiš, probaj odmislit, če bo črtica še vedno tanka in če ne bo user posted image se naročaj h ginekologinji sploh če te jajčnik boli , jaz še vedno držm pest zate in mislim da je tako kot mora bit.
Jaz ne vem, user posted image še ni , tudi čakam konec tedna in še enkrat sprobam test , takrat bi se že moglo pokazat če bo kaj ... verjemi da mislim nate latka in držim pesti user posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.2.2010 20:57:07   
latka
Saj ti nič ne zamerim, vem da smo vse že rahlo nestrpne, še posebej tiste, ki se trudimo že dalj časa!
Ravno zato me pa jezi, ker sem pred leti zagledala pravi močan + na testu, in ta plus bo septembra postal šolarček!

Vztrajajmo, upajmo, pa ni vrag, da enkrat ne bouser posted image !!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.2.2010 20:59:42   
Anonimen
Zdravo punce,berem  oz.spremljam vas že dolgo časa ,sedaj bi se pa vključila med vas.No saj sem se že ene 2x.Test CB ,ki je kazal tanko črtico sem danes ponovila in kaže enako,zdajle pa sem dobila že rdeč izcedek in mislim ,da je CB lažna.Sem poskusila tudi s BC in se je tudi poznala črtica,medtem ,ko FS ni kazal nič.

Drugače že imam nekaj otrok in si z možem želiva še enega.Zdaj intenzivno delava na njem 2 krog,bolj tako ne zares pa od junija lansko leto.Je pa pri meni tako da imam user posted image na 29-36 dni,tako ,da če štejem najdaljši cikel bi mogla pridet 26.2...jaz upam ,da tale rdečina spodaj nič še ne pomeni ,saj sem imela v prejšnjih nosečnostih vseskozi izcedke,pa sem vseeno lepo donosila.

Bom pa zaenkrat pod anonimna bm

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.2.2010 21:12:46   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

hej, aleunam, kako kaj kaže pri tebi? Vidim da imaš danes dan d oziroma dan user posted image ...Upam, da je vse tako kot mora bit! Latka? Lottyka?

Danes bi morala priti user posted image , pa je na srečo ni bilo. Jutri naredim test in poročam. user posted image

Kar se tiče testov... Meni se zdi noro, da so občutljivi na vrednost bHCG manj kot 40, ko pa je ravno to meja za določitev nosečnosti. Čemu torej občutljivost na manj, potem pa pokažejo lažen +? Seveda potem vsaka upa, da je to dejansko nosečnost... Nesmiselno. user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.2.2010 22:25:59   
mojamura
alenuam, tanjusi in vse ostale....držim pestiuser posted image ....moj D dan je pa 1.3. - bomo videli kako bo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.2.2010 22:37:55   
lottyka
latka pozabi na ta test in naredi novega. Ne obremenjuj se več z njim. Vzemi kaj drugega kot CB in probaj ponovno.

tanjusi držim pesti da je ne dočakaš.

aleunam tudi zate držim pesti da jutri nalulaš en močen in debel + ali user posted image .

pri meni nič novega, belina. Ne vem, res imam tak močen občutek da nama je uspelo tokrat. Upam da se ne motim. Jutri mož prinese test in ga bova delala v verjetno četrtek. Prsi ki pri meni vedno najavljajo M me še vedno nič ne bolijo, edino mal me je začelo špikat v njih, kar pa tud  malo ni podobno tistemu pred M. Tko da upam na najboljše.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
24.2.2010 6:48:55   
Teni_
Moja user posted image  je včeraj prišla in se selim v marec.user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
24.2.2010 8:26:15   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image user posted image
10.02. Arual (28. krog)user posted image user posted image

10.02. DIANE (x.krog)user posted image user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)user posted image user posted image
14.02. KOLIBRI (3.krog)user posted image user posted image
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)user posted image user posted image
16.02. pika555 (2.krog)user posted image user posted image
17.02. jana_k (4.krog)user posted image
19.02. pinkalonca (14.krog)user posted image user posted image
20.02. ribica81 (5.krog)user posted image user posted image
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)user posted image user posted image
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
26.2. anonimna bm (2.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:4

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?