Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.2.2010 18:35:12
|
|
|
|
jana84
|
latka, ja pa mogoče pa je nosečnost...potrpežljivost rožice sadi, pravi en pregovor...Če je črtica močnejša kot je bila, pa mogoče da je kaj na tem...Sam upam, da ne boš bankrotirala s temi CB preden bo navpična črtica res močna in slučajno že rodila vmes Tanjuši, tebi pa tud isto kot latki, potrpežljivost, potrpežljivost in še enkrat potrpežljivost... Ja, meni je zdej lahko govorit, kaj ne? Najraj bi me kam zabrisale! Sej grem, sej grem...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.2.2010 19:57:16
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjuši, tebi pa tud isto kot latki, potrpežljivost, potrpežljivost in še enkrat potrpežljivost... Ja, meni je zdej lahko govorit, kaj ne? Najraj bi me kam zabrisale! Sej grem, sej grem... _____________________________ jana 84 lahko tebi govorit ne sej ne se čisto zavedam tega kar govoriš , sam saj veš , ko je pa tako težko počakat[sm=smiley36.gif
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 8:35:31
|
|
|
|
jana84
|
Dobro jutro čakajoče na ! za vse vas, ki ste kje v bližini... Kako smo kaj danes? Kakšna lepa novička? Ste kar malo "Potihnile" tukaj gori...Upam, da niste vse ušle k oktobrkam in novembrkam 2010 in klepetate še kaj tukaj gori!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 8:49:03
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Malce imam danes gužvo v službi, drugače pa še vedno čakam na močnejši+ ali pa bo vsak čas pritekla !Še vedno imam izcedke take kot med O, druča pa boleč križ, pa tudi jajčniki me špikajo, tak da res ne vem kaj bi to bilo!Ali Cb reagira na kak drug hormon, kaj pa v primeru PCO, kakšen je lahko rezultat?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 9:16:19
|
|
|
|
lottyka
|
Pozdravljene, Pri meni nič novega. Se pa komaj zadržujem, da mojga že ne pošljem po CB. Še debro da ležim, ker drugače bi ga šla kar sama iskat. latka žal ne vem če reagira še na kak drug hormon ali kako je v primeru PCO. Ampak ponavadi je bil CB eden najzanesljivejših testov, zdej pa berem da so tudi tu sedaj dvoumni rezultati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 9:31:38
|
|
|
|
latka
|
Ja, saj zato toliko sprašujem, ker prej če ni bilo je bil jasen minus, pa novedne navpiče črte, niti rahlo vidne, sedaj pa črta je, krepko vidna, ampak je tanka! Tak rezultat je imela Ejla prejšnji ciklus(slika v albumu) pa je prišla , in kaj zdaj to pomeni? Jaz imam tudi tako črto, samo pa ni!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 9:35:47
|
|
|
|
lottyka
|
Latka kaj pa če bi probala kakšen drug test in ne CB. Počakaj še kakšen dan in naredi drug test, pa boš videla kje si. Koliko pa ti zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 9:57:18
|
|
|
|
latka
|
Res bom počakala do petka in sprobala kak drug test! Samo upam, da nimam komaj sedaj O(tako pozno), glede na to, koliko je tega izcedka, samo maternični vrat pa je nizko, potem O ne more bit ali??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 11:50:23
|
|
|
|
latka
|
Pa še to, levi jajčnik me tako zelo boli, da groza!Tak primer sem že imela pred 2 leti, ko mi je M zamujala, testi negativni, imela sem pa bolečine na levi strani, pa mi je G ugotovil na UZ, da imam veliko cisto 3,2x4cm, pa sem dobila antibiotike!Upam da se zgodba ni ponovila in da mi ne kaže CB zaradi tega tanko črto!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 13:51:53
|
|
|
|
aleunam
|
Latka, kaj pa samoplačniški krvni test? Je 100% in ne 99,9, kot testi. Če te res muči, pojdi na krvnega. Upam, da je to nosečnost in da je/bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 14:57:12
|
|
|
|
jana84
|
hej, aleunam, kako kaj kaže pri tebi? Vidim da imaš danes dan d oziroma dan ...Upam, da je vse tako kot mora bit! Latka? Lottyka?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 17:28:02
|
|
|
|
latka
|
Malo sem brskala po teh albumih na forumu in sem zasledila, da je bilo kaj nekaj primerov s temi novimi CB testi, da so pokazali za las tanko navpično črto in ni pomenila nosečnosti!Me zanima če ste mogoče kaj zvedele, kaj je narobe s temi novi testi, kaj zaznavajo, da se pojavi ta črta, ker prej tega ni bilo!!Mogoče pa gre vseeno za nosečnost?Ma že se mi blede, zdaj sem samo še bolj živčna , rajši bi bil jasen minus, kot pa ta lažen +!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 19:48:44
|
|
|
|
malajka84
|
kaj je zdaj punce??? kje je kakna nova nosečka, d akončamo ta seznam v roza barvi?? že kaj novega, je kje kašna črtica?? latka...pejt na krvni tes, boš najbolj vedla kaj pomeni ta črtica, jst glede CB ne vem, mi je pa FS do zdej skor vedno pokazal rahlo pa mal manj rahkllo črtico, ma je moja G rekla, da še nek drug hormon zaznava..no ne vem...se ne bom obremenjevala....za CB pa ponavad pomeni če je črtica je črtica oziroma plusek....ne vem...sm jst šla tud po albumih gleda:) pa je kr neki zlo tankih pluskov, k pol močni ratajo pri CB testu...tk da ne vem, ampak jst mam občutek, da si Punce bodte lepo, pa le javite lepe novice za konec meseca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 19:57:31
|
|
|
|
latka
|
Jaz pa ne verjamem, ker je črta ravno taka kot je imela Ejla prejšnji ciklus, če pogledaš njen album, pa je potem dobila !Pa Bebii navaja tako črtico, pa ni noseča, pa še pri nekom sem vidla ravno isto črto kot je moja, tak da ne vem, res!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:04:52
|
|
|
|
tanjusi
|
Jaz pa ne verjamem, ker je črta ravno taka kot je imela Ejla prejšnji ciklus, če pogledaš njen album, pa je potem dobila !Pa Bebii navaja tako črtico, pa ni noseča, pa še pri nekom sem vidla ravno isto črto kot je moja, tak da ne vem, res!! Latka nehaj paničarit , koliko testov si že naredila ? Ne sekiraj se, naredi še en test, če bo isto poklči ginekologinjo, kolikor se spomnim je bila tudi pri meni bolj tanka črtica pri tazadnji nosečnosti, sicer se je res končala v osmem tednu , samo to nima veze , pa niti pomislila nisem da nisem noseča.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:21:30
|
|
|
|
tanjusi
|
Tak rezultat je imela Ejla prejšnji ciklus(slika v albumu) pa je prišla , in kaj zdaj to pomeni? pa ne primerjaj se z eno ejlo , ko ti nisi ona in je vsaka ženska drugačna in ima drugačno telo iin drugačne hormone , res no ker boš še samo bolj živčna
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:38:55
|
|
|
|
latka
|
Ok, razumem, ne bom več paničarila!Sprobala sem 2 testa CB, na ta drugem je bila črta jasno vidna, močna, še zdaj, je pa tanka kot nit!Čakam do petka, pa potem sprobam drugi test! Kak je pa kaj pri tebi stanje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:44:03
|
|
|
|
tanjusi
|
Ok, razumem, ne bom več paničarila!Sprobala sem 2 testa CB, na ta drugem je bila črta jasno vidna, močna, še zdaj, je pa tanka kot nit!Čakam do petka, pa potem sprobam drugi test! Kak je pa kaj pri tebi stanje? Ej latka ne me narobe razumet, vem da si živčna sploh če se že tako dolgo trudiš, probaj odmislit, če bo črtica še vedno tanka in če ne bo se naročaj h ginekologinji sploh če te jajčnik boli , jaz še vedno držm pest zate in mislim da je tako kot mora bit. Jaz ne vem, še ni , tudi čakam konec tedna in še enkrat sprobam test , takrat bi se že moglo pokazat če bo kaj ... verjemi da mislim nate latka in držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:57:07
|
|
|
|
latka
|
Saj ti nič ne zamerim, vem da smo vse že rahlo nestrpne, še posebej tiste, ki se trudimo že dalj časa! Ravno zato me pa jezi, ker sem pred leti zagledala pravi močan + na testu, in ta plus bo septembra postal šolarček! Vztrajajmo, upajmo, pa ni vrag, da enkrat ne bo !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 20:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce,berem oz.spremljam vas že dolgo časa ,sedaj bi se pa vključila med vas.No saj sem se že ene 2x.Test CB ,ki je kazal tanko črtico sem danes ponovila in kaže enako,zdajle pa sem dobila že rdeč izcedek in mislim ,da je CB lažna.Sem poskusila tudi s BC in se je tudi poznala črtica,medtem ,ko FS ni kazal nič. Drugače že imam nekaj otrok in si z možem želiva še enega.Zdaj intenzivno delava na njem 2 krog,bolj tako ne zares pa od junija lansko leto.Je pa pri meni tako da imam na 29-36 dni,tako ,da če štejem najdaljši cikel bi mogla pridet 26.2...jaz upam ,da tale rdečina spodaj nič še ne pomeni ,saj sem imela v prejšnjih nosečnostih vseskozi izcedke,pa sem vseeno lepo donosila. Bom pa zaenkrat pod anonimna bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 21:12:46
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana84 hej, aleunam, kako kaj kaže pri tebi? Vidim da imaš danes dan d oziroma dan ...Upam, da je vse tako kot mora bit! Latka? Lottyka? Danes bi morala priti , pa je na srečo ni bilo. Jutri naredim test in poročam. Kar se tiče testov... Meni se zdi noro, da so občutljivi na vrednost bHCG manj kot 40, ko pa je ravno to meja za določitev nosečnosti. Čemu torej občutljivost na manj, potem pa pokažejo lažen +? Seveda potem vsaka upa, da je to dejansko nosečnost... Nesmiselno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 22:25:59
|
|
|
|
mojamura
|
alenuam, tanjusi in vse ostale....držim pesti ....moj D dan je pa 1.3. - bomo videli kako bo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 23.2.2010 22:37:55
|
|
|
|
lottyka
|
latka pozabi na ta test in naredi novega. Ne obremenjuj se več z njim. Vzemi kaj drugega kot CB in probaj ponovno. tanjusi držim pesti da je ne dočakaš. aleunam tudi zate držim pesti da jutri nalulaš en močen in debel + ali . pri meni nič novega, belina. Ne vem, res imam tak močen občutek da nama je uspelo tokrat. Upam da se ne motim. Jutri mož prinese test in ga bova delala v verjetno četrtek. Prsi ki pri meni vedno najavljajo M me še vedno nič ne bolijo, edino mal me je začelo špikat v njih, kar pa tud malo ni podobno tistemu pred M. Tko da upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 6:48:55
|
|
|
|
Teni_
|
Moja je včeraj prišla in se selim v marec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 24.2.2010 8:26:15
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?