jana84
|
Hejla punce! Ne se preveč obremenjevat s temi šibkimi črticami...Se bodo že pojačale. Glede zamujanja 2tedna in kljub pozitivnemu testu pa M, pa naj vam omenim le to, da je to lahko tudi dejansko nosečnost bila in pride do SS, še preden se popolnoma zavemo, da smo ...Jaz sem v prvi kljub + na CB (bolj rahla pokončna črtica) potem v 5t+5d splavila...Ja, če ne bi delala testerja, bi mislila, da mi pač M toliko zamuja. Tako da te "lažne" črtice mogoče le niso lažne, ampak zaznajo majhno količino hormona, in se potem hitro konča...Sem zakomplicirano napisala, ampak mislim da razumete. Sicer pa imamo mi spet dež , HB je bilo včeraj lepo vremo in smo šli malo na sneg, da je naš sinko užival, ko smo ga s sankami okrog vozili... Jaz se počutim fajn, razen mojega vnetega grla, prehlajenega nosu in kašlja, ki me draži, predvsem ponoči...Ja, zvečer dobim osebno dostavo na dom Ospen (mami je zdravnica tako da ona vse poštima - sem ji pa morala povedat za , čeprav nisem še nameravala, ker mi je hotela neke druga zdravila predpisat, ki pa jih ne sme)... Nosečniški znakci: taki kot jih opisujete tudi ve druge- boleče prsi, občasno špikanje v trebuhu in povečan izcedek. Ja izcedek je tak kot okrog O...Nimam nekih groznih nosečniških znakov, pa HB, saj se mi tiste slabosti nič kaj ne dopadejo in upam, da se me izognejo v velikem loku. No, malo utrujena sem še, ampak, to je tudi zaradi bolezni... Lepo se imejte punce in komaj čakam, da se še kakšna rozika pridruži tukaj na seznamu!