|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
20.2.2010 10:40:49   
aleunam
BLOOM, zelo lepe črtice, sploh zadnja! user posted image  Čestitke!

Latka in Tanjusi, upam, da je to to! Držim pesti. Sicer pa sem jaz na približno istem, sploh izcedek mam povečan, pa prsa me bolija, ampak mislim, da bo kar user posted image . Upam, da ne.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
20.2.2010 11:35:01   
latka
Ja upam, da bomo res končno vse srečkeuser posted image , pa da ti znaki ne napovedujejouser posted image !
Vsake toliko časa grem na wc, ker imam občutek, da se mi je vlila, pa razen belega izcedka ni nič krvi!
Zakaj sem sploh včeraj sprobala CB, zdaj me ta rahla črtica samo bega, ne verjamem da bi bila user posted image , strah me je pa, da ne bi bila mogoče IMN glede na to, da imam neprehodne jajcevode!
Stiskam pesti, da vsaj vama uspe zagledat močan+!user posted image

Pa še to, če je ta CB tako občutljiv, da zaznava samo noseč. hormon, zakaj imajo potem nekatere tanko navpično črto, potem pa vseeno prideuser posted image , ker se spomnim, da so prejšnji CB meni vedno pokazal samo močan minus, nobene slabo vidne navpične črteuser posted image !!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
20.2.2010 12:23:16   
tanjusi
Zakaj sem sploh včeraj sprobala CB, zdaj me ta rahla črtica samo bega, ne verjamem da bi bila , strah me je pa, da ne bi bila mogoče IMN glede na to, da imam neprehodne jajcevode!
Stiskam pesti, da vsaj vama uspe zagledat močan+!

Še vedno je možno da si noseča ,navijam zate in držim pesti zateuser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
20.2.2010 14:46:02   
lottyka
Punce evo pa sem jaz tud pristala na rahli črtici. To je še negativno, ker je res res zelo rahla in tako rahlim črticam pač ne verjamem  ampak vseeno mi je srce kar malo poskočilo. Tako da ne vem kaj je sedaj to. Držte pesti da bo čez par dni močnejša. Do M je še 3-5 dni. Delala sem samo zato ker sem sredi viroze in bi rada vzela kak tablet, da si malo olajšam tole ampak sem rekla da probam prej test, predno se kasneje tolčem po glavi. Tko da tableti odpadejo dokler se tole ne razjasni. Ko bi le bilo. Znakom nimam nobenih, razen izcedkov v veliki količini, kar pripisujem virozi in pa špikanje. Ampak znaki so tako tako, jih imam zdej manj kot pa 2 meseca nazaj. Sem dodala sliko v album ampak mava mal slabši fotoaparat, tko da vidim da niso ravno ostre. A še katera vidi črtico al men domišljija dela?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
20.2.2010 15:03:05   
tanjusi
lottyka želim da se druga črtica še okrepi je pa res slika bolj slaba tako da ne vem....user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
20.2.2010 15:42:49   
latka
Stiskam pesti da bo črtica čez par dni res močnejša!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
20.2.2010 15:45:53   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Punce evo pa sem jaz tud pristala na rahli črtici. To je še negativno, ker je res res zelo rahla in tako rahlim črticam pač ne verjamem  ampak vseeno mi je srce kar malo poskočilo. Tako da ne vem kaj je sedaj to. Držte pesti da bo čez par dni močnejša. Do M je še 3-5 dni. Delala sem samo zato ker sem sredi viroze in bi rada vzela kak tablet, da si malo olajšam tole ampak sem rekla da probam prej test, predno se kasneje tolčem po glavi. Tko da tableti odpadejo dokler se tole ne razjasni. Ko bi le bilo. Znakom nimam nobenih, razen izcedkov v veliki količini, kar pripisujem virozi in pa špikanje. Ampak znaki so tako tako, jih imam zdej manj kot pa 2 meseca nazaj. Sem dodala sliko v album ampak mava mal slabši fotoaparat, tko da vidim da niso ravno ostre. A še katera vidi črtico al men domišljija dela?

jst jo vidim user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
20.2.2010 16:32:49   
malajka84
MOČNO MOČNO DRŽIM PESTI ZA VSE VAS PUNCE, KI SO SE VAM NEKE RAHLE ČRTICE PRIKAZALE, LE GLEJTE, D AIZ NJIH NASTANEJO MOČNE....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
20.2.2010 17:00:51   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

MOČNO MOČNO DRŽIM PESTI ZA VSE VAS PUNCE, KI SO SE VAM NEKE RAHLE ČRTICE PRIKAZALE, LE GLEJTE, D AIZ NJIH NASTANEJO MOČNE....user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
20.2.2010 18:56:11   
Anonimen
Go lottyka go user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.2.2010 0:06:15   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

lottyka,pogledaj moj album,čisto ista črtica kot moja! ( 1 spodaj,isto je narejen pred izostankom)
Tudi jaz jo vidim user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim,da lahko ti ČESTITAM!!!!!!!!!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.2.2010 8:27:59   
latka
Jutro!

Kje so kakšni pluski? Jaz sem tudi še vedno brezuser posted image pa upam da bom tako tudi nadalnjih 9 mesecevuser posted image !
Znaki isti, temp. malenkost višja, samo na FF mi ne izriše črte kdaj bi naj bila O, ker imam nižjo temp. že drugi ciklus, glede na predhodnje cikluse!Možno da imam spet neke težave s hormončki, ker imam zraven neprehod. jajcevodov še PCO, in zato verjetno ta CB tudi nekaj zaznava, samo ne tisto, kar bi moralouser posted image !

Tanjusi, kdaj boš sprobala kak test?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.2.2010 8:35:27   
tanjusi
Tanjusi, kdaj boš sprobala kak test?

Latka koliko pa je od zadnje user posted image . Jaz sem imela v novembru ssuser posted image , potem je prišlauser posted image po 28dneh, naslednja čez 21 dni in ta zadnja čez 22 dni ... tako da glede na ta zadnja 2 cikla je sedaj že 23 dni , kdaj je bila o nisem čisto prepričana , bom pa kupila jutri one testerje za 3e dva komada in po vsej verjetnosti jutri sprobala , če me kaj prej ne presenetiuser posted image .
Latka ti pa le pozitivno in ne razmišljaj o negativnih scenarijihuser posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.2.2010 8:56:51   
latka
Saj ne bi, samo kaj ko bo junija že 3 leta odkar poskušava zanosit in tolikokrat sem že bila razočarana, da sedaj ne bi mogla verjeti, če bi se mi pojavil +!Prvič sem zanosila brez težav v 4 ciklusu, pa nisem imela nobenih znakov razen zamujanjauser posted image pa bolečih bradavic!Sedaj pa imam vsakič nešteto znakov, potem pa vseeno prideuser posted image !!
Danes je 42 dan od zadnje M, prejšnji ciklus je tudi bil dolg 43 dni, imam bolj pozne O, tam med 20-22 dnem ciklusa!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.2.2010 10:56:59   
phelps
Dobro jutro punce!

Je kakšna rahla črtica postala debela močna črtica? Upam in verjamem, da je tako! Komaj čakam, da sporočite vesele novice, do takrat pa držim pesti!

Lep dan in naj bo s soncem obsijan! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.2.2010 10:59:30   
lottyka
Dobro jutro vsem,

hvala vsem ki držite pesti. Evo nisem mogla zdržat in sem naredila še drugi test in spet rahla črtica. Zdej ga pa ne kupim pred sredo ali četrtkom upam da zdržim do takrat. Prav tako kot jaz tud mož ne verjame tej črtici, ker tako črtico sva imela že ene 5 let nazaj, takrat mi je zamujala 2 tedna in je potem prišla. Tako da v kolikor me prej M ne preseneti delam test v sredo ali četrtek.

Latka Boš vidla da bo. Mislim da je BT kar zanesljiva in če je še vedno visoka sem prepričana da bo.

Tanjusi držim pesti da ti v ponedeljek pokaže dve debeli močni črtici  user posted image .

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
21.2.2010 18:38:08   
pikizenc
Se vidi, da je bil tok lep dan, ker je bolj samotno na forumu. Pa saj je prav tako user posted image  Je bilo že čist pomladno in meni tkooooo luštno.Tak lep dan bi mi sam še kakšen plusek polepšal, pa smo zaenkrat na žalost kr na - . Tako, da zdej čakam user posted image  user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.2.2010 8:45:04   
latka
Jutro!

Sem malce slabše volje, kajti danes mi je BT padla in mislim da se bo čez dan tudi pojavilauser posted image !Potihem sem res upala, da pa tista rahla črtica na CB, ki je še vedno vidna, danes postane močnejša, vendar izgleda, da bo potrebno v nove boje!Sicer pa še vedno ne vem točno kdaj je bila O(imela sem ogromno plodne sluzi-O bi naj bila že pred 20 dnevi), če je sploh bila!user posted image
Tanjusi in lottyka stiskam pesti, da se vama pojavi močan+!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.2.2010 9:27:11   
jana84
Hejla punce!

Ne se preveč obremenjevat s temi šibkimi črticami...Se bodo že pojačale.
Glede zamujanja 2tedna in kljub pozitivnemu testu pa M, pa naj vam omenim le to, da je to lahko tudi dejansko nosečnost bila in pride do SS, še preden se popolnoma zavemo, da smo user posted image ...Jaz sem v prvi user posted image kljub + na CB (bolj rahla pokončna črtica) potem v 5t+5d splavila...Ja, če ne bi delala testerja, bi mislila, da mi pač M toliko zamuja. Tako da te "lažne" črtice mogoče le niso lažne, ampak zaznajo majhno količino hormona, in se user posted image potem hitro konča...Sem zakomplicirano napisala, ampak mislim da razumete.

Sicer pa imamo mi spet dež user posted image , HB je bilo včeraj lepo vremo in smo šli malo na sneg, da je naš sinko užival, ko smo ga s sankami okrog vozili...

Jaz se počutim fajn, razen mojega vnetega grla, prehlajenega nosu in kašlja, ki me draži, predvsem ponoči...Ja, zvečer dobim osebno dostavo na dom Ospen (mami je zdravnica tako da ona vse poštima - sem ji pa morala povedat za user posted image , čeprav nisem še nameravala, ker mi je hotela neke druga zdravila predpisat, ki pa jih user posted image ne sme)...
Nosečniški znakci: taki kot jih opisujete tudi ve druge- boleče prsi, občasno špikanje v trebuhu in povečan izcedek. Ja izcedek je tak kot okrog O...Nimam nekih groznih nosečniških znakov, pa HB, saj se mi tiste slabosti nič kaj ne dopadejo in upam, da se me izognejo v velikem loku. No, malo utrujena sem še, ampak, to je tudi zaradi bolezni...

Lepo se imejte punce in komaj čakam, da se še kakšna rozika pridruži tukaj na seznamu!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.2.2010 12:03:30   
lottyka
En lep pozdrav vsem,

latka upam da kljub vsemu vseeno ne dočakaš user posted image . Dokler ne priteče je še upanje.

tanjusi kaj novic? držim pesti da se pokažeta user posted image .

Pikizenc user posted image user posted image user posted image držim pesti za naslednji krog.

jana84 ja sedaj tud jaz premišljujem o tem, da je bilo to tko kot si napisala. Ampak vseeno mi je edino čudno to, da sem test delala šele po 10 dneh zaostanka, ker po pravici sploh nisem opazila da mi zamuja, ker mi nosečnost ni padla na kraj pamet in je pokazalo šibko črtico. Potem pa smo kupli še 3 teste in na dveh je bila šibka črtica eden pa je pokazal negativno. Tko da sploh nisva vedela pri čem sva. Potem čez par dni pa je pritekla v vsej svoji veličini. Zato so še danes zame šibke črtice negativno. Ampak vseeno glede na to da mi niti še ne zaostaja bom kar še malo počakala predno se začnem veseliti.

Pri meni drugače nič novega, razen da imam zaradi viroze bolniško podaljšano še za ta teden. Tako da bom kar lepo v postelji z čajem v rokah. Znakov da bi M kmal prišla nimam, mene vedno pred M začnejo bolet prsi, zadnje dva dni se jih moj niti dotaknit ne sme, zdej pa nič. Tko da mož zdej skoz kontrolira če me že kaj bolijo user posted image . Ampak to se lahko še vse spremeni čez noč. Močno upam da user posted image tokrat le ne dočakamo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.2.2010 16:09:33   
tanjusi
NIsem zdržala in sem kupila tista dva testa za 3e in sem morala enega sprobat, bila je res ena zeelo šibka črtica vidna samo na svetlobi... bom počakala do konca tedna in takrat še enkrat sprobala , če se prej ne zgodi user posted image .
Drugače mi je pa zelo zanimivo to , da mi od včeraj smrdi kapučino , kave ne pijem že dve leti, sem pa zato popila dva do tri kapučine na dan , no in od včeraj nobenega in se mi ga tudi ne zahoče... to mi je zelo sumljivouser posted image .
Bomo videli kaj bo ... drugače pa latka jaz sem si ene tri dni merila bt in sem rekla da ne bom več.. prvi dan 36.8 naslednji dan 37.2 in tretji dan 36.9to je bilo prejšnji teden in se sploh ne zanesem več na touser posted image

(a camus)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.2.2010 16:13:40   
Anonimen
tanjusi, ne zanašaj se na te rahle črtice, sploh ne pri testu first sign. meni je že nekajkrat pokazal rahlo črtico pa nisem bila user posted image . nebi te rada spravila v slabo voljo, samo preventivno ti povem svoje izkušnje user posted image vsekakor pa upam da bi pri tebi ni tako in zagledaš čez par dni zelo močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav tako vse ostale user posted image

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.2.2010 16:24:36   
tanjusi
tanjusi, ne zanašaj se na te rahle črtice, sploh ne pri testu first sign. meni je že nekajkrat pokazal rahlo črtico pa nisem bila  . nebi te rada spravila v slabo voljo, samo preventivno ti povem svoje izkušnje  vsekakor pa upam da bi pri tebi ni tako in zagledaš čez par dni zelo močne  prav tako vse ostale 

se povsem strinjam in se niti ne obremenjujem s tem , sploh pa mislim da je prehitro in bo res pametno še malo počakatuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.2.2010 17:14:34   
lottyka
Tanjusi upam da bodo črtice kasneje močnejše. FS res kaže neke tanke črtice tudi pri negativnem rezultatu. Ampak za 3 eur dva testa je tudi baby check mini, tako da ne vem katerega si kupila. Ampak vsekakor držim pesti da se bodo okrepile. Še tri dni do odločilnega testa pri meni, že odštevam. Upam da me user posted image ne preseneti.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.2.2010 18:14:03   
latka
Moja navpična črtica je na CB malo bolj vidna kot prejšnjič, samo se ni odebelila kot je vodoravna črtica, torej sklepam, da ni nosečnosti in lahko pričakujemuser posted image , ne vem zakaj se potem sploh pojavlja ta navpična, če ni nosečnosti!Zanesljivost pa taka!user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?