|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
18.2.2010 15:33:40   
tanjusi
No moje zaenkrat še ni, samo občutek je, kot da se mi bo vsak čas vlila!Imam pa bolečine v križu, pa boleče jajčnike, beli tok, tak da mislim da nisem , samo danes je 15 dni po O, BT pa je še ista!

midve imava zelo podobne znake, tudi pri meni je bt še vedno kar precej visoka... če me prej ne preseneti bom test delala v ponedeljek ...kdaj pa ti ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.2.2010 15:52:08   
latka
Tanjusi, kdaj pa ti (ne)pričakuješuser posted image ?Jaz bi po izračunih morala dobit danes ali pa jutri, vendar imam spet tak neredne cikluse, da si težko izračunam sploh O in pa M!Počakam še par dni, pa potem probam test, če prej ne prideuser posted image !Prejšnja M je bila bolj šibka, pa tudi krivulja BT zadnjih nekaj ciklusov ni tako izrazita, kot je bila prej, namreč po O je bila T vedno nad 37, sedaj pa imam na splošno nižjo!!user posted image
Želim ti, da zagledaš magični+, jaz pa ne upam preveč, ker po skoraj 3 letih poskušanja še vedno nisem drugič zanosila!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.2.2010 15:57:51   
tanjusi
jaz imam tudi tako zmešane cikle , zadnja dva sta bila zeeelo kratka in sedaj se mi zdi da je bila o malo pozneje kolikor sem merila bt , tak da če je do vikenda ne dočakam bom tam kje v nedeljo ponedeljek probala z testom ...vendar spet vprašanje kdaj je bila o ....

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.2.2010 8:23:08   
lidik
hej punce, kaj novega tukaj? dejte no sporočit kakšno veselo novičko, da se februar le ne bo tako modro končal kot se je začel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.2.2010 8:42:20   
korinca
ja, naj bo modro v glavah, pa roza na papirju..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.2.2010 9:18:37   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

ja, naj bo modro v glavah, pa roza na papirju..

pod temle se pa tudi jaz podpišem, korinica dobro si to povedala.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.2.2010 9:20:50   
pinkalonca
Na žalost ne bom prispevala roza barve na seznam, ker me je danes zjutraj zvesto obiskala moja predraga user posted image Selim se med marčevke, še vedno pa držim pesti, da se vseeno vsaj zadnji teden februarja obarva roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno vsem!!!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
19.2.2010 9:45:08   
latka
Pinkaloncauser posted image user posted image user posted image !

Moje user posted image danes še ni, BT je še ista, imam pa zelo boleč križ pa bolečine na levi strani!
Ne vem kakšne so vaše izkušnje s temi novimi CB testerji, ker sem namreč danes vseeno enega sprobala po dolgem času, sedaj sem pa še vedno v dvomih, ker nimam izrazite navpične črte, je sicer zelo zelo slabo vidna, zato bom počakal še 3 dni če me prej ne presenetiuser posted image , ker sem že enkrat prej tudi videla neko navpično črto, pa je nato vseeno prišla M, tako kot je imela Ejla!Zato ne upam na nič, ker niti sigurno ne vem, če je bila O takrat kot sem mislila, pred 16 dnevi, pa spet imam povečan izcedek!!user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
19.2.2010 9:47:28   
jana84
ajmene, pinkalonca...Želim ti veliko optimizma in uspeha v marcu...saj bo. user posted image

No, kako bo kaj z rozikami? Tale februar zgleda res bolj klavrno!

Mi smo kar v redu: razen tega da sem prehlajena in me boli grlo, pa še kašljat sem se lotila...Uf, bo treba hitro pozdravt tale prehlad, da ne bo pikici kaj škodlo!
Pa prsi me bolijo za ponoret, še predvsem ponoči ko me naš razgrajač brca v njih user posted image Drugač pa počutje zaenkrat brez kakršnih koli slabosti ali česa podobnega hvala bogu!

Latka pa poskusi kakšen drugi tester, mogoče ti bo boljš pokazal...Nikol ne moreš vedet kakšen tester bolj ustreza tvojemu hormonskemu stanju...Ko sem jaz v prvi nosečnosti delala CB je tud meni pokazalo zeloooooo šibko drugo črtico, potem sem v dveh nadaljnjih nosečnostih uporabila BCmini in je bila črtica zelo izrazita, zdaj pa sem uporabila tester iz Müllerja in je bla črtica tako, najprej zelo švoh, če pa zdej pogledam test je pa zelo izrazita, ampak saj veste da ni več merodajno!
Ampak načeloma Latka če je črtica se nekaj vendarle dogaja s tvojimi hormončki!

< Sporočilo je popravil jana84 -- 19.2.2010 9:50:37 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
19.2.2010 11:05:16   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog) user posted image user posted image
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image user posted image
10.02. Arual (28. krog)user posted image user posted image

10.02. DIANE (x.krog)user posted image user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image user posted image
13.02. sarar (x.krog)user posted image user posted image
13.02. anonimna K. (2.krog)user posted image user posted image
14.02. KOLIBRI (3.krog)user posted image user posted image
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)user posted image
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )user posted image
15.02. pujs666 (x krog)user posted image user posted image
16.02. pika555 (2.krog)user posted image user posted image
17.02. jana_k (4.krog)user posted image
19.02. pinkalonca (14.krog)user posted image user posted image
20.02. ribica81 (5.krog)user posted image user posted image
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)
28.02. phelps (2. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:4

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
lidik
pavlyna
korinca
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.2.2010 11:07:22   
malajka84
pinkalonca user posted image user posted image želim ti, da uspe prihodnji mesec!!!
latka držim pesti, da je to to!!!!user posted image user posted image user posted image upam, da bo čez par dni ornk prava črtica. mogoče pa res poskusi še kak drug tester, ki zazna že manjšo koncentracijo hormona....uglavnem..držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.2.2010 11:42:10   
pinkalonca
hvala za objemčke in lepe želje user posted image sedaj sem navijačica in močno navijam, da se zadnje februarčice obarvajo roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.2.2010 15:34:55   
latka
Jana84, kakšni so pri tebi znakciuser posted image ?Kakšen je tvoj izcedek?Moj je takšen kot med O, samo to imam vsakič tudi preduser posted image , ampak ne tako veliko kot sedaj!
tanjusi, kak je pa kaj pri tebi stanje?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.2.2010 15:47:39   
tanjusi
Jana84, kakšni so pri tebi znakci ?Kakšen je tvoj izcedek?Moj je takšen kot med O, samo to imam vsakič tudi pred , ampak ne tako veliko kot sedaj!
tanjusi, kak je pa kaj pri tebi stanje?

Me pa res zanima kaj se bo izcimilo tudi sama imam povečan izcedek, pa na trenutke me ščipa tam spodaj...user posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.2.2010 15:54:58   
latka
Mene tudi, enkrat levo, drugič desno, pa križ me zelo boli!

Zaenkrat še ne vem, kaj bi naj tista bleda navpična črta pomenila, mogoče spet kakšne hormonske motnjeuser posted image !
Če že mora prit tauser posted image , naj pride čim prej, da gremo v nove boje in sicer v 32.krog!Sicer pa 15.3. itak greva v Mb na prvi posvet, pa potem upam, da bom še letos zagledala tisti pravi+!
Tebi pa vse naj naj v poned., upam da bo test resuser posted image !

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.2.2010 16:00:40   
Anonimen
Punce veste kaj me zanima,tester FS v trakcih,ne zazna hormona,CB pa je pokazal črtico samo tanko in to na dveh.Kaj mislite?

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.2.2010 16:06:13   
latka
Moja črtica je tudi tanka oz. slabo vidna, tak da jaz mislim, da če čez nekaj dni ne bouser posted image in niti črtica ne bo debelejša, potem to ni nosečnost!Takšen plus je imela prejšnjič Ejla, in nato dobila M, sedaj pa je imela močan + in je srečkauser posted image !Zato jaz tudi sprašujem glede teh CB, ker sem v dvomih, če ni nosečnosti, zakaj tista tanka črtica, ker prej če ni bilo nosečnosti, potem ni bilo nobene črtice!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.2.2010 16:11:42   
Anonimen
No to zdaj tudi mene bega,ker črtica se lepo vidi samo je tanka.Ampak nimam pojma zakaj na trakcih nič ne pokaže,uničla sem pa že 4user posted image .Bom poskusla čez par dni še enkrat.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.2.2010 16:13:12   
tanjusi
Moja črtica je tudi tanka oz. slabo vidna, tak da jaz mislim, da če čez nekaj dni ne bo in niti črtica ne bo debelejša, potem to ni nosečnost!Takšen plus je imela prejšnjič Ejla, in nato dobila M, sedaj pa je imela močan + in je srečka !Zato jaz tudi sprašujem glede teh CB, ker sem v dvomih, če ni nosečnosti, zakaj tista tanka črtica, ker prej če ni bilo nosečnosti, potem ni bilo nobene črtice!

latka počakaj še kak dan potem pa ponovi test, ali pa poskusi s katerim drugim, boš videla mogoče pa je uspelo držim pestiuser posted image

(a camus)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.2.2010 16:18:38   
latka
Res me zanima, zakaj takšni rezultati na teh CB, ki so že tak dragi pa eni izmed najboljših testerov, potem pa dajejo neke lažne rezultate!user posted image
Ima katera izkušnje s temi novimi CB oz. ste imele tako tanko črtico, pa je potem bila vseeno nosečnost?Jaz se orientiram po Ejlinih testih!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.2.2010 20:31:37   
Anonimen
No sem zdajle šla gledat Ejline testerje,in točno tako kot se na njenem prvem testu vidi črtica se vidi pri meni.Sicer mislim ,da ni nič ratalo ,ampak sem še vedno v upanju.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.2.2010 23:49:37   
BLOOM 1
Hojla!!!!

No,pa  poglejte še moje user posted image . V albumu imam slikico. Prva je,tarahla,2 dni do user posted image .Pol pa vsak 3 dan....

jana_k   ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!! 

Vsem,ki vas je obiskala ta tečka,en VVVVVVVVEEEEEEEELLLLLLLLIIIIIIIIK user posted image inuser posted image za srečo!!!!!!!!

Še enkrat,NAJLEPŠA VAM HVALA ZA PODPORO,TOPLO BESEDO IN ČESTITKE!!!!!!!!!

Jaz se pa poslavljam in grem h oktobrkam.Vi pa za mano,h novemberkam!!!!!!!!!!!!!

Držim pesti za vsako od vas posebej!!!!!!!!

Punce,HVALA!!!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.2.2010 9:08:38   
latka
Jutro!

A bo mogoče v tem deževnem jutru kaka dobra novička?

Tanjusi, znakci?
Pri meni je še vedno vse isto, boleč križ, občasno jajčniki in prsa, BT še vedno ista!user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.2.2010 10:04:10   
malajka84
latka držim pesti, da boš ti povedala dobro novico!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.2.2010 10:10:49   
tanjusi

Tanjusi, znakci?
Pri meni je še vedno vse isto, boleč križ, občasno jajčniki in prsa, BT še vedno ista!

se kar podpišem , samo da imam jaz še povečan izcedek....

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?