|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
5.2.2010 12:54:48   
jana84
mladika...user posted image ...kaj naj sploh napišem, ko sama dobro vem kako je ko te mesec za mesecem razočarauser posted image ...Upam, da bo v marcu več sreče...

lidik, jaz imam zdej 19.2. en izpit, pol pa še 2.3....Pa me kar nekako ne vleče k knjigam-saj vidiš da sem spet tukaj!

Vsakič znova pozabim napisat kolk sem stara! No, torej, jaz imam 25let, prvega sinčka pa sem dobila ko sem bila stara 24let (ravno dopolnila)...Zdaj pa čakamo kaj nam bo prinesla letošnja jesen ali pa zima (ampak raje jesen!)

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.2.2010 13:02:25   
korinca
mladika žal mi je, iskreno. Ampak se ne daš, kaj ne... V nove stave in zmage v marcu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.2.2010 13:22:05   
Anonimen
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo. Sem prepričana, da ti bo uspelo.

Z.

(odgovor članu korinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
5.2.2010 13:29:42   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

lidik, jaz imam zdej 19.2. en izpit, pol pa še 2.3....Pa me kar nekako ne vleče k knjigam-saj vidiš da sem spet tukaj!

no sej danes sem pa ista. se mi zdi, da itak brezveze da si še kaj gledam, ker časa ni bilo dovolj, tako da mi bo danes res samo sreča pomagala, če bom dobila tisti del, katerega sem se uspela dobro pripraviti, ali pa če se mi bo slučajno kaj odprlo ko bom videla vprašanja. 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.2.2010 13:35:19   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

drugač pa glede teh noge u luft - jaz vem, da če začnem to prakticirat fašem v roku ene dveh dni naprej vnetje mehurja, pa po možnosti še glivice zraven

Tako, da jaz mam od moje osebne zdravnice že par let navodilo, da po user posted image  takoj lulat in resno upam, da tisti plavalci, ki majo za pridet tja k morjo, pridejo v tistem času ...

o a to je tudi možno, da dobiš vnetje in glivice? hmmm kaj ti je G kaj rekel kaj bi lahko bil vzrok, oz. zakaj pride do tega?

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.2.2010 14:56:25   
sarar
živjo punce! sara je že doma user posted image
hvala bogu je konc še enga ornk tedna na šihtu user posted image
doloress, sej jz ne dam preveč na sanje(se mi tud za ta mesec niso uresničleuser posted image ), so mi pa že za 2X napovedale prav, tako da upam, da se bojo uresničile tudi sanje tvojega user posted image  moža user posted image user posted image user posted image . to, kar je pa pušenjak napisal ni bil odgovor na moje vprašanje,sem na med.over zasledila. jaz testa še ne morm delat, je prezgodaj. lahko pa samo upam, da bo pri meni enako. čeprav ne verjamem, ovul.je bila ta mesec kasneje, pa še včer sm ga delala pa ni blo nč. bomo videli
lidik, srečno danes na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
janak, kako lepo da si to malo štručko pestvala user posted image  jz bi tud... pa sej bomo tud me lahk hmal. nism vedla, da so v lj. dovoljeni obiski? a niso omejeni?
glede pusta- ko je bil moj tok mejčkn, sm mu kupla kostumček od levčka pa sam štumfke za spodej, ker je v vrtcu toplo. pa je bil najlepša maškarca v vrtcu user posted image
kakor ga boš napravila bo luštn, men se zdi, vsaj v našem vrtcu, da je velik premal tega user posted image
korinca, bog ne daj kakih drugih tablet jemat, preden pa karkol vzameš se posvetuj. so lahk resne zadeve to z zdravili. ko sem bila pa jz 1. user posted image  sem dobila migeno in mi je dohtarca rekla, da komot vzamem 2 lekadola. tud v lekarni mi je rekla, da so to edini tableti, ki jih user posted image  ''lahko'' jemlje. sem jih pa samo enkrat ali dvakrat pa mal potrpela zraven. tak da, mal vprašej
mladika user posted image user posted image user posted image pa velik user posted image user posted image user posted image  pikapok za drug mesec

< Sporočilo je popravil sarar -- 5.2.2010 14:58:25 >

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.2.2010 15:06:09   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image   

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE (x.krog)
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.2.2010 15:08:52   
malajka84
mladika  user posted image user posted image sploh ne vem kaj nej rečem...upam, da naslednjič uspe:(

lidik...kak je šlo na izpitu? je že mimo?

No tale seznam za februar je pa res nekak bogi...:(ne vem kaj je zdej to..mislm, da ga bom tud js u tej barvi nadaljevala, ker me dans že neki špika spodaj....eh...no optimizem bo dokler se ne vlije....

Neposredna povezava do sporočila: 758
5.2.2010 15:24:13   
Anonimen
bostina... pa te nič ne drži, da bi že npr. jutri z jutranjim urinom probala, če se morda kaj pokaže? user posted image
Joooj, jaz sem že tak nestrpna, (za vse vas še bolj se mi zdi) pa morem počakati še vsaj en teden, preden bom test delala,... Samo dvomim, da bo kaj, ker pri O so me prsi (bradavičke) bolele, zdaj pa me stalno manj oz skoraj nič več. user posted image Mislim, da pa to ni dober znak, saj bi me naj stalno bolj ali kak? Ima katera kakšne inf. ali izkušnje?

Za vse, ki vas je obiskala user posted image pa veliko user posted image za novi mesec.

K.

Neposredna povezava do sporočila: 759
5.2.2010 15:29:04   
witch
Ka je zdaj to punce? Nič roza barve... user posted image user posted image user posted image Res bi se boste vse v marec preselile? Pa ne... bo placa zmanjkalo user posted image
Dajte kaj roza barve gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki vas je obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.2.2010 15:29:21   
archie
punce, jaz vsem zelim veliko srece, da boste cimprej zagledale pluske!
se vedno sem navijacica, ceprav se tudi sama spopadam s precejsnimi tezavami in zalostjo! Ampak kot je bilo receno, optimizen in glavo gor! user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.2.2010 15:30:18   
malajka84
ah anonimna seveda me drži:) sam sem že tolk dnarja stran zmetala, tk d zdej ne delam testa več...če je ne bo bom tk vedla pa ga pol nardila....po ene tri dnevni zamudi,..če pa bo bom pa še prej vedla....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 762
5.2.2010 15:37:28   
Anonimen
dobra si, če imaš namen tako dolgo čakati. user posted image Upam, da je več letos sploh ne vidiš. Pa saj je res boljše, da ne delamo testov naprej, samo kaj, če pa se zadržati tudi ni tak enostavno. user posted image Jaz sem še bolj na začetku in sem zdaj čist not padla in upam da čimprej uspe,....

K..

Neposredna povezava do sporočila: 763
5.2.2010 16:49:55   
korinca
Jest mam tut zdej doma bc mini. Vidim, da sta not 2  komadauser posted image .

Bi tut na treutek kar stegnla roko, po drugi strani pa vem, da je brez veze. Nekje sem sicer brala, da nekaterim pokaže že tudi kak dan prej, vandar je zanesljivost verjetno precej manjša. Bom tudi jaz počakala (upam) na kak dan zamude, potem pa bomo lulali v kozarčekuser posted image . Aja, sploh ne vem, če sem napisala, da je moj datum sicer 8.2. No, pa saj je vseeno, kakorkoli jo  ne čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.2.2010 17:20:25   
sarar
tako se reče korinca, ja! ne čakam... kar optimistično naprej, pa bo user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.2.2010 18:49:50   
mladika
punce moje drageuser posted image user posted image res ste zlate...hvala vam za vse spodbudne besede,mi je prec lažje,ko vem da v tem pričakovanju nisem sama in da me še nekdo razume kadar namesto user posted image priteče user posted image .
HVALA VAM PUNCE!!...zdaj pa dost user posted image ,glavo gor in gremo v nove boje!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.2.2010 19:02:16   
mladika
hej punce(tiste ki ste iz Celja ali okolice) kak kej kaže z našo kavico v živo...??ali bo ostalo pri virtualni...??

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.2.2010 19:02:53   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

drugač pa glede teh noge u luft - jaz vem, da če začnem to prakticirat fašem v roku ene dveh dni naprej vnetje mehurja, pa po možnosti še glivice zraven

Tako, da jaz mam od moje osebne zdravnice že par let navodilo, da po user posted image  takoj lulat in resno upam, da tisti plavalci, ki majo za pridet tja k morjo, pridejo v tistem času ...

o a to je tudi možno, da dobiš vnetje in glivice? hmmm kaj ti je G kaj rekel kaj bi lahko bil vzrok, oz. zakaj pride do tega?

Ja je možno, čeprav je pa recimo pri meni k sem imela že večkrat vnetje mehurja, tudi dosti večja verjetnost, da se spet ponovi. Tako da to je preventiva. Pa brusnice.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.2.2010 19:07:08   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

punce moje drageuser posted image user posted image res ste zlate...hvala vam za vse spodbudne besede,mi je prec lažje,ko vem da v tem pričakovanju nisem sama in da me še nekdo razume kadar namesto user posted image priteče user posted image .
HVALA VAM PUNCE!!...zdaj pa dost user posted image ,glavo gor in gremo v nove boje!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

bravo mladika tako se govori !!! glavo gor in gremo v nove boje....z več optimizma nam bo prej uspelo user posted image user posted image user posted image
boš videla, da boš tudi ti kmalu obarvana roza - držim pesti in navijam za to, da že na marčevskem seznamu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.2.2010 19:08:10   
lidik

hej punce(tiste ki ste iz Celja ali okolice) kak kej kaže z našo kavico v živo...??ali bo ostalo pri virtualni...??

ja jaz sem takoj za to. evo sem zdaj ravno prišla iz izpita - no jana_k naj ti povem, da mi je nekaj zavore
in možgane odprlo, ker sem ga naredila z 10. tako da mladika, zdaj pa imam čas za kavico !!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.2.2010 19:39:37   
korinca
Waw lidik, tako se to dela user posted image user posted image user posted image
Čestitke!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.2.2010 19:46:23   
sarar
lidik čstitke!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.2.2010 20:45:46   
mladika
ja lidik ni problema ti samo povej kje pa kdaj,pa še ktero vzamemo sabo če se nama bo pridružlauser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.2.2010 22:08:20   
7ka
Čer punce user posted image
pa se vam pridružim še jaz, ki tudi v februarju ne pričakuje user posted image user posted image .
Zadnja user posted image  je bila 12. januarja, tako, da bomo do 12.2. tudi počakali s testom. Ciklus imam ponavadi 28 dni, ampak se zadnje mesece zelo rad zavleče tudi za kakšen dan več. Z možem poskušava pridelati nov plusek 4 mesece. Doma imamo že 22 mesečnega sinčka user posted image .

Držim pesti za vse nas user posted image , da ne pobegnemo vse k marčevkam in da pridelamo kakšne user posted image  že ta mesec user posted image .
Lepo se imejte čez podaljšan vikend!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.2.2010 0:19:28   
sarar

ja lidik ni problema ti samo povej kje pa kdaj,pa še ktero vzamemo sabo če se nama bo pridružlauser posted image

a vzamete tud kako lublančanko zraven? user posted image

7ka, dobrodošla. pa tud mi zate upamo, da ne boš šla h marčevkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......