Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 12:54:48
|
|
|
|
jana84
|
mladika... ...kaj naj sploh napišem, ko sama dobro vem kako je ko te mesec za mesecem razočara ...Upam, da bo v marcu več sreče... lidik, jaz imam zdej 19.2. en izpit, pol pa še 2.3....Pa me kar nekako ne vleče k knjigam-saj vidiš da sem spet tukaj! Vsakič znova pozabim napisat kolk sem stara! No, torej, jaz imam 25let, prvega sinčka pa sem dobila ko sem bila stara 24let (ravno dopolnila)...Zdaj pa čakamo kaj nam bo prinesla letošnja jesen ali pa zima (ampak raje jesen!)
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 13:02:25
|
|
|
|
korinca
|
mladika žal mi je, iskreno. Ampak se ne daš, kaj ne... V nove stave in zmage v marcu!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 13:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mladika Saj bo. Sem prepričana, da ti bo uspelo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 13:29:42
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k lidik, jaz imam zdej 19.2. en izpit, pol pa še 2.3....Pa me kar nekako ne vleče k knjigam-saj vidiš da sem spet tukaj! no sej danes sem pa ista. se mi zdi, da itak brezveze da si še kaj gledam, ker časa ni bilo dovolj, tako da mi bo danes res samo sreča pomagala, če bom dobila tisti del, katerega sem se uspela dobro pripraviti, ali pa če se mi bo slučajno kaj odprlo ko bom videla vprašanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 13:35:19
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc drugač pa glede teh noge u luft - jaz vem, da če začnem to prakticirat fašem v roku ene dveh dni naprej vnetje mehurja, pa po možnosti še glivice zraven Tako, da jaz mam od moje osebne zdravnice že par let navodilo, da po takoj lulat in resno upam, da tisti plavalci, ki majo za pridet tja k morjo, pridejo v tistem času ... o a to je tudi možno, da dobiš vnetje in glivice? hmmm kaj ti je G kaj rekel kaj bi lahko bil vzrok, oz. zakaj pride do tega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 14:56:25
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! sara je že doma hvala bogu je konc še enga ornk tedna na šihtu doloress, sej jz ne dam preveč na sanje(se mi tud za ta mesec niso uresničle ), so mi pa že za 2X napovedale prav, tako da upam, da se bojo uresničile tudi sanje tvojega moža . to, kar je pa pušenjak napisal ni bil odgovor na moje vprašanje,sem na med.over zasledila. jaz testa še ne morm delat, je prezgodaj. lahko pa samo upam, da bo pri meni enako. čeprav ne verjamem, ovul.je bila ta mesec kasneje, pa še včer sm ga delala pa ni blo nč. bomo videli lidik, srečno danes na izpitu janak, kako lepo da si to malo štručko pestvala jz bi tud... pa sej bomo tud me lahk hmal. nism vedla, da so v lj. dovoljeni obiski? a niso omejeni? glede pusta- ko je bil moj tok mejčkn, sm mu kupla kostumček od levčka pa sam štumfke za spodej, ker je v vrtcu toplo. pa je bil najlepša maškarca v vrtcu kakor ga boš napravila bo luštn, men se zdi, vsaj v našem vrtcu, da je velik premal tega korinca, bog ne daj kakih drugih tablet jemat, preden pa karkol vzameš se posvetuj. so lahk resne zadeve to z zdravili. ko sem bila pa jz 1. sem dobila migeno in mi je dohtarca rekla, da komot vzamem 2 lekadola. tud v lekarni mi je rekla, da so to edini tableti, ki jih ''lahko'' jemlje. sem jih pa samo enkrat ali dvakrat pa mal potrpela zraven. tak da, mal vprašej mladika pa velik pikapok za drug mesec
< Sporočilo je popravil sarar -- 5.2.2010 14:58:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:06:09
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:08:52
|
|
|
|
malajka84
|
mladika sploh ne vem kaj nej rečem...upam, da naslednjič uspe:( lidik...kak je šlo na izpitu? je že mimo? No tale seznam za februar je pa res nekak bogi...:(ne vem kaj je zdej to..mislm, da ga bom tud js u tej barvi nadaljevala, ker me dans že neki špika spodaj....eh...no optimizem bo dokler se ne vlije....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
bostina... pa te nič ne drži, da bi že npr. jutri z jutranjim urinom probala, če se morda kaj pokaže? Joooj, jaz sem že tak nestrpna, (za vse vas še bolj se mi zdi) pa morem počakati še vsaj en teden, preden bom test delala,... Samo dvomim, da bo kaj, ker pri O so me prsi (bradavičke) bolele, zdaj pa me stalno manj oz skoraj nič več. Mislim, da pa to ni dober znak, saj bi me naj stalno bolj ali kak? Ima katera kakšne inf. ali izkušnje? Za vse, ki vas je obiskala pa veliko za novi mesec. K.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:29:04
|
|
|
|
witch
|
Ka je zdaj to punce? Nič roza barve... Res bi se boste vse v marec preselile? Pa ne... bo placa zmanjkalo Dajte kaj roza barve gor Za vse, ki vas je obiskala pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:29:21
|
|
|
|
archie
|
punce, jaz vsem zelim veliko srece, da boste cimprej zagledale pluske! se vedno sem navijacica, ceprav se tudi sama spopadam s precejsnimi tezavami in zalostjo! Ampak kot je bilo receno, optimizen in glavo gor! za vse nas!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:30:18
|
|
|
|
malajka84
|
ah anonimna seveda me drži:) sam sem že tolk dnarja stran zmetala, tk d zdej ne delam testa več...če je ne bo bom tk vedla pa ga pol nardila....po ene tri dnevni zamudi,..če pa bo bom pa še prej vedla....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 15:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra si, če imaš namen tako dolgo čakati. Upam, da je več letos sploh ne vidiš. Pa saj je res boljše, da ne delamo testov naprej, samo kaj, če pa se zadržati tudi ni tak enostavno. Jaz sem še bolj na začetku in sem zdaj čist not padla in upam da čimprej uspe,.... K..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 16:49:55
|
|
|
|
korinca
|
Jest mam tut zdej doma bc mini. Vidim, da sta not 2 komada . Bi tut na treutek kar stegnla roko, po drugi strani pa vem, da je brez veze. Nekje sem sicer brala, da nekaterim pokaže že tudi kak dan prej, vandar je zanesljivost verjetno precej manjša. Bom tudi jaz počakala (upam) na kak dan zamude, potem pa bomo lulali v kozarček . Aja, sploh ne vem, če sem napisala, da je moj datum sicer 8.2. No, pa saj je vseeno, kakorkoli jo ne čakam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 17:20:25
|
|
|
|
sarar
|
tako se reče korinca, ja! ne čakam... kar optimistično naprej, pa bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 18:49:50
|
|
|
|
mladika
|
punce moje drage res ste zlate...hvala vam za vse spodbudne besede,mi je prec lažje,ko vem da v tem pričakovanju nisem sama in da me še nekdo razume kadar namesto priteče . HVALA VAM PUNCE!!...zdaj pa dost ,glavo gor in gremo v nove boje!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:02:16
|
|
|
|
mladika
|
hej punce(tiste ki ste iz Celja ali okolice) kak kej kaže z našo kavico v živo...??ali bo ostalo pri virtualni...??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:02:53
|
|
|
|
pikizenc
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc drugač pa glede teh noge u luft - jaz vem, da če začnem to prakticirat fašem v roku ene dveh dni naprej vnetje mehurja, pa po možnosti še glivice zraven Tako, da jaz mam od moje osebne zdravnice že par let navodilo, da po takoj lulat in resno upam, da tisti plavalci, ki majo za pridet tja k morjo, pridejo v tistem času ... o a to je tudi možno, da dobiš vnetje in glivice? hmmm kaj ti je G kaj rekel kaj bi lahko bil vzrok, oz. zakaj pride do tega? Ja je možno, čeprav je pa recimo pri meni k sem imela že večkrat vnetje mehurja, tudi dosti večja verjetnost, da se spet ponovi. Tako da to je preventiva. Pa brusnice.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:07:08
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika punce moje drage res ste zlate...hvala vam za vse spodbudne besede,mi je prec lažje,ko vem da v tem pričakovanju nisem sama in da me še nekdo razume kadar namesto priteče . HVALA VAM PUNCE!!...zdaj pa dost ,glavo gor in gremo v nove boje!!!!!!!!!!!!!!! bravo mladika tako se govori !!! glavo gor in gremo v nove boje....z več optimizma nam bo prej uspelo boš videla, da boš tudi ti kmalu obarvana roza - držim pesti in navijam za to, da že na marčevskem seznamu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:08:10
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika hej punce(tiste ki ste iz Celja ali okolice) kak kej kaže z našo kavico v živo...??ali bo ostalo pri virtualni...?? ja jaz sem takoj za to. evo sem zdaj ravno prišla iz izpita - no jana_k naj ti povem, da mi je nekaj zavore in možgane odprlo, ker sem ga naredila z 10. tako da mladika, zdaj pa imam čas za kavico !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:39:37
|
|
|
|
korinca
|
Waw lidik, tako se to dela Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 19:46:23
|
|
|
|
sarar
|
lidik čstitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 20:45:46
|
|
|
|
mladika
|
ja lidik ni problema ti samo povej kje pa kdaj,pa še ktero vzamemo sabo če se nama bo pridružla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.2.2010 22:08:20
|
|
|
|
7ka
|
Čer punce pa se vam pridružim še jaz, ki tudi v februarju ne pričakuje . Zadnja je bila 12. januarja, tako, da bomo do 12.2. tudi počakali s testom. Ciklus imam ponavadi 28 dni, ampak se zadnje mesece zelo rad zavleče tudi za kakšen dan več. Z možem poskušava pridelati nov plusek 4 mesece. Doma imamo že 22 mesečnega sinčka . Držim pesti za vse nas , da ne pobegnemo vse k marčevkam in da pridelamo kakšne že ta mesec . Lepo se imejte čez podaljšan vikend!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 0:19:28
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika ja lidik ni problema ti samo povej kje pa kdaj,pa še ktero vzamemo sabo če se nama bo pridružla a vzamete tud kako lublančanko zraven? 7ka, dobrodošla. pa tud mi zate upamo, da ne boš šla h marčevkam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......