Beba78
|
Hej, sem po prvem razočaranju že prišla malo k sebi. Pa še moj me je potolažil, da se pridnih otrok ne da naredit kar v enem mesecu in greva skupnim zmagam naproti. IZVIRNO SPOROČILO: mladika Pa tut nečesa ne razumem: naši dragiji med spustijo v nas ne vem kolk tisoč in da se en ne more najdit da nas oplodi,samo en!!Bol nemogoče bi se mi zdelo zanosit če bi bilo za oploditev jajčeca potrebnih 100 spermijev al pa deset ne pa eden Zato jaz ne igram lota ...ker če vsem tem ne uspe, kako bi jaz ugotovila šele pravo loto kombinacijo . IZVIRNO SPOROČILO: lidik ojej...no zdaj me je pa kr malo groza napisati kolk sem stara - ker vidim da sem že res STARA !!!! v pravem pomenu besede... no ok, pa naj vam bo - letos poleti bom 30. Meni je bilo tudi groza napisat leta, ko sem brala druge...še dobro, da se je tudi korinca oglasila in razkrila svoja leta , da ne samevam v klubu 30+ ...jaz jih imam 31. Lidik, povej, če ti bo novi G svetoval Centra med mami...meni jih je...Saj jaz se morem tudi naročit na en pregled za vsak slučaj, da ne bom zastonj vztrajala, na koncu se bo pa ugotovilo, da brez zdr. pomoči itak ne bi prišli do stanja. jana_k, glede vnosa količine folne kisline: če povzamem besede mojega G, telo dnevno rabi 400 ug folne kisline, kar je več, se izloči iz telesa brez posledic. Glede ta mesec ni več možnosti, ker imam M med 30 in 35 dni, tako da se pričakujoča selim v marec, ampak čvekala in navijala bom pa kar v tej temi . Se ne pustim odgnati kar tako . korinca, iz izkušnje v prvi nosečnosti ti lahko povem, da so se meni takrat prvi PMS znaki začeli pojavljati en teden pred pričakovano M (špikanje/šraufanje po jajčnikih), čez en teden se je pokazal +, špikanje je ostalo prisotno še kakšen teden, potem se je pa umirilo, ampak so pa joškice čist podivjale...zrastle, napele, bile boleče...moj je vedno, kadar sem snela modrc , ampak sem jaz tudi vedno "ne diraj! to ni zate!" (sam so me res nenormalno bolele, se je umirilo šele po kakšnem mesecu/mesecu in pol)...tako, da tile PMS znaki so res lahko tudi kaj drugega, če ni nobenega obarvanega izcedka poleg. Navijam, da je tako... Lep dan vsem... Mi gremo na podaljšan vikend , tako da se beremo, ko pridem nazaj. Čao, drage moje!
|