|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
6.2.2010 6:41:43   
doloress
Evola punce moja BT je danes padla, tako da me lahko daste s seznama. Hvala bogu bo prisla user posted image in lahko ze drugi teden opravim HSG. Pa se na planiran dopust bom lahko sedaj sla, jupi, sem v bistvu kr vesela, ker ne vem kako bi zdrzala biti noseca na vzhodu z njihovo cudno hrano user posted image

Za ostale navijam se naprej. user posted image user posted image user posted image

Lidik tebi pa cestitke za izpit.

Na kofe bi pa sla tut jaz, ampak sem na zalost na Obali user posted image . Prvic, da recem, da sem na zalost na Obali user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 776
6.2.2010 6:45:16   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
a to je tudi možno, da dobiš vnetje in glivice? hmmm kaj ti je G kaj rekel kaj bi lahko bil vzrok, oz. zakaj pride do tega?

Moja sestra je dobivala vnetje mehurja, zato, ker se je po mali potrebi napacno brisala...user posted image Tako da bi verjela, da je mozno tudi, da dobis glivice tudi od tega, jaz grem tut takoj na WC. Pa ne zaradi glivic ampak zaradi nuje user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 777
6.2.2010 6:46:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

ja lidik ni problema ti samo povej kje pa kdaj,pa še ktero vzamemo sabo če se nama bo pridružlauser posted image

a vzamete tud kako lublančanko zraven? user posted image

7ka, dobrodošla. pa tud mi zate upamo, da ne boš šla h marčevkam user posted image user posted image user posted image

sarar seveda vzamemo tudi lublančanko zraven, z veseljem, če se nam boš hotela pridružiti. bi te resnično prav rada spoznala, tako da upam, da se nam boš res pridružila. mladika, kaj pa vem, nekaj smo se pogovarjale, da bi se nekje v celju dobile, tako da povejte če vam odgovarja. zaradi mene že lahko drug teden - ok, v torek še ne, ker imam še en izpitek za naredit, potem pa lahko.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 778
6.2.2010 6:48:05   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
doloress, sej jz ne dam preveč na sanje(se mi tud za ta mesec niso uresničleuser posted image ), so mi pa že za 2X napovedale prav, tako da upam, da se bojo uresničile tudi sanje tvojega user posted image  moža user posted image user posted image user posted image .

Ja sej jaz ne verjamame v sanje, oz. verjamem v njihovo razlago. In nosecnost v sanjah pomeni nov zacetek. Nekaj novega, svežega. Lahko gre za projekt, prijateljstvo, sluzbo, avto,... In se vedno ko se je meni sanjalo se je res nekaj novega zgodilo. In zdej smo se ravno vceri zmenili, da gremo na en orng dopust, in to je novo. Tako da po eni strani sem vesela, da nisem user posted image ze ta mesec.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 779
6.2.2010 6:50:10   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

ah anonimna seveda me drži:) sam sem že tolk dnarja stran zmetala, tk d zdej ne delam testa več...če je ne bo bom tk vedla pa ga pol nardila....po ene tri dnevni zamudi,..če pa bo bom pa še prej vedla....

He he he jaz sem tudi med tazivcnimi. Sem kar naprej delala teste, v lekarni so me cudno gledali, ko sem prisla po 5 testov naenkrat. user posted image Pol pa sem nehala, ker je bil to stran vrzen denat. In zato zdej merim BT, in ko bo enkrat visoka se cez rok, potem bom edela, kdaj naredit test.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 780
6.2.2010 6:52:51   
lidik
doloress boš videla da bo tudi za tebe posijal sonček in boš zagledala user posted image .
zdaj na dopustu se boš dobro spočila, odmislila vse skupaj. mi pa držimo za tebe
pesti, da prideš čimprej na HSG in da potem slišimo dobro novičko od tebe, in da
te bomo na seznamu videle roza obarvano. user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 781
6.2.2010 6:59:02   
doloress
U hvala lidik za tako lepe zelje. Ja sej vem da bom enkrat zagledala user posted image . In zdej sem res srecna da pride user posted image , in da gremo cimprej na HSG, in da lahko poem koncno zacnemo user posted image .. Ze to mi velik pomni da me je G tako hitro dala na HSG, tako da vem, da bom leto enkrat zagledali user posted image . Itak sem pa skoz govorila, da bi rada imela spomladanskega user posted image , tako da mogoce pa se mi uresnici zraven se ta zelja. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
6.2.2010 7:03:18   
lidik
ha ha ha, vidis doloress sedaj se ti je odprlo in ti gre vse po tvojem načrtu, tako
da verjamem, da ti bo tudi to uspelo da bo spomladanski - hmmm, no seveda če
te kaj ne prehiti, in bo že kr zimski user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 783
6.2.2010 7:11:20   
doloress
Ja no sej tut to ni slabo. Tam nekje marca, da je pol aprila ze toplo, ko zacnes hodit na sprehode user posted image . Joj pa kje je se to...

Aja punce se nekaj sem hotla vprasat, tiste, ki ste cez 30 in niste prebolele rdeck, kaj ste se cepile preden ste poskusale zanosit?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 784
6.2.2010 8:50:48   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image   

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE (x.krog)
10.02. *Strar* (2.krog)
12.02. 7ka (4.krog)
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:1

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 785
6.2.2010 8:53:19   
malajka84
žal punce..tud jst nadaljujem z modro barvo....torej vedeževalki ne vrjemte..očitn ji parkrt rata da ugane....eh..več pa mal kasnej...ko pridem mal k seb....

Neposredna povezava do sporočila: 786
6.2.2010 10:15:55   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

žal punce..tud jst nadaljujem z modro barvo....torej vedeževalki ne vrjemte..očitn ji parkrt rata da ugane....eh..več pa mal kasnej...ko pridem mal k seb....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 787
6.2.2010 10:39:18   
Anonimen
Joj bostina pa ne no,.... user posted image  user posted image  user posted image pa tako sem navijala zate.

Veliko user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej, drugega pa tako vem, da ne pomaga da ti pišemo.

K.

Kdaj pride končno kakšna rozika? Ta seznam je tako žalosten. user posted image

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
6.2.2010 11:00:26   
sarar
sem gor prišla, mi ne uspe brez foruma user posted image  
oh, bostina, sem pokukala gor pa vidim zate... mi je hudo, sem res navijala zate. z ali brez vedeževalke sem mislila, da bo plusek. bo pa drug mesec. boš vidla, novemberski otročki so pa še posebej fajni user posted image user posted image user posted image

mene pa spet šravfa po jajčnikih, mislim da bo moja user posted image  prej prišla kot bi morala. jo bomo pa drug mesec odgnale stran, se bom kakega uroka spomnila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
6.2.2010 11:01:48   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bostino in doloress user posted image user posted image user posted image user posted image punce držite se user posted image user posted image user posted image

Za ostale pa upam, da bo mesec bolj roza user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
6.2.2010 11:15:49   
malajka84
hvala vsem!...ja mogoč bo pa naslednji mesec uspel, pa bo  mel moj otroček rojstni dan isti mesec k jst..mogoč še isti dan....

Zdej pa ve, da ste same rozike tule..modr eje že preveč na seznamu!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 791
6.2.2010 11:30:19   
aleunam
Bostina, a si me kaznovala, ker sem se dala sama na seznam?user posted image Nikjer me več ni... user posted image

Aleunam, 23.2.2010, 4. krog po IMN

Neposredna povezava do sporočila: 792
6.2.2010 11:33:39   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image   

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE (x.krog)
10.02. *Strar* (2.krog)
12.02. 7ka (4.krog)
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:1

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 793
6.2.2010 11:34:17   
malajka84
ne vem kam si se zgubla..evo dodana:)...zdej pa poskrbi, da boš roza:9 modrih ne rabi več ta seznam:)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 794
6.2.2010 11:34:20   
mladika
BOSTINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugega pa ne bom govorila ker dobro vem kako se počutiš...Kar se pa srečanja tiče,vzamemo vsako zraven,kajne lidik??
ja jaz sem tut za drugi teden,lahko petek,pa dobimo se lahko v Planetu tuš Celje,ni težko najt,tut za druge,če ste za?!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 795
6.2.2010 11:35:03   
aleunam
Ja upam, da nas bo čim več user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 796
6.2.2010 11:57:12   
Anonimen

BOSTINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa doloress user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče vedeževalke, je pa res zgrešila no. Sem bila 100% da ti bo uspelo v februarju Bostina.

Z.

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
6.2.2010 11:59:04   
Anonimen
Res je seznam čist žalosten, samo eno user posted image imamo do sedaj. Upam, da nas bo v nadaljevanju več.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
6.2.2010 11:59:40   
Anonimen
Pa ne nam vse pobegnit v marec user posted image

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
6.2.2010 12:22:58   
Anonimen
Naša Katrca se tudi nič ne oglasi, da bi nam malo dvignila moralo. Upam, da je vse ok z njo in da uživa v user posted image .

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!