Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 12:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj pa raje grem, da ne bodo na celi strani sami moji monologi . Moram cunje obesit, pa spet dat prat... gospodinjska dela pač. Uživajte in lepo soboto vam želim. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:06:44
|
|
|
|
7ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar 7ka, dobrodošla. pa tud mi zate upamo, da ne boš šla h marčevkam hvala sarar za dobrodošlico Doloress, se strinjam s tabo gled spomladanskih otrok. Meni osebno se tudi to zdi najlepši čas za rodit . Tudi moj sinko je rojen aprila in sva takoj na začetku lahko hodila vsak dan ven na sprehode, ni ga treba oblačiti v tople obleke pa še dojenje ni problematično, ker smo tudi mi manj oblečeni . No, ampak žal je tako, da nam ne rata vsem točno takrat zanositi ko si to zamislimo. Bostina, hvala ker si me dodala na seznam No, zdaj se grem pa še jaz vrčt v gospodinjska opravila. Upam, da kmalu izvemo za kakšen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:11:51
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naša Katrca se tudi nič ne oglasi, da bi nam malo dvignila moralo. Upam, da je vse ok z njo in da uživa v . Z. Ojla, mi je internet crknu, pa se nisem nič javila. Ja začenjam uživati v nosečnosti, včeraj sem mogla še en CB uničit, ker nisem mogla verjet, da sem res in je pokazal velik+. Malo me skrbi, zaradi ss, ampak poskušam biti optimistična. mladika in BOSTINA , držim pesti za drug mesec lidik čestitke za izpit. 7ka dobrodošla. Upam, da se mi čimprej pridružite, mi je že malo dolgčas. Sedaj grem pa malo spat, zadnje dni sem nenormalno zaspana. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:22:33
|
|
|
|
korinca
|
dolores, bostina , žal mi je za vaju. Ta februarski seznamček se res ni prav dobro začel. verjamem, da je nekaj tudi v tem, da je povsod polno nekih virusov, bacilov, zato so naša telesa še toliko bolj na udaru. jaz tudi prebolevam nek zoprn prehlad, čisto sem izmučena. Sem danes kar domaostala, pa toliko sem si troštala narediti ta teden ( službeno). Skratka, modro obarvane, veselite se marca, ki prihaja, ta rdeče pa bomo do konca upale na ta mesec. katra55, ti pa se nam oglasi malo, čeprav si verjetno že na kakem drugem forumčku...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:24:27
|
|
|
|
korinca
|
ups, katra, to pa je bil 6 čut
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:26:02
|
|
|
|
lidik
|
mladika točno tako ja, več kot nas bo bolj bo zabavno, tako da vsaka ki bo želela priti je več kot dobrodošla. super, meni petek in planet tuš odgovarjata. bostina pa sej ne morem verjeti, jaz sem pa bila za tebe res prepričana, da ti bo ta krog uspelo. drugače pa 7ka seveda dobrodošla med nami - navijam za tebe, da se boš kmalu prestavila na drugo temo (pa ne zato, da te ne bi hotele tukaj, ampak sej veš, da bi kmalu zagledala ) Anonima Z pa ti kr piši, sej te z veseljem beremo !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:28:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Sedaj grem pa malo spat, zadnje dni sem nenormalno zaspana. LP katra55 vidva s pikico kr lepo počivajta in pazita nase !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 14:51:46
|
|
|
|
latka
|
Bostina in ostale, ki vas je žal obiskala , vam pošiljam ! Katra55 ti pa uživaj v in naj ti mine čim lepše in mirneje! No jaz pa to ne pričakujem 18.2., čeprav nimam ravno upanja, se pa veselim prvega razg. V Mb 15.3., pa takrat upam na pozitivne novice!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 15:30:25
|
|
|
|
jana84
|
ojla... BOSTINA lidik tebi pa čestitke z izpit...Vidiš, včasih rata tud na blef Ne vem katera me je je vprašala če niso v lj v porodnišnici predovedani obiski - ne bi vedla, nisem bla v lj...daleč od tam, v Šempetru...No, punci sta že pridne doma in se cartata... To, je tako samo na hitro, zdej pa naprej po sobotnih opravilih: cunje, mal posesat po stanovanju, pobrisat potleh, ker je vse polito s čajem in posledično vse listasto Bodte pridne, uživaje podaljšan vikend in kdo ve kaj nam prnese dr.Prešeren!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 15:36:56
|
|
|
|
korinca
|
Meni bo dr Prešeren prinesu nov fotoaparat , če pa ga krstim s kakšnimm žlahtnim posnetkom dveh črtic, pa bo sreča popolna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 15:38:03
|
|
|
|
korinca
|
s kje pa si jana_k , če smem vprašat? Imam namreč starše z goriškega konca...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 17:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
7ka, dobrodošla Katra55 super, da si se javila, kar se pa ss tiče, se pa nič ne sekiraj ker se bo tvoja čist lepo zaključila z v tvojem naročju. Latka držim pesti za same pozitivne novice na razgovoru Evo, počasi se bodo sprocesirali vsi stroji, tko da bo potem mir za par dni. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 6.2.2010 18:43:42
|
|
|
|
jana84
|
korinca...z vipavske doline... Seveda ti želim, da bi res tako lepo krstila nov fotoaparat... Mam pa še eno punčko rojeno danes v bližini - prajatlca in prjatu sta ratala mamica in tatko ...tako da danes punco pošteno zapivat, da ne bo imela krivih nog...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 6.2.2010 18:45:15 >
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 8:18:03
|
|
|
|
doloress
|
Punce slabo piste cez vikend, jaz pa niti ob nedeljah ne morm spat... Moja je potem vceraj prisla v vsem svojem sijaju, in tako boleca, da sem mogla vzeti ketonal. da sem lahko prezivela zur. Bostina tebi pa videti, da se bova se naprej boreli skupaj. Vsem ostalim pa hvala za lepe zelje in objemce, sem jih bila zelo vesela. Skoraj tako kot . Samo da lahko gremo cimprej naprej, in da cimprej zagledamo magicni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 8:20:37
|
|
|
|
katra55
|
doloress
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:21:09
|
|
|
|
pujs666
|
Živjo punce! No pa sem dočakala vedeževalkin odgovor. Če kera ne ve, sem vprašala kater njen odgovor glede zanositve drži, ker nama je dala vsakemu drgačnega. In je rekla da se je vedno treba držati odgovora, ki ga punci, ker fantu glede na njegove podatke težko odgovori zaradi različnih dejavnikov??? No v glavnem meni pa je napovedala konec januarja, da naj zanositev pričakujem čez en mesec (februar/marec), tako da to po mojem še ni mišljen ta okrog, ampak naslednji. Pa bomo videli če drži ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:25:04
|
|
|
|
pujs666
|
< Sporočilo je popravil pujs666 -- 7.2.2010 9:28:14 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bostina bi mogla vedeževalki še enkrat pist. Da vidimo, kaj bo rekla zdaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:32:05
|
|
|
|
pujs666
|
Bostina Moj predlog je da pustimo tele vedeževalke in sj je tud men napisala, da upa da je uganila ???? ah mi bomo pa če nam ona napove al pa ne !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro, čisto nič se mi ne da. Mi je pa ful fajna misel, da smo doma še jutri Pujs666 upam, da se ti bo napoved uresničila in da čim prej zagledaš Je pa res čudna glede odgovora za fante. V vsakem primeru bo tudi takrat dobil kot ti. Če bi pa slučajno imel še kakšno razmerje (ali kaj je mislila s temi dejavniki) bi pa poleg tega dobil še dodaten datum. V vsakemu primeru upamo na najhitrejši Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:34:38
|
|
|
|
pujs666
|
ne ne ni misnla varanja, kao napisala je da si lahko fant želi kak poseben čas da bi zanosila. v glavnem kar nekej, nism čist štekala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se bom malo odpravila ven na sneg, da se mal naužijem svežega zraka. Imejte se lepo tudi ve. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pujs666 ne ne ni misnla varanja, kao napisala je da si lahko fant želi kak poseben čas da bi zanosila. v glavnem kar nekej, nism čist štekala. To je pa res kr nekej Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno tako si punca lahko želi, da bi rodila ne vem - spomladi ali pa poleti. Ta odgovor je pa res čist adijo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.2.2010 9:42:28
|
|
|
|
pujs666
|
mah sj zato, pa še zato k moj mož je že prej navijal za k jz še niti slučajno nism bla za. pa je njemu kasnej napovedala. no sj pravm, brez veze si še s tem glavo razbijat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
MirenaMiška2006Ste zadovoljne z Mireno? Prosim komentirajte!DA - Zakaj? (
13%)
NE - Zakaj? (
9%)
Je ne uporabljam! (
78%)
Število vseh glasov: 363Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!