Monstera
|
Hvala tudi tebi doom! Danes je 26. dan, jaz imam zelo dober občutek trenutno, pa nobenga posebnega znaka nimam :D Mogoče zato, ker ni znakov za M :D Se mi pa zdi, da ko bi mogla dobit menstrualni krč, da me pošpika tam spodaj. Pa nekih 2 ali 3 dni nazaj se mi je v postelji zvrtelo, tako čisto malo, pa ležala sem, ni se mi to še zgodilo. Ponavadi se mi zvrti, če prehitro ustanem :D No ja, pa saj vemo kako znake nabiramo in nabiramo potem pa nič :D Ampak ja, verjetno to, da nimam nobenih znakov za M, je bolje, kot če bi jih imela, vsaj nekaj :D Ampak spet premlevam to, da sem imela laparoskopijo in da bo mogoče zato kakšen zamik M. Samo prejšnji mesec, ko sem imela operacijo, je čisto normalno prišla, tako da ne vem zakaj bi me v drugo hecala. Ma res upam, da je uspelo, imam že malo dosti teh muk :D Saj vem, da se puncam še veliko hujše stvari dogajajo kot meni, sem lahko še srečna, pa vseeno tega pluska ni in ni in bi bil že čas da se izriše! Pa to zadnje leto sva se res tako zelo trudila, madonca, kako se leto hitro obrne. Prav spomnim se, ko sem si želela ta mesec zanosit, lani, da bi za Božička veselo novico okoli širila. Leto je naokoli, upam da se pa želja letos uresniči :D Lepo se imejte punce! Še enkrat hvala za podporo, lažje preživim dneve :D
|