Dasika
|
Tudi midva sva nekje tam tam z ovulacijo, no vsaj mislim, da sva. Zadnjo tableto Klomifena sem vzela v petek zvečer. Jemala pa sem po 2 tableti na dan od 5-9 dne ciklusa. Na 9 dan ciklusa sem imela ultrazvok, 1 folikel, ki je bil na 9. dan ciklusa velik 8,8mm. Ne spoznam se, ampak a ni to malo premalo? To je prvi mesec zdravljenja s klomifenom, a je možno, da kljub jemanju pač ne bom imela ovulacije? Če naj bi ovulacija nastopila nekje 5-10 dni po zadnji tableti, največkrat je to baje 7 dan, potem jo bom mela jutri(če jo bom imela seveda)? Sem si kupila ovulacijske teste, včeraj sem enega nardila, ker si itak nisem mogla pomagat, da ne bi in je bil logično negativen, jutri zjutraj bom nardila ta drugega, pa da vidimo, če bo kaj drugače. Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz teh klomifenov in ovulacij. Ampak poskušam ostati pozitivnih misli in se mi zdi, da mi uspeva, do sedaj nisem sploh imela ovulacij in logično, da toliko časa ni ratalo, zdaj s Klomifenom je vsaj možnost, da bodo ovulacije in to je že nekaj, korak naprej. Monstera, malo prazničnega razpoloženja je že, najbolj bo pa v petek, če nas bo res spet zasnežilo. Javi v petek, kaj si izvedela. Lep dan vsem!
|