Monstera
|
31. dan! Waaa kako je že težko :D Moj je rekel, pa pojdi delat test, saj vem, da ne boš zdržala. Ampak prav ne morem! Do zdaj sem bila manj razočarana ob prihodu M, kot pa ko zagledam -. Tako da bom vsaj še do srede ziher počakala. Malo sem šla v svoje zapiske pogledat, in sem videla, da sem test delala vedno en dan pred M ali pa se je še isti dan ulilo, žalostno! Še vedno nobenega znaka za M, prsa me nič ne bolijo, nobenega krča, nobene slabosti, nič. Samo špikca me tu pa tam v jajčnikih, to je pa vse. Tako da še vedno ne vem kaj bo, bo prišla M, bo +? :D Ne vem :D Komaj čakam da še teh nekaj dni mine. Punce poznate kakšno, ki je imela laparoskopijo? Me res firbec, če se kaj z M spremeni, ali se ciklus podaljša, ali se znaki za M spremenijo? A mislite, da bi bilo logično, da sem prejšnji mesec, ko sem imela laparo, imela krče kot vedno in je prišla lepo na 32. dan, da bi pa zdaj drugi mesec kar ne imela znakov in bi prišla, ne vem, 40. dan? Meni se ne zdi logično. Mi je pa vseeno čudno, da tudi nosečničkih znakov nimam. Joooj kompliciram, ampak saj me razumete hehe, najbolj kritični dnevi so tu :D Hvala, da me berete!
|