|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
22.9.2010 12:42:45   
Monstera
Oooo nosečke se menijo kako fino! Joj Zaljubljena23 kar štručko boš za novo leto imela! Kako lepo! Jaz se spomnim, da sem lani naćrtovala, da bom za Božička lahko okoli razglašala, da sem nosečka, pa lejte zdaj, leto se je obrnilo kot nič, kindersurprice pa od nikoder. Hehe zaljubljena23 ti boš pa res kindersurprice haha. Kako to da ne veš spola, se ne vidi al kaj?
No, nas je pa ta vikend zalila voda v kleti, tako da, veselo na delo v blato. Ta vikend nas bo pa verjetno še tardeča.
Lepo se imejte!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.9.2010 15:02:57   
zaljubljena23
monstera, včasih nam ne gre vse po planu, žal...Jaz sem tudi vedno planirala, pa se je vse sfižilo ;)

Spol, pikica je že v takšni legi, obrnjena na glavico, kjer ima premoženje pač na tisti višini, kjer so moje toplotne oblogice ovirauser posted image user posted image user posted image julija se je sicer nekaj videlo, ampak jaz tole jemljem za rezervo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.9.2010 12:29:56   
Monstera
Hehehe :D No pa sej tudi to ima svoj čar, bosta izvedela, ko boš rodila :D
Evo jaz sem dobila datum za laparoskopijo, imam že čez 2 tedna, moram rečt da me je kar malo strah! Ampak vse nardim zato da bom lahko imela štručkico svojo!
Upam, da potem končno uspe, in da bomo za Božička razglašali veselo novico :D

Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.9.2010 14:13:34   
zaljubljena23
monstera, super za tako hiter datum za laparo...Držim pesti, da bo tole pripomoglo k plusku

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.9.2010 14:28:54   
Monstera
Da da da, hvala :D

Neposredna povezava do sporočila: 1855
24.9.2010 8:44:51   
Anonimen
Evo me spet... :) Menstre še kar ni po laparoskopiji, mogla bi pridt v nedeljo, pa še kar čaaaaaaakam :( Tko da tud klomifena še ne morem začet jest.... Kdaj pa naj ga vzamem, zjutraj, zvečer? A je treba po obroku al prej? No sej če bi mela navodila bi lahko prebrala tko jih pa nimam... :(
Monstera nč se ne bat laparoskopije, ko prideš v operacijsko si v petih minutah v trdnem spanju :) Cel knock out :) zbudiš se pa na intezivni... Mene so potem še kr neki časa bolela rebra in pa križ, to je pa to, šive sem dala ven čez en teden, zdaj se pa skoraj nič ne vidi več... :)
Punce tiste k ste že mela laparoskopijo, a je vam tud zamujala? Moje so ble prej vedno redne, ta mesec je pa ni pa ni :(
user posted image

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.9.2010 10:03:33   
Monstera
Anonimna, ja jaz sem že brala, da so bile punce po laparoskopiji kar neučakane kdaj bo prišla M, mislim, neučakane, izgledalo je da malo zamuja, tako da mislim, da je to normalno. Pri klomifenu pa isto, ti en teden podaljša. jej pa jih tako kot ti je G rekla, vsaka drugače veš. Vedno je zjutraj in zvečer, potem pa odvisno kaj so ti rekli, eno, dve, tri...
Ja mene je malo strah laparo, ker še nikoli nisem bila operirana ali pod narkozo hehe. Saj bo, so tolko hujše stvari na svetu, da se ne smemo smiliti sami sebi, ker verjele ali ne, nam je super.
Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.9.2010 16:13:57   
leaa
Zdravo punce!

Kje ste? Nič vas ni tukaj. Upam, da je razlog za to pridno user posted image .
Jaz sem danes 21 dan. Nič posebnega se ne dogaja. Še 8 dni pa pride al pa ne pride user posted image . Pustimo se presenetiti.
LP

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.10.2010 7:59:57   
smeška83
Jest sm ravnokar dobila M in začenjam tretjo rundo klomifena, imam nato pri rešu spet tudi UZ, ker v drugi ni videl kej dosti uspehauser posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.10.2010 9:56:33   
*Lili*
Pozdravljene!

Jest se vam bom kar pridružla, začenjam prvi krog s klomifenom...
Doma imam že dva nagajivca, 3leta in 1 leto, oba sta ratala s pomočjo klomifena, prav zanimivo, pri prvem sem zanosila v prvem krogu, pri drugem pa v drugem krogu... tko da upam da nam tudi v tretje rata! Jem pa dve tabletke na dan. Vsem nam bo uspelo, samo pozitivne moramo biti!user posted image   pozdravček

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.10.2010 20:29:38   
doom
Pozdravljene,

sem nova,  konec tretjega kroga KLOMIFENA, user posted image  mi zamuja šest dni,danes sem naredila test in na žalost spet negativen user posted image . Včasih me vse mine,ko pridejo tisti razočarani dnevi . Z možem se trudiva več kot eno leto,imam hčerko,ki je stara 11.let in si nadvse želi bratca ali pa sestrco,velik pritisk je na naju z njene strani,skoraj ne mine dan,da ne bi vprašala če sem že user posted image .

LP VSEM IN VELIKO USPEHA !

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
12.10.2010 12:48:34   
*Lili*
doom, saj bo , boš videla, kmalu boš videla tisti čarobni plusekuser posted image . Mene moj ta starejši tudi kar naprej sprašuje, res da je veliko mlajši....ampak te vseeno razumem. Danes je tretji dan klomifena, user posted image ne pričakujem 4.11.  Samo še nekaj me zanima, zdaj sem šla po klomifen v Italjio, ker ga tukaj ni za dobit. Pa se mi zdi nekoliko drugačen, al se pa sam men zdi? Drugače pa fajn bodite, pozdravček!
Držim pestke za vse, da čim prej zagledamo pluske!user posted image

(odgovor članu doom)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.10.2010 11:09:51   
leaa
Lep pozdrav vsem!

Nama tudi v drugo ni uspelo. Zdej čakam, da moj gin. pride iz dopusta, da se naročim na pregled. Ne vem kaj sledi. Ker imam samo en jajcevod ( zaradi lanske IMN) me je kar malo strah, da nama s klomifenom ne bo uspelo.

Imejte se lepo in veselo user posted image .

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.10.2010 10:39:03   
doom
Lili , jaz sem klomifen kupila Avstriji,pa se mi tudi zdi nekoliko drugačen. Zredila sem se dosti ,v treh mesecih jemanja 6.kg.  Apetita nimam večjega,tudi jem ne več kot ponavadi,kg pa se kar kopičijo,pa bolečine v jajčnikih so tudi prisotne.
user posted image  še zmeraj nimam,dobiti bi jo morala 5.10.,test je negativenuser posted image .
V torek sem se naročila k G.

Kakšne stranske učinke pa čutite druge?

Lp vsem z željo da bomo vse kmalu user posted image

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
16.10.2010 12:20:54   
Zojatisa
Živjo
imam eno full veliko prošnjo če ima katera kakšno škalici klomifena viška ali če ve tel.št.od tiste lekarne v tujini ko jih baje lahko naročiš in nakažeš denar potem ti jih pošlejo.
hvala
lp

(odgovor članu doom)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.10.2010 12:59:28   
doom
Pozdravljene,

danes sem bila pri G.na pregledu in je ugotovil,da sem v 6.tednu nosečnostiuser posted image .
Vesela sem zelo in to je bilo res najlepše presenečenje na svetu.
Zato punce moje ne verjemite testu za nosečnost pa naj bo ta najboljši od vseh. Men je pokazal negativno.

Držim pesti in upam da se vsem čimprej uresniči želja user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.10.2010 13:07:19   
leaa
Doom - iskrene čestitke, srečno user posted image  in zdravega user posted image !

Nama tudi v tem krogu ni uspelo user posted image . Jutri imam pregled. Ne vem kaj se bo moj gin. odločil naredit. Vam sporočim jutri.

LP user posted image

(odgovor članu doom)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.10.2010 13:40:23   
*Lili*
Doom Čestitke!!user posted image Eno zdravo ter lepo nosečnost ti želim!  Pri moji prvi nosečnosti so bili tudi testi negativni, user posted image zamujala 14 dni, potem pa sem šla dat kri in ekola vesela novica, no mož mi je povedal da sem nosečauser posted image je šel on na Adrialab po izvid. Jest sem šla po klomifen v it...sem po njem  tok napihnjena, kot da bi bla v 7. mesecu, drugih stranskih učinkov pa ni, no vsake toliko me mal spodaj špika...bomo vidli!
Leaa - tudi tebi bo uspelo, boš videla! Pravijo da gre v tretje rado. Držim pestke tudi zate.user posted image
Pozdravček

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.10.2010 13:51:19   
leaa
Ah, ja u tretjeuser posted image .  Upam, da mi bo napisal še kakšen recet, da nam potem uspe. Sem pa danes začela pit čaj krvomočnice, pa da še to poizkusim.

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.10.2010 11:47:30   
doom
Hvala Leaa in Lili ,držim pesti,da bo vama in vsem ostalim kmalu uspelo.user posted image
Tudi jaz sem pila čaj krvomočnice in plahtice,sam ne dolgo. Preizkusiti ni greh,nikoli ne veš, kdaj ti bo uspelo.
Ostalo mi je še 2.škatli klomifena,kupila sem ga v Avstriji,cena je 14€ za škatlo,če katera rabi naj se javi.

Lepo se imejte,ne obupajte vsem bo uspelo.user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.10.2010 14:17:35   
leaa
Doom, zdravo!

Sem ti poslala zasebno sporočilo, upam, da si ga prejela.

LP

(odgovor članu doom)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.10.2010 20:59:20   
doom
Sem ga dobila Leaa, dobiš kmalu,jutri ti dam na pošto.

LP IN VELIKO USPEHA !!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.10.2010 10:03:34   
leaa
Hvala doom!
RTM

(odgovor članu doom)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
31.10.2010 12:15:34   
*Lili*
Je pa res zatišje tukaj.... sem prišla mal pokukat če je že kakšna dobra novica. Glede cen klomifena, se pa res razlikujejo (s tem mislim na Avstrijo in Italijo), jest sem dala za škatlico v Italiji 5 eur....tko da ko bom naslednjič šla v Italijo ga lahko še kateri prinesem... Mislim da nam v tem krogu ni uspelo, čutim da prihaja user posted image , tko da bomo šli drugi tedn v nov krog.... Pozdravčke vsem, držim pestke, da kmalu vse ugledamo user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.11.2010 10:00:05   
Monstera
Hehe, jaz nimam več kaj tu za dodat. Smo končali s klomifenom, ki ni pomagal. Sedaj sva v prvem krogu po laparoskopiju, tako da upamo upamo upamo! Me pa veliko bolj špika spodaj ta mesec, izgleda da je operacija pomagala, upamo upamo! Rekli so, da če je res PCO krivec, da nisem zanosila, imam dobre možnosti. 70% parov potem zanosi :D Upam, da bova med njimi. Držim pestke za vse nas!

(odgovor članu *Lili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?