Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:29:36
|
|
|
|
PapuaNG
|
smo dal malega končno spat, danes malo kasneje, ker je popoldne spal do šestih...mi je ura na roki crknila pa sem čist zgubljena. Pa še moja mami je prinesla krompirčka, da nama ni blo treba v štacuno in je pol malega zabavala, da sva midva v miru pojedla. Je pa tamal že tretjič danes zaspal brez joka in uspavanja. Me prav zanima, do kdaj bo spal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:31:05
|
|
|
|
zoja10
|
HM kam jo boste pa mahnili? bo mogoče pa tam še lepša kuhinja a? ..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:37:35
|
|
|
|
majana79
|
zoja, sem te vidla na junijkah, pa sem pozabila pomahat a si skrinjo pogledala, da ne bo jutri spet kakega obiska? ja kuhinja je pa lepa, sem pozabila pohvalit enkrat upam da tut jaz dočakam tako veliko kuhinjo, moja ma ene 2 m pa še mal s pečico vred... sej kako se to meri, po pultu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:38:21
|
|
|
|
HM84
|
Ne zoja, ni je čez mojo kuhno Ker je to stanovanje premajhno, gremo k mojemu domov(!) v zgornji štuk, kjer je že vse opremljeno (bivše stanovanje njegove sestre). Tam bomo pa samo toliko časa, dokler ne najdeva eno primerno stanovanje, ki ga bova potem počasi opremila... No, do takrat se moram pa jaz zaposliti, da lahko dobim kredit... sm še faliran študent
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:39:46
|
|
|
|
HM84
|
Ja majana, kolikor jst vem, se meri cela, od začetka do konca, al kako? Aja, to sm pozabila vprašat... koliko se pa ve že kej poznate med sabo? Da ne bom jaz edini čuk tam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa sem pri najljubšem opravilu, izbiranju počitniške destinacije . zaenkrat se ogrevamo za Grčijo. samo hotela ni tapravega. vsakemu kaj manjka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:44:59
|
|
|
|
petra a
|
cveka-glavo pokonci punca...se lahko včlanim v tvojem klubu?nč bat, tudi sama sem na momente osamljena (hudiča, le kako sem lahko če smo pa štirje ) in zdi se mi da sem samo zaprta med 4 stene in da non stop samo neki guram in skrbim za svoja dva mladiča...čeprav tako hudo pa spet ni, a ne? pa mam večino časa avto, parkiran v garaži, pa se mi ne da nikamor al pa nimam časa, ti maš vsaj kolegice za kofi in čvek...jaz imam najbližjo v sosednjem bloku, pa nikoli nimava časa da bi se dobile, samo na vsake tok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:46:17
|
|
|
|
petra a
|
uauuu, dopust, kje je še to lahko noč babe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:46:23
|
|
|
|
zoja10
|
ljubljančanke so že taprave prjatlce,.. mi postojnčanke tudi... skupi pa še nismo pršle juhej bo fajn Lina kuhinja je od marlesa http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_marles/creativ/alea_bela_bordo samo bela... kuhinjo se meri po tekočih metrih pulta, pr nas znese dosti (prbl 7 m) , sam še vedno ne bo tako lepo kot na sliki ja majana sem špegala mal h junikam sam niso prou zlo gajstne HM ajojjjj Tašča na obzorju... Falirana sem pa tudi jaz,.. no zdej se neki matram dokončat... še 2 izpita in pol + pripadajoči kolokviji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:48:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Ja majana, kolikor jst vem, se meri cela, od začetka do konca, al kako? Aja, to sm pozabila vprašat... koliko se pa ve že kej poznate med sabo? Da ne bom jaz edini čuk tam no potem je 2m 60 ja neki se nas pozna, druge se bomo pa še spoznale ene jih poznajo več, druge manj, ampak vse s(m)o fejst, tako da brez panike
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo Zoja10 lepa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:50:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 ja majana sem špegala mal h junikam sam niso prou zlo gajstne zakaj misliš da sem tukaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a uauuu, dopust, kje je še to lahko noč babe ja je ugodno, do konca jan lahko prišparaš tudi 180 eur.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:52:36
|
|
|
|
HM84
|
ouu yesss...bom večkrat pršla sem gor pojamrat,hahaha Jaz imam pa še 4 izpit, zagovor ene seminarske, pa diplomca. Sej bo:) Ja madonca, to bo pa ogromna kuhna Ampak res ni boljšega, če imaš veliko kuhno, imaš vsaj dost placa... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:55:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petra a uauuu, dopust, kje je še to lahko noč babe ja je ugodno, do konca jan lahko prišparaš tudi 180 eur. a to prek kere agencije?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:55:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 ja majana sem špegala mal h junikam sam niso prou zlo gajstne zakaj misliš da sem tukaj Mi imamo kuhinjo narjeno pr mizarju...če bo kdaj pospravljena bom slikala...sam ne vem če bo kdaj. No lahko mi je pa to motivacija, da jo pospravim in poslikam . Imamo pa temno rjavo in je vedno kej gor nametano zato ker je prevelika.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:56:19
|
|
|
|
zoja10
|
majana danes ne rabim skrinje bom kr vrata zaklenila mislm da tudi odzuni ne bo dost migala zloba jaz dopust,... nevem zakaj si ne upam na letalo s tamalo me skrbi če bi dol se kaj zgodilo,... ... lina katere otoke pa gledaš? kuhinja po metraži bo res velika sam pol dost placa zgubiš z aparati in visečih omaric bo malo , ker jih ne maram..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 21:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petra a uauuu, dopust, kje je še to lahko noč babe ja je ugodno, do konca jan lahko prišparaš tudi 180 eur. a to prek kere agencije? gledam kompasove kataloge
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:00:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 majana danes ne rabim skrinje bom kr vrata zaklenila mislm da tudi odzuni ne bo dost migala zloba jaz dopust,... nevem zakaj si ne upam na letalo s tamalo me skrbi če bi dol se kaj zgodilo,... ... lina katere otoke pa gledaš? kuhinja po metraži bo res velika sam pol dost placa zgubiš z aparati in visečih omaric bo malo , ker jih ne maram.. Jst tudi nimam visečih omar. Sam 3 poličke smo naknadno dali, da je mal zapolnilo prostor. Kaj če bi šla jst spat.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 lina katere otoke pa gledaš? Kos
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:02:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali.... šivilja - kaj je to za ena igrica ? Vsi na ulci se zapodimo kidat in tisti, ki prvi odkoplje svoj avto zmaga. Ker se lohk odpelje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi. aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljena
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali.... šivilja - kaj je to za ena igrica ? Vsi na ulci se zapodimo kidat in tisti, ki prvi odkoplje svoj avto zmaga. Ker se lohk odpelje juhuhuuu. gledam poročila. in govorijo, da naj se jutri odpravimo samo v primeru, če je to resnično potrebno. halo, a ni to dramatiziranje ? zimske gume, previdno na cesti, potrpežljivost....še niso slišali ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:09:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi. aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljena mi imamo tukaj še vedno visoke strope, čeprav so spuščeni... tako da imam 90 viseče omarice in je nad njimi samo ene par cm prostora, tako da niti ne morem nič gor nalagat drugače pa sem definitivno za to, da so do stropa... se ne nabira šara niti umazanija pa fino mi je, ker imava dvignjene pulte, ker nisva ravno meter čevap. Ko pridem domov k mojim mi je čisto čudno, ker so vsi pulti tam nekje spodaj definitivno pa so najbolj zakon predali
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?