|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
8.1.2010 18:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

standart ko se javim vas ni njkjeruser posted image user posted image user posted image
a zato????

ja zato, vsakič vse ujidete k jz gor kej napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa kaj nej z vami delim k nimam tojk razgibanga življenja k ve ostale, kr naprej se vam kaj dogaja, jz sem pa sam doma, če pa že kam grem, grem pa z mulci, k moj pač tako delauser posted image user posted image   tak da...... mah ne bom pisala k sem preveč žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.1.2010 19:05:29   
PapuaNG
evo, krompirček se peče, se nama ni prej dal kosila delat user posted image Za 22. pa ne vem...če ga do takrat navadim na flaško, mi mogoče celo uspe. Grem jutri (če bodo ceste spucane kokr tok) do milerja al pa bc po cucelj, ker imam samo tele enke, iz kerih praktično nič ven ne priteče. Iz magic cup-a mu pa pol ven steče...bomo vidli. Prej al slej se bo itak moral navadit eno al drugo. Me pa hrbet ubitačno boli. Pa ne vem, a od vsega ležanja in nemiganja al od dviganja malega (10 kil ni mala malca user posted image ). Zgleda bova res morala mal z mojim zvečer potelovadit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.1.2010 19:10:40   
majana79

standart ko se javim vas ni njkjeruser posted image user posted image user posted image
a zato????

ja zato, vsakič vse ujidete k jz gor kej napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa kaj nej z vami delim k nimam tojk razgibanga življenja k ve ostale, kr naprej se vam kaj dogaja, jz sem pa sam doma, če pa že kam grem, grem pa z mulci, k moj pač tako delauser posted image user posted image   tak da...... mah ne bom pisala k sem preveč žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj cveka, ne tako hudo no user posted image

sej nisi edina... meni se totalno nič ne dogaja user posted image pa tudi uidemo ne vedno, se pač tako zgodi user posted image kolikokrat imam jaz zvečer sama monologe in se mi zdi potem da sem ena obsedenka, ki non stop visi tukaj user posted image user posted image user posted image

povej nam kaj tvoji otročki delajo, pa kaj si skuhala ipd.

je pač tako, da če bi živela npr. v LJ, bi se tudi tebi lahko več dogajalo, ampak to je relativno

npr. ti greš vedno kam na kavico ipd., jaz nimam nobenega blizu, da bi lahko šla... vedno moram vzet J. povsod s sabo, no zdaj ko je sneg še to ne morem, ker nimamo spluženo user posted image pa tudi če se s puncami dobimo se mora večina pripeljat z avtom in terja organizacijo in podobno

tako da ne vsega jemat tako resno, a veš, mogoče je samo tak dan pa ti duša malo nagaja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.1.2010 19:21:27   
Anonimen
Cveka user posted image
čar foruma je, da lahko napišeš, tudi če noben drug ni prijavljen. jaz te vedno preberem!
ti kar pojamraj, saj vse me tudi,... se boš potem bolje počutila.

tudi meni se tako rekoč v življenju "nič posebnega ne dogaja", če na hitro pogledam,... otročka sta tista, ki mi ustvarjata dogajanje,... in ti imaš dva smrčka! pa na aerobiko hodiš (jaz ne) pa trenutno študiraš Montignaca (meni ne uspeva),... glavo pokonci in malo se razglej: okrog tebe je polno dogajanja in ti si njegovo središče!

zunaj pa noro snega!!! upam, da bomo odkopali avto jutri,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.1.2010 19:22:02   
maja1488
Čveki, sej ni tko hudo...a misliš, da se meni kej dogaja v tej luknji. Pa še delat morem, ve ste pa vse tako free med porodniško. Jst pa roke spremljat, da kej ne zamudim, pa vse pravočasno oddajat...

Boš prespala tale depresiven dan in bo jutri boljše. Privošči si tortico, tudi če si na dieti. Boš vidla, da bo pasalo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
8.1.2010 19:22:55   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a zato????

sej nisi edina... meni se totalno nič ne dogaja user posted image pa tudi uidemo ne vedno, se pač tako zgodi user posted image kolikokrat imam jaz zvečer sama monologe in se mi zdi potem da sem ena obsedenka, ki non stop visi tukaj user posted image user posted image user posted image

je pač tako, da če bi živela npr. v LJ, bi se tudi tebi lahko več dogajalo, ampak to je relativno

npr. ti greš vedno kam na kavico ipd., jaz nimam nobenega blizu, da bi lahko šla... vedno moram vzet J. povsod s sabo, no zdaj ko je sneg še to ne morem, ker nimamo spluženo user posted image pa tudi če se s puncami dobimo se mora večina pripeljat z avtom in terja organizacijo in podobno

tako da ne vsega jemat tako resno, a veš, mogoče je samo tak dan pa ti duša malo nagaja user posted image

Podpis.

majana jaz sem tvoja prjatlca, zakaj se pa k meni na kavo kdaj ne povabiš?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
8.1.2010 19:22:58   
šivilja
No, jaz sem pa rekla, da danes ne bom šla ven, če ne bo nujno. In - šla sem ven. H. ima spet vnet uček, je bilo iz ure v uro slabše in sva se odpravili v ZD. Sem si naročila taksi o 15.30 (nisem hotra z avtom, ker bi ga mogla še skidat, pa norija na cesti...), čakala taxi tričetrt ure, oz. dokler se ni mož pripeljal domov z drugim avtom. Potem sem H. napokala v ta avto in sva šli. Seveda so imeli v ZD ravno malico in sva čakali eno uro, potem še v lekarno in k vulkanizerju po počeno gumo (od včeraj). Domov sva prišli par minut pred šesto.
Tako da čveka, jaz imam opravičilo.user posted image

Očitno ima H. zožen solzevod in če se ji bo še ponavljalo morava k okulistu.

Je bila pa danes patronažna pri meni, glede harne in je rakla naj kar začneva na polno  - je H. takoj ubogala in pojedla dve veliki žlici korenčka. Očitno je lačna in zgleda da ne bo problemov.

Jutri bomo pa kidali, danes ni zneslo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
8.1.2010 19:24:20   
Tanja_
maja1488 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za varstvo. Pa če te kej potolaži-od danes naprej tud jaz nisem več free-sem se začela pripravljat na učenjeuser posted image ....Bomo skupej jamrale, k nam bo voda v grlo teklauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
8.1.2010 19:25:32   
Anonimen
šivilja, user posted image  za uček!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
8.1.2010 19:28:30   
Anonimen
čer, kaj dogaja ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
8.1.2010 19:29:13   
šivilja
Zdaj je pa naša pikica zaspana in se greva relaksirat (vsaj ona, če že mami ne). Mogoče bom ubrala izi varjanto in si jo dala na kavču na joško in gledala Harrya - mi gre tako manj živcev kot če poskušava v spalnici zaspat.

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
8.1.2010 19:29:41   
šivilja
Jutri se gremo pa igrico - najdi svoj avto

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
8.1.2010 19:30:43   
Anonimen
čveki, kaj si se pa ti tako zasekirala ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
8.1.2010 19:31:57   
Anonimen
mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg  pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali....

šivilja - kaj je to za ena igrica ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.1.2010 19:38:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

a zato????

Podpis.

majana jaz sem tvoja prjatlca, zakaj se pa k meni na kavo kdaj ne povabiš?user posted image

ja če si daleč pa nimam avta user posted image sej veš da me vedno prjatlca lake okol fura

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.1.2010 19:52:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jutri se gremo pa igrico - najdi svoj avto

user posted image user posted image user posted image user posted image mi ga mamo v garaži user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.1.2010 19:52:15   
Anonimen
šivilja - kaj je to za ena igrica ?

user posted image user posted image user posted image
to se gremo mi, če pozabimo, kje smo parkirali avto potem pa jih še sneg zamete,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.1.2010 19:52:38   
Anonimen
mah tortice ne bom k moram obvezno shujšatuser posted image

kar se pa tiče tega kaj me muči, je pa sam to da sem mal žalostna in imam vsega dovoljuser posted image

ja je res da imam kolegice in vse živijo v Logatcu tako da grem lahko peš, k njimi na kavo, sem ful hvaležna in ja je res da imam dva cukrčka ki mi vedno zaigra srce k me sam pogledata, sam  imam željo da bi šla sama kdaj kam da bi lahko dala možgane na off pa nemorem k moj možek skojz neki delauser posted image user posted image    mah danes ni moj danuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.1.2010 19:52:46   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

a zato????

Podpis.

ja če si daleč pa nimam avta user posted image sej veš da me vedno prjatlca lake okol fura

Te bom pa iskat pršla. No problemuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 8.1.2010 19:53:37 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.1.2010 19:55:43   
Anonimen
sej jz sem tud zmer brez avtauser posted image user posted image user posted image   zato pa ne grem nikamer k je treba it z avtom po logatcu pa najraje hodim peš, k predno pridem do cilja z avtom sem že nazaj doma k nikol ni tuki v logatcu sploh v centru prker placa pol pa peš hodimuser posted image  

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.1.2010 19:59:30   
Anonimen
majana, jaz ti pa kar malo zavidam, ker živiš na tako lepem koncu! no, zdaj ste res malo zamedeni, a kot praviš tale snegec bo kmalu šel,...
itak da bo Tivoli kmalu spet poln vozičkaric,...user posted image

Cveka, user posted image

zdaj pa imamo norišico,... lp;

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.1.2010 20:00:53   
Dudica1
naša dva spita user posted image ...mene bo mogu pa zdej mal zmasirat ker me križ boli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.1.2010 20:02:42   
maja1488
Čveka, sej jst mam tudi Zarjo skoz s sabo. HB je Maša v vrtcu, ker z obema mi ni nikamor za it. Pa kolegice vse delajo v Lj in pridejo domov okol šestih tko da tut k nobeni ne morm na kavo.

Če grem pa kdaj sama kam (ponavadi v trgovino) pa komaj čakam, a grem domov. A nismo smešne...tko si želimo kam it same, pol pa rinemo domov.

Boš vidla, da bo jutri boljši dan.

Pa vseeno lahko eno malo sladkarijo...za dušo...mogoče ti je pa cukr padu in se zato tako počutiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.1.2010 20:06:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Čveka, sej jst mam tudi Zarjo skoz s sabo. HB je Maša v vrtcu, ker z obema mi ni nikamor za it. Pa kolegice vse delajo v Lj in pridejo domov okol šestih tko da tut k nobeni ne morm na kavo.

Če grem pa kdaj sama kam (ponavadi v trgovino) pa komaj čakam, a grem domov. A nismo smešne...tko si želimo kam it same, pol pa rinemo domov.

Boš vidla, da bo jutri boljši dan.

Pa vseeno lahko eno malo sladkarijo...za dušo...mogoče ti je pa cukr padu in se zato tako počutiš.

jah sej vem sam mi bi pasal it mal v žensko družbo in možgane na off dat

kar se tiče pa sladkarij pa ne smem zarad zdravja, k jz zdej moram pod nujno shujšat vsaj 20kg ker mi grozi odpoved jeter al pa še kaj hujšga vsaj tako mi je DR rekla k sm bila na pregleduuser posted image   tak da glih tojk pa ne bi rada dala možganov na off....

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 8.1.2010 20:07:19 >

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.1.2010 20:07:06   
majana79
k.tja, sej lokacija je tudi meni super user posted image   sploh ker pridem peš v mesto pa vozičkat se da, mir je da ne moreš verjet...

nimam pa nobene da bi šla na kavo v copatah al pa ne vem, 5 minut stran user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?