Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:10:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali.... šivilja - kaj je to za ena igrica ? Vsi na ulci se zapodimo kidat in tisti, ki prvi odkoplje svoj avto zmaga. Ker se lohk odpelje juhuhuuu. gledam poročila. in govorijo, da naj se jutri odpravimo samo v primeru, če je to resnično potrebno. halo, a ni to dramatiziranje ? zimske gume, previdno na cesti, potrpežljivost....še niso slišali ? ja, oni že, samo tri četrt slovenskih voznikov ni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:11:50
|
|
|
|
zoja10
|
s to šaro so res problemi,... najboljš vsake dva mesca polovico stran zmetat... tudi jaz grem spat, jutr pride ploščičar, mogoče bo pa sexy Lina jaz sem bila na lefkasu lani, fantastično sam ni za majhne mulce je treba kr dost hodit,.. ko Taja mal zraste gremo definitivno spet...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:13:09
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi. aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljena mi imamo tukaj še vedno visoke strope, čeprav so spuščeni... tako da imam 90 viseče omarice in je nad njimi samo ene par cm prostora, tako da niti ne morem nič gor nalagat drugače pa sem definitivno za to, da so do stropa... se ne nabira šara niti umazanija pa fino mi je, ker imava dvignjene pulte, ker nisva ravno meter čevap. Ko pridem domov k mojim mi je čisto čudno, ker so vsi pulti tam nekje spodaj definitivno pa so najbolj zakon predali Sej se trudim, da je kolkor tolko pospravljena. Na omare pa ne nalagam in dvignjeni pulti so zakon...je pa res, da ko pride kolegica meter čevap na obisk komi kaj doseže
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:14:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi. aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljena mi imamo tukaj še vedno visoke strope, čeprav so spuščeni... tako da imam 90 viseče omarice in je nad njimi samo ene par cm prostora, tako da niti ne morem nič gor nalagat drugače pa sem definitivno za to, da so do stropa... se ne nabira šara niti umazanija pa fino mi je, ker imava dvignjene pulte, ker nisva ravno meter čevap. Ko pridem domov k mojim mi je čisto čudno, ker so vsi pulti tam nekje spodaj definitivno pa so najbolj zakon predali Sej se trudim, da je kolkor tolko pospravljena. Na omare pa ne nalagam in dvignjeni pulti so zakon...je pa res, da ko pride kolegica meter čevap na obisk komi kaj doseže za take mam pa stopničke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Lina jaz sem bila na lefkasu lani, fantastično sam ni za majhne mulce je treba kr dost hodit,.. ko Taja mal zraste gremo definitivno spet... sej mi ne mislimo nič hodit. samo ležat, pit in jest. zato pa iščemo hotel, 5*, blizu mesta, ALL, spa, bazenski kompleksi, masaže,.....intd...ma da ima, da ima ...aja, pa veliko igral za otroke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:16:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 s to šaro so res problemi,... najboljš vsake dva mesca polovico stran zmetat... veš kaj mamo vse v špajzi... pa bog ne daj mojega prepričat da bi stran kej vrgli in potem pravi da ni tak ko njegov fotr, ki je iz smetišč domov vlačil stvari je še za en kamion šare v garaži...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:17:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Lina jaz sem bila na lefkasu lani, fantastično sam ni za majhne mulce je treba kr dost hodit,.. ko Taja mal zraste gremo definitivno spet... sej mi ne mislimo nič hodit. samo ležat, pit in jest. zato pa iščemo hotel, 5*, blizu mesta, ALL, spa, bazenski kompleksi, masaže,.....intd...ma da ima, da ima ...aja, pa veliko igral za otroke. dej ko najdeš povej jaz bi tudi nekaj takega... samo ne vem kdaj bi šli ker ko pridem nazaj v službo bodo že vsi zmenjeni za dopuste... a junija se splača it dol? ker v bistvu v vročini itak ne bi šla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:23:23
|
|
|
|
šivilja
|
Bolš je september za Grčijo - enkrat smo bili v juniju, pa ni blo v morju za kopat, trikrat pa septembra pa je bilo vedno super. Smo šli pa vedno z Intelekto. Moram pa za letos tudi kaj poiskat, lani nismo bili pa mi kar manjka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:23:58
|
|
|
|
šivilja
|
Otroci spijo, zdaj grem pa še jaz - čao
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:26:35
|
|
|
|
maja1488
|
tudi jst...me je začelo grlo ful bolet. Nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:27:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 tudi jst...me je začelo grlo ful bolet. Nočko materina dušica! prec namazat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:28:01
|
|
|
|
majana79
|
sej jaz tudi odpujsam nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:29:55
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 tudi jst...me je začelo grlo ful bolet. Nočko materina dušica! prec namazat a po grlu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:35:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 tudi jst...me je začelo grlo ful bolet. Nočko materina dušica! prec namazat a po grlu? mal kreme pojej, pa po grlu do ušes se namaži. Garantiram da boš čez nekaj ur ko rožca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 22:45:06
|
|
|
|
zoja10
|
a spet ta materina dušca,... lahko noč, ....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 23:07:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 a spet ta materina dušca,... lahko noč, .... sem že nehala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 23:17:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
lahko noč. Že vse spite
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 23:51:43
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc a ste ze vse sle spat?! uf dons sem celo stanovanje pospravla, moj je malo odpelal k noni,tko da sem lahko vse naredila...pa tud en majhen prevod....ja se me caka mount everest za likat...bomo vidli... pa je moj tud bil priden, je cel dan studiral. uf... prej sem hotela veliko hiso, ampak zdaj mi je dost vsega! ko se bomo odlocili kam, kako in zakaj....ni sans za veliko hiso.... mislim...danes sem cel dan pospravljala! edino bi lahko najdla kaksno cistilko ampak potem bo tasca garant rekla da kaj rabim cistilko ce sem doma, a ne? jutr gremo mal na shopping, cetud mi se zdi da je tukaj ful drago, pa stvari za nic. mislim, morali smo prinest pelenicke pa aptamil iz slovenije....tukaj pride 25 pelenic (tistih bolj zanic) 10-15 eur..... pa tud aptamil - okrog 18-20 eur. ni zarad denarja, ampak mi se zdi tko butasto da placam vec! komaj cakam februar pa grem spet na irsko in anglijo....eh tam bo resen shopping! in potem popoldan gremo na obisk, prisla je nazaj domov na pocitnice ena prijatlca iz dublina, je 8 mes.nismo vidli. pa so nas njeni starsi povabili tud na kosilo! tako da mi ni treba jutr nc kuhat.... hehehe (ta teden smo skoraj vsak dan samo pizzo jedli, ker sem imela precej dela). pizza pa pivo...mnjam mnjam....vsak drug dan je super, pa vmes bi super bli cevapi...... zdaj pa grem zu schlafen tud jaz! pa pa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:21:26
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro spali smo celo noč pol si ga je pa zjutraj še sabo v kopalnico vzel da sm mal potegnila lina a so že katalogi za leto 2010??? Pol bo pa treba it pogledat ker smo rekli da bomo kar kmal rezerviral ker je še cenej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina a so že katalogi za leto 2010??? Pol bo pa treba it pogledat ker smo rekli da bomo kar kmal rezerviral ker je še cenej dobro jutro tudi v vaš konec, katalogi so že tu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:25:58
|
|
|
|
Dudica1
|
uuu pol bo treba it pa iskat da si kaj pogledamo...sej kaj daleč me ne vleče samo cenejš pa je če prej rezerviraš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:30:10
|
|
|
|
šivilja
|
jea, me too
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:30:33
|
|
|
|
šivilja
|
aja, jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no danes sem boljš vole, sem se naspala pa mal sem se z možekom pogovorila in mi je reku da ko bom hotela it mal vn z babam mu naj sam rečem in bo doma pr otrocih dopust: mi gremo letos na dopust v kamp, k mi je tako najbolj všeč, k med šterimi stenami sem lahko tud doma, ne bom pa še na morju gremo pa s kolegi k imajo skoraj enako stare otroke tako da se bomo meli super gremo pa verjetno v biograd na moru ja vem hrvate futrat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 9.1.2010 7:43:36
|
|
|
|
šivilja
|
no fino Cveka, da si boljše. Moški kar mislijo, da smo presrečne bit skozi doma. Pomaga včasih malo razložit situacijo, a ne . Ti se kar pejd mal preluftat, pa bo še boljše. Mi smo še kar dobro spali, če prav vem se je ene trikrat zbudila, podojilča in takoj nazaj zaspala. Pa tudi zvečer mi je pridno v naročju spala, da sem gledala Harryja - no en del, konec sem si pa posnela. Možek še spi, otroka gledata risanke, H. se je najedla. Grem delat zajtrk - palačinka z jabolki.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?