|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
9.1.2010 7:45:47   
Dudica1
user posted image
bo treba ja upam da majo ker tuki v logatcu so zmeri neki počasni,ponavad januarja nimajo še nč

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.1.2010 7:48:54   
ledenka
dobro jutro user posted image zunaj je zimska pravljica... sam kdo bo kidal? user posted image upam, da nam bodo pločnik splužili. pa mislim, da danes ne gremo nič ven user posted image bom počakala, da se avto odtali!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.1.2010 7:49:28   
Anonimen
pr men se je N. tud zbudila, možek gleda TV sinko pa še spiuser posted image  

se pa moram lotit mal pospravlat sam ne vem kdaj se bom k se mi še nič ne dauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.1.2010 7:54:08   
ledenka
še kava
user posted image

gremo dalje spat... če se bo M. strinjal!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.1.2010 8:11:12   
Anonimen
dudica - kompasov katalog je tudi na internetu, s cenikom vred:

http://www.kompas.si/katalog/mediteran/grcija.asp?p=mediteran.htm

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.1.2010 8:12:13   
Anonimen
mi smo že pozajtrkovali, zdaj gremo pa ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.1.2010 8:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a že, ste pa zgodni za vn ituser posted image

jz pa počas mal pospravlamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.1.2010 8:16:17   
majana79
Jutro!

madona je nametalo snega user posted image mi bomo kar doma, do dvorišča še pridemo več pa ne...

cveka
, mi bomo šli tudi kampirat, samo da J. malo zraste, jaz sem prevelik komplikator in nimam živcev za s tako malim it user posted image moj je bil enkrat na Kreti, so šli kampirat in vsako leto govori kako je bilo tam fajn, ker so vsi kampi zasenčeni, pa takoj ob vodi, in oh in sploh user posted image

o tem kako smo spali, ne bi user posted image ampak bo že

moj še kar spi, J. se pa igra (imam včasih občutek da ga zanemarjam, ko ga tako na tleh pustim)

ledenka, v kolikem času si dobila paket od IO? sem potem kar naročila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.1.2010 8:21:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a že, ste pa zgodni za vn ituser posted image

jz pa počas mal pospravlamuser posted image

jap. zdajle je najlepše. sveži jutranji zrak.

cesta je splužena, moram po frišno zelenjavo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.1.2010 8:23:17   
Dudica1

dudica - kompasov katalog je tudi na internetu, s cenikom vred:

http://www.kompas.si/katalog/mediteran/grcija.asp?p=mediteran.htm

aha sej vem...bom pogledala...

Pozajtrkovali smo tud že...zdej dam pa Maja spat pa grem v trgovino...ko se pa zbudita gremo pa na RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
9.1.2010 8:24:32   
Anonimen
ma jest obožujem kampiranje. v hotelih smo preživeli že cele mesece.

prikolica, na pol nagi, bosi , senčka, hladno pivo, nobene finese in čisto brodolomstvo user posted image . jo imata tast in tašča na hrvaškem, pa se potem kar tam malo prislonimo.

sicer pa za dopust bolj iščem hotel apartmajskega tipa. ne neki v stolpnicah, sred betonskega središča

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
9.1.2010 8:32:15   
Anonimen

prikolica, na pol nagi, bosi , senčka, hladno pivo, nobene finese in čisto brodolomstvo user posted image . jo imata tast in tašča na hrvaškem, pa se potem kar tam malo prislonimo.

sicer pa za dopust bolj iščem hotel apartmajskega tipa. ne neki v stolpnicah, sred betonskega središča

user posted image user posted image user posted image user posted image   jz sem tud tak tip človeka da imam raje kampiranje, kar se tiče apartmajev sej vse vredu in oh in sploh sam men ni to to, k sem pol lahko kr doma mam tud doma apartmauser posted image  

mi smo šli pa predlani v kamp zraven biograda na moru soline al kako se že imenuje uglavnem blo je super, kamp v senci razen obala ni glih v senci ampak je prodnato in je superuser posted image user posted image pa sprehod do biograda je tud enkraten tak da je prov vse enkratnouser posted image user posted image user posted image bomo šli letos verjetno spet tja kampiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
9.1.2010 8:34:22   
eelyy
Dobro jutro!

Se vam po dolgem času spet oglasim rač. se nam je sesul......za praznike smo bili na dopustu v toplicah je prav pasalo,le Tian se je preveč scrkljal ko je oči doma in je kar prijel svojo trmo,zato sem imela dva dni katastrofo tudi na wc nisem mogla da ni prišel v hojici za mano.

Sem ustala že ob pol 7h no zdej je zaspal,možek pa je peljal taščo v trgovino.....imam skoraj vse pospravljeno samo še posesati moram.
Ste nabavljale kaj na razprodajah ???? Sem bila zadnič v Domžalah, bi šla še malo v City park pogledat,če nebo slabega vremena in če bojo ceste splužene.......

Mi odkar vsak večer pelejemo T. ven v vozičku mi zvečer bolje spi (pa okoli 8h ko pridemo domov mu naredim juhico) in se sploh nezbuja za hrano zvečeruser posted image user posted image upam da bo tako ostalo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
9.1.2010 8:36:05   
Dudica1

tud jaz iščem apartmaje...kampirat pa mene ne vleče spljoh ker da moram hodit ne vem kam na wc in se tuširat...pa še 1000 ljudi se v istem tušira...ne ne...sej vsak ma svoje mnenje ampak jaz nikakor ne grem kampirat.

Smo zmeraj v kakšnem apartmaju kjer je lepo senčka in mamo svoj mir in tišino...otroci se igrajo na vrtu ki je ograjen...

Če ma katera kakšen preizkušen apartma in lokacijo se priporočam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
9.1.2010 8:37:24   
Dudica1
eelyy kako si naša nosečka? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
9.1.2010 8:44:17   
Tanja_
Jutro!

Mi smo spali okej, je jedla ob 4.30 in potem do sedmih spala.Zdej je šel pa mož v trgvoino po zajtrk, samo ne vem, kako bo avto iz parkinga spravil-sem šla s psom prej ven,in je tok snega, da ona sploh ne more po travnikhi letat, k je premajhna.

lina na Kosu sva bila midva predlani. Konec junija-greva vedno tako, je v Grčiji že vroče, folka pa ni in je super. Mi pa Kos ni bil preveč všeč, v primerjavi s Karpathosom, kjer sva bila leto dni prej. So pa dobri hoteli na Kosu. Midva sva bila v Oceanis Beach resort, ker nama je pomembno, da je surfarija blizu in tukaj je bil surf center direkt na plaži od hotela. Prijatelji so bili pa ene 2 hotela stran od nas v 5 zvezdic AI in so bili zelo zadovoljni. Je pa samo mesto Kos zelo žurersko in pa nimaš nobenih lepih plaž, tako da se ti bolj splača it malo ven iz mesta, ker itak pred vsakim hotelom potem ustavlja avtobus, ki vozi v mesto.

Letos greva pa maja v Turčijo(Alacati) in potem septembra v Grčijo, najverjetneje na Kefalonijo oz. spet nekam kjer se surfauser posted image Vmes bom pa v KC švicala, na oddelkih kjer je 40 stopinj in za klimo še slišali nisouser posted image

Kaj pa kaka Turčija- si razmišljala?Oni se res znajo it AI, pa hoteli so tud dobri, pa vse te wellnesse in to kar ti iščeš imajo in v glavnem imajo zastonj za otroke do 6 let, kar je pa ful dobro, sploh če imaš 2.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
9.1.2010 8:49:45   
Anonimen
jutro.

zunaj je prekrasno!user posted image  ko moj odkida avto, gremo do naših,... tam bo še lepše!
zdaj se moram samo še zbuditi,...

user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
9.1.2010 8:51:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jutro.

zunaj je prekrasno!user posted image  ko moj odkida avto, gremo do naših,... tam bo še lepše!
zdaj se moram samo še zbuditi,...

user posted image user posted image

jutro k.tjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
9.1.2010 8:57:58   
lake
Dobro jutro!

Babe preveč ste čvekale, zdej je pa tok snega zuni! Sm na hitr prebrala zadnjo stran, kera je že govorila o cestah? Katastrofa.
Včeri ni bil moj dan, najprej mi je računalnik crknu, oz. adapter, nakar sm šla po mamičinga v njuo stanpvanje, in sm si zaklenila ključ not, tko da sm mogla zvečer k bratu po rezervnega, s tem da sm najprej mogla skidat pol metra snega po dvorišču in pločniku, nakar me je plug še zaplužu in sm mogla ponovit vajo. Da ne govorim o cestah, po avtocesti sm vozila sama,  malo levo malo desno, ker itak nisem vedla kje je cesta, 20km/uro, vglavn katastrofa. Izvozi iz avtoceste so bli pa tko k bi po celem snegu vozila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
9.1.2010 8:58:52   
Anonimen
Cveka, si bolje?

vidim, da govorite o kampiranju,... meni je tudi všeč.

za letos premišljujem o robinzonskih počitnicah,... je že katera poskusila?
drugače pa: če bom še v isti firmi, se bom tudi prijavila v kakšen njihov apartma, ker je kar poceni,...

september se mi zdi idealen za dopustovanje z mulčki,...
je pa meni Hrvaška še vedno tista poletna ljubezen,... politika gor ali dol,...

zdaj pa hitim mulčka rihtat pa pripravljat stvari,... max izkoristite dan!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
9.1.2010 8:59:56   
PapuaNG
jutro,

mi smo tudi že pokonci, danes malo bolj zgodaj (smo bili navajeni spat do 9ih user posted image ), ampak ok, itak sem rekla, da ga bom začela ob osmih zbujat, ker imamo sicer cel ritem podrt. Se vidi, da se ni toliko zbujal ponoči,pa ni rabil potegnit. Aja, sem pozabila povedat, da se je dva dni nazaj naš malček prvič sam vsedel user posted image Očitno je bilo bolj ponesreči kot ne, ker se zdej že par dni neki maje pa skuša vsest ali pa kam premaknit, pa leze samo nazaj ali pa nazaj na trebušček pade user posted image Sem mu zdej poleg armičev še tiste puzzle naštimala, da ima čim večjo nedrsečo površino, ker na parketu mu samo drsi.

Aja, kaj že pomaga pri kašlju? Čebula v sobi? Kaj še? Sem brala, naj bi kamilice pomagale-da počasi izhlapevajo v sobi. Je čist hripav bogi revček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
9.1.2010 9:01:40   
Anonimen
ojej, lake,... bo danes dan bolj tebi naravnan!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2372
9.1.2010 9:56:42   
AKP
Lina kolegica je bila lani na kosu preko agencije sonček v Hotel Dimitra Beach, tukaj si še lahko pogledaš mnenja od nemcev o tem hotelu http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Dimitra+Beach-hid_16583.html. So pa za družine posebej takšne hišice. So bili zelo zadovoljni imeli so ALL INCLUSIVE ponudbo. Mogoče gremo letos skupaj tja. Za kampiranje pa tudi jaz nisem, pa sem kot otrok ogromno hodila v prikolice, grem raje v apartma, zdaj pa še raje v hotel. 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
9.1.2010 10:04:25   
AKP
K.tja mi smo hodili vedno z kolegico in njeno družino skupaj na morje in v isti apartma. Smo se vedno super razumeli in nikoli skregali in smo vedno fantazirali, da bi šli na robinzonske počitnice. Pa smo šli eno leto na otok Rivanj in smo tam imeli neprostovoljne robinzonske počitnice. Lahko si jih privoščič če imaš male otroke ali pa si brez otrok. Z večjimi otroci pa postane tak dopust zelo naporen. Od kolegice tamali in moja A. sta se po par dnevih tako pretepala, da je bilo kar hudo. Pri milem bogu niso več vedeli, kaj si naj počnejo. Nam pa so tudi manjkale trgovine, saj je bil kar problem priti do hrane. Čeprav smo vsa leta tako fantazirali o teh robinzonskih počitnicah smo potem ugotovili, da to ni za nas.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
9.1.2010 10:14:13   
Anonimen
ja k.tja danes sem bolje...

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.