![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:13:29
|
|
|
|
petra a
|
a pa niso neki govoril da po novem ne bi rabili več prič...to bi blo pa super tanja-pozabi udine, že včeraj si si preveč privoščla-HP, učit pa učit, pa nardila boš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:13:52
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ja še vedno se mi pleše...ful je dobr res mi ni žal da sva se vpisala. flaska kako so pa pasovi Maji??? moram pogledat Hehe, Dudi, najina poroka je bila tudi podobna In jaz bi tut ponovila. Sam izboljšave pa niso mogoče. Je bilo perfect Tudi pri nama je bilo tako. Edino kar bi spremenila, da bi ga pred poroko bolje vzgojila, ampak to je že druga zgodba....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petra a katja-čestitke, če sem prav prebrala bo srečni dogodek 13.01., uauuu, to bo pa kmalu moj neki sanja da bi se letos tudi midva, mene pa mineva ne, ne,... petra a, *Lina* je dala predlog,... nekje bolj poleti bo. se mi zdi letošnje leto idealno za poroke! ti kar popusti,.... hihihi...evo kako se novice hitro širijo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
AKP a bo tista kadička za masiranje nog tudi okej? drugače pa,... evo, virtualna masaža za dobro počutje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:15:29
|
|
|
|
petra a
|
katja-mi je blo do tega, zdej pa ne več...pa na morju bi se, če že...eh, staramo se
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:16:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, kako je z noricami? že bolje? Ja je že vredu, nekaj malega jih še ima ampak je veliko boljše. Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo Te razumem....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:16:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ja še vedno se mi pleše...ful je dobr res mi ni žal da sva se vpisala. flaska kako so pa pasovi Maji??? moram pogledat Hehe, Dudi, najina poroka je bila tudi podobna In jaz bi tut ponovila. Sam izboljšave pa niso mogoče. Je bilo perfect Tudi pri nama je bilo tako. Edino kar bi spremenila, da bi ga pred poroko bolje vzgojila, ampak to je že druga zgodba....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:17:05
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska dva dni pred poroko sem imela splav in pol se nisem mogla tolk uživet kot bi se lahko tko da to bi spremenila...edino to.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:17:50
|
|
|
|
petra a
|
lina-neki zavajaš z datumi (joke )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:18:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska dva dni pred poroko sem imela splav in pol se nisem mogla tolk uživet kot bi se lahko tko da to bi spremenila...edino to. To bi pa tut jaz spremenila če bi bila ti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:18:15
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! OoooOOooo poroka...sanjsko, bi ponovila točno tako kot je blo, sam brez dežja točno ob polnoči, ko sva torto rezala. Spanje spet za en klinac, dvojka je prišla ven, zdaj gre menda še enka. Tečna je pa za znoret. No zdej spi, tko da se ne bom pritoževala. Pa vreme je tudi gnilo...dež. Sem bla včeri v LJ in kupila sam malo morje v Loccitanu, pa ene hlače v Soliverju, ki jih morm še skrajšat. Sem bla pa zlo brzinska ker sem se kr moji mami prklopla ko je šla na šiht. Zarja je bla začuda prina in je veselo šopingirala z mano.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:18:48
|
|
|
|
Dudica1
|
lina povej če lahko še kaj prineseš ti bom nekaj naročila,če maš pa preveč že pa reci. Fullll sneži
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni do kakšnih hudih ceremonij ni, zato sva koruznika, če pa bi že šla v to, pa absolutno samo starši in priče, pa potem eno ornk poročno potovanje. evo, mama11, sva istih misli... kaj pa bo, bova še videla (in prej malo premislila),... FLASK_A ti si pa vedno narediš sanjske dogodke! in prekrasno obleko si imela! se vidi, da si perfekcionist! petra a, kaj pa Predinova pesem Bolj star bolj nor?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:19:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska dva dni pred poroko sem imela splav in pol se nisem mogla tolk uživet kot bi se lahko tko da to bi spremenila...edino to. To bi pa tut jaz spremenila če bi bila ti ja tko je nimam kaj...bova ponovila za 50 obletnico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:20:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tukej tudi ful sneži Kako mi je bil kuža hvaležen za tale sprehod... Je kar norel po snegu. Sicer je bil sprehod bolj 'usput', ker sem si šla po burek Ma nima veze
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Fullll sneži tuuuudi pri naaaaaaaaas! zdaj pa resno premišljujem, če ne bi danes doma ostala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:21:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a lina-neki zavajaš z datumi (joke ) jest nimam nobenih prstov kle vmes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:22:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Meni do kakšnih hudih ceremonij ni, zato sva koruznika, če pa bi že šla v to, pa absolutno samo starši in priče, pa potem eno ornk poročno potovanje. evo, mama11, sva istih misli... kaj pa bo, bova še videla (in prej malo premislila),... FLASK_A ti si pa vedno narediš sanjske dogodke! in prekrasno obleko si imela! se vidi, da si perfekcionist! petra a, kaj pa Predinova pesem Bolj star bolj nor? Kaj naj rečem... Hvala? Dostikrat me tepe ta lastnost tako da niti ne vem če je dobra?! Drugače se da pa tako lepo poroko speljat tudi brez ceremonij Vsekakor naj vama bo ta dan pisan na kožo kakorkoli se bosta odločila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:22:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: petra a lina-neki zavajaš z datumi (joke ) jest nimam nobenih prstov kle vmes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:22:24
|
|
|
|
petra a
|
maja 1488-ooo, v loccitane bi mogla pa tud jaz, dobro da si me spomnila dudi-dobro da si sploh lahko speljala zadevo, jaz ne bi mogla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina povej če lahko še kaj prineseš ti bom nekaj naročila,če maš pa preveč že pa reci. Fullll sneži zaenkrat samo gledam in gledam, razmišljam, mož me postrani gleda kaj imam toliko za kupovat, tako da.....če bom naročila, potem kamot lahko pošlješ linke, bomo že kam dali....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, tisto bi ti tudi jaz spremenila, če bi lahko,... sam brez dežja točno ob polnoči, ko sva torto rezala. kaj ne pomeni dež finančne preskrbljenosti?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:25:11
|
|
|
|
petra a
|
lina-čaki, mogoče je bla pa flaška tista, kaj pa vem, ne grem nazaj gledat katja-lalala, pa dva svinčnika v nos...eh, če že bo, pol bo brez ceremonij, na izi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
štrumfku delam kosilo, v tem času upam, da se bo tole sneženje umirilo, ker greva ven kidat, da bom lahko sploh po tavelika štrumfka šla v vrtec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:26:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a lina-čaki, mogoče je bla pa flaška tista, kaj pa vem, ne grem nazaj gledat katja-lalala, pa dva svinčnika v nos...eh, če že bo, pol bo brez ceremonij, na izi Čak, čak, jaz sem s sprehoda prišla in vidim novico Kaj sem zdej tle jaz kriva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.