![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:17:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutrooooo Po dolgem času! V toplicah je bilo fino, lušno, le da smo na koncu vsi trije zboleli. No, tamal je mel samo en dan mal vročine, zdej pa samo malo kašlja...za razliko od naju z mojim. Moj ma že tri dni vročino, kašlja...jst sem pa že kar ok, me sam še telo boli od vsega. Ampak bo že Smo se pa fino kopali v toplicah, tamalga smo ene parkrat tut pod vodo potunkali, brez večjih posledic Pa na masažah smo bli...uglavnem, fino fino. Le nočno spanje...jaoooo...tamal se je začel na eno uro al pa uro pa pol zbujat...sploh ne vem, kaj mu je. S spanjem gre res samo še na slabše. Pa sploh ni lačen, samo stisnit se hoče za par minut, potem pa nazaj zaspi. Kakšen nasvet? Danes ponoči se enkrat tut nosit ni hotel, niti nič...sem ga kar nazaj v posteljico položila in ga pustila, da je še par minutk jokcal...potem je pa zaspal. Upam, da se kaj kmalu tole popravi...če ne bom kmalu res ko zombi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:17:53
|
|
|
|
Tanja_
|
k.tja Super!Sem vesela zate!Drugače pa, če nista za poroko v belem-enkrat sem videla slike z ene poroke, ko sta bila oba oblečena v pletenine Draž-nevesta je imela njihovo obleko, ženin pa pulover, pa take malo lepše kavbojke pa ene čist odbite čevlje. Pa ona je imela korenje v poročnem šopku-kao zato, ker so jo kot majhno vedno silili jest korenček, ki ga sploh ni marala in se ga je potem simbolično osvobodila, ko je vrgla šopek. Ful dobra fora, ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:18:24
|
|
|
|
šivilja
|
Majana ugotavljam da sta pa H in J res po istem modelu narejena, vsaj kar se noči tiče. Mogoče ju morava pa v kakšen tečaj spanja poslat, ali pa nekam skupaj vtaknit, pa naj se zabavata.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 8.1.2010 10:19:18 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:24:31
|
|
|
|
šivilja
|
Zunaj je pa tako nagravžno, da če ne bo čisto nujno, danes ne grem nikamor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:27:28
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, kako je z noricami? že bolje? Ja je že vredu, nekaj malega jih še ima ampak je veliko boljše. Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:34:49
|
|
|
|
Leela
|
tanja res dobra fora, malo posebno. Pa tisti otvoritveni ples na youtubu je tudi odštekan . Lina men se zdi da dojenčkom fantkom pašejo rozaste zadeve, v mejah normale seveda. Moj ima en roza bodi. pa enkrat sem kupla spalno vrečo roza, ker je bila skoraj zastonj. Luka je imal pa lani tako rozasto mikico prav za fante, nekaj med roza in rdečo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:35:48
|
|
|
|
Dudica1
|
lina sej je tud moder tak ...pa uni bodiji spodaj in hlačke plave ooo kok so lepe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:39:09
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, kako je z noricami? že bolje? Ja je že vredu, nekaj malega jih še ima ampak je veliko boljše. Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo Te razumem....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:40:22
|
|
|
|
Dudica1
|
lina kdaj greš ti to iskat?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:42:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana čakam zelenjavo. Jaz sem se pa kar tako zmenila, da dam tastaro gajbico pred vrata in on pol zamenja za polno. Plačam pa po predračunu, da ni panike če glih spiva al pa sva na sprehodu. Se odlično obnese. ja sej jaz isto plačam, gajbice pa obdržim, so fine za podkurit danes ga dolgo ni, ponavadi je že pred 10 tukaj...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:44:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana ugotavljam da sta pa H in J res po istem modelu narejena, vsaj kar se noči tiče. Mogoče ju morava pa v kakšen tečaj spanja poslat, ali pa nekam skupaj vtaknit, pa naj se zabavata. ja res ju dava skupaj pa naj se zabavata po svoje, midve bova pa uživali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Jaz zadnje čase tolk težko zaspim. Kar naprej razmišljam in kar tako utesnjenost čutim. Bi rabila pavzo te čisto štekam. imam enaka obdobja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, pozdravite se! Tanja_ to pa je tudi dobra ideja! *Lina* saj roza tudi moški nosijo, zakaj ne bi fantki,... samo ne mu še špangic pripenjat v laske! zadnjič smo bili pri naših in sem za O.ja pozabila rokavice doma. pa je moja sestra izbrskala svoje stare rokavice v živo rozi barvi,... ko jih je pogledal, je samo rekel:"jaz bi modre", a jih je vseeno nosil. s tem, da je rekel, da so od bratrančka (si je malo dvigoval zavest)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:56:03
|
|
|
|
AKP
|
Jaz sem danes tudi tako utrujena. Bi z veseljem šla v neke toplice in bi dala vse štiri od sebe.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 10:56:55
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Le nočno spanje...jaoooo...tamal se je začel na eno uro al pa uro pa pol zbujat...sploh ne vem, kaj mu je. S spanjem gre res samo še na slabše. Pa sploh ni lačen, samo stisnit se hoče za par minut, potem pa nazaj zaspi. Kakšen nasvet? Danes ponoči se enkrat tut nosit ni hotel, niti nič...sem ga kar nazaj v posteljico položila in ga pustila, da je še par minutk jokcal...potem je pa zaspal. Mene je kolegica že prej opozorila da se to lahko začne dogajat v tem obdobju. naš že zelooo dolgo spi celo noč, zato mi je dala en nasvet. Če se začne zbujat in jokat naj ga skušam potolažit brez zize. baje se v tem času začnejo počasi zavedat da niso eno z mamo in da mame ni vedno zraven. Čutijo samoto in strah zato kličejo. je pomembno da se odzoveš da mu daš občutek varnosti. pri nas se sedaj to dogaja že kak teden, se zbuja pa se prej nikoli ni. Če ni samo eno ali dvokratni jamerček vstanem in ga skušam potolažit kar v posteljici brez dvigovanja. Ga pobožam po glavici, dam lupčka, mu kaj zapojem. Če se ne potolaži, imam še foro dude in najkasneje ga dvignem v naročje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:01:06
|
|
|
|
Dudica1
|
lina a zadnjič ni blo te strani ali pač Nekaj bi imela,najbrž maš pa že preveč a ne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:01:57
|
|
|
|
petra a
|
katja-čestitke, če sem prav prebrala bo srečni dogodek 13.01., uauuu, to bo pa kmalu moj neki sanja da bi se letos tudi midva, mene pa mineva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina a zadnjič ni blo te strani ali pač Nekaj bi imela,najbrž maš pa že preveč a ne. nimam pojma, tukaj imajo vsak teden akcije, takšne in drugačne...danes sem dobila mail, da imajo clearence, popuste do 75%, prejšni teden so imeli 50% popusta... ... in si nisem mogla kaj, da ne bi pogledala....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:06:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina a zadnjič ni blo te strani ali pač Nekaj bi imela,najbrž maš pa že preveč a ne. nimam pojma, tukaj imajo vsak teden akcije, takšne in drugačne...danes sem dobila mail, da imajo clearence, popuste do 75%, prejšni teden so imeli 50% popusta... ... in si nisem mogla kaj, da ne bi pogledala.... a popuste na vse al kako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:06:42
|
|
|
|
mama11
|
Kaj pa berem K.tja, čestitke tudi od mene . Pa , da bo sanjsko. Meni do kakšnih hudih ceremonij ni, zato sva koruznika, če pa bi že šla v to, pa absolutno samo starši in priče, pa potem eno ornk poročno potovanje. Avtosedež, starejšo sem dala pri 11 mesecih, Julija bo najbrž tudi podobno. Glava ji še ne štrli čez, noge pa niso faktor. Po moje ima dobrih 8 kg in gre v bundi/pajacku res na tesno noter, ampak po moje tudi zato v lupinici vedno tako lepo zaspi. Noči pa... ah, kaj bi razlagala... muke. Ena dvojka se prebija na dan, pa bi glede na noči moralo ven udariti vsaj pet zob naenkrat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:09:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Kako pada Jutri sva hotla na razprodaje v Udine, pa vidim, da nič ne bo iz tega, k ste tam na Notranjskem čist divji s tem snegom No, ja, bom pa čas za učenje izkoristila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a katja-čestitke, če sem prav prebrala bo srečni dogodek 13.01., uauuu, to bo pa kmalu moj neki sanja da bi se letos tudi midva, mene pa mineva ne, ne,... petra a, *Lina* je dala predlog,... nekje bolj poleti bo. se mi zdi letošnje leto idealno za poroke! ti kar popusti,....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 11:12:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja ja še vedno se mi pleše...ful je dobr res mi ni žal da sva se vpisala. flaska kako so pa pasovi Maji??? moram pogledat Hehe, Dudi, najina poroka je bila tudi podobna In jaz bi tut ponovila. Sam izboljšave pa niso mogoče. Je bilo perfect
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.